Labas
As O gaudau niekur nedingau
Druskut, vyras mane ismes tuoj is namu. Vasara 2,5 men, nebuvau DE. Sakys, tu ka skirtis nori kad ir vel namus palieki Dekui uz kvietima
LOM, dar palauk, gal nepareis mmm Manyciau, kad pusleline nieko tokio, nes pacioje pradzioje zirniai dar is mamos organizmo nieko negauna, turi atskira sistema...
As noriu i LT Nenoriu as cia but, nenoriu didelio miesto, zmones uzkniso, norisi kazko savo, mano mazas versliukas nesiseka, priedo rasau bakalaura, priedo antras zirnis nekimba ir t.t. ir pan. Del zirnio labai tai nestresuoju, tik per mmm s... busena buna. Esu laiminga, kad turiim Bena Zodziu, nieko rimto.. Tiesiog - krize
Barric, tikra granata Nu ir moooteraa
Ilgai svarsciau, kas per Totoria ir kokia Ex nuotakyte, kol dasuto Prie FB veidu pripratus jau
eikit eikit, nieko aš tokio ypatingo nedarau, ko kita negalėtų, ir tai apsileidus esu, namų nesusitvarkau, nes tingiu, o su knyga pagulėt vistiek neišeina, kaip kad seniau, todėl geriau jau kažką veikt, negu apie vaikus tupčiot paskaitose nuoširdžiai pailsiu pamedituoju, nes mokytis ir konspektuoti nieko nereikia, tik kūrybinius specialybinius dalykus kol kas lankau, todėl viskas tik kaifas, dieną L darže, mažas pas mano mamą, o aš ilsiuosi o vakarais varau sportuot pusvalandžiui intensyvios treniruotės, irgi nuo rėksnių atitrukstu, vyras pamaitina juos, viskas labai šaunu va gaila vienintelis dalykas tas darbas šiek tiek trukdo, aišku jis mano mėgiamas, bet kartais per daug krūvio, bet reik papildomų pinigėlių mums, negaliu visko mest, juolab, ką aš veiksiu, kai baigsis mokslai ir abu vaikai iškeliaus daržan... juk išlakstytų visi klientai mano
Sveikutes,
LOM, grisiu i vilniu. Kai jau tiksliai zinosiu, pradesiu tema judint, gal pasimatysim.
Klausykit, o kaip jusu maziai elgias naujoj vuetoj? Nu as su saviskiu nuekur nueit negaliu jei palaukt kur reik, nepasedes ant keliu. Gulas ant zemes, laksto, ima daiktus ir tt. Nu kartais geda. Atrodo visiskai neisaukleta nevaldoma vaika turiu nors siaip meilus, geras, mandagus. Ir sveikinas, ir aciu sako.
LOM, grisiu i vilniu. Kai jau tiksliai zinosiu, pradesiu tema judint, gal pasimatysim.
Klausykit, o kaip jusu maziai elgias naujoj vuetoj? Nu as su saviskiu nuekur nueit negaliu jei palaukt kur reik, nepasedes ant keliu. Gulas ant zemes, laksto, ima daiktus ir tt. Nu kartais geda. Atrodo visiskai neisaukleta nevaldoma vaika turiu nors siaip meilus, geras, mandagus. Ir sveikinas, ir aciu sako.
druskute, maniškis kaip kada, kartais labai paklusnus būna, o kartais tik spėk žiūrėti. Jeigu jam aplinkoj yra daug dominančių dalykų, jis ramiai tikrai nepabūna.
O man įdomu, ar jūsiškiai pasimušantys? Manasis vos tik kas ir vožtelt gali. Darželyje turi "draugą", su kuriuo yra nuolatinė konfrontacija, jei ne vienas, tai kitas eina ir kusina. Vakar vyras paklausė auklėtojos ar nėra muštukas mūsiškis, tai sako nu nelabai. Bet šiandien man ryte sako, specialiai atkreipusi dėmesį į jų bendravimą, tai maždaug oj kaip kentėjo vakar tas vaikas nuo Pauliaus. su kitais vaikais lyg normaliai, aišku visko būna, kai nepasidalina ko, bet va su tuo berniuku, nu šakės. Nekeliu panikos dėl to, nes turi išmokti būti kolektyve, suprasti, kad ne visi vaikai bus draugiški ir malonūs, o ir pats turi nerodyti agresijos, bet kai jau pradeda nenorą rodyt eit daržan, kažkaip nesmagu.
