Druskutei, grazaus ir sklandaus susitikimo siandien su Augustuku
Didziausi sveikinimai tapus antrakart Mamyte Ramaus leliuko ir daug pienuko
Sveikinimai druskutei ir jos šeimai Aukit stiprūs ir sveiki
Aciu, panos! Vakar i seima isijunge Augustas Andrius:)
Mokausi mylet, demesi dalint:)
QUOTE(druskute @ 2015 04 08, 16:06)
Aciu, panos! Vakar i seima isijunge Augustas Andrius:)
Nuostabios naujienos sveikinimai seimynai ir mamytei vaje, net pamaniau, kad pasiilgau to jausmo... bet ne, nepasiilgau istikro, cia tik sentimentai, o JUms ramiu nakteliu
Druskut, fainas vardukas Vis paciokinu jusu balandinuku temute Vis tik aktualu ir man
Barric, sakai nepasiilgai leliuko laukiu, nestumas nekelia man didelio susizavejimo. Su Benu kitaip buvo, visi negalavimai dziaugsma kele, cia reiskia senstu ar kaip
Barric, sakai nepasiilgai leliuko laukiu, nestumas nekelia man didelio susizavejimo. Su Benu kitaip buvo, visi negalavimai dziaugsma kele, cia reiskia senstu ar kaip
QUOTE(S@msara @ 2015 04 13, 14:12)
Druskut, fainas vardukas Vis paciokinu jusu balandinuku temute Vis tik aktualu ir man
nesensti, visi zmones skirtingi manes nezavi nestumo busena o motyniste patinka labiau jau su samoningu vaiku kuo Laima vyresne darosi, tuo labiau man su ja patinka but matyt mano vyriska proto sandara nes vyrams taip buna
Sveikos,
Gris, tikrai aciu uz sveikinima. Kaip tau sekasi? Dirbi, 3 vaikai, ir dar SM moderuoji...
Aciu, Klumpe. Ir tu parasyk, kaip einasi. Gal jau darba suradai? Kaip Sarunas? Ar toks pat padykes? , kaip AD?
O gime vaikis beveik tuo pat metu kaip ir Martynas, 38+1 savaite, po cezario. 53 cm, 3530 gr - beveik 800 gr sunkesnis uz broli. Operacijos metu mano kraujospudis buvo kosminese aukstumose - 240/133, bet isgyvenau Siaip nestumas buvo tarsi lengvesnis, maziau dirbau, maziau laksciau, bet laabai prailgo. Vis jauciausi kaip amzinai nescia Siaip ramus berniukas, tik valgo ir miega. Budrauja daug, taciau neverkia. Labai megsta siluma. Martynas nors gime gruodi, taciau jam taip silumos nereikejo... O sitas ir aprengtas, su kepure, isuktas i 2 plonas kaldras ir dar kailiniam vokely - jam ne perkarsta Tai va tiek apie mazaji.
O kaip tau sekasi but nestuke? Kaip pykinimai, gal jau zinot, kas pilvely gyvena?
Del nestumo - man pirma syki irgi kazkaip labiau patiko buti nescia Dabar nei pilvo augancio fotkinau, nei siaip kaip stirna laksciau. Apie 3vaika nenoriu nei pagalvot - nors jei jaunesne buciau ir tai tada gal... Bet siemet jau 40..
Po sio gimdymo mama pas mane. PRadzioj labai nenorejau, kad liktu, dabar dziaugiuos, nors sunku ta pripazinti - taciau esu visiskai neigali Randa skauda, vos paeinu, nugara irgi kazkokia subyrejus, nz, gerai kad ji yra. Noreciau daugiau laiko Martynui skirti, bet nespeju su juo Tai va, tokios pas mus naujienos.
Gris, tikrai aciu uz sveikinima. Kaip tau sekasi? Dirbi, 3 vaikai, ir dar SM moderuoji...
QUOTE(Klumpė @ 2015 04 10, 18:00)
O, kokios malonios naujienos. Sveikinimai ir nuo mūsų. Kaip gimdymas? Kiek svėrė? Kai galėsi būtinai parašyk. Nekantriai lauksim.
Aciu, Klumpe. Ir tu parasyk, kaip einasi. Gal jau darba suradai? Kaip Sarunas? Ar toks pat padykes? , kaip AD?
