Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

QUOTE(Tanite @ 2014 02 03, 11:22)
Barric, va įkvepianti istorija. Reikės ir mums tuos nervų nelaikymus išsigyvendint, kai ir per subinaitę gaudavo.
drinks_cheers.gif

jungsimės ir mes į šitą, bandančių susitvardyt mamų, būrelį. smile.gif
Atsakyti
Labas mamos,

O mes vakar nukritom nuo kedes, ir taip tvojomes, kad dantys islindo kiaurai pro apatines lupos apacia. Siuvo ir is vidaus ir is isores. 8 dygsnius turim. Siaubas. Nezinojau, kad su dantim galima lupa kiaurai pramust.
Siandien toks visas verksmingas ir jautrutis, o vistiek karstymasis valdo, nors tu ka doh.gif .

Ir dar tas dalyvavimas siuvinejime nukautavo. Su vyru esam tokioj idomioj nuotaikoj.

Tvardykites, tvardykites, mamytes wub.gif . Man irgi reiktu kartais su daugiau meiles i viska reaguoti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@msara: 03 vasario 2014 - 15:20
Jetus tu mano, sveikit jūs ten greičiau. Ir kad daugiau tokie skrydžiai nesikartotų.
Atsakyti
Ohoooo S@msara užjaučiu mažyli 4u.gif 4u.gif aš irgi negalvojau, kad galima su dantim kiaurai lūpa pravaryt..ojej! Laikykitės

Na ir aš tada jungiuos į būrelį, aš be fizinių bausmelių, bet balsą pakeliu kartais, po to taip pykstu ant savęs..galvoju nu kam, juk ir normaliu tonu galėjau tą patį pasakyt... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryzandra: 03 vasario 2014 - 18:43
Vaje Samsara daug bučkių mažučiui nuo mūsų... Kad tik greičiau sugytų lūpytė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2014 02 03, 16:15)
Labas mamos,

O mes vakar nukritom nuo kedes, ir taip tvojomes, kad dantys islindo kiaurai pro apatines lupos apacia. Siuvo ir is vidaus ir is isores. 8 dygsnius turim. Siaubas. Nezinojau, kad  su dantim galima lupa kiaurai pramust.
Siandien toks visas verksmingas ir jautrutis, o vistiek karstymasis valdo, nors tu ka  doh.gif .

Ir dar tas dalyvavimas siuvinejime nukautavo. Su vyru esam tokioj idomioj nuotaikoj.
Tvardykites, tvardykites, mamytes  wub.gif . Man irgi reiktu kartais su daugiau meiles i viska reaguoti  cool.gif

džyyzzz... vargšiukas... užjaučiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif na svarbu dantys neišbyrėjo, vadinas stiprūs smile.gif o randai vyruką puošia... laikykites

o mūsiškė jau šaudo pagalį pasiėįmus, sakau gal vietoj lėlių jai šautuvėlį pirkt smile.gif su lėlėm beveik nežaidžia, labiau mašinytės visokios biggrin.gif
Atsakyti
S@msara, oho, 8 siūlės, tai kaip jis dėjosi, bandau tik įsivaizduoti....Vargšiukas. Įmanoma taip, Si aip jam panašiai prasikirto, bet tik 3 siūlės, ir ne krito, kitaip jam truputį.

Dėl tvardymosi, tai galiu pasidžiaugti, kad mano Mo beveik nebūna situacijų, kada reiktų balsą kelti. Apie nagus ar užpakaliuką nebekalbu. Ir ne dėl to, kad aš to niekada nesu darius, jam nereikia. vat su Si jaunesnė buvau, nekantri, tai visko buvo, ir dabar dažnai balsą keliu, nes nu būna neįmanoma. O Mo labai lengva nukalbinti.Naudoju Barric aprašytą metodą, užkalbinu dantį, kol kas veikia. Aišku, pasigirsiu, tai bus man čia....

Nu o apie Gris aprašytus metodus ir jos kantrybę tai patyliu. Ot moteris, kantrybė, išradingumas, fantazija, atsidavimas.
Atsakyti
S@msara, ojetus, labai gaila tavo mažojo. Ir jus užjaučiu dėl tokio patyrimo. Vaizduotė labai nekokį vaizdelį nupiešia. Kad tik greičiau sugytų ir viskas pasimirštų 4u.gif

O kad mažieji retai kada pasimoko, tai faktas. bent jau manasis būna nusiridena nuo sofos, paverkia minutę, nusišluosto ašaras ir vėl kariasi. doh.gif Jis turi dabar tokį a la žaidimą, užsilipa ant svetainės sofos atlošo viršaus, atsigula ir viena rankute prisilaikydamas po truputį leidžiasi, maždaug ridenasi. Nu tai kai nespėji sužiūrėt, būna ir nusiridena žemyn. Ir niekaip neišgyvendinam šito "pomėgio" doh.gif

