Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

QUOTE(Tanite @ 2014 10 09, 14:24)
LOM, su anyta tai sakyčiau toks tipinis atvejis. Tikriausiai ir patys nujautėt, kad gali kažkas tokio nutikti, ypač žinant žmogaus būdą.

Aciu uz linkejimus. Tikrai gerai nenutuokem, kad taip bus. Tikejomes, kad sedes per diena namie, pagamins bent maista, aptvarkys namus, paziures maziu, kai susirgs, kad nereiketu biuleteniu imt ir pan. Zodziu - pades ir prisides prie namu geroves. Deja, pati net nevalgo pietu, nes laukia kol as grizus is darbo su liezuviu ant peties pagaminsiu, prie namu tvarkos visai neprisideda (tiksliau prisideda, sulanksto viename stalciuje MAXIMOS maiselius ir tai padariusi sako, kad tikriausiai mes numirtume bardake, jeigu ne ji - ne esme, kad pas mane namie tikrai viskas blizga, puoseleju ir myliu juos), vaikui susirgus - namie buna ir aukle ir ji. Arba as biuleteny ir ji. Kazkada teko ir jos paprasyti pabuti, nes aukle dirbo, o man buvo projekto pridavimas, niekaip negalejau imt nei dienos laisvos - tai visgi teko viska mest, nes vakare vaika radau su saldainiu rankoj ir nevalgiusi, o ja gulincia prie tv, zodziu - maistas mano pagamintas 11 nakties, o ji tingejo pasildyt... arba paprasau, kad paleistu aukle pas dantiste ir uzmigdytu maziu miegot, o ji sako - negaliu dabar, labai skubu darba turiu rimta, vartau senas nuotraukas ir uzsirasineju kas jose yra, kol nepamirsau zmoniu... Panos, Jus neisivaizduojat, kaip kartais sunku nekreipti demesio, atrodo, kad sprogsiu is pykcio, kaip zmogus gali taip myleti tik save ir tik save.... unsure.gif

Aisku, tad jos gulejimas ir maisto nepasildymas yra paaiskinamas - jai ka nors tipo skauda, o vaikas sake valgyt nenori. doh.gif Aukle net sirsta, kad jai nuolat vadovauja, sako, as net auklet to vaiko negaliu, nes neduok Diev kazka ne taip pasakysiu, negaliu eit migdyt, kai matau, kad vaikas luzta pietu jau, nes ji sako, kad per anksti, uz valandos (per ta valanda prasimusa vaikas ir isvis nebeimanoma uzmigdyt), negaliu duot pietu, nes ji stovi salia ir aiskina, kad dar reikia patempt, kad dar jis ne alkanas.. o aukle visada viska bando islaikyti darzelio rezimu, nes pati yra aukletoja darzelyje... zodziu - sunku visiems aplink.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyOneMillion: 10 spalio 2014 - 13:01
Eina peklon, stiprybės tik palinkėt galiu ir kuo greičiau rast išeitį. Pritrūkau net žodžių jei atvirai, nzn kaip pati elgčiausi tokioj situacijoj.
Mūsų draugams buvo panaši situacija, tik ten ne mama, o močiutė buvo. Galiausiai pasistatė jie namą ir išsikėlė, nes jau darėsi nebeįmanoma. Ten kiek kitokia situacija buvo, bet teroras irgi žiaurus pasireiškė.
O auklei reiktų elgtis taip, kaip jai atrodo reikia elgtis. Jei laikas pietaut, vadinasi laikas pietaut. Jei laikas miegui, vadinas ir turi eit miegoti, o močiutė tegul burbuliuoja sau. Negi ims maistą iš po nosies ar neleis į lovą guldyt? Lai piktinasi, bet tavo žodis turi būt paskutinis bent jau šitoj situacijoj. Tu palieki vaiką su aukle, o ne su močiute, vadinasi auklė ir sprendimus priima tuo metu.
Atsakyti
Niu, ko tylim, mamukai, kur dinge visos, kuom gyvenat smile.gif

Merginos nuo juros, turiu klausima - kokia zinot gera nekilnojamo turto bendrove Jusu gale? Kad galeciau drasiai atiduoti buto Kretingoje, sodo Palangoje ir garazo Kretingoje pardavima i ju rankas? Kad jie vazinetu, rodytu ir pan.? Is Kauno neprilakstysiu...
Atsakyti
LOM, nu nepavydziu... nors msniske irgi ne dovanele, bet neturiu po vienu stogu su ja gyvent. Laikykis.
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2014 10 13, 13:09)
LOM, nu nepavydziu... nors msniske irgi ne dovanele, bet neturiu po vienu stogu su ja gyvent. Laikykis.

