Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2014 02 16, 00:00)
Labas visoms 4u.gif  svetainė kaip ir į pabaigą, porą dienų vyko testavimas, dabar jau galima užeiti http://www.raritetai.lt, tik pavadinimo klausimas iki galo neišspręstas, jeigu leis pakeisti registratorius, tai gal norėciau egluteszaisliukai.lt ??

na as jau ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Matau matau Irocka smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 02 15, 23:00)
Labas visoms 4u.gif  svetainė kaip ir į pabaigą, porą dienų vyko testavimas, dabar jau galima užeiti http://www.raritetai.lt, tik pavadinimo klausimas iki galo neišspręstas, jeigu leis pakeisti registratorius, tai gal norėciau egluteszaisliukai.lt ??

4u.gif 4u.gif 4u.gif Marija1 sėkmingo starto thumbup.gif
ir aš jau ten wink.gif

Atsakyti
fotoparoda wub.gif dziaugiuosi visom kas ten ateisit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 15 vasario 2014 - 23:01
Sveikutės aš ir jau ten smile.gif

Tą senelį rudu veidu ir aš turiu,beje man,atrodo,kad kokius tris,gerai,kad nesu kaupikė,tai tik pavarčiau,pagalvojau,kad jau šakės jam ir nugrūdau į dugną.

vasarema gražūs žaisliukai,man ir jis toks į klouną labiau panašus
Aš saviškių naujų,nieko nenufotkinau dar blush2.gif ,neįsivaizduoju,kaip gražiai sukabinti žaisliukus,kai neturiu eglutės namie,kad ir dirbtinės,beje gėlė ir tik kaktusas vienas namie doh.gif

Atsakyti
gal kas turit prisegamu zaisliuku?plauku nusirausiu kaip noriu tokiu,o turiu tik kelis,jei kas turit pasiulykit
Atsakyti
QUOTE(Ievukinas @ 2014 02 16, 18:27)
gal kas turit prisegamu zaisliuku?plauku nusirausiu kaip noriu tokiu,o turiu tik kelis,jei kas turit pasiulykit

Nemanau, kad cia kuri taip lengvai juos parduotu, nebent keistu. Jei labai reikia, tai ebay tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Vasarema, vis dėlto apžiūrėjusi atidžiau jūsų žaisliuką begemotą matau priekyje dvi baltas sagas ant galvos baltą kepuraitę. Pasilieku prie savo nuomonės manau tai besišypsantis klounas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(violija @ 2014 02 17, 10:53)
Vasarema, vis dėlto apžiūrėjusi atidžiau jūsų žaisliuką begemotą matau priekyje dvi baltas sagas ant galvos baltą kepuraitę. Pasilieku prie savo nuomonės manau tai  besišypsantis klounas.  g.gif

Aha, sagos ryškesnės už veiduką. Padarysiu vėliau nuotrauką iš arčiau, bet gal ne klounas, nes snukutis žvėriuko. Dar bendradarbėm parodžiau, begemotuku visos pavadino, tik, sako, tos sagos, kaip besmegenio. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2014 02 17, 12:24)
Aha, sagos ryškesnės už veiduką. Padarysiu vėliau nuotrauką iš arčiau, bet gal ne klounas, nes snukutis žvėriuko. Dar bendradarbėm parodžiau, begemotuku visos pavadino, tik, sako, tos sagos, kaip besmegenio.  unsure.gif

Žinote, juk klounai užsideda įvairių formų nosis. smile.gif
Atsakyti
O gal kas žinote ką nors daugiau, apie šių žaisliukų seriją, kuo toliau tuo labaiu man jie pradeda patikti ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fotoparoda @ 2014 02 17, 15:30)
O gal kas žinote ką nors daugiau, apie šių žaisliukų seriją, kuo toliau tuo labaiu man jie pradeda patikti  ax.gif

user posted image

mačiau ebay tą žiogą kosmine kaina tipo ufo look smile.gif
dar turiu išsisaugojusi irgi iš ten dėžutės foto, tai regis šitie žaisliukai, bet rinkinukas kuris parsiduoda atrodo kitaip...

user posted image
user posted image

šian susirašinėjau su keliom ukrainietėm, sako siunčiau kaip tik į Lietuvą taip jau pataikiau kad abi siuntė doh.gif , tai 10-12 žaisliukų 20 dol unsure.gif nu man nekyla ranka tiek mokėt nors nusišauk .... o gal čia normali kaina, ko aš čia noriu g.gif visi vaikai serga, norisi dieną praskaidrint ir niekaip nesigauna biggrin.gif
Atsakyti