Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

Na daug visko ivyko smile.gif Issiskiriau su vyru bet ir toliau bijau jo grasinimu,teroro...
Vaikai man visas gyvenimas bet jei taip toliau isves i durnyna ne uz ilgo...Emilis niekaip nesusitvarko su pykcio istetijos priepuoliais...Pilnu pajegumu 9m.vaikis riejasi pesasi su 3m bambliu...O tas bamblys gudrus kaip velnias...Kai mato kad i broli neikirs qtsitraukia o tada reikia tik suziuret nes i brolio puse gali skrist nuo minksto zaislo iki puodo...Pijui ziaurios isterijos,kaukimai is lempos uzeina...Nebeuztenka jegu su dviem berniukais kuriuos karts nuo karto dar isstabilizuoja tevo apsilankimas...
Aisku buna rytu ar net dienu kai jie neiskiriami ir puikiai sutaria bei zaidzia...
Manau dabar visko mum per daug ir neisivaziuojam i ritma...
Pijui darzely patinka,aktyvus,visur dalyvauja,labai islavejo kalba,apsirengimo igudziai...Senai draugaujam su puodu be jokiu problemu diena nakti...
Darzelyje valgom,namie kaip uzplaukia...Megstamiausi zaislai viskas kas zybsi,skleidzia sviesa,laidai,puodai ir visokie apklotai,ranksluosciai ir t.t. Sukuria istoriju istorijas...
Na net nebezinau ka pasakot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 12 19, 23:21)
Baric,

Nu aš jau kažkada minėjau, kad pasimokiau, tik iš to kol kas nėra jokios naudos. Man dirbti reikia, ne mokytis. Be to, mokslai kainuoja. Į nemokamą neįstočiau, o mokamoj jau mokiausi. Daugiau pinigo vyras neišrašys.

a ko jau cia neistotum i nemokama smile.gif nebutina juk i univerke, as kolegijoj mokausi, galima isviso i profke stot, as tai ko gero stosiu i profke kai sita pabaigsiu, dar i fotografija noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2014 12 21, 10:51)
a ko jau cia neistotum i nemokama smile.gif  nebutina juk i univerke, as kolegijoj mokausi, galima isviso i profke stot, as tai ko gero stosiu i profke kai sita pabaigsiu, dar i fotografija noriu smile.gif

Mokiausi ir profkėje (siuvimas), ir aukštesniojoje (vadyba), ir VDU (sociologijoje). Spėk, kas teikia daugiausia naudos (ne žinių prasme)? Ogi siuvimas. Jis labiausiai apčiuopiamas, siuvimo galėjau imtis tada, kai dėl krizės netekau darbo. Tas pats siuvimas mane "gelbėja" ir dabar, kai dėl Šarūno ligų neina surasti kitokio darbo. Aš ilgus metus mokiausi ir bėgau nuo siuvimo, kad tik nesiūt... Kažkaip nelabai toli nubėgau. Ir dabr ant stalo audinys paklotas. Reik mamai kalėdom chalatą pasiūt, tik niekaip neprieinu.
Nenoriu aš šito darbo. Tokia knisalynė, bet kitaip neina- arba dirbi, arba ne. Dėl savęs mokėt siūt yra labai patogu, bet iš to duoną valgyt neapsimoka. Labai jau sprangi ta duonytė.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 12 21, 11:28)
Mokiausi ir profkėje (siuvimas), ir aukštesniojoje (vadyba), ir VDU (sociologijoje). Spėk, kas teikia daugiausia naudos (ne žinių prasme)? Ogi siuvimas. Jis labiausiai apčiuopiamas, siuvimo galėjau imtis tada, kai dėl krizės netekau darbo. Tas pats siuvimas mane "gelbėja" ir dabar, kai dėl Šarūno ligų neina surasti kitokio darbo. Aš ilgus metus mokiausi ir bėgau nuo siuvimo, kad tik nesiūt... Kažkaip nelabai toli nubėgau. Ir dabr ant stalo audinys paklotas. Reik mamai kalėdom chalatą pasiūt, tik niekaip neprieinu.
Nenoriu aš šito darbo. Tokia knisalynė, bet kitaip neina- arba dirbi, arba ne. Dėl savęs mokėt siūt yra labai  patogu, bet iš to duoną valgyt neapsimoka. Labai jau sprangi ta duonytė.

nu joo, tada lieka tik magistras arba mokami mokslai smile.gif velt tapkuciu kokiu nbandei? smile.gif irgi nelngva, bet kazkaip man patraukliau nei siuvimas smile.gif n ors as turiu masinka siuvimo, o siut nelabai moku smile.gif reiks gal kada ismokt, nes galvoje ideju pilna kirba... turiu drauge, kuri moka padaryt iskarpas pagal man oeskizus ir supranta ko as noriu, bet ji amziais uzimta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 22 gruodžio 2014 - 19:17
Sveikos, merginos,

Zefyrine, paskaiciau - ne tavo metai... Net neitariau, kad pas tave su vyru blogai... Linkiu Tau stiprybes vienai su dviem vaikais 4u.gif Kur dabar gyveni? Ar turi darba? Linkiu, kad ateinantys metai butu pozytivesni.