Kaip nors 4u.gif

Barric,[U] jeigu negavai atsakymo i asmenine zinute - sauk. Nes man prie issiustu kazkodel rodo 0 items. g.gif
Atsakyti
Labukas wub.gif

Ziuriu cia pagyvejimas sioks toks. Nelabai lankausi temoje, nes truputi apmire namukai.. O gaila, man irgi nesinori kartotis, nes neturiu ka ir pasakoti...

Su Benuku reikia daug kantrybes, bet kur jos imti. Gaila man savo maziuko. Kartais griezciau, kartais daugiau kantrybes turiu.... Zodziu, nusivylusi esu savim kaip mama..

QUOTE(druskute @ 2014 10 08, 13:05)

S@msariuk, kaip sekas gaudyt o? Kaip Benui su lietuviu kalba grizus i Vok.?

Sneka su manim lietuviskai, o su MB vokiskai. Tik tiek, kad dabar jau turiu priminti ir paprasyti, kad su manim lietuviskai kalbetu. Beveik 2 menesiai jau kaip DE esam, todel vokieciu kalba ir vel atsigavusi (kuo, aisku, ir dziaugiuosi).

QUOTE(LadyOneMillion @ 2014 10 09, 10:42)
Samsariukas, kaip sekasi?  lotuliukas.gif  nestuke.gif

schmoll.gif verysad.gif Pagavom ta O ir nieko. Uzisidepresavus as ir siaip visokiu kitokiu kabliuku, o dar ir cia kazkaip niekas nepavyksta, nors dar tik antras bandymas, bet slogu ir tiek...
Kada tu lauki pozityvaus NT?
Del anytos be zodziu as. Kiek jai metu? Gaila jusu, o ypac TB unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@msara: 16 spalio 2014 - 10:01
QUOTE(S@msara @ 2014 10 16, 11:00)
Pagavom ta O ir nieko. Uzisidepresavus as ir siaip visokiu kitokiu kabliuku, o dar ir cia kazkaip niekas nepavyksta, nors dar tik  antras bandymas, bet  slogu ir tiek...
Del anytos be zodziu as. Kiek jai metu? Gaila jusu, o ypac TB  unsure.gif

Mes pabandem tris sykius, manau, nepakaks to, nes per pacias tas dienas, kurias as galvojau kad JAU tas O (kurio nesuprantu kaip gaudyt blush2.gif ) vyras komandiruotej buvo..
Susirgt turiu 10 27, tad dar laiko begales... Tik kazko jauciu, kad sis menesis irgi ne musu rolleyes.gif

Neliudek, viskas bus ok, dar tik pradzia, dar tik keli menesiai, o ne metai prakapsejo.. jau susirgai, kad zinai, jog nieko? unsure.gif

Kodel siaip liudna, kas per depresijos? Niu niu niu, mama tongue.gif

Pozityvo, panos 4u.gif paziurekit, kokiam as ŠŠŠ gyvenu, bet positive thinking padeda drinks_cheers.gif thumbup.gif

beje, mano uosvienei 66, buvo ar bus, neatsimenu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2014 10 16, 11:00)
Labukas  wub.gif

Ziuriu cia pagyvejimas sioks toks. Nelabai lankausi temoje, nes truputi apmire namukai..  O gaila, man irgi nesinori kartotis, nes neturiu ka ir pasakoti...