O gime vaikis beveik tuo pat metu kaip ir Martynas, 38+1 savaite, po cezario. 53 cm, 3530 gr - beveik 800 gr sunkesnis uz broli. Operacijos metu mano kraujospudis buvo kosminese aukstumose - 240/133, bet isgyvenau Siaip nestumas buvo tarsi lengvesnis, maziau dirbau, maziau laksciau, bet laabai prailgo. Vis jauciausi kaip amzinai nescia Siaip ramus berniukas, tik valgo ir miega. Budrauja daug, taciau neverkia. Labai megsta siluma. Martynas nors gime gruodi, taciau jam taip silumos nereikejo... O sitas ir aprengtas, su kepure, isuktas i 2 plonas kaldras ir dar kailiniam vokely - jam ne perkarsta Tai va tiek apie mazaji.
QUOTE(S@msara @ 2015 04 13, 14:12)
Vis tik aktualu ir man
nestumas nekelia man didelio susizavejimo. Su Benu kitaip buvo, visi negalavimai dziaugsma kele, cia reiskia senstu ar kaip
nestumas nekelia man didelio susizavejimo. Su Benu kitaip buvo, visi negalavimai dziaugsma kele, cia reiskia senstu ar kaip
O kaip tau sekasi but nestuke? Kaip pykinimai, gal jau zinot, kas pilvely gyvena?
Del nestumo - man pirma syki irgi kazkaip labiau patiko buti nescia Dabar nei pilvo augancio fotkinau, nei siaip kaip stirna laksciau. Apie 3vaika nenoriu nei pagalvot - nors jei jaunesne buciau ir tai tada gal... Bet siemet jau 40..
Po sio gimdymo mama pas mane. PRadzioj labai nenorejau, kad liktu, dabar dziaugiuos, nors sunku ta pripazinti - taciau esu visiskai neigali Randa skauda, vos paeinu, nugara irgi kazkokia subyrejus, nz, gerai kad ji yra. Noreciau daugiau laiko Martynui skirti, bet nespeju su juo Tai va, tokios pas mus naujienos.
QUOTE(druskute @ 2015 04 19, 11:52)
Kaip tau sekasi? Dirbi, 3 vaikai, ir dar SM moderuoji...
nors sunku ta pripazinti - taciau esu visiskai neigali Randa skauda, vos paeinu, nugara irgi kazkokia subyrejus, nz, gerai kad ji yra. Noreciau daugiau laiko Martynui skirti, bet nespeju su juo Tai va, tokios pas mus naujienos.
nors sunku ta pripazinti - taciau esu visiskai neigali Randa skauda, vos paeinu, nugara irgi kazkokia subyrejus, nz, gerai kad ji yra. Noreciau daugiau laiko Martynui skirti, bet nespeju su juo Tai va, tokios pas mus naujienos.
ačiū, sekasi taip pat - sukuosi kaip voverė rate, čia rytas, čia vakaras, čia pirmadienis, čia penktadienis, savaitgaliai visi namų ruošai skiriami, bent jau kol oras visai ne pavasariškas..labiausiai svajoju išsimiegoti nors porą rytų arba bent jau patinginiauti kokį savaitgalį, deja, tai visiškai neįmanoma.
didžioji jau pirmą klasę baiginėja, nepastebėjau, kaip tas laikas pff ir nebėr..mažieji į daržą keliauju su mielu noru, tfu tfu tfu, taip ir gyvenam visiškoj rutinoj..gal tik ligų kad mažiau būtų, nors ir taip negaliu skųstis, šiemet jau žymiai mažiau sirgom, sakau gal padėjo tas bronchomunalis.
darbe pas mane tempas nežmoniškas, vienu metu jau vaistų griebiausi, nebepavežu psichologiškai, tai ir SM jau visai kruopelytę laiko skiriu
greičiau atsigauk
kaip didysis į mažąjį reaguoja?
Gris, oho, nu bet gi gi tu supermama, susitvarkysi , o gal ligu pamazejo, kad imunitetas susiformavo? mes neisbrendam is ju, jei ne mazius, tai L nepatikesit, bet nuo lapkricio men. gal kartu sudejus dienas kokia savaite ir esam buve kieme, nes tai vienas sirgdavo tai kitas , tik tiek, kad L darze nueina laukan, o mazasis labai mazai, istisai serga, dabar vel bedeles uzpuole
Druskute, aga man irgi kaip i kleckuti reaguojia didysis brolis?
Druskute, aga man irgi kaip i kleckuti reaguojia didysis brolis?