O man įdomu, ar jūsiškiai pasimušantys? Manasis vos tik kas ir vožtelt gali. Darželyje turi "draugą", su kuriuo yra nuolatinė konfrontacija, jei ne vienas, tai kitas eina ir kusina. Vakar vyras paklausė auklėtojos ar nėra muštukas mūsiškis, tai sako nu nelabai. Bet šiandien man ryte sako, specialiai atkreipusi dėmesį į jų bendravimą, tai maždaug oj kaip kentėjo vakar tas vaikas nuo Pauliaus. su kitais vaikais lyg normaliai, aišku visko būna, kai nepasidalina ko, bet va su tuo berniuku, nu šakės. Nekeliu panikos dėl to, nes turi išmokti būti kolektyve, suprasti, kad ne visi vaikai bus draugiški ir malonūs, o ir pats turi nerodyti agresijos, bet kai jau pradeda nenorą rodyt eit daržan, kažkaip nesmagu.
Sveikos,
na daugiau tylet nebegaliu Taip sunku paslaptis laikyti
Tai va, pavasari Martynas tures broliuka. Cia musu netyciukas, nors labai laukiamas. Pirmieji blogumai baiges, tikiu, kad daba bus viskas tik geryn, kol vel pilvas netaps trukdziu.
Planuojamcioms mergikems siunciu virusiuka, kad pagautumet taip greit kaip mes pagavom
Tanite, M. turejo faze, kai labai muses, jau rasiau. Dabar lyg ir nieko, nors namie neturi daug kontaktu su vaikais, tik darzely. O is ten negirdziu, kad butu kas blogai.
Tai va, pavasari Martynas tures broliuka. Cia musu netyciukas, nors labai laukiamas. Pirmieji blogumai baiges, tikiu, kad daba bus viskas tik geryn, kol vel pilvas netaps trukdziu.
Planuojamcioms mergikems siunciu virusiuka, kad pagautumet taip greit kaip mes pagavom
Tanite, M. turejo faze, kai labai muses, jau rasiau. Dabar lyg ir nieko, nors namie neturi daug kontaktu su vaikais, tik darzely. O is ten negirdziu, kad butu kas blogai.
QUOTE(druskute @ 2014 11 03, 14:41)
Sveikos,
Ooo, kokios puikios naujienos. Sveikinam svaikinam. Kaip jauties? Kiek jau laiko? Smagu, kad pasidalinai tokiomis naujienomis. Beje, jei jau būsi Lietuvoje, į susitikimą norėčiau ir aš, tik nežinau ar suderinsiu, nes aš Kaune. Na, bet prie didelio noro viskas ymanoma, ar ne?
Sveikos,
Opa opa opapaaaa kokios zinios kai faina!!! Ar daug dar liko to termino? kaip jautiesi? ko laukiat? ir kaaaip tai netyciukas?