Su Benuku reikia daug kantrybes, bet kur jos imti. Gaila man savo maziuko. Kartais griezciau, kartais daugiau kantrybes turiu.... Zodziu, nusivylusi esu savim kaip mama..
Sneka su manim lietuviskai, o su MB vokiskai. Tik tiek, kad dabar jau turiu priminti ir paprasyti, kad su manim lietuviskai kalbetu. Beveik 2 menesiai jau kaip  DE esam, todel vokieciu kalba ir vel atsigavusi (kuo, aisku, ir dziaugiuosi).
schmoll.gif  verysad.gif Pagavom ta O ir nieko. Uzisidepresavus as ir siaip visokiu kitokiu kabliuku, o dar ir cia kazkaip niekas nepavyksta, nors dar tik  antras bandymas, bet  slogu ir tiek...
Del anytos be zodziu as. Kiek jai metu? Gaila jusu, o ypac TB  unsure.gif

S@msariuk, nedepresuok, nes dar tik pati pradžia jūsų planavimų. Sakyčiau nepaverskit to darbu, nes tada ir nusivylimas greičiau ateina. Gal ta bendra savijauta kai pažemėj kažkur, tai viskas atrodo ir nesiseka. Tikiu, kad greitai ateis šviesesnis laikotarpis, nes gi negali visada taip būti 4u.gif
Atsakyti
Labuka
Prapuolene tokia ex nuotakyte jei pamenat mirksiukas.gif
Nu ka aisku jau zinot kad auginam trecia sese ir mama dirba daba nusivylusia namu seimininke,kol J miega,galiu ir parasyti,juolab su nostalgija prisimenu visus musu pokalbius,dramas ir dziaugsmus,kazkaip ne su vienais bendraamziais tiek i asmeniskumus nesileidau kiek su jumis
O as kaifuoju,kaifuoju augindama dvi dukrytes ir sunu,kaip pagal uzsakyma zinokti,viskas gavosi netiketai,per greitai bet ir per gerai
Aisku daba juodas debeselis del maziuku ligu,bet tikiu jis praeis
O as savo trisdesimtmeti pasitikau faktiskai ant operacinio stalo,nieko fb nerasiau,ne ta zona man.Bet po trecio gimdymo pasidarius OCT tepineli,atejo labai blogas atsakymas,tada dar paeme is kaklelio biopsija ir ginius manes nebepaleido,guliausi i kmuk su mazaja ir operavo,aisku buvo komplikaciju nes neseniai po gimdymo,ziauriai uzkraujavau,bet viskas praeiti,dziaugiuosi kad radikaliai ir daug visko ispjove,liko sveiki be pakitimu audiniai,tiesiog vienas zingsnis iki vezio,o tada nebeuztektu tik tokio papjaustymo,sunkiai atsigavau,daug ir ilgai kraujavau,plius negalejau kelti net mazosios tai namie buvo reikalinga pagalba,biski anyta,biski vyras,biski dicke pagelbejo
Dicke mano lanko smuika ir savo skautus,buna visko,o cia tai kantrybes reikalaujantis vaikas-pirmaginio sindromas matyt biggrin.gif
Ka dar
mazoji tikras dizaugsmas,tiek savo raida tiek ramumu tiek sugebejimais
Nmaie kova uz buvi,bandau persiplesti i tris gabalus,ka tris i keturis vyrui irgi reikia manes,nzn ar pavyksta,vakare krentu kryzium.
Apie gryzimus i darba studijas ner ne kalbu biggrin.gif baisu biggrin.gif
LOM vis pamatau ar ji mane pamato mirksiukas.gif dziugu del nauju planu
Apie anyta tyliu,iskarto aiksu buvo kad bus taip,galejo deti tam savo bute ir butumet ramiai gyvene,sory kad as cia taip,bet dvi seimininkes po vienu stogu netilps,geriausia iseitis taupyti ir pirkti jai buta,bet aiksu ponia nenores bet kur keltis,ai stiprybes tau,aukle zinoma turi daryti kaip ji ismano,uztai jai tu ir moki pinigus.O anyta ka ji isivaizduoja kad visa save atidave vieninteliam sunui t.y.tavo vyrui ir JIS dabar turi visokeriopai VISADA IR BETKADA ja rupintis.Ji gi visa save atidave jam ir plius bambagysle nenutraukta,JAI reikia JO-nui ka ccia ir kalbet.Te prabega tas zebras juodais dryziais pro jus ir linkiu greiciau pagauti leliu,bet kaip ir pati sakai lauktis kaartu su ja nekokia iseitis
TANITE-dziugu del tavo maziuko ligeles,linkiu kad viskas uzsimirstu,tikrai svarbu kad liga neprogresavo
nu tiek siam kartui
Atsakyti
Totoria, džiugu, kad prisijungei ir vėl smile.gif baisu tos ligos... ale kiek tokių atvejų buvo ,kad po gimdymo tyrimai blogi, man mano ginė sakė ne anksčiau kaip po metų ateit tirtis, nors ir cp man buvo smile.gif na svarbu dabar viskas ok, pagauna tas bjaurastis dabar greit smile.gif žinok neįsivaizduoju kaip tu su trim kleckais tvarkaisi, nors pas jus tarp mažiausi didesnis skirtumas nei pas mus ane? o dičkė juk jau daugiau mažiau savarankiška? smile.gif žinai aš irgi kažkaip buvau paskendus toj buity, bet va ir vėl esu pirmakursė, ir pastebėjau, kad visi man praėjo daug daugiau padėti, nors nei man ten reik mokytis nei ką smile.gif savo malonumui studinu smile.gif L daržely, mažius pas mamą pabūna smile.gif vyras vakarais vaikus pamaitina, sugula jie kaip visad be klausimų smile.gif atrodo tik gyvenk ir žvenk, eilinį kartą supratau, kad į visus sunkumus reik paprasčiau žiūrėti... nes man buvo pasirodo per lengva viskas, tai dar prie mokslų darbo ir dviejų vaikų prisidėjau sportą kasdien smile.gif ir pasirodo vistiek to laiko lieka, aukščiau nosį, mergyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif pamatysi kai pviskas po to bus smagu, o kai grįši į darbą, tai malonumas bus rytais keltis ir atsijungt nuo visko smile.gif
Atsakyti
Totoria, smagu matyti😊del seimos pagausejimo man buvo naujiena... ech, saunuoles gruodinuku mamos thumbup.gif
pritariu del kompanijos, kuri buvo susirinkus- tikrai tokio nuosirdaus bendravimo nete sunku surasti...

