Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

Druskut, tikrai geras būdas, rieks L pritaikyt smile.gif linkiu tau gero naujo darbo smile.gif 4u.gif

mums sekasi neblogai, vis dar be rėkimo gyvenam, tiesa liko vienas dalykas už kurį skaudžiai duodu per nagus, nes nežinau kaip išaiškint, ir mano nuomone dėmesio nukreipimas čia ne tas dalykas, - kai kiša pirštus į rozetę - šioje vietoje lupsiu per pirštus kaip reikiant, tikiuos su laiku įsimins, kad nevalia ten rankų kišt ir išviso artintis... na gal kas geresnį metodą pasiūlys, bet merginą tiesiog traukte traukia ten, ne veltui inžinieriaus duktė
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2014 02 04, 13:52)
mums sekasi neblogai, vis dar be rėkimo gyvenam, tiesa liko vienas dalykas už kurį skaudžiai duodu per nagus, nes nežinau kaip išaiškint, ir mano nuomone dėmesio nukreipimas čia ne tas dalykas, - kai kiša pirštus į rozetę - šioje vietoje lupsiu per pirštus kaip reikiant, tikiuos su laiku įsimins, kad nevalia ten rankų kišt ir išviso artintis... na gal kas geresnį metodą pasiūlys, bet merginą tiesiog traukte traukia ten, ne veltui inžinieriaus duktė

rozečių apsaugos ar tos specialios rozetės, kur skylutės paslėptos nepadėtų?
Atsakyti
Druskute, ne visada mažylis tik su manim. Keliom valandom per dieną priduodu auklei. Pati po truputį bandau dirbt. Finansiškai beveik neapsimoka, bet man neblogas būdas pakeisti veiklą. Tuo pačiu pailsim vienas nuo kito, kad gerklės kits kitam neperkąstumėm. Namo gryžta visas patenkintas, kur jo laukia išsišiepus mama.

Tanite, tavo aprašyme kiaurai matau savo Šarūną. Net svorį ant savo rankų jaučiu tempiant namo.

Baric, mano mergiotė su lėlėm irgi nežaidė. Geriausi draugai maži modeliukai ir barbių namas, nes ten telpa daug mašinyčių. Beje, rozetės ko gero medum pateptos, kad prie jų taip traukia. Mano ne pirštus, o įrengimų šakutes ten kiša. Žodžiu, naudoja pagal paskirtį. Už tokį darbą užsidirba per nagus, nes gražiai kalbant nedašunta.
Atsakyti
Dekui uz baliuonus, atrodo neblogai, nekraujuoja, tfu tfu nepuliuoja. Tik skauda. Ir siaip toks nervuotesnis ir toks "subrendes" daugiau nuo sekmadienio.

QUOTE(Gris @ 2014 02 04, 07:48)
g.gif

o dėl lopšinės, tai mano panos iškart pardėdavo verkt, kai graudžia melodiją pradėdavau dainuot, ir dabar, kai kokią liūdnesnę dainą pasileidžiam, apsiašaroja..jaturios širdelės tų mūsų vaikų

vakar visą dieną seminare buvau, šiandien jau darbe..nieko, trumpesnė darbo savaitė bus

Mes su vyru laikem ji, bei sesute. Ten tokiu visokiu niuansu buvo ir visa ta panika jo ir visa kita mus ismuse is veziu blush2.gif . Aisku, tai tik lupos siuvimas, bet slogu ir tiek. Siandien jau viskas ok rolleyes.gif

Musu B liudnos dainos uz sirdeles griebia smile.gif

Pas MB beveik visa kita savaite seminarine, irgi dziaugias smile.gif

QUOTE(druskute @ 2014 02 04, 12:17)
O tu visada tik namie, ir vaikas visada prie taves.. Sunku.

Samsara, ui, net man suskaudo.. Ir suprantu kaip su vyru jauciates - M. gruodi irgi viena siula prie akies gavo, as ji visa rekianti ir kraujuojanti laikyti turejau

O as darba keiciu. Nervu kainuoja

drinks_cheers.gif

Mieloji, pasakyk man, kiek laiko praejo po apmarinimo, kai pradejo Martukui siuti. Musiske suleido nemaza doze vaistu (gaila, nepaklausem kokiu) ir po kokios minutes pradejo siuti. As kazkaip pagal B. reakcija ir pagal praejusi laika po adatos, bijojau, kad dar "neuzmarinta" lupa siuvo. Kiek turi praeiti laiko po vaistu suleidimo, kai pradeda siuti, tu juk dirbi sesute. Mane toks kirminas grauzia, kad gal reikejo daugiau klausineti, bet kazkaip viskas buvo veiksme, neisdrisau, nenorejau trukdyti kaip kokia isteriska mama doh.gif , nors viena kart pacioj pradzioj klausiau "ar tikrai jau apmarinta?" Sake abi, kad taip ph34r.gif

I koki darba?

