Irocka, o Jus gavote tuos laimetus zaisliukus? Jie klausia ar gavau, as tai ne...
QUOTE(Marija1 @ 2014 02 10, 10:34)
Irocka, o Jus gavote tuos laimetus zaisliukus? Jie klausia ar gavau, as tai ne...
prašykit gal turi siuntos registravimo numerio, negi neregistruotu siuntė
Kad geda man ten klaust.. gal kad pigiau neregistruotu siunte..va ka parase.
добрый день, а вы получили посылку от нас? Почему-то даже до Москвы еще не дошла - думали, может быть вам повезло больше?:-)
добрый день, а вы получили посылку от нас? Почему-то даже до Москвы еще не дошла - думали, может быть вам повезло больше?:-)
QUOTE(Marija1 @ 2014 02 10, 12:23)
Kad geda man ten klaust.. gal kad pigiau neregistruotu siunte..va ka parase.
tai gal dabar kokie kamščiai dėl olimpiados
QUOTE(fotoparoda @ 2014 02 10, 17:21)
Sveikutės
Foto su žaisliukais tikrai parodysiu, kai tik visus sufotografuosiu
O dabar gal kuri galite pagelbėti, ieškau pirkti štai tokį Kremliaus Laikrodį, labai būčiau dėkinga jei padėtumėte rasti
Foto su žaisliukais tikrai parodysiu, kai tik visus sufotografuosiu
O dabar gal kuri galite pagelbėti, ieškau pirkti štai tokį Kremliaus Laikrodį, labai būčiau dėkinga jei padėtumėte rasti
bet gi buvo jų skelbiu ir gal kokius 5-6 turėjo brangokai, negi juos visus nupirko
QUOTE(ziogelis2003 @ 2014 02 10, 19:02)
bet gi buvo jų skelbiu ir gal kokius 5-6 turėjo brangokai, negi juos visus nupirko
Tikrai nėra jau skelbimo Na jei kur kuri užmatysite, brūkštelkit
O ponia Daina mainyk.lt neturi laikroduko?
QUOTE(Marija1 @ 2014 02 10, 11:34)
sveiki visiems,
nieko negavau , o noreciau...
na ir as jau nekanrtauju pamatyti zaisliukus is tos dezes
Sveikos, visos Biškutį buvau pradingus , paskaičiau kelis puslapius atgal, spaudimas kyla is žalio pavydo , jau kaip smagu, kai kažkas dovanoja .
Pas mane kaip ir štilius, nors pažadukų daug turiu , kažkaip užsiknisau savais reikalais ir problemom, tai žaislus užmečiau, trumpam...
Pas mane kaip ir štilius, nors pažadukų daug turiu , kažkaip užsiknisau savais reikalais ir problemom, tai žaislus užmečiau, trumpam...
Ačiū už patarimus, bandysiu ieškotis