Aciu, linkejimus gaudom Pirmas bandymo menuo buvo nesekmingas, nors menesines velavo net savaite... kadangi praeita menesi paskraidziau po komandiruotes, tai panasu, kad organizmui buvo susisuke sarai dabar palauksiu m pabaigos ir kimbam toliau tikiuosi - ilgai nereikes laukti dziugiu ziniu
Papildyta:
QUOTE(barric @ 2014 10 30, 14:31)
eikit eikit, nieko aš tokio ypatingo nedarau, ko kita negalėtų, ir tai apsileidus esu, namų nesusitvarkau, nes tingiu, o su knyga pagulėt vistiek neišeina, kaip kad seniau, todėl geriau jau kažką veikt,
Gal tu ir ne super moteris, bet faktas vienas - TU MOKI GYVENTI, MOKI PAMYLET IR PAGAILET SAVES, MOKI SUSIKURTI SAU POILSIO LAIKA ir tai jau yra super moters bruozas (ne tvarkingi namai)
Papildyta:
QUOTE(S@msara @ 2014 10 28, 16:29)
As O gaudau niekur nedingau
[b]
As noriu i LT Nenoriu as cia but, nenoriu didelio miesto, zmones uzkniso, norisi kazko savo, mano mazas versliukas nesiseka, priedo rasau bakalaura, priedo antras zirnis nekimba ir t.t. ir pan. Del zirnio labai tai nestresuoju, tik per mmm s... busena buna. Esu laiminga, kad turiim Bena Zodziu, nieko rimto.. Tiesiog - krize
[b]
Papasakok man, kaip juos gaudyt, bo kazko naturaliai ir greit nepasigavo
Kokiam tu mieste? As taaaip noriu i dideli miesta, stovet tarp dangoraiziu ir kur aplink visi skuba, lekia, vaizdai keiciasi man net Kaunas mazas, labai mazas... truksta erdves, veiksmo, triuksmo, civilizacijos
O tavo vyras nenori i LT? Kalbeta siuo klausimu?
O, beje, kai mokslais kvepia ir ypac baigiamojo rasymu - niekam sypsena nekyla, nes tai yra juodas darbas...
bet man taip patiko magistra studijuot, laukiau Ro paskutinio kurso metu, sedejau paskutiniam egzamine likus keliom dienom iki gimdymo - ir vistiek laiminga buvau nelaiminga buvau, kai turejau kudiki ant ranku ir reikejo pradeti rasyti baigiamaji darba...
Sveikos,
na, man prasidejo 17ta savaite, terminas balandzio 20, turesim berniuka. Netyciukas, nes vyras jau nei vieno nenorejo, nors as da slapta vyliaus - o gal... Ir kai jis buvo moksluose ir grizdavo tik savaitgaliais, uzteko 1 karta nepasisaugot... Bac ir yra. Ir Martyna mes taip pasigavom , kai vyras komandiruotej buvo ir tik savaitgaliais namo grizdavo, tik tada ir taip nesisaugojom, uzkibo is pirmo ciklo
Pirmi trys menesiai buvo siaubingi - nuolat silpna, sleikstu burnoj nuo bet kokio maisto su cukrum ar pkaitalais ar angliavandeniais. Taigi, praktiskai nuo visko. Is vaisiu galejau valgyt tik granatus, nuo kitu budavo sleikstu. Dar ir daba uzeina.
Spaudimas irgi kiek kvailioja, tai nezinau ar iki galo isvaiksciosiu, na, bet dabar vistiek jau sviesiau akyse
del meeto - as dar laukiu, ar man prates darbo sutarti ir kiek as galesiu atostogu paimti. Bet preliminariai, pavyktu sausio 1-2 savaite susiorganizuot, nes po to vel atgal varysiu. Klumpe, gal Tanite nores prisijungti, ar kita kauniete, pvz Zydinti - na ir atvarytumet kartu. Butu laabai faina. Reiks tik vietos paieskot. Ir gal da su vaikais padarosm? Nors aisku vasara butu daug smagiau, ne taip del ligu ir persalimu pavojinga... Na, bet ziuresim kai laikas ateis.
na, man prasidejo 17ta savaite, terminas balandzio 20, turesim berniuka. Netyciukas, nes vyras jau nei vieno nenorejo, nors as da slapta vyliaus - o gal... Ir kai jis buvo moksluose ir grizdavo tik savaitgaliais, uzteko 1 karta nepasisaugot... Bac ir yra. Ir Martyna mes taip pasigavom , kai vyras komandiruotej buvo ir tik savaitgaliais namo grizdavo, tik tada ir taip nesisaugojom, uzkibo is pirmo ciklo
Pirmi trys menesiai buvo siaubingi - nuolat silpna, sleikstu burnoj nuo bet kokio maisto su cukrum ar pkaitalais ar angliavandeniais. Taigi, praktiskai nuo visko. Is vaisiu galejau valgyt tik granatus, nuo kitu budavo sleikstu. Dar ir daba uzeina.
