kaip atsidarė, taip ir užsidarė V liko užregintas, žėsiu ar neištrins
QUOTE(LadyOneMillion @ 2014 12 31, 14:35)
SAMSARA, sako, kad ozkos metai bus labai vaisingi ir gausus, todel nosyte aukstyn
ziuresim. As kazkaip prisileidziu jau minti, kad ir vieno uzteks... Benas labai pasikeite po 3 gimtadienio, nors dar tik kelios dienos praejo, bet zaidzia vienas, savarankiskesnis, apsirengia pats ar bent jau leidziasi ikalbamas, ir siaip toks visas vyresnis Ir miega ilgiau!!!!!!!!!!!
Jums irgi vaisingu
S@msara, oi neprisileisk tokiu minciu, su 2m zinok zyyymiai smagiau tikrai, tau cia bet kuri patvirtins
QUOTE(LadyOneMillion @ 2015 01 03, 18:08)
pakalbesim sausio gale...
obana kad laikytusi
Samsariuk,o tu nosies nenuleisk ir labiau atsipalaiduok ties ta vieta. Zinau begales istoriju, kai uzkikimba, kada jau nebelaukia ir tiesiog megaujasi vienas kitu
LOM wow kaip superrr rugsejinukas ?
QUOTE(barric @ 2015 01 04, 18:45)
LOM wow kaip superrr rugsejinukas ?
tikiuosi, pagal mediciniskus skaiciavimus - 09 03, bet as dar nei pas gydytoja nebuvus, tai neskelbiu nieko garsiai
Papildyta:
QUOTE(druskute @ 2015 01 03, 21:05)
obana kad laikytusi
Duok Diev
LOM, tyliai sveikinu
Kada pas gydytoją planuoji?
Kada pas gydytoją planuoji?
LOM SVEIKINUUUU Saunuoliai jus Linkiu mergytes
Oi ne, neuzsiciklinus as, kaip tik labai aprimus. Man Beno reikalai darzely yra patys svarbiausi dabar...
Barric, , o gal ir trecio noretumet su TB ?
Oi ne, neuzsiciklinus as, kaip tik labai aprimus. Man Beno reikalai darzely yra patys svarbiausi dabar...
QUOTE(S@msara @ 2015 01 06, 14:47)
zinai kaip, jeigu duotu kas, tai imciau, bet kad specialiai jau daryt - tai ne, dabar jau ir kitokiu noru turiu:) dabar pastudijuot truputi noriu ir apskritai laisvo gyvenimo - manau, kad 2 yra pats tas:)
QUOTE(Tanite @ 2015 01 06, 12:53)
Tyliai dziaugiuosi Aciu
Niekur neskubu, planuoju 7-8 savaite, bus sausio 22
Papildyta:
QUOTE(S@msara @ 2015 01 06, 14:47)
Aciux Dabar Jums linkiu nebegalvoti,nes tikrai iseina tada, kai nesitiki... as, pvz, tikrai gruodzi nesitikejau.. spali ir lapkriti tikejaus, nes spali kai nepavyko - sakiau, kad komandiruotes kaltos ir sumaise visa organizma, lapkriti kai neisejo - sakiau sau, kad jau cia tai keista ir nuo sios sekundes nustoju planuoti, saugotis visko ir ramiai gyvenu, kad ir metus... gruodis buvo "normalaus gyvenimo".. ir klube teko pabuti ir per Kucias, Kaledas gurksnojau vyna sau, ir per maziaus gimtadieni... ir se kad nori, tam ta ram
Sakai - linki mergytes? Bet as tikriausiai noreciau antro berniuko
QUOTE(LadyOneMillion @ 2015 01 08, 10:55)
Sakai - linki mergytes? Bet as tikriausiai noreciau antro berniuko
As irgi