QUOTE(Tanite @ 2014 10 09, 14:24)
LOM, su anyta tai sakyčiau toks tipinis atvejis. Tikriausiai ir patys nujautėt, kad gali kažkas tokio nutikti, ypač žinant žmogaus būdą.
Aciu uz linkejimus. Tikrai gerai nenutuokem, kad taip bus. Tikejomes, kad sedes per diena namie, pagamins bent maista, aptvarkys namus, paziures maziu, kai susirgs, kad nereiketu biuleteniu imt ir pan. Zodziu - pades ir prisides prie namu geroves. Deja, pati net nevalgo pietu, nes laukia kol as grizus is darbo su liezuviu ant peties pagaminsiu, prie namu tvarkos visai neprisideda (tiksliau prisideda, sulanksto viename stalciuje MAXIMOS maiselius ir tai padariusi sako, kad tikriausiai mes numirtume bardake, jeigu ne ji - ne esme, kad pas mane namie tikrai viskas blizga, puoseleju ir myliu juos), vaikui susirgus - namie buna ir aukle ir ji. Arba as biuleteny ir ji. Kazkada teko ir jos paprasyti pabuti, nes aukle dirbo, o man buvo projekto pridavimas, niekaip negalejau imt nei dienos laisvos - tai visgi teko viska mest, nes vakare vaika radau su saldainiu rankoj ir nevalgiusi, o ja gulincia prie tv, zodziu - maistas mano pagamintas 11 nakties, o ji tingejo pasildyt... arba paprasau, kad paleistu aukle pas dantiste ir uzmigdytu maziu miegot, o ji sako - negaliu dabar, labai skubu darba turiu rimta, vartau senas nuotraukas ir uzsirasineju kas jose yra, kol nepamirsau zmoniu... Panos, Jus neisivaizduojat, kaip kartais sunku nekreipti demesio, atrodo, kad sprogsiu is pykcio, kaip zmogus gali taip myleti tik save ir tik save....
Aisku, tad jos gulejimas ir maisto nepasildymas yra paaiskinamas - jai ka nors tipo skauda, o vaikas sake valgyt nenori. Aukle net sirsta, kad jai nuolat vadovauja, sako, as net auklet to vaiko negaliu, nes neduok Diev kazka ne taip pasakysiu, negaliu eit migdyt, kai matau, kad vaikas luzta pietu jau, nes ji sako, kad per anksti, uz valandos (per ta valanda prasimusa vaikas ir isvis nebeimanoma uzmigdyt), negaliu duot pietu, nes ji stovi salia ir aiskina, kad dar reikia patempt, kad dar jis ne alkanas.. o aukle visada viska bando islaikyti darzelio rezimu, nes pati yra aukletoja darzelyje... zodziu - sunku visiems aplink.