Pas mus siandien irgi tokia "nervuota" diena, bet tikriausiai del zaizdeles.

Laba vakara 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2014 02 04, 15:28)
rozečių apsaugos ar tos specialios rozetės, kur skylutės paslėptos nepadėtų?

matai ne tame esmė, turim mes tų apsaugų, ir tokių rozečių, bet aš noriu, kad ji iš principo prie jų nesiartintų, kad bijotų... pamenu, kai buvau gal 3 metukų man tėvas su degtuku padegino pirštus, aišku žiauriai skamba, bet suveikė idealiai, prie laužo, visokių ugnies židinių, viryklės bijojau net priartėti... kai atėjo laikas, mama išmokė naudotis ja ir tiek... bet mano vaikystė buvo be nudegimų.. nenoriu pasakyt, kad deginsiu pirštus savo vaikams, bet kažkaip noriu jiems įdiegti truputį tos baimės

Klumpe, tai gerai, kai kiša ką reika, o jei tikrą šakutę įkiš...
Atsakyti
su rozetėm ir pas mus jis drąsuolis ne ten kur reikia doh.gif niekas neveikia, nei gražiai kalbėt, nei per nagus gaut. Kaišioja tik tarkim siurblio ar feno kištukus, bet kaip barric sako, o jei ką kitą sugalvos "įjungt"...
Atsakyti
Saulė tai gudrutė, prie rozečių lenda tik tada kai aš matau. Liečia pirštukais, žiūri į akis ir laukia kol subarsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelface: 06 vasario 2014 - 10:18
Sveikos,
aciu uz palinkejimus 4u.gif

Samsariuk, dirbsiu vel ginekologiniam, bet savo mieste, nuo namu 5 min. pesciomis thumbup.gif (iki tol vaziuodavau i darba 50 km)
Del uzsaldymo - nezinau ka pasakyt, nes nesusiduriu darbe su tuom, bet kai M. siuvo, tai irgi suleido ir iskart siuvo... Nesuk galvos, nes isprotesi - tai jau praeitis. Daba da laukia (turbut) siulu traukimas mirksiukas.gif Naujas stresas, bet vaikai labai greit ta pamirsta.

siandien nesiau popierius naujan darban, nesiaus M. ant ranku ir isinarinau koja. Plojaus ant zemes, M. is ranku iskrito, ziuri issigandes, o as is skausmo atsikelt negaliu. Tas vos neverkia - kelkis mamyte, einam, o man nors kauk doh.gif Paskui pirmas skausmas nurimo tai galejau toliau eit. Daba sedziu su istinusia koja ir su nubrozdintais kruvinais keliais. O diena faina, noris i lauka smile.gif Va, Indriuka, tau i kompanija as tongue.gif

Barric, ir man nagus degino, ir da ant liezuvio pipiru pyle, nes visiems ji rodydavau smile.gif Paskui irgi degtuku bijojau iki suaugusiu metu, i pasamone siaubingai isirase, tai savo vaikui to nedarysiu schmoll.gif

Tanite, kritimas ant grindu istiesu ziaurus isbandymas, uzjauciu. Teko skaityti patarima - tokiu atveju tiesiog pasitraukt truputi i sona ir laukt, kol praeis. Sunku manau be proto - ziema, galvoji kad tik mazgis nesusaltu, parduotuvej ar kitur - praeiviai, kurie puola patarimus dalint ar vaiko gailet ar dar ka...

Maniskis tai ne uzsispyres, bet atkaklus. Oziu retai pasitaiko, taciau jei ka draudi, jis kur ne kur, vel savo daro. Ir taip atsargiai, kad niekas nematytu. Kazkoks gudrus man jis atrodo g.gif Kaip lape.

Del roseciu - megsta jas, bet labiau lempas jungineja ar kistukus nuo lempos ikist bando. Dar labai patinka raktus i spyna kaisiot. Be to, ismoko lauko duru spyna atrakinti - pristumia kede, ir atsuka ja. Tik spek paskui ji gaudyt - iskart i gatve lekia doh.gif
Kantrybes visoms ir geros dienos.
Atsakyti
Sveikos ir ne biggrin.gif (Druskutei cia tongue.gif )

QUOTE(druskute @ 2014 02 06, 12:42)
Samsariuk, dirbsiu vel ginekologiniam, bet savo mieste, nuo namu 5 min. pesciomis thumbup.gif (iki tol vaziuodavau i darba 50 km)

Del uzsaldymo - nezinau ka pasakyt, nes nesusiduriu darbe su tuom, bet kai M. siuvo, tai irgi suleido ir iskart siuvo... Nesuk galvos, nes isprotesi - tai jau praeitis. Daba da laukia (turbut) siulu traukimas mirksiukas.gif Naujas stresas, bet vaikai labai greit ta pamirsta.

siandien nesiau popierius naujan darban, nesiaus M. ant ranku ir isinarinau koja.

