Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

QUOTE(barric @ 2015 01 24, 01:03)
Tai as ir sakau, kad nereik tu visu montesoriu smile.gif
nu ir pas mus tas pats smile.gif nesa namo, esu syki uzsivelinus ir atejus 18 val. - tai tiek kentejo, kol apsivare, teko ten pat ja ir praust...pfu pfu pfu viduriukai nekieti, dekui maistui. bet kita vrtus cia normalu, as ir pati vengiu viesu vietu tuo klausimu... tai kodel vaikas turetu but kitoks smile.gif

nu natūralu, kad svetimoj aplinkoj "nepatogu", bet jei jau labai labai reikia, nu eini, kur bebūtum. O manasis kenčia...
Apskritai, labai pabyrėjo manojo mažo žmogaus imunitetas. 3 dienos darže ir mes vėl namuose, tik šį kartą dar ir su vėmimu. Na tik pora kartų, bet vistiek nemalonu. Gerklė tai toks vaizdas non stop raudona. Nzn net ko imtis, kaip padėti išbrist iš tų ligų. O dar ir miegas naktį toks įdomus pasidarė, nzn gal košmarus sapnuot pradėjo, bet būna šoka iš miego su didžiausiu klyksmu. Sunku būna nuraminti, nes jis tiesiog miega tuo metu, neišsibudina.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2015 01 26, 23:29)
nu natūralu, kad svetimoj aplinkoj "nepatogu", bet jei jau labai labai reikia, nu eini, kur bebūtum. O manasis kenčia...
Apskritai, labai pabyrėjo manojo mažo žmogaus imunitetas. 3 dienos darže ir mes vėl namuose, tik šį kartą dar ir su vėmimu. Na tik pora kartų, bet vistiek nemalonu. Gerklė tai toks vaizdas non stop raudona. Nzn net ko imtis, kaip padėti išbrist iš tų ligų. O dar ir miegas naktį toks įdomus pasidarė, nzn gal košmarus sapnuot pradėjo, bet būna šoka iš miego su didžiausiu klyksmu. Sunku būna nuraminti, nes jis tiesiog miega tuo metu, neišsibudina.

ai tu nepergyvenk labai, pas mus buvo toks laikotarpis, jis juk jaucia, kad kazkas greit pasikeis, jaucia teveliu nerima, del to taip yra, su L taip buvo, kai laukem broliuko - naktiniai kosmarai visokie, dabar nebera ju, kai susitaike su brolio buvimu, bet vistiek daug demesio reikalauja, jei jis serga, tai ir ji pradeda sirgt, reiklaut vaistu, na zodziu, visa tai susije, reik perkentet ta laikotarpi ir tiketis, kad viskas bus gerai, t.y. isaugs smile.gif o ligos juk darzelyje yra normalu, mes irgi istisai sergam, bet tikiuosi, kad kitamet, kai jau ir mazasis eis i darza - abu sirgs maziau, nes eis jau su siokiu tokiu imunitetu abu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2015 01 27, 09:20)
ai tu nepergyvenk labai, pas mus buvo toks laikotarpis, jis juk jaucia, kad kazkas greit pasikeis, jaucia teveliu nerima, del to taip yra, su L taip buvo, kai laukem broliuko - naktiniai kosmarai visokie, dabar nebera ju, kai susitaike su brolio buvimu, bet vistiek daug demesio reikalauja, jei jis serga, tai ir ji pradeda sirgt, reiklaut vaistu, na zodziu, visa tai susije, reik perkentet ta laikotarpi ir tiketis, kad viskas bus gerai, t.y. isaugs smile.gif o ligos juk darzelyje yra normalu, mes irgi istisai sergam, bet tikiuosi, kad kitamet, kai jau ir mazasis eis i darza - abu sirgs maziau, nes eis jau su siokiu tokiu imunitetu abu smile.gif

Kad pas mus jokių kaip pasikeitimų dabar nebuvo ir nenusimato. Nei kraustomės, nei vaikus gimdom, ramuma šiuo metu visiška, o jam va matomai kažkokie išgyvenimai.
Dėl ligų, aš irgi tikėjausi, kad antrais metais mažiau sirgs, bet nė velnio... Rudenį tyliai džiaugiausi, kad neserga, bet po to kai prasidėjo, tai prasidėjo. Jam tie tonzilių uždegimai kaip norma, nzn, gal jau į lėtinę formą perėję, nes vos tik kas biškį, jau gerklė išburkus raudona. Spėju ir tie pavėmimai dėl gerklės buvo, nes daugiau nei su viduriukais kas, nei ką, tik gerklė baisi. O tik 3 dienas darže pabuvo... Kraujas visad virusą rodo, bet nepagaunu kampo, kodėl taip dažnai kartojasi. Kažkur turi būt priežastis, bet tradiciniai daktarai kažkaip nesigilina į tai, tik pasekmę pagydo. Kažkaip džiaugiaus mūsų šeimos gydytoja, bet jau nervina, kai eilinį kartą atkritus pasako, kad normalu, vaikai dažnai serga...
Atsakyti
oi sorry, kazkaip supainiojau, maniau, kad dtuskute raso smile.gif visai tas naktinis darbas man ne i nauda smile.gif
Atsakyti
Oi Baric, o aš jau galvojau, kad kažko nežinau...
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2015 01 27, 19:32)
oi sorry, kazkaip supainiojau, maniau, kad dtuskute raso smile.gif visai tas naktinis darbas man ne i nauda smile.gif