Klumpe, su siuvimu tai jau taip... Kai daba begales pigiu rubu uzversta, neneri zmones uz darba moketi... O tau uz daikta pasiuti begales laiko sueina. Kur da siulai, elektra. Isivaizduoju, vienos daikto savikaina vien uz darba virs 100 lt doh.gif Vnz. Su vadyba niekur deja nenueisi, cia visai neko konkretaus... Bet Lietuvoj tiesa pasakius nezinau su kuom toli galima nueiti lotuliukas.gif Linkiu tau zybsnio -ikvepejo ateinantiems metais, kuris spirtu i uzpakali ir lydetu keliu is tavo uzsisedejimo 4u.gif O kaip Saruno odele, kaip astma?

Barric, tau - kad ir toliauspirgetum ir neissikveptum . Tu cia pas mus pozityvo bomba tongue.gif

S@msariuk, LOM - kad aplankytu jis gandrai ne tusciais snapais 4u.gif Ir siaip - kad visos problemos issisprestu.

Zydinti - Kad berneliai augtu sveiki ir dziugintu tave. O gal da ir trecia sugalvosit? lotuliukas.gif

Ir siaip visosm musu gruodinuku mamytems - kurios mazai raso, gal net neuzsuka, linkiu ramaus Kuciu vakaro, Dziaugsmingu sv Kaledu ir laaabai laimingu Naujuju metu. Taikiu, sveiku, prasmingu, darbingu, kad norai issipildytu ir vel aplankytu nauji norai, kad visos "turetume sparnus". Apkabinu visas 4u.gif Bukit Laimingos![B]
Atsakyti
aciu, druskut smile.gif sveikinu Tave ir visas mamytes su nuostabiom sventem smile.gif

bomba jau turbut nebesprogs, nes bliuksta smile.gif taigi pasistengsiu buti pozytivia bliuskena kitais metais biggrin.gif sian pirma karta savarankiskai sportavau be treneres - visai pavyko, tik nuobodoka smile.gif kazin kur ryzto paimt ir nuvaryt tolyn tinguli smile.gif nes ir vel silkem apsiryjau, kazin ar ryt noresiu kilnot savo hantelius smile.gif o zinot kokie mano hanteliai? smile.gif - ivairu talpu vandens bambaliai perristi izolke tipo rankenos padarytos smile.gif o kaip kitaip, kad tos sporto prekes nesvietisko brangumo yra smile.gif trenere vis sako, kad fotkins mano "darbo" priemones biggrin.gif - tai va taip ir gyvenam, skurdžiai, bet gan linksmai, jeigu kitamet dar pavyktu sutaupyt naujam langui ir pavesines pradziai - butu labai super, tai man to ir palinkekit smile.gif o as visoms linkiu visokeriopos sveikatos ir laimes su vyrais ar be ju (kitasyk be ju ir geriau;) ) taigis vat o visa kita tradiciskai nusipirksim
Atsakyti
Su Sventem jus Mielosios newyear.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Ačiū, mergiukai už gražius šventinius palinkėjimus.

Druskut, mazgio odelės būklė praktiškai nesikeičia. Prasčiausiai atrodo kojyčių vidinės pusės- pakinkiukai, šiurkštokos blauzdos, ir veidukas, o visa kita neblogai. Bėrimas kiek suaktyvėja būnant pas mamą, nes ji laiko katiną, kuriam Šarūnas alergiškas. Astma per daug į viršų nelenda, nes vis dar geria "montelukast". Kai nebegers, tada ir žiūrėsiu kas bus.
Dėl pozityvumo- Baric, nedrįsk užlūžt. Tu pas mus motera "su kiaušais". Tave laikau pavyzdžiu ir mokausi, kaip tvarkytis su ūkiu, bitėm, ir 2 vaikais. Pas tave dar mokslai, aš bent šito neturiu. Žodžiu, tempi daug. Nenusimink dėl nepritekliaus. Nori paguosiu? Kiek supratau, lankai sporto klubą? Žinok, man jis dar po šiai dienai neįkandamas. Neišrašo tokiems reikalams man vyras pinigų. Jo nuomone, reik daugiau dirbt, tada ir treniruoklių nereiks. Tu neturi hantelių? Aš juos pirkau per 25 proc. išpardavimą Ermitaže. Bet buteliukai su vandeniu ir smėliu visai geras pasirinkimas. Man nelabai įkandami ir bėgimo bateliai. Nesijuokit, bet saviškius aš pasitobulinau. Kadangi man jie laisvoki, išsikirpau 2 storo porolono sluoksnius ir įsidėjau po kulnimis. Tikrai veikia. Statant pėdą, nusileidžiu daug minkščiau. Kaip sakau, "neatmušu" kulnų. Pasilyginau su dukters bėgimo kedukais, man maniškiai smagesni. Dukrai pirkom, nes ji nemažai juda- jai reikia, o aš bėgu retai, tad išsiverčiu su turimu inventoriumi.

