Laba diena,
na ir šaltis užspaudė. Mes kaip kokie nedatiopos tėvai išsiuntėm vaiką į mokyklą, gerai, kad kaimynas nevežė savo vaikų, tai ir maniškis grįžo.
Mano įspūdžiai iš FB - ten dar tyliau, nei čia. O ir vardai daugumos man nieko nesako, tai kažkaip tapo aišku, kad iš čia aš niekur nepabėgsiu.
Žydinti - na, kad ramybės mažai bus, galiu patvirtinti. Bet ta "neramybė" veža, aš einu iš proto dėl visko, įskaitant vaikų išdaigas, mažus ožiukus, ar kai Mo atiminėja žaislus iš Vy. O jau stebėti, kaip mano mažieji pradeda bendrauti, juoktis ir vienas kitą mėgdžioti iš viso yra kažkas tokio. Na o vyriausias abiem kaip dievulis koks, autoritetas, brolis iš didžiosios B. Nu bet ką aš čia, visos mamos tą patį jaučia.
S@msara - maniškis įsigudrino sriubas gerti,va tau ir sprendimas,nereik nei šaukšto, nei maitinti...O šiaip ateis tas noras pačiam, kaip ir su puodu, visiem skirtingai.
Barric - na pavarė tavo L, o močiutės visada perdėtai reaguoja. Mano mama iš vis įsitikinusi, kad aš Si skriaudžiu, mat jam galioja taisyklės ir kai kurie draudimai, kaip tarkim pc ir pan. Dar jis lanko lengvą atletiką, atrado savo sportą, be galo laimingas ten bėgiodamas. O ji įsitikino,kad aš jį verčiu lankyti,ir nieko tu jai nepaaiškinsi.
Druskut - kiek daug pieno tavo M išgeria. Mūsų Mo jau kokie metai prieš miegą negeria. Na bet visi skirtingai.
Tanite - sutinku su tavim, mažiau reik kreipti dėmesį į tuos pasimušimus. Užėjo ir praeis. Aš kai grįžau iš ligoninės po savaitės, Mo iš vis mane labai "stroino", klykdavo, mušėsi, užeidavo isterijos iki žiaugčiojimų,sunerimau ne juokais, bet sutvarkiau aplinką, t.y. išsiunčiau mamą namo, niekur nėjau keletą dienų ir nurimo, dingo kaip nebūta. Įtariu,taviškis taip reaguoja į tai, kad tėtis išeina. Praeis.
Klumpe - tęsiant tą temą, užsitrauksiu jaučiu dabar tavo nemalonę, bet pasakysiu. Tu nieko gero savo vaike nematai, ar bent sudarai tokį įspūdį,kad jis kažkoks kitoks, elgiasi ne taip, kaip turėtų. Sutinku su Žydinčia - manau tavo elgesys yra netinkamas su juo. Nebuvo nei vieno ar beveik nei vieno posto, kuriame tu jį kuo nors pagirtum, tai ko tu nori tada? O tada jau atgalinis ryšis atitinkamas. Nemanau, kad nieko nebūdingo savo amžiaus vaikui jis nedaro, visi mažyliai judrūs, vieni labiau, kiti mažiau, vieni labiau kaprizingi, kiti mažiau, bet nieko nenormalaus tame nėra.
Pas mus šiaip viskas slenka gerai, tik su Vy buvo bėdelių, labai jau norėjo stotis vaikinas,nors plonutis ir raumenukai dar nelaiko jo, tad griūdavo ant parketo ir galvytę susimušdavo. Vieną dieną išsigandę nuvežėm pažiūrėt, ar nesusitrenkė galvos, ir bežiūrint akių dugną atrado kažkokias dėmeles, kurios ne dėl traumos, bet šiaip įgimtos. Tai siuntė į Santariškes, vos ne toksaplazmozę įpiršo, maniau išprotėsiu. Santarai pasiūlė gultis ištyrimui, bet mes nuvažiavom pas vieną geriausių profesorių,tia ji nuramino, kad tai tiesiog įgimta. Tad pasidarėm kraujo tyrimus pas save ir į jokią ligoninę negulėm, nes būtų darę narkozę ir fotkinę akių dugną. Aišku,dar nėra kraujo atsakymų, bet tikiuosi, bus viskas gerai.
Mo mūsų tai gerai auga, neblogai valgo,kalba mažokai, nu bet savo kalba kai pavaro, tai gražu klausytis. Į daržą dar neinam, bet vasario vidury bandysim vėl pratintis, mat nuo kovo jau grįžtu pusei etato į darbą. Su puodu tai nuo rugpjūčio jokių bėdu, bet nakčiai ir pietų miegui pampį dedam. Privaro pilną, tai darom išvadą, kad dar negalim migdyti be jo.
Man nuėmė gipsą pagaliau, tačiau dabar dar blogiau, nes negaliu priminti visai, skauda smarkiai. Kol šalčiai ir nėra kur eiti, tai pakentėsiu.