Be to, ismoko lauko duru spyna atrakinti - pristumia kede, ir atsuka ja. Tik spek paskui ji gaudyt - iskart i gatve lekia doh.gif
Kantrybes visoms ir geros dienos.

Faina del tokio trumpo kelio i darba thumbup.gif Pas mus Berlyne tolimi keliai, pvz. MB vaziuoja i darba 1,5 val. na... doh.gif grizimas dar karta 1,5 val.

Dekui 4u.gif man taip baisu buvo, kad jie ji "gyva" siuva, taip zviege, na aisku, tas visas laikymas, lempos ir visa situacija vargsui panika kele. Parejus ikaliau degtines doh.gif .
Jo, trauks, bet tik is isores, burnyteje pacioje patys istirps. Jo, dar viena atrakcija laukia.

4u.gif uz koja, pas mus irgi siandien slidu buvo, vos paeiti ejo.

Musu kaimynai idejo duru rankena vertikaliai. Tai taip dar nemoka ju vaikinas duru atidaryti, nors jau 3,5. Gal ir jus pabandykit mirksiukas.gif

Tanite, kai Paulius kur nugrius, pagalvok, kad kazkur toli toks Benas griuvineja ant grindu, parduotuvej, pas gydytoja, ar kai reikia pasiimti is darziuko. Gal ne tokia vienuze jausies ax.gif Man tai dzin svetimi zmones, bet kai pries uosvius ar siaip pazistamus atsigula, nezinau kaip elgtis doh.gif Nesinori per daug grieztai, nesinori ir utiu utiu kukuoti. Cia sestadieni nuejom su pavargusiu vaikinu i baldu parduotuve, tai oj vargeli. Duksta, lipa, karias visur, o jei draudi isterikuoja ir krinta ant keliu biggrin.gif doh.gif Tokia pora praeidami "kazkur matytas vaizdelis" sako. Supranta zmones, o kurie nesupranta cia ju problema cool.gif

Barric
, svelniai tariant tas deginimas kazkoks smegenu nuskystejimas, nu sorry. Niekas man nieko nedegino, nieko as ir nepadegiau. Aisku, reikia aiskinti ir kai lenda kur neziopsoti. Mes irgi aiskinam, ir pylos gauna. Bet jis kazkaip bijo karsto, nes prigasdintas, bei vandens (nes ten didele varle gyvena, kuri itraukia vaikus i vandeni).

Angelface
adekvaciai elgiasi ir musiskis smile.gif
Atsakyti
S@msara, aš spėju rastume ir daugiau tų krituolių biggrin.gif o šiaip man jau tiek pabodo tie isterikavimai, kad jau į aplinką net nebereaguoju tada, žiūri, nežiūri kas. Aišku nesmagu, kad taip elgiasi, bet aš jo nepakeisiu šiuo klausimu, išaugs anksčiau ar vėliau. Tik jis kvailutis kai sumčsto griūt, tarkim namie, tai plojasi kur papuola ir kartais užsigauna galvą ar kitą kūno vietą. O šiaip ką tavo Benas daro, taip ir Paulius. Velniškai gudrūs tie mazgiai, bet kartais ir mes manau mokam juos pergudraut smile.gif

Druskut, baisokai su ta koja tau. Greičiau pagyt linkiu 4u.gif
Atsakyti
Druskut, už koją 4u.gif

Aš šiandien taip pat su vaiku ant rankų išsiplojau... doh.gif
Išeinam ryte - visur čiuožykla, Saulei kojytės slysta, vis griūna, pasiėmiau ant rankų... Prie perėjos pačiai koja paslydo ir griuvom. Gerai kad instinktyviai Saulę labai lengvai šalia nuleidau ir ačiū D, kad pati tik ranką susimušiau ir ant užpakalio mėlynę įsistačiau. Tik va Saulė išsigando, ašaros kaip pupos riedėt pradėjo... unsure.gif Dar dabar prisiminus širdį skauda verysad.gif
Na bet atsikėlėm, vėl pasiėmiau ant rankų, pažadėjau kad daugiau negriūsim ir nuėjom į darželį smile.gif
Atsakyti
Griuvusioms už traumas 4u.gif Atsargiai 4u.gif
Atsakyti