Ot vaiką migdžiau ir pati nulūžau. Nervina tokios situacijos, kai žiauriai sunkiai migdosi ir vos ne pirmiau vaiko mamka užmiega. Šiandien dar taip keistai, dainavau tyliai lopšinę, o mažulis verkt pradėjo. Kažko susigraudino lygioj vietoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2014 02 01, 08:54)
Gris negaliu nustoti tavim žavėtis.  wub.gif  Iš kur tiek kantrybės, jėgų ir vaizduotės... Čia atrodo su viena pasaulis griūna o tu su trimis kuo puikiausiai susikalbi  blush2.gif

nereik manim žavėtis, tikrai nesu tobula, visko būna, kad ir nesusitvardau, ir balsą pakeliu, ir su vyru apsikapojam, bet stengiuosi, darau, tikiuosi, kad ką įdėsiu, tą gausiu santykiuose su vaikais blush2.gif

QUOTE(barric @ 2014 02 02, 21:05)
Tanite, labai faina dėl jūsų  4u.gif

Klumpe, pas mane panašiai buvo, kaip pas tave, nors vaikas labai ramus, bet ji mane žiauriai nervindavo, tačiau vieną dieną suėmiau save į rankas ir nutariau, kad nuo šio momento nebus nei rėkimo, nei mušimosi (na per rankas, ar suplot per subinę) - ir jau savaitę gyvename kitaip, išties yra labai lengva ją "perjungti", na pvz. klenčina saldainį, aš nenoriu duot - tada pagiebiu ant rankų ir sakau "pažiūrėkim kieme kiek mašinų, o kokios spalvos štai ta mašina? , o žiūrėk kokia varna ant šakos tupi, taip pasikalbam 5 min ir ramu.. tada ji eina sau piešt varnos ant popieriaus (aišku makaliūzina, bet vistiek..) na žodžiu vat taip pradėjau nukreipinėt dėmesį, o pati stengiuosi neužvirti, nes juk išties tas protelis vaiko visai ne toks, tai jau ir ji nustojo muštis (nes buvo toks momentas, kai mus abu lupdavo), ir šiaip net nustebau, kaip greit išėjom iš karo būsenos, tereikia man vos pusvalandžiu ar valanda daugiau dėmesio jai skirt per dieną... vaikai daug ko išmokina mus... nors tiesą sakant nesu tikra ar mailius dabar nenukenčia, nes tas tai guli visą dieną pamirštas, juk aš dar ir padirbt spėju biggrin.gif visa laimė, kad jis vis dar miega kokiu 18-20 val. per parą ir nelabai aš jam reikalinga, išskyrus šikną nuplaut ir valgyt paduot smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(S@msara @ 2014 02 03, 15:15)
O mes vakar nukritom nuo kedes, ir taip tvojomes, kad dantys islindo kiaurai pro apatines lupos apacia. Siuvo ir is vidaus ir is isores. 8 dygsnius turim. Siaubas. Nezinojau, kad  su dantim galima lupa kiaurai pramust.
Siandien toks visas verksmingas ir jautrutis, o vistiek karstymasis valdo, nors tu ka  doh.gif .

ojej, console.gif kad greičiau zuikiui lūpytė sugytų 4u.gif

? g.gif

QUOTE(Tanite @ 2014 02 04, 00:11)
Ot vaiką migdžiau ir pati nulūžau. Nervina tokios situacijos, kai žiauriai sunkiai migdosi ir vos ne pirmiau vaiko mamka užmiega. Šiandien dar taip keistai, dainavau tyliai lopšinę, o mažulis verkt pradėjo. Kažko susigraudino lygioj vietoj  unsure.gif

drinks_cheers.gif aš vakarais irgi jau ant lūžimo galutinės ribos balansuoju, laukdama, kol mažius užlūš..o dėl lopšinės, tai mano panos iškart pardėdavo verkt, kai graudžia melodiją pradėdavau dainuot, ir dabar, kai kokią liūdnesnę dainą pasileidžiam, apsiašaroja..jaturios širdelės tų mūsų vaikų 4u.gif

labryt

vakar visą dieną seminare buvau, šiandien jau darbe..nieko, trumpesnė darbo savaitė bus biggrin.gif
Atsakyti
Dėl nukalbinimo ar kita veikla nukreipimo- ne visada mums tas išeina. Toli gražu ne visada. Ne bereikalo mazgis vadinamas "trys žemaičiai". Nu nepaprastai užsispyręs. jei ką sugalvojo- laikykis. Gali kuolą ant galvos tašyt- nepadės. Dėkui Dievui, taip yra ne visada.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 02 04, 12:26)
Toli gražu ne visada. Ne bereikalo mazgis vadinamas "trys žemaičiai".

