Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(fotoparoda @ 2014 02 07, 19:49)
O objektyvą atsukti į žaisliukus, ar į mano veido išraišką???...  lotuliukas.gif

tai čia jau ir draugų pagalbos reikės thumbup.gif įsivaizduok, kažkur palėpėje gulėjus... nuo laiko parudavus dėžė, laikraščiuose suvynioti žaisliukai, oi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2014 02 07, 20:05)
tai čia jau ir draugų pagalbos reikės  thumbup.gif  įsivaizduok, kažkur palėpėje gulėjus... nuo laiko parudavus dėžė, laikraščiuose suvynioti žaisliukai, oi  biggrin.gif

bigsmile.gif aš net senumo kvapą jaučiu bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif Oi merginos linksminatės
labas vakaras smile.gif
fotoparoda žinai,įsivaizduoju tavo veidą,nes man teko prieš savaitę,panašų įvykį išgyventi,tik man kaip tik sako atvažiuok,turiu kelis žaisliukus-kelis,nuvažiuoju,stalas nuklotas dėžėmis,žaisliukai,girliandos,eglių viršūnės ir visokių kitokių įdomybių,va tada reikėjo tikrai mano veidą nufotografuoti lotuliukas.gif thumbup.gif

Marija1 gražūs ir naujoviški,man pomidoras mieliausias iš jų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2014 02 07, 20:28)
biggrin.gif  Oi merginos linksminatės
labas vakaras  smile.gif
fotoparoda žinai,įsivaizduoju tavo veidą,nes man teko prieš savaitę,panašų įvykį išgyventi,tik man kaip tik sako atvažiuok,turiu kelis žaisliukus-kelis,nuvažiuoju,stalas nuklotas dėžėmis,žaisliukai,girliandos,eglių viršūnės ir visokių kitokių įdomybių,va tada reikėjo tikrai mano veidą nufotografuoti  lotuliukas.gif thumbup.gif
Marija1 gražūs ir naujoviški,man pomidoras mieliausias iš jų  thumbup.gif

eina sau, kur jūs tokių draugų randat bigsmile.gif
Atsakyti
Taigi parodykite greiciau, ka radote mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, Vaidose, fotoparoda 4u.gif Faina jums bigsmile.gif
Laukiam pasirodant, arba nors vaizdziai papasakojant ax.gif
Atsakyti
Bijau net laukti,ka parodys cool.gif... lasiukai salia cool.gif

sveikos gyvos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Na man šiandien antros Kalėdos smile.gif įmetu kelias foto, atidžiai apžiūrėti nespėjau.
Radybos, nerealios smile.gif 148 žaisliukai ir veikianti eglutės girlianda su orginalia dėžute.
Atidžiai peržiūrėsiu grįžusi namo, o kad tokių dienų kaip ši į metus nors kelios... wub.gif
Beja, Žiogeli... apie senumą laikraščių... jūs buvote teisi... ir tai man dar viena dovana, žaisliukai perkloti laikraščiu, kuris vienmetis su manimi... smile.gif ir išleistas 14dienų po mano gimimo... smile.gif Fantastika, tuo laikraščiu džiaugiuosi ne mažiau nei žaisliukais wub.gif 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotoparoda: 08 vasario 2014 - 22:09
Fotoparoda, nerealu, gal yra kokiu po du vienodus, galetume mainyti lotuliukas.gif Ot sekasi zmonem lotuliukas.gif Lauksiu, kada parodysite visa dezes turini bigsmile.gif
Gal dar kokiu senienu turi tie Jusu draugai?
Atsakyti
QUOTE(fotoparoda @ 2014 02 07, 17:18)
O ryt mergaitės, laukia manęs iš vis įspūdinga diena wink.gif pažįstami nusipirko kaime sodybą, ryt verčia "visą turtą lauk" sako atvažiuok pasiimt dėžę žaisliukų, nes jei ne - ryt išmesim...  doh.gif
Galit numanyt, kokia fantazija mano galinga... ta dėžė mintyse tik auga auga...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu va kaip pasiseke biggrin.gif
,noriu palinketi ,kad mums visoms pradetu kristi toks netiketas dovanu lietus mirksiukas.gif Atsibodo pirkti doh.gif Jau smagiau kai dovanoja blush2.gif

foto paroda ,ar atskleisi paslapti kas toje dezeleje slepesi po laikrasciu cool.gif

Marija1 ,grazus siuolaikiniai cipolino zaisliukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yunica: 09 vasario 2014 - 09:09
[quote=fotoparoda,2014 02 08, 23:06]
Sveikutės 4u.gif

Na man šiandien antros Kalėdos smile.gif įmetu kelias foto, atidžiai apžiūrėti nespėjau.
Radybos, nerealios smile.gif 148 žaisliukai ir veikianti eglutės girlianda su orginalia dėžute.

Labai smagu Tau, o dar kai gauni "už dyką" iš vis nerealu. Ir kokie jie bebūtų, visi mieli 4u.gif
Ir aš noriu tokių Kalėdų vidury vasario verysad.gif
Pasigirsiu, turiu plastikinę eglutę 20 cm. Tiks stovelis sutrupėjęs vietomis.
Atsakyti
QUOTE(fotoparoda @ 2014 02 08, 23:06)
Sveikutės  4u.gif

Atidžiai peržiūrėsiu grįžusi namo, o kad tokių dienų kaip ši į metus nors kelios...  wub.gif

super thumbup.gif o jau dėžė tikrai lobį slepianti atrodo bigsmile.gif
Atsakyti