Spaudimas irgi kiek kvailioja, tai nezinau ar iki galo isvaiksciosiu, na, bet dabar vistiek jau sviesiau akyse
del meeto - as dar laukiu, ar man prates darbo sutarti ir kiek as galesiu atostogu paimti. Bet preliminariai, pavyktu sausio 1-2 savaite susiorganizuot, nes po to vel atgal varysiu. Klumpe, gal Tanite nores prisijungti, ar kita kauniete, pvz Zydinti - na ir atvarytumet kartu. Butu laabai faina. Reiks tik vietos paieskot. Ir gal da su vaikais padarosm? Nors aisku vasara butu daug smagiau, ne taip del ligu ir persalimu pavojinga... Na, bet ziuresim kai laikas ateis.
ogo, kokios saunios ir netiketos naujienos, didziai sveikinu tai nuostabu, tai antras berniukas, kaip suprantu? kaip vyras? sokas jam buvo turbut? bet jau tikriausiai apsiprato ir dziaugiasi, laukia?
LOM, o tu uzsiveisus TD grafika mmm? man jau nereikejo pamenu nei to mano mikroskopo, pagal TD grafika issiskaiciuodavo reikalingos dienos kuo puikiausiai
Sveikos,
druskute, sveikinu smagu, kad lialių gretos didėja O ir gavosi kad taip greitai, tai išvis šaunumėlis mums panašiai P gavosi, visai netyčia, nes vyras irgi būdavo išvažiavęs ištisai.
Maniškis serga, eilinį kartą gerklė. Kažkaip jam tonzilės itin jautrios infekcijai ir vos tik kas, iškart reakcija. Dabar gerklė baisuokliška, supūliavus, bet tempa tik dvi paras palikėsi, vakar vėl lyg bandė kilti, bet palaukiau, nedaviau vaistų ir nukrito pati. Su bakterine tokios eigos kaip ir nebūtų, taip kad eilinis virusas. Gal turit kas kokių patarimų, kaip greičiau gerklę išgydyt? Ir padidint atsparumą?
druskute, sveikinu smagu, kad lialių gretos didėja O ir gavosi kad taip greitai, tai išvis šaunumėlis mums panašiai P gavosi, visai netyčia, nes vyras irgi būdavo išvažiavęs ištisai.
Maniškis serga, eilinį kartą gerklė. Kažkaip jam tonzilės itin jautrios infekcijai ir vos tik kas, iškart reakcija. Dabar gerklė baisuokliška, supūliavus, bet tempa tik dvi paras palikėsi, vakar vėl lyg bandė kilti, bet palaukiau, nedaviau vaistų ir nukrito pati. Su bakterine tokios eigos kaip ir nebūtų, taip kad eilinis virusas. Gal turit kas kokių patarimų, kaip greičiau gerklę išgydyt? Ir padidint atsparumą?
QUOTE(Tanite @ 2014 11 04, 11:22)
Gal turit kas kokių patarimų, kaip greičiau gerklę išgydyt? Ir padidint atsparumą?
Kaip greit pagydit tai nezibau, o del atsparumo gali vasara pabandyt saules-juros vonias. Mane mama taip isgyde, iki daba jokiu anginu neturiu. Reik rugpjuti vaziuot prie juros (pvz Palanga). Vaika imest neapdildzius i jura, 5-10 min pslaikyt, tada i ranksluosti ir sauleksitoj kokia puse valandos sildyti. Tada kartot. Ir taip daug kartu. Mane veze 2 vasaras. Sveikatos
na del atsparumo - jauciu, kad cia nuo vaiko individualiu organizmo savybiu priklauso, va L pas mus nelabai tokia serganti, - grudinam, atseit ploniau rengiam ir t.t., o mazasis irgi analogiskai nuo gimimo grudinamas, oro vonios, plonai rengiamas, bet serga ir serga, dabar va isviso astma pripaise - tai taip ir bus, netgi dziaugiuos, kad L jau pradejo eit i darza ir nesioja ligas, nes gal pats pataps atsparesniu, po metu, kai jau jam ateis laikas darzan