Na, mamukai?
tylu cia visiskai... As nerasau, nes mano gruodinukas vis dar Lietuvoj, net nezinau kaip jam sekasi...
Kas pas jus naujo?
pas mus viskas ciki, jei nsirgtu Druskute, geriau papasakok kaip savijauta jau mazai beliko ar varda broliui isrinkot?
QUOTE(barric @ 2015 02 16, 01:08)
pas mus viskas ciki, jei nsirgtu Druskute, geriau papasakok kaip savijauta jau mazai beliko ar varda broliui isrinkot?
Su nestumu viskas puiku. Kol viena buvau tai net nesojaute labai... paguliu kiek reik, nepersilakstau.
Darbe dar 1 savaite ir jau iki gimdymo laisva. Bet gal gausiu biuleteni ir tu nereiks... nes si savaitgali turejau dirbt bet apsirgau. Vakar lovoj isgulejau su saltkreciu ir tempa. Siandie geriau tik nosis kemsas ryt varysiu pas daktarus. Tai smalsu ar duos biuleteni uz savaigali ir kaip ilgai jis tesis
o broli vadinsim Augustu jei nepersigslvosim.
QUOTE(druskute @ 2015 02 16, 01:18)
Darbe dar 1 savaite ir jau iki gimdymo laisva.
o broli vadinsim Augustu jei nepersigslvosim.
Greiciau man tas 3 menesiu vizitas ir siek tiek vidines ramybes
QUOTE(LadyOneMillion @ 2015 02 16, 13:10)
Greiciau man tas 3 menesiu vizitas ir siek tiek vidines ramybes
Na va, jau persokai, pagal liniuote sprendziu. ramiau? Kaip nestumas?
Prisiduokit su S@msariuku, nes tingiu rugsejinukuose jusu postu ieskoti
Panos, isliskit, kaip jusu gruodinukams sekas, kaip jie auga?
Klumpe, kaip S. su alergijom ir odele? Ar pradejo jau kalbeti, gal ramesnis pasidare? I darza ar leidi?
S@msara, ar B. jau apsiprato darze? Ar tie kiti vaikai dar kabinejas?
Tanite, kaip P. ziema atlaike?
Barric, Zydinti, kaip jusiskiai draugauja? VIenam kambary gyvena? Kaip migdot - kartu ar atskirai?
Martynas trecia savaite darzely. Vokiskai kalbet visai nenori, nebemoka ir sako - nenoriu kalbet Tiek, kad vaikai grupeje draugiski, pasiima ji, pagloboja. Grupe misraus amziaus, jis vienas jauniausiu. Siandien pazanga - atejau po pietu valgymo pasiimti, o jis sako - as einu su vaikais i lauka Tai palikau dar dviem valandom. Kuo daugiau su vaikais bus, tuo geriau. Tik pavargsta labai.
Ar jusiskiai dar miega pietu? Maniskis jau ne, bet idomu kaip cia darzely bus...
Vis dar nakti su pampu. O kai i darza nauja pradejom leisti, tai pora kart ir dideli reikala i pampa nakti ikrove . Po menesio kazkur atsiras broliukas, bijau kad dar blogiau bus... O miegot vis dar vienas neina, turim kartu eit i lova ir gulet salia, kol uzmiega. Jis aisku tada pasakoja, kaip ir kas darzely buvo, isbuciuoja, paglosto Miela, bet kartais galvoju - laikas but vaikinui vienam uzmigti...
Ar da yra tokiu maminuku uzsilike, ar tik maniskis toks?
Su kovo 11-taja visas, rasykit
Druskut, tu istikimiausia gruodinuku mamyte Smagu i tavo liniuote ziureti,dar truputis ir busit keturiese. Ka tavo mazgis i tai? Benas anakart pabuciavo mano pilva, nors siaip tai is pat pradziu nebuvo suzavetas kazkokiu busimu leliumi Bet mes vis jam aiskinam, pasakojam, kiek jis visko gales ismokinti, parodyti, kaip ji leliukas myles ir jam daug sypsosis, tai lyg ir patenkintas savo misija Bet visa laika priduria (tokia nemirtingai labai svarbia mina) "as tai esu vyresnis!", tada puolam linkcioti galvom ir skubiai pritarti, kad "taip, taip tu vyresnis!"
Mes irgi i toki pati varda dairomes O Benui su darzu viskas po senovei, laukiam vietos kitam darze, arba kada iseis vasara didieji i mokykla... Dar 3 savaites buvo namie -konjuktyvitas + virusas kazkoks. Tai vel viskas nuo pradziu. Zodziu...