Baric prašė palinkėti sėkmės tvarkantis kaimą. To ir linkiu. Ar žinai, kaip vadinu kaimo trobas? Drakonais. Ten visada ko nors trūksta. Pas tave lango ir verandos, pas mane grindų, san. mazgam plytelių, buržuikės (nekalbu jau apie visą šildymo sistemą). Bet vis tiek laukiu pavasario, kai galėsim nuvažiuot. Jau vyras gruzina, kad galvočiau kur ką sodint, o man šiuo klausimu galvoje nėra suvedimo. Didžiausia laimė, kad kaime gerai jaučiasi vaikai. Mazgiui net zyst nebūdavo laiko. Vaikščiodavo paskui žoliapjovę kaip gužutis (gandras), net valgyt nepareidavo.

O aplamai noriu pasidžiaugti, kad ištempti patys sunkiausi metai. Mazgiam jau 3. Labai viliuosi, kad kada nors mum bus lengviau. Tiek vaikų aginimo, tiek darbiniais ar piniginiais klausimais. To visoms ir linkiu.
Atsakyti
ryts smile.gif na va ir isauso paskutine metu diena - tikiuosi ji bus smagi, ir ateinantys metai visiems atnes geru emociju... palikite viska, kas buvo ne taip senuose metuose smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Klumpe smile.gif)) oi nenene, as ne apie paluzimus, o apie subliuskima, nes kudeju kazkaip ne taip, o sporto klubo as nelankau, pas mane i namus trenere ateina smile.gif sportinius batelius perku humanoje... kitais metais mastysiu apie sportklubi, bet siaip visai pripratau ir namuose, baigsis programa, bandysiu pati kazkaip ta pati daryt smile.gif hanteliai su nuolaida kul, bet mano programai ju reikia daug ir kas 0.5 kg, tai gali isivaizduoti kiek reiketu pakloti, jei isigyciau nuo 0.5 iki 10 kg tarkim smile.gif

kaimas tai jooo, pas mane irgi sanmazgui truksta daug ko, bet pagrinde darbo ranku ir uzsidegimo, nes jau keli metai stovi vonia, kraiukle atremti i siena, bet veiksmas nevyksta, visa laime, kad wc ir skalbenke pajungti biggrin.gif skalbenke tik siemet pajunge - nebereiks man skalbiniu i Vln veziotis biggrin.gif nes kai sveciu privaziuoja - amen, savo patalu niekas nedasiproti atsivezt, tai po to su maisais reik tasytis i namus, o durniausia, kad ner kur dziaut... as kazkaip, kai pas ka sodybon vaziuoju - isimetu krepsi su apvilkta patalyne - tai visai nesudetinga ten issideliot savo - nei ivilkinet nereik, nei ka, susirenki po to ir isvaziuoji, ir seimininkams jokio vargo smile.gif
Atsakyti
Kaledu pedom ateina kaip sapnas
Naujieji metai dar vieni,
Tegul jie buna dziaugsmo,meiles
Vilties geriausios kupini...

Su ateinanciais Naujais metais gruodinukes smile.gif
Atsakyti
Labai nekalbi as sia savaite kazkodel, tai tik uzsukau visoms palinketi ramybes ir uztikrtintumo Jusu namuose bei sirdyse sutinkant 2015-uosius 4u.gif
SAMSARA, sako, kad ozkos metai bus labai vaisingi ir gausus, todel nosyte aukstyn mirksiukas.gif

Su sventem, mergaites mano 4u.gif
Atsakyti
su naujais, valio valio valio smile.gif

ar zinot, kad jau atsidare registracija i darzelius vln, kas turit atitinkamu mazameciu - pulkit uzrasyt greiciau smile.gif
Atsakyti