Kazka praleidau? Ka tu naktim dirbi?
Atsakyti
Aciu, kad klausiat 4u.gif niu laikomes, uzsirisusios kojas biggrin.gif ptfu ptfu ptfu, nieko neskauda, nemaudzia, netepa - pilvas tik dideja neapsakomu greiciau, tikrai ne kaip su pirmuoju buvo doh.gif kazin kodel cia... g.gif
siandien tikriausiai didi diena prisipazinti virsininkei darbe, nes turiu metini pokalbi, delios metinius planus, tai neverta jos apgaudinet.. zinoma, laiko dar nedaug, pasakysiu, kad zino tik ji viena ir auksciau neskelbtu dar, bet geriau lai zino... visai net baisoka pasakyt biggrin.gif doh.gif

Tanite - mano maziaus imunitetas irgi visai saibom... iki Kuciu eina kaip ir pernai - kaip ridikas, nu o paskui menesiai namie.. siandien nuvedziau i darza po triju savaiciu namie - sveikut sveikuteli, net be slogos.. grupej radau is 24 - 3 vaikus + maniskis. Vienas is tu triju be sustojimo kosejo kaip laringitu sirgdamas, nosis bega vargseliui vaikui, o motina rami isejo, nors pasakiau, kad butu malonu neuzsikresti sitiek prabuvus namuose ir biuleteniuose... sergamumas darzelyje nenormalus, girdejau zada skelbti epidemija, nes ligonines uzgultos blink.gif
Atsakyti
Pas maniski grupej dar puse velnio su sergamumu, aisku yra serganciu, bet ne masiskai. Tik va maniskis visai neatsparus pasidare. Bet si karta ir man prikibo, kazkoks bjaurus gerkles virusas, skausmas nezmoniskas, tempa man 1 diena, P 2 dienas, atrodom kaip sveiki, tik gerkles baisios. Bet jau pyp uzkniso juodai...
Atsakyti
Pas mus darže vėjaraupiai. Karantinas. Galiu morališkai ruoštis, nes Šarūnas dar nesirgo. Nieko, tuoj sirgs.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2015 01 30, 10:43)
Pas mus darže vėjaraupiai. Karantinas. Galiu morališkai ruoštis, nes Šarūnas dar nesirgo. Nieko, tuoj sirgs.

Bet tai ir gerai.. as tai dziaugiuosi, kad persirgom, tik gaila maziuko, kad sirgom, kai lauke buvo +30, tai dar ir prakaitas ant zaizdu prisidedavo, ir smelis, ir dulkes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2015 01 28, 22:29)
Kazka praleidau? Ka tu naktim dirbi?

as gi free-lancere - pastoviai naktimis dirbu smile.gif visa gyvenima kha-kha smile.gif kitaip neiseina, diena mokslai ir vaikai, nakti darbas

del imuniteto tai nezinau, abu vaikus auginu vienodai - L susitvarko su zarazom, nors ir dazniau serga, bet lengviau, o mazius ciut virusiukas - iskarto +39 dabar net iki 40 daejo, ir ka tu jam... sako berniukai visumoje silpnesni nei mergaites, pilnai tikiu smile.gif mane vaikystej mama siusdavo spec. pas drauges sergancias vaikiskom ligom - esu tik vejaraupiais prasirgus, o L jau 2 kartus su vejaraupiniais bendravo ir nieko jai.. aisku man geriau butu buve, kad jau butu prasirgus, na bet jauciu prasides nuo maziaus viskas - ne nuo jos biggrin.gif o ji pradejo sirgt kai anas atsirado - jis niekam nezinomu budu vos gimes pasigaudavo zarazu ir apkresdavo ja, aisku ji be tempos - tik snargliukas ir kosuliukas, o jis su visom baisybem smile.gif
Atsakyti
Kai P mazesnis buvo, jam kiekvienas sirgimas budavo su 39 tempa. Ir kildavo ji akimirksniu. Dabar dazniausiai auksciau 38 nekyla ir laikosi max 2-3 dienas. Visgi augant imunitetas labiau susidoroja su bacilom.
Atsakyti