Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2014 02 06, 20:55)
Nijole gali nupirkt sita zurnala, ji sau perkasi, sake 60lt bus.

ir aš prašiau jau
Atsakyti
Aš va naujovinius norėjau parodyti wub.gif
Gavau iš ukrainietės, su tais senoviniais, tik visai neapsimokėjo pirkt, bet nebuvo kas daryt privalėjau, kad pati žioplai užklausiau jos, ar yra kokių gražių, ta raso jau nupirkau.. nu tai kaip neimsi..supyks... doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 06 vasario 2014 - 23:26
[quote=Marija1,2014 02 07, 00:15]Aš va naujovinius norėjau parodyti  wub.gif
Gavau iš ukrainietės, su tais senoviniais, tik visai neapsimokėjo pirkt, bet nebuvo kas daryt privalėjau, kad pati žioplai užklausiau jos, ar yra kokių gražių, ta raso jau nupirkau.. nu tai kaip neimsi..supyks... doh.gif

bet Nežiniukas žiūrėk koks gražuolis wub.gif ir tie nauji iš Čipolino ( ar ne?) man gražūs. ir meškutės nedidelės, ne taip kaip čia kur Lietuvoj pirktos netelpa į delną
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 07 vasario 2014 - 08:24
Nedideles meskutes, siaip faini labai, bet jau geriau butu visk is cipolino nupirkus ir tiek, dar kriause buvo sake..
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 02 07, 00:15)
Aš va naujovinius norėjau parodyti  wub.gif

user posted image

Laba labai gražūs 4u.gif
Papildyta:
O čia mano Kalėdinės dovanos, po šių metų eglute wub.gif smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ieskau senoviniu zaisliuku.

Stoju i kolekcionieriu gretas,keistai viena diena pamilau siuos zaisliukus,gailiuosi kad pardaviau....
Atsakyti
QUOTE(Ievukinas @ 2014 02 07, 12:53)
ieskau senoviniu zaisliuku.

Stoju i kolekcionieriu gretas,keistai viena diena pamilau siuos zaisliukus,gailiuosi kad pardaviau....

na taip, jie kažkaip užburia, paimi į rankas ir atrodo šilta pasidaro wub.gif
Papildyta:
QUOTE(fotoparoda @ 2014 02 07, 12:31)
O čia mano Kalėdinės dovanos, po šių metų eglute  wub.gif  smile.gif

labai gražūs, jau ta pelėda mano numylėtinė, bet nykštukas su puokšte tai iš viso wub.gif
Atsakyti

labai gražūs, jau ta pelėda mano numylėtinė, bet nykštukas su puokšte tai iš viso wub.gif
[/quote]

4u.gif ačiū Žiogeli wink.gif
O ryt mergaitės, laukia manęs iš vis įspūdinga diena wink.gif pažįstami nusipirko kaime sodybą, ryt verčia "visą turtą lauk" sako atvažiuok pasiimt dėžę žaisliukų, nes jei ne - ryt išmesim... doh.gif
Galit numanyt, kokia fantazija mano galinga... ta dėžė mintyse tik auga auga... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Fotoparoda, lauksim pasirodant. Raminančių teko išgerti iš pavydo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2014 02 07, 17:33)
Fotoparoda, lauksim pasirodant. Raminančių teko išgerti iš pavydo doh.gif

biggrin.gif Vasarema matau vaizduotė irgi gerai dirba lotuliukas.gif
Aš jau apsvarsčiau ką reikės daryti jei į bagažinę ta dėžė netilps g.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi jūs jumoristės thumbup.gif, fotoparoda, pasiruošk aparatą pirmam įspūdžiui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2014 02 07, 18:47)
oi jūs jumoristės  thumbup.gif, fotoparoda,  pasiruošk aparatą pirmam įspūdžiui  mirksiukas.gif

O objektyvą atsukti į žaisliukus, ar į mano veido išraišką???... lotuliukas.gif
Atsakyti