Rugsejinukuose as nelabai reiskiuosi, nes daug kas jau sulinde i FB, kazkaip nenoriu as daug temu "puoseleti", kol apeini visas kaip koki uki be to viskas zinoma, patirta, nebera to tokio idomumo, azarto, o gal ir nuo grupes priklauso
Su miegu pas mus lygiai taip pat kaip ir pas jus. As butinai turiu gultis salia, nes " jis labai myli mamyte, taip myli, kad ji butinai turi eiti su juo miegoti" Kazkaip smagu ir man, irgi dar pasimyluojam, bet galvoju, ka reikes daryti rugseji todel gal nuo kokio birzelio reikes pratinti ji uzmigti vienam, paskaityti knyga, pabuti 10 min. ir iseiti, nes dabar tai as su juo kartu einu miegot, man truputi toks silpnumas jautesi pirma trimestra, tai su visam guldavau ir as 20.30
Smagu, kad pavasaris ateina
Mes irgi i toki pati varda dairomes O Benui su darzu viskas po senovei, laukiam vietos kitam darze, arba kada iseis vasara didieji i mokykla... Dar 3 savaites buvo namie -konjuktyvitas + virusas kazkoks. Tai vel viskas nuo pradziu. Zodziu...
Rugsejinukuose as nelabai reiskiuosi, nes daug kas jau sulinde i FB, kazkaip nenoriu as daug temu "puoseleti", kol apeini visas kaip koki uki be to viskas zinoma, patirta, nebera to tokio idomumo, azarto, o gal ir nuo grupes priklauso
Su miegu pas mus lygiai taip pat kaip ir pas jus. As butinai turiu gultis salia, nes " jis labai myli mamyte, taip myli, kad ji butinai turi eiti su juo miegoti" Kazkaip smagu ir man, irgi dar pasimyluojam, bet galvoju, ka reikes daryti rugseji todel gal nuo kokio birzelio reikes pratinti ji uzmigti vienam, paskaityti knyga, pabuti 10 min. ir iseiti, nes dabar tai as su juo kartu einu miegot, man truputi toks silpnumas jautesi pirma trimestra, tai su visam guldavau ir as 20.30
Smagu, kad pavasaris ateina
Druskute, smagu, kad teiraujiesi ir parašai vis čia, tylą prasklaidai.
Maniškis dabar namie, gavo antibiotikų pirmą kartą gyvenime. Žodžiu nesikeičia mūsų ligų tempai, serga kaip sirgęs, tik gal jau orams atšilus viskas geryn eis. Dabar tereikia išsigydyt kosulį ir tada vėl pirmyn į veiklas. Tik kaip jį išgydyt nelabai žinau jau, nes toks vaizdas niekas nesikeičia. Gydytojos nurodytai vaistai įtariu alergizuoja, nes vos tik pradėjus vartoti prasidėjo tokia kaip alerginė sloga - bėganti kaip vanduo, nuolatinis čiaudulys. Šiandien nebeduodu, lyg geresnis vaizdas, sloga mažėja ir nebereikia per minutę valyt 5 kartus.
Dėl miego, tikrai tavo M ne vienintelis toks. Maniškiui irgi reikia šalia draugijos. Tik aš jau po truputį jį pratinu, kad pabūsiu tik kurį laiką, o tada jau pats užmigs. Tik ne visada suveikia. Būna tik spėju išeiti, o jis jau atbėga viskas išsišiepęs ir klausia, ar nustebau ir pietų jis pamiega dar, būna tik savaitgaliais nelabai nori, kai visi namuose būnam. Bet va pvz dabar atsikėlė 2,5 val išmiegojęs, vadinas dar reikia to poilsio.
Dėl pampių sunku ką pasakyti man, nes maniškiui gana lengvai pavyko jų atsisakyti. Bet sakyčiau nepergyvenk dėl to, jeigu yra ta naktinė bėdelė, išaugamas dalykas.
Maniškis dabar namie, gavo antibiotikų pirmą kartą gyvenime. Žodžiu nesikeičia mūsų ligų tempai, serga kaip sirgęs, tik gal jau orams atšilus viskas geryn eis. Dabar tereikia išsigydyt kosulį ir tada vėl pirmyn į veiklas. Tik kaip jį išgydyt nelabai žinau jau, nes toks vaizdas niekas nesikeičia. Gydytojos nurodytai vaistai įtariu alergizuoja, nes vos tik pradėjus vartoti prasidėjo tokia kaip alerginė sloga - bėganti kaip vanduo, nuolatinis čiaudulys. Šiandien nebeduodu, lyg geresnis vaizdas, sloga mažėja ir nebereikia per minutę valyt 5 kartus.
Dėl miego, tikrai tavo M ne vienintelis toks. Maniškiui irgi reikia šalia draugijos. Tik aš jau po truputį jį pratinu, kad pabūsiu tik kurį laiką, o tada jau pats užmigs. Tik ne visada suveikia. Būna tik spėju išeiti, o jis jau atbėga viskas išsišiepęs ir klausia, ar nustebau ir pietų jis pamiega dar, būna tik savaitgaliais nelabai nori, kai visi namuose būnam. Bet va pvz dabar atsikėlė 2,5 val išmiegojęs, vadinas dar reikia to poilsio.
