Sea Girl vaje,kaip liūdna matyti tokį vaizdą,labai gaila žaisliukų,koks liūdnas jausmas turi būti,kai atsidarai ir pamatai
Man tai šokas buvo,kai šitą pamačiau,aišku čia apgavo ne mane,man dovanojo tuos žaisliukus,bet jie kai pirko,sako dar taip va laikrodis yra,pagalvojom,kad tu neturėsi,ir nematė,kad jis toks
,bet čia jau grynas aferismas,jukskaičiuovo,žaisliukus ,pagal vieneto kainą,o ne už dėžę.
https://plus.google....718439656679782
QUOTE(Vaidosee @ 2014 01 28, 13:55)
Sea Girl vaje,kaip liūdna matyti tokį vaizdą,labai gaila žaisliukų,koks liūdnas jausmas turi būti,kai atsidarai ir pamatai
Man tai šokas buvo,kai šitą pamačiau,aišku čia apgavo ne mane,man dovanojo tuos žaisliukus,bet jie kai pirko,sako dar taip va laikrodis yra,pagalvojom,kad tu neturėsi,ir nematė,kad jis toks
,bet čia jau grynas aferismas,jukskaičiuovo,žaisliukus ,pagal vieneto kainą,o ne už dėžę.
čia ką, taip apklijuotą pardavė siaubas dabar visokio plauko pardavėjai užuodę aukso gyslą nebežino kaip tą kapeiką beuždirbt
QUOTE(Vaidosee @ 2014 01 28, 13:55)
Neturiu žodžių... na čia jau baisiau būti negali... košmars...
Štai ką tik gavau... Gerbiu tokius pardavėjus, kurie nieko bendra neturi su eglutės žaisliukais, bet supranta kad siunčia trapius daigtus. Pirmą kart kai siuntė, nerimavau... dėl antro siuntinuko buvau rami. Nes supakuota, kruopščiai iki paskutinio daigto. Kiekvienas žaisliukas atskirai, pripilta dar jūros putos granulių, ir kad dėžėje nesivartytų, tuščia dėžės ertmė, vienkartinėmis paklodėmis užpildyta... o kad visi taip atsakingai žiūrėtų į siuntimus.
Sea Girl, labai gaila Tikrai netylek. tegul pinigus, arba kitus zaisliukus siuncia.
As tai jau verkciau, nes tokia ""skrudzas"" pasidariau kas liecia zaisliukus, net paprasciausiu burbulu, ar varvekliu gaila darosi.
O kai atvaziavo drauge su savo 3 -mete atidare mano stalciukus ir I rankytes dukrytei dave, tai vos ""äparpolio "negavau. Paskui neistveriau ir pasakiau, tik ziureti galima, liesti - ne. Nezinau, ka pagalvojo, bet ... tiek to.
As tai jau verkciau, nes tokia ""skrudzas"" pasidariau kas liecia zaisliukus, net paprasciausiu burbulu, ar varvekliu gaila darosi.
O kai atvaziavo drauge su savo 3 -mete atidare mano stalciukus ir I rankytes dukrytei dave, tai vos ""äparpolio "negavau. Paskui neistveriau ir pasakiau, tik ziureti galima, liesti - ne. Nezinau, ka pagalvojo, bet ... tiek to.
QUOTE(Vaidosee @ 2014 01 28, 12:55)
Siaubeli....
Atrase man estuke, tipo Estijoj jie sveiki ateina Nu nezinau su tokiu pakavimu ar gali sveiki ateiti...gal ji apskritai pirma karta siunte zaisliukus Sako galiu atsiusti 5 kitus, bet tokiu konkorieziu, vynuogiu ir mergaites nebeturiu...galiu atsiusti burbulus Nenooooriu as burbulu, kuo maziausiai domina Atrasiau as jai, kad pirkau jusu zaisliukus butent del konkorieziuku, vynuogiu ir mergaites, kad burbulai man maziausiai rupi ir jei neturi panasiu uz ka pinigus mokejau, tada tegul grazina dali pinigu...ziuresim kaip cia viskas issispres As jei pasisikusiu Paypal'ui tai atgausiu viska, bet nenoriu dar skust... Megstu gerus atsiliepimus zmonems palikti, tiesa pasakius niekad blogo nesu parasius apie ne viena pardaveja. Buvo kur suduzes zaisliukas atkeliavo, man grazino pinigus, tai palikau pacius geriausius atsiliepimus, kad great comunicator ir t.t.