Su charakteriu vyras smile.gif Zinai, kai anksciau tavo postus skaiciau, tai irgi rasydavau - daryk ta, ana... Bet kai pabuvau viena su vaiku, be mamos - tai va ir pasimate visas grozis:) Pavargdavau, laukdavau kol greiciau i darza iseis, ir uzplodavau, ir aprekdavau... Daba vel mama pas mane, as dar ir dirbu, tai ir vaikas geras ir ramus atrodo, ir kantrybes daugiau... O tu visada tik namie, ir vaikas visada prie taves.. Sunku.

Samsara, ui, net man suskaudo.. Ir suprantu kaip su vyru jauciates - M. gruodi irgi viena siula prie akies gavo, as ji visa rekianti ir kraujuojanti laikyti turejau, tai manau zinau, kaip jautiesi 4u.gif o kad jie nepasimoko, tai cia faktas, M toliau laksto, dauzosi, sokineja nuo kedzu, griuvineja su kedem ir tt.. na, ka padarysi, bernai...

Barric, ir duok masineles, o ka. M. pvz savo visus minkstus zaisliukus myluoja, suuldo, uzkloja- na ir tegu, nors bernas.

O siaip visa savaite galvojau - kokios jus visos fainos bigsmile.gif cia issauke postai Klumpei bei Klumpes atsakas. Toliau galima mokytis isminties...

Pvz pres metus kazkuri patyrus mamyte pasakojo kaip su vyresniu vaiku vijo "oziukus". Isbandziau su M. - veikia. Kai ko uzsispiria, einam oziu vyti pro langa. Vejam, kol nepabega (nenustoja verkti, zyzti, oziuotis) lotuliukas.gif Tai daba kartais vienas eina prie lango ir saukia: oziukai oziukai, lauk is Martynuko :lotuliu kas:

O as darba keiciu. Nervu kainuoja doh.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien su ponuliu po nzn kiek laiko išėjau į parką. Jau geriau jaučiasi, gydytoja leido eit pasiganyt, tai ir išėjom. Ir pasigailėjau... dar būtų viskas nieko, jei nebūtų pamatęs troleibuso. Ir aišku bėgte prie jo, nori važiuoti maždaug. Nu aišku nė artyn neprileidau, nei mes kur važiuosim, nei ką, namai prie pat. Tai kai prasidėjo, ojoj, laikykis tik. Nusimovė pirštines, mane mušt pradėjo, žino, kad skaudžiau plika rankute užvažiuot... Ir klykt visa gerkle, ir ant šaligatvio pagulėjo. Šiaip ne taip iki laiptinės parsinešiau aš jį, tai ten pradėjo rėkt, pagulėjo ir ten ant grindų, ir kadangi mama užsisukus pradėjo lipt laiptais link buto, tai jau ir jis pamynęs principus iš paskos atkiūtino. Va čia tas atvejis, kaip Klumpė sako, gali ir kotą ant galvos tašyt, niekas neveikia. Tiesiog daviau pasirinkimą, arba einam gražiuoju, arba gulėk čia. Aišku lauke to negaliu daryt, nes šalta, o jis dar toks pusiau pasveikęs. Namie tai suveikia metodas, kad eik pagalvoti į kitą kambarį, pats nueina, paverkia dirbtinai ir nurimęs ateina. O viešumoj... čia didysis iššūkis. Per daug protingą vaiką auginu biggrin.gif

druskute, labai mielai tas ožiukų varymas nuskambėjo. smile.gif manajam šventiniu periodu labai suveikdavo pasakėlė, kad kalėdų senio nykštukai už lango tupi ir viską mato, seneliui pasakys, kad Pauliukas ožiuojasi. tai jis iškart mojuot jiems prie lango pradėdavo ir kaip mat apsiramindavo. o dabar va efektyvaus būdo nerandam kol kas.

Linkiu, kad pokyčiai darbuose būtų tik į gera. 4u.gif

Mes tai buto ieškom pirkti, kad taip sunku bus, negalvojau. Na bet tikiuosi rasim geriausią ir prieinamą variantą. Kol nereikia, tai atrodo pilna pasirinkimo, o kai žiūrinėtis pradedi, tai ir tas negerai, ir anas, pasirinkimo ratas labai susiaurėja.
Atsakyti