as planuoju i lietuva sausi, gal pavyktu meeeta suveikti g.gif aisku dar toloka, bet jei daba jau pradet judinti...

buvom su Martynu zoosode savaitgali. Jau nemazas, jau lekia zvereliu ziuret. Labiausia pingvinai ir rykliai patiko.
ir aisku karuseles lotuliukas.gif

samsariuk, kaip nuotaikos? Gal nori pas mane kada atvaziuot?
Atsakyti
hello merdzynos 4u.gif
siryt vel pasilabinau su Totoria, smagu sutikt savu ir bendraamziu smile.gif man rodos maniskis didesnis ane?

Del uosvienes - viskas aisku ir jau susigyventa, laiko klausimas, kada viskas keisis... pvz. dabar labiau uz visko laukiu penktadienio, kada isvaziuos i kapus pas gimines iki sekmadienio lotuliukas.gif rolleyes.gif

Zodziu - laikausi doh.gif

Samsariuk, kur prapuolei, kodel neberasai? Kazkokios bedos kankina? Kas per nuotaikos??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pasirodyk unsure.gif

su mano nestumu ner aiskumo... ner menkiu, bet ir testas neigiamas, dar siryt pasidariau, jau tikrai rodytu... jau kazkodel prisigalvojau, kad kazkas yra ne per sviesta, nes vakar dure pilvo apacia, siryt pabudau su pusleline, kuri labai pavojinga nesciom, tai bijau, kad nebutu kur kas neprisitvirtine ar pan... geriau jau menkes ateitu verysad.gif ptfu ptfu ptfu, aisku, su tokiais prisigalvojimais..

Druskute, kada sakai parmauni? I Vilniu?

Papildyta:
QUOTE(barric @ 2014 10 24, 19:01)
nes man buvo pasirodo per lengva viskas, tai dar prie mokslų darbo ir dviejų vaikų prisidėjau sportą kasdien smile.gif ir pasirodo vistiek to laiko lieka, aukščiau nosį, mergyt  4u.gif  4u.gif  4u.gif  pamatysi kai pviskas po to bus smagu, o kai grįši į darbą, tai malonumas bus rytais keltis ir atsijungt nuo visko smile.gif

Ale tu tai super mega duper turbo motera doh.gif thumbup.gif
Atsakyti