Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Irocka, o Jus gavote tuos laimetus zaisliukus? Jie klausia ar gavau, as tai ne...
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 02 10, 10:34)
Irocka, o Jus gavote tuos laimetus zaisliukus? Jie klausia ar gavau, as tai ne...

prašykit gal turi siuntos registravimo numerio, negi neregistruotu siuntė g.gif
Atsakyti
Kad geda man ten klaust.. gal kad pigiau neregistruotu siunte..va ka parase.
добрый день, а вы получили посылку от нас? Почему-то даже до Москвы еще не дошла - думали, может быть вам повезло больше?:-)
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 02 10, 12:23)
Kad geda man ten klaust.. gal kad pigiau neregistruotu siunte..va ka parase.
добрый день, а вы получили посылку от нас? Почему-то даже до Москвы еще не дошла - думали, может быть вам повезло больше?:-)

tai gal dabar kokie kamščiai dėl olimpiados smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Foto su žaisliukais tikrai parodysiu, kai tik visus sufotografuosiu wink.gif

O dabar gal kuri galite pagelbėti, ieškau pirkti štai tokį Kremliaus Laikrodį, labai būčiau dėkinga jei padėtumėte rasti wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fotoparoda @ 2014 02 10, 17:21)
Sveikutės  4u.gif
Foto su žaisliukais tikrai parodysiu, kai tik visus sufotografuosiu wink.gif

O dabar gal kuri galite pagelbėti, ieškau pirkti štai tokį Kremliaus Laikrodį, labai būčiau dėkinga jei padėtumėte rasti  wub.gif

user posted image

bet gi buvo jų skelbiu ir gal kokius 5-6 turėjo brangokai, negi juos visus nupirko g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2014 02 10, 19:02)
bet gi buvo jų skelbiu ir gal kokius 5-6 turėjo brangokai, negi juos visus nupirko  g.gif

Tikrai nėra jau skelbimo verysad.gif Na jei kur kuri užmatysite, brūkštelkit ax.gif
Atsakyti
O ponia Daina mainyk.lt neturi laikroduko?
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 02 10, 11:34)

sveiki visiems,
nieko negavau schmoll.gif , o noreciau... biggrin.gif
na ir as jau nekanrtauju pamatyti zaisliukus is tos dezes lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, visos 4u.gif Biškutį buvau pradingus ax.gif , paskaičiau kelis puslapius atgal, spaudimas kyla is žalio pavydo ax.gif ax.gif ax.gif , jau kaip smagu, kai kažkas dovanoja biggrin.gif .
Pas mane kaip ir štilius, nors pažadukų daug turiu tongue.gif , kažkaip užsiknisau savais reikalais ir problemom, tai žaislus užmečiau, trumpam...
Atsakyti
Ačiū už patarimus, bandysiu ieškotis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotoparoda: 10 vasario 2014 - 20:27
Štai pirmieji pasirodymui, nespėjau kitų dar susdėlioti. wub.gif

user posted image
Atsakyti