fotoparoda, va taip daznaisuiai ir man ateina supakuoti zaisliukai Arba isvis i peralona ispjautos formos ir jie sudeti ten ir dar ant virsaus uzdeda kita peralona... neimanoma sudauzyti kai supakuoti gerai.
QUOTE(Sea Girl @ 2014 01 28, 20:41)
fotoparoda, va taip daznaisuiai ir man ateina supakuoti zaisliukai Arba isvis i peralona ispjautos formos ir jie sudeti ten ir dar ant virsaus uzdeda kita peralona... neimanoma sudauzyti kai supakuoti gerai.
Oi kaip apmaudu del suduzusiu ,uzjauciu
Mane siandien pasieke zaisliukai is ukrainos (vis neatsilaikau,ko nors nenupirkus )
QUOTE(violija @ 2014 01 28, 22:28)
Малютка rinkinių buvo įvairių komplektų. Tokį turėjau vaikystėje...
fini tie maliutkos rinkiniai ,as vaikystej tokio neturejau ,bet pavydejau klasiokei ,nes pas ja buvo su eglute . Svajones pildosi ,dabar turiu rinkinuka.....tetruksta eglutes
QUOTE(Yunica @ 2014 01 29, 20:06)
Oi kaip apmaudu del suduzusiu ,uzjauciu
Mane siandien pasieke zaisliukai is ukrainos (vis neatsilaikau,ko nors nenupirkus )
fini tie maliutkos rinkiniai ,as vaikystej tokio neturejau ,bet pavydejau klasiokei ,nes pas ja buvo su eglute . Svajones pildosi ,dabar turiu rinkinuka.....tetruksta eglutes
Nu va kaip sauniai supakuoti
Man grazino pinigus uz tuos 5 suduzusius zaisliukus, taigi viskas gerai. Nusiunciau merginai foto parodydama kaip supakuoti zaisliukai nesuduzta, tai dar padekojo. Paliksiu gerus atsiliepimus as jai, ir tikiuios pasimoke is savo klaidos.
Bet vistiek be proto gaila tu suduzusiu, nes zaisliukai buvo ir yra tie like sveiki, nerealios bukles, isvis kaip nauji...labai labai gaila...
Sveikutės,žiūriu į jūsų žaisliukus ir pavydžiu (aišku baltai ) - kiek jūs puikių grožybių turite Vis didinate ir didinate kolekcija - ne vienetais, o dešimtimis aš tai vos vieną kitą nugriebiu
dabar šaunu prie reikalo Gal kas turite pardavimui žaisliukų pelėdų? Gal kuri turi keletą vienodų ir nebūtų gaila skirtis - mielai nupirkčiau - aišku už prieinamą kaina
dabar šaunu prie reikalo Gal kas turite pardavimui žaisliukų pelėdų? Gal kuri turi keletą vienodų ir nebūtų gaila skirtis - mielai nupirkčiau - aišku už prieinamą kaina
QUOTE(Sea Girl @ 2014 01 29, 21:33)
Nu va kaip sauniai supakuoti
Man grazino pinigus uz tuos 5 suduzusius zaisliukus, taigi viskas gerai. Nusiunciau merginai foto parodydama kaip supakuoti zaisliukai nesuduzta, tai dar padekojo. Paliksiu gerus atsiliepimus as jai, ir tikiuios pasimoke is savo klaidos.
Bet vistiek be proto gaila tu suduzusiu, nes zaisliukai buvo ir yra tie like sveiki, nerealios bukles, isvis kaip nauji...labai labai gaila...
Idomu kaip tie zaisliukai isvis atrode gal yra uzsilikusiu foto?
Svarbu ,kad pardaveja sazininga ,susiprato grazint pinigelius.Manau kad ir jei paciai skaudu .