Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(ziogelis2003 @ 2014 02 17, 17:12)
mačiau ebay tą žiogą kosmine kaina tipo ufo look  smile.gif
dar turiu išsisaugojusi irgi iš ten dėžutės foto, tai regis šitie žaisliukai, bet rinkinukas kuris parsiduoda atrodo kitaip...

user posted image
user posted image

šian susirašinėjau su keliom ukrainietėm, sako siunčiau kaip tik į Lietuvą taip jau pataikiau kad abi siuntė  doh.gif , tai 10-12 žaisliukų 20 dol  unsure.gif nu man nekyla ranka tiek mokėt nors nusišauk .... o gal čia normali kaina, ko aš čia noriu  g.gif  visi vaikai serga, norisi dieną praskaidrint ir niekaip nesigauna  biggrin.gif

Ačiū Žiogeli, man tie kosmoso ateiviai labai mieli. Turiu juos gal 5vnt, galvoju at dar daug jų yra, niekur neesu užmačiusi. To pačio leidimo, turiu sraigę, namelį, spėju kad jie tam pačiam leidimui prilauso, pas visus tas pavingiuotas ornamentas yra g.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu panašiai tiek ir kainuoja siuntimas, jie dar ant to gal uždirba g.gif
Atsakyti
p.s Žiogeli, 20 man taip pat per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 02 17, 17:39)
Nu panašiai tiek ir kainuoja siuntimas, jie dar ant to gal uždirba  g.gif

tai ko gero taip...
Atsakyti
QUOTE(violija @ 2014 02 17, 10:53)
Vasarema, vis dėlto apžiūrėjusi atidžiau jūsų žaisliuką begemotą matau priekyje dvi baltas sagas ant galvos baltą kepuraitę. Pasilieku prie savo nuomonės manau tai  besišypsantis klounas.  g.gif

Dar kartą pabandžiau padaryti savo begemoto- klouno .....? nuotrauką. Galėtų ryškesnis būti žaisliukas. Ką padarysi, džiaugiuosi tuo, ką gaunu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2014 02 17, 20:50)
Dar kartą pabandžiau padaryti savo begemoto- klouno .....? nuotrauką. Galėtų ryškesnis būti žaisliukas. Ką padarysi, džiaugiuosi tuo, ką gaunu.

user posted image

O man tai jokio skirtumo begemotas jis, ar klounas. Labai gražus, ir nematytas 4u.gif wub.gif
Atsakyti

! 
Prašau skelbimams naudoti Skelbimų lentą, nes ne kartą minėta, kad šiame skyriuje pirkimas/pardavimas/dovanojimas ir keitimasis nėra pageidaujami. Prašau laikytis taisyklių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 18 vasario 2014 - 14:55
QUOTE(vasarema @ 2014 02 17, 20:50)

user posted image

man cia grynas begemotukas
Atsakyti
Tikrai mielas ir gražus žaisliukas. Kiekvienas turi savo nuomonę, juk diskusijose gimsta tiesa ? gossip.gif
Atsakyti
man tai klaunas tas violetinis zaisliukas biggrin.gif
begemota toki turiu biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos,truputį papildžiau savo albumą,keista aišku,kai naujametinius žaisliukus,ant tulpių puokštės fotografuoja biggrin.gif

Ir atrinkau nemažas krūvas žaisliukų kuriuos norėčiau parduoti,kadangi po vieną tikrai nesiuntinėsiu,tai padalinau viską į dvi dalis,įdėjau skelbimą į sm tarybinių laikų palikimas temą.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 02 15, 23:00)
Labas visoms 4u.gif  svetainė kaip ir į pabaigą, porą dienų vyko testavimas, dabar jau galima užeiti http://www.raritetai.lt, tik pavadinimo klausimas iki galo neišspręstas, jeigu leis pakeisti registratorius, tai gal norėciau egluteszaisliukai.lt ??

Ateisiu ir aš 4u.gif tik veliau,kai vasaros atostogos bus biggrin.gif
O pavadinimas man labai patinka dabartinis 4u.gif
Atsakyti