QUOTE(angelface @ 2014 02 01, 08:54)
Gris negaliu nustoti tavim žavėtis.
Iš kur tiek kantrybės, jėgų ir vaizduotės... Čia atrodo su viena pasaulis griūna o tu su trimis kuo puikiausiai susikalbi
nereik manim žavėtis, tikrai nesu tobula, visko būna, kad ir nesusitvardau, ir balsą pakeliu, ir su vyru
apsikapojam, bet stengiuosi, darau, tikiuosi, kad ką įdėsiu, tą gausiu santykiuose su vaikais
QUOTE(barric @ 2014 02 02, 21:05)
Tanite, labai faina dėl jūsų
Klumpe, pas mane panašiai buvo, kaip pas tave, nors vaikas labai ramus, bet ji mane žiauriai nervindavo, tačiau vieną dieną suėmiau save į rankas ir nutariau, kad nuo šio momento nebus nei rėkimo, nei mušimosi (na per rankas, ar suplot per subinę) - ir jau savaitę gyvename kitaip, išties yra labai lengva ją "perjungti", na pvz. klenčina saldainį, aš nenoriu duot - tada pagiebiu ant rankų ir sakau "pažiūrėkim kieme kiek mašinų, o kokios spalvos štai ta mašina? , o žiūrėk kokia varna ant šakos tupi, taip pasikalbam 5 min ir ramu.. tada ji eina sau piešt varnos ant popieriaus (aišku makaliūzina, bet vistiek..) na žodžiu vat taip pradėjau nukreipinėt dėmesį, o pati stengiuosi neužvirti, nes juk išties tas protelis vaiko visai ne toks, tai jau ir ji nustojo muštis (nes buvo toks momentas, kai mus abu lupdavo), ir šiaip net nustebau, kaip greit išėjom iš karo būsenos, tereikia man vos pusvalandžiu ar valanda daugiau dėmesio jai skirt per dieną... vaikai daug ko išmokina mus... nors tiesą sakant nesu tikra ar mailius dabar nenukenčia, nes tas tai guli visą dieną pamirštas, juk aš dar ir padirbt spėju
visa laimė, kad jis vis dar miega kokiu 18-20 val. per parą ir nelabai aš jam reikalinga, išskyrus šikną nuplaut ir valgyt paduot
QUOTE(S@msara @ 2014 02 03, 15:15)
O mes vakar nukritom nuo kedes, ir taip tvojomes, kad dantys islindo kiaurai pro apatines lupos apacia. Siuvo ir is vidaus ir is isores. 8 dygsnius turim. Siaubas. Nezinojau, kad su dantim galima lupa kiaurai pramust.
Siandien toks visas verksmingas ir jautrutis, o vistiek karstymasis valdo, nors tu ka
.
Ir dar tas dalyvavimas siuvinejime nukautavo. Su vyru esam tokioj idomioj nuotaikoj.
ojej,
kad greičiau zuikiui lūpytė sugytų
?
QUOTE(Tanite @ 2014 02 04, 00:11)
Ot vaiką migdžiau ir pati nulūžau. Nervina tokios situacijos, kai žiauriai sunkiai migdosi ir vos ne pirmiau vaiko mamka užmiega. Šiandien dar taip keistai, dainavau tyliai lopšinę, o mažulis verkt pradėjo. Kažko susigraudino lygioj vietoj
aš vakarais irgi jau ant lūžimo galutinės ribos balansuoju, laukdama, kol mažius užlūš..o dėl lopšinės, tai mano panos iškart pardėdavo verkt, kai graudžia melodiją pradėdavau dainuot, ir dabar, kai kokią liūdnesnę dainą pasileidžiam, apsiašaroja..jaturios širdelės tų mūsų vaikų
labryt
vakar visą dieną seminare buvau, šiandien jau darbe..nieko, trumpesnė darbo savaitė bus