Dėl pampių sunku ką pasakyti man, nes maniškiui gana lengvai pavyko jų atsisakyti. Bet sakyčiau nepergyvenk dėl to, jeigu yra ta naktinė bėdelė, išaugamas dalykas.
labytis
Druskute - musiskiai miega kol kas atskirai, mazius pas mus, o dicke vaiku kambary, bet vasara planuoju ji perkelt pas L, kai bus panasaus amziaus, kaip L buvo, kai buvo atskirta nuo musu, kazkur metu ir 9 men. siaip jis ir dabar jau galetu miegot ten, bet kol mokslai, nenoriu naktim kilnotis, nors siaip jis miega be nubudimu, na zodziu kai bus vasara, atostogos - tada kelsiu ir tada pampiu atsisakysim... bandysim bent jau... kas liecia draugystes - jau bando kartu zaist, bet dazniausiai asarom baigiasi bet jau geriau nei anksciau, nors ju skirtumas mazesnis, manau po metu isviso bus smagu jiems kartu
Augustas - grazu, man patinka
Samsara, nebuvai pas genetikus? neaisku dar del lyties? 13 savaiciu tau? kad berniukisko vardo dairotes, ar nebusiu ka praleidus, gal rasei
Druskute - musiskiai miega kol kas atskirai, mazius pas mus, o dicke vaiku kambary, bet vasara planuoju ji perkelt pas L, kai bus panasaus amziaus, kaip L buvo, kai buvo atskirta nuo musu, kazkur metu ir 9 men. siaip jis ir dabar jau galetu miegot ten, bet kol mokslai, nenoriu naktim kilnotis, nors siaip jis miega be nubudimu, na zodziu kai bus vasara, atostogos - tada kelsiu ir tada pampiu atsisakysim... bandysim bent jau... kas liecia draugystes - jau bando kartu zaist, bet dazniausiai asarom baigiasi bet jau geriau nei anksciau, nors ju skirtumas mazesnis, manau po metu isviso bus smagu jiems kartu
Augustas - grazu, man patinka
Samsara, nebuvai pas genetikus? neaisku dar del lyties? 13 savaiciu tau? kad berniukisko vardo dairotes, ar nebusiu ka praleidus, gal rasei
Barric, nejom mes pas genetikus, labai ilgai svarstem si klausima, eiti ar neiti.... Naterai neuztenka pinigu, Priscos su tikimybiu teorija nenoriu as. Druskute, Barric jus ejot?
Nezinom dar lyties, visiskai nesvarbu, bet smalsu Tik berniukams man lengviau vardai galvojas, Augustas vokieciams lengvas vardas, o ir grazus, todel irgi ant sio apsistojus. Dar Joris cia irgi toks paplites.... Antras berniukas butu visai tik jauciuosi lyg nesiociau mergaite, pagyvensim pamatysim...
Visa savaite trauke prie miego, nuo vakar truksta oro ir tokia silpna jauciuosi. Gelezies magnio trukumas?
Nezinom dar lyties, visiskai nesvarbu, bet smalsu Tik berniukams man lengviau vardai galvojas, Augustas vokieciams lengvas vardas, o ir grazus, todel irgi ant sio apsistojus. Dar Joris cia irgi toks paplites.... Antras berniukas butu visai tik jauciuosi lyg nesiociau mergaite, pagyvensim pamatysim...
Visa savaite trauke prie miego, nuo vakar truksta oro ir tokia silpna jauciuosi. Gelezies magnio trukumas?
as tai ejau vien del lyties, na padare ta echo lb issamu, buvo berods 14 sav. bet visu kraujo tyrimu atsisakiau.. .as jos paklausiau kaip ji mano, is to ka pamate - ar primygtinai rekomenduotu ta tyrima, tai numyke, pasake, kad mato puikiausia leliuka, jokiu itarimu jis jai nesukele, tad nusprendziau nesinervuot ir nedaryt tyrimo, svarbu lyti pasake, kadangi esu labai smalsi :DDD juolab turejom su vyru savo prognoze, kuri nepasitvirtino :DDD tai buvom lengvam soke iki pat gimdmo :DDDD nors ne, as iki siol bunu lengvam soke keisdama pamperius negaliu patiket
Labas Gruodinukes
Su pavasariu mergaites
Taip smagu ziuret kad Jusu liniuotes vis pildosi,kad tuoj pabirs dar burys graziu angeliuku
Praejo kosmariski menesiai kai abu vaikai sirgo du menesius...Didysis ir ligoninej ir sanatorijoj pabuvo,mazylis aciu die namuos issveiko...
