Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

Druskutei, grazaus ir sklandaus susitikimo siandien su Augustuku wub.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2015 04 07, 07:53)
Druskutei, grazaus ir sklandaus susitikimo siandien su Augustuku  wub.gif  2.gif

įlindau pažiūrėt, kad JAU wub.gif vaje, kaip laikas greitai lekia.......

Sveikinimai, druskute mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Didziausi sveikinimai tapus antrakart Mamyte wub.gif Ramaus leliuko ir daug pienuko oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikinimai druskutei ir jos šeimai 4u.gif Aukit stiprūs ir sveiki smile.gif
Atsakyti
Aciu, panos! Vakar i seima isijunge Augustas Andrius:)
Mokausi mylet, demesi dalint:)
Atsakyti
O, kokios malonios naujienos. Sveikinimai ir nuo mūsų. Kaip gimdymas? Kiek svėrė? Kai galėsi būtinai parašyk. Nekantriai lauksim.
Atsakyti

QUOTE(druskute @ 2015 04 08, 16:06)
Aciu, panos! Vakar i seima isijunge Augustas Andrius:)
Mokausi mylet, demesi dalint:)

Nuostabios naujienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif sveikinimai seimynai ir mamytei smile.gif vaje, net pamaniau, kad pasiilgau to jausmo... bet ne, nepasiilgau istikro, cia tik sentimentai, o JUms ramiu nakteliu thumbup.gif
Atsakyti
Druskut, fainas vardukas wub.gif Vis paciokinu jusu balandinuku temute blush2.gif Vis tik aktualu ir man ax.gif

Barric, sakai nepasiilgai biggrin.gif leliuko laukiu, nestumas nekelia man didelio susizavejimo. Su Benu kitaip buvo, visi negalavimai dziaugsma kele, cia reiskia senstu ar kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2015 04 13, 14:12)
Druskut,  fainas vardukas  wub.gif  Vis paciokinu jusu balandinuku temute  blush2.gif  Vis tik aktualu ir man  ax.gif

Barric, sakai nepasiilgai  biggrin.gif  leliuko laukiu, nestumas nekelia  man didelio susizavejimo. Su Benu kitaip buvo, visi negalavimai dziaugsma kele, cia reiskia senstu ar kaip  doh.gif

nesensti, visi zmones skirtingi smile.gif manes nezavi nestumo busena smile.gif o motyniste patinka labiau jau su samoningu vaiku biggrin.gif kuo Laima vyresne darosi, tuo labiau man su ja patinka but smile.gif matyt mano vyriska proto sandara biggrin.gif nes vyrams taip buna
Atsakyti
Sveikos,
Gris, tikrai aciu uz sveikinima. Kaip tau sekasi? Dirbi, 3 vaikai, ir dar SM moderuoji...

QUOTE(Klumpė @ 2015 04 10, 18:00)
O, kokios malonios naujienos. Sveikinimai ir nuo mūsų. Kaip gimdymas? Kiek svėrė? Kai galėsi būtinai parašyk. Nekantriai lauksim.

Aciu, Klumpe. Ir tu parasyk, kaip einasi. Gal jau darba suradai? Kaip Sarunas? Ar toks pat padykes? , kaip AD?
O gime vaikis beveik tuo pat metu kaip ir Martynas, 38+1 savaite, po cezario. 53 cm, 3530 gr - beveik 800 gr sunkesnis uz broli. Operacijos metu mano kraujospudis buvo kosminese aukstumose - 240/133, bet isgyvenau smile.gif Siaip nestumas buvo tarsi lengvesnis, maziau dirbau, maziau laksciau, bet laabai prailgo. Vis jauciausi kaip amzinai nescia lotuliukas.gif Siaip ramus berniukas, tik valgo ir miega. Budrauja daug, taciau neverkia. Labai megsta siluma. Martynas nors gime gruodi, taciau jam taip silumos nereikejo... O sitas ir aprengtas, su kepure, isuktas i 2 plonas kaldras ir dar kailiniam vokely - jam ne perkarsta blink.gif Tai va tiek apie mazaji.

QUOTE(S@msara @ 2015 04 13, 14:12)
Vis tik aktualu ir man  ax.gif
nestumas nekelia   man didelio susizavejimo. Su Benu kitaip buvo, visi negalavimai dziaugsma kele, cia reiskia senstu ar kaip 

O kaip tau sekasi but nestuke? Kaip pykinimai, gal jau zinot, kas pilvely gyvena?
Del nestumo - man pirma syki irgi kazkaip labiau patiko buti nescia lotuliukas.gif Dabar nei pilvo augancio fotkinau, nei siaip kaip stirna laksciau. Apie 3vaika nenoriu nei pagalvot - nors jei jaunesne buciau ir tai tada gal... Bet siemet jau 40..
Po sio gimdymo mama pas mane. PRadzioj labai nenorejau, kad liktu, dabar dziaugiuos, nors sunku ta pripazinti - taciau esu visiskai neigali doh.gif Randa skauda, vos paeinu, nugara irgi kazkokia subyrejus, nz, gerai kad ji yra. Noreciau daugiau laiko Martynui skirti, bet nespeju su juo doh.gif Tai va, tokios pas mus naujienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo druskute: 19 balandžio 2015 - 11:56
QUOTE(druskute @ 2015 04 19, 11:52)
Kaip tau sekasi? Dirbi, 3 vaikai, ir dar SM moderuoji...

nors sunku ta pripazinti - taciau esu visiskai neigali doh.gif Randa skauda, vos paeinu, nugara irgi kazkokia subyrejus, nz, gerai kad ji yra. Noreciau daugiau laiko Martynui skirti, bet nespeju su juo  doh.gif Tai va, tokios pas mus naujienos.

ačiū, sekasi taip pat - sukuosi kaip voverė rate, čia rytas, čia vakaras, čia pirmadienis, čia penktadienis, savaitgaliai visi namų ruošai skiriami, bent jau kol oras visai ne pavasariškas..labiausiai svajoju išsimiegoti nors porą rytų arba bent jau patinginiauti kokį savaitgalį, deja, tai visiškai neįmanoma. blush2.gif
didžioji jau pirmą klasę baiginėja, nepastebėjau, kaip tas laikas pff ir nebėr..mažieji į daržą keliauju su mielu noru, tfu tfu tfu, taip ir gyvenam visiškoj rutinoj..gal tik ligų kad mažiau būtų, nors ir taip negaliu skųstis, šiemet jau žymiai mažiau sirgom, sakau gal padėjo tas bronchomunalis. g.gif
darbe pas mane tempas nežmoniškas, vienu metu jau vaistų griebiausi, nebepavežu psichologiškai, tai ir SM jau visai kruopelytę laiko skiriu verysad.gif

greičiau atsigauk 4u.gif
kaip didysis į mažąjį reaguoja?
Atsakyti
Gris, oho, nu bet gi gi tu supermama, susitvarkysi 4u.gif , o gal ligu pamazejo, kad imunitetas susiformavo? mes neisbrendam is ju, jei ne mazius, tai L biggrin.gif nepatikesit, bet nuo lapkricio men. gal kartu sudejus dienas kokia savaite ir esam buve kieme, nes tai vienas sirgdavo tai kitas biggrin.gif , tik tiek, kad L darze nueina laukan, o mazasis labai mazai, istisai serga, dabar vel bedeles uzpuole

Druskute, aga man irgi kaip i kleckuti reaguojia didysis brolis? smile.gif
Atsakyti