Keistas man tas mano mazas spirgas,vis lyginu su didziuoju ir suprantu kad pirmaji augint buvo lengviau...Ryte keliames i darza,tai dar reik ziuret kokia nuotaika,ar bus nusiteikes bendraut ar zyz del kiekvieno nieko ir kol nuvesi iki darzo iseisi is proto...Duodi pusrycius nes mato kad brolis valgo ir praso,kol danesi nebenori,reik iseit i darza uzsimano...Einant nuolat reikia cirkintis nes neduoda rankos,butinai reik eit patvoriais,zole,o kai pas mus gatvej netruksta tokiu kurie sunis sikina tuose patvoriuose,reik tik isivaizduot kokia kova verda kai bandau ji istempt i kelia....Nuejus jau sugeba pasilikti...Darzeli buna nuo 8.30 iki 17,00...Parsivedus namo iskalu raminamuju,nes abu pjaunasi kaip pasiute del zaislu,zaidimo teritorijos ir dar n dalyku...Miegot irgi kosmaras,miega tik su manim ir isikibes i plaukus...Jau nevilty kaip ji priverst miegot lovelej...Nakti irgi sugeba dar palunatikut....
Vienu zodziu tai vaikas kurio visur pilna ir kuriam dzin ka sakai,vis tiek daro pagal save...
bet kai uzplaukia tai yra mielybiu mielybe Ka tik atsirado savybe guosti ta kuris verkia,taip ramina kai isikimba i koja,glosto ir vis s s s
Tai va augam,irodinejam savas ribas ir bandom susideliot savo gyvenima
Su pavasariu mergaites
Taip smagu ziuret kad Jusu liniuotes vis pildosi,kad tuoj pabirs dar burys graziu angeliuku
Praejo kosmariski menesiai kai abu vaikai sirgo du menesius...Didysis ir ligoninej ir sanatorijoj pabuvo,mazylis aciu die namuos issveiko...
Keistas man tas mano mazas spirgas,vis lyginu su didziuoju ir suprantu kad pirmaji augint buvo lengviau...Ryte keliames i darza,tai dar reik ziuret kokia nuotaika,ar bus nusiteikes bendraut ar zyz del kiekvieno nieko ir kol nuvesi iki darzo iseisi is proto...Duodi pusrycius nes mato kad brolis valgo ir praso,kol danesi nebenori,reik iseit i darza uzsimano...Einant nuolat reikia cirkintis nes neduoda rankos,butinai reik eit patvoriais,zole,o kai pas mus gatvej netruksta tokiu kurie sunis sikina tuose patvoriuose,reik tik isivaizduot kokia kova verda kai bandau ji istempt i kelia....Nuejus jau sugeba pasilikti...Darzeli buna nuo 8.30 iki 17,00...Parsivedus namo iskalu raminamuju,nes abu pjaunasi kaip pasiute del zaislu,zaidimo teritorijos ir dar n dalyku...Miegot irgi kosmaras,miega tik su manim ir isikibes i plaukus...Jau nevilty kaip ji priverst miegot lovelej...Nakti irgi sugeba dar palunatikut....
Vienu zodziu tai vaikas kurio visur pilna ir kuriam dzin ka sakai,vis tiek daro pagal save...
bet kai uzplaukia tai yra mielybiu mielybe Ka tik atsirado savybe guosti ta kuris verkia,taip ramina kai isikimba i koja,glosto ir vis s s s
Tai va augam,irodinejam savas ribas ir bandom susideliot savo gyvenima
Zefyrine, patikėk, čia tik etapas. Maniškis irgi ribų bandytojas. Kai neina daržan, tai auksinis. Kai pasveiksta, prasideda ožiai, nes iki šiol nėra itin sužavėtas darželio lankymu. Neisterikuoja, bet iš elgesio namuose ryte sprendžiu, kad specialiai vilkina laiką, kad tik kažkaip išsisukt. Bet mes jau tiek jį perpratę, kad tiesiog nebeimi į širdį. Šiandien pvz irgi nubudo, sako, mamyte, o kur mes šiandien eisim? Nenoriu į darželį, nesikelsiu, aš piktas... Paniurzga, pasimaivo, praeina bzikas ir tada jau sako, gerai, aš jau keliuosi Nueina nusipraust, apsirengt, užvalgo truputį ir čiuožiam šeimyna kas kur. O daržely lyg niekur nieko, tik būtinai atėjęs pasižiūri, kokia auklėtoja, nes vienos nemėgsta. Čia geriausiai pirmadienį užsiverkė, kad nenori eiti, paskui nurimo, liko kuo puikiausiai, o vakare man sako: Aš rytoj namie neverksiu, bet užtai daržely pradėsiu Maždaug nu pažiūrėsim, kaip reaguosit į mano vaidybą.