Paskaičiau dar vasaros pokalbius, daug kur norisi pasisakyti, bet tikrai visko nesucituosiu, o galbūt ir nebe taip aktualu jau.
Druskute, kaip supratau vargelis dar dėl alergijų. Gaila, kad nepavyksta atrasti tikrosios priežasties. bet nejau tik į maistą tokios reakcijos gali būti? Gal jau pilvukas taisosi? Dėl pampių, mes iš pradžių bandėm žaistis, bet paskui brolio žmona paprotino, kad tiesiog nuimt su visu ir viskas. Tik lopšiuky vis prašydavo dar po kelis pampius palikti miegui.
Lady ir S@msara, linkiu kuo greičiau pagauti žirniukus. Ir ta baimė pasiryžti manau visiškai normali. Bet kai jau pradedi, tada viskas kaip ir stoja į vietas. Svarbu viskas puikiai pavyktų.
Antro vaiko klausimu aš dar didelėj baimėj, nors ateina minčių, kad ilgai tempti nebereikėtų. Kai jau žinai, ką reiškia auginti vieną, kiek man tų sunkių momentų buvo, sunku pasiryžti pereit tai dar kartą. O ir šiaip santykiai šeimoj sudėtingi. Bet P brolio ar sesės jau ne kartą prašė.
Klumpe, jau esam ir FB apie tuos savo vijurkus diskutavusios, nieko per daug naujo nepasakysiu. Puikiai suprantu, ką reiškia auginti ugningą vaiką, kuris gali vieną akimirką būti ramus, kitą jau isterikuoti dėl nieko. Pasimušt irgi mėgėjas, bet daržely lyg ir nesiautėja labai, niekada auklėtojos nėra užsiminusios apie tai. Apskritai jis darželyje ar pas senelius yra ramesnis. Ne iš tų lėtųjų, bet pykčio priepuolių nepasireiškia, arba jie būna trumpi ir neaudringi. O prie mūsų jis išsilieja su trenksmu. Bet aš matau tam tikrą tendenciją. Pradėjo vėl lankyt darželį, prasidėjo vėl pasiautėjimai. Sukaupia emocijų per dieną, namie grįžęs būna užsiožiuoja. Išsirėkauja ir tada visas vakaras ramus. Kažkaip susigyvenau su tuo, nors būna tikrai sunkių momentų.
Dėl kalbos, na pažanga didelė. Aišku nekalba super aiškiai ir rišliai, bet postūmis tikrai ryškus. Ir tai galima sakyti per rugpjūčio mėnesį įvyko. O šiaip auga įdomus vaikas, prisamprotauja visokių dalykų, įdomu jį stebėti ir klausytis. Apskritai dabar toks smagus mūsiškių vaikiukų amžius, kada jie tokie įdomūs, kiek gerų emocijų pasisemt galima.
Dėl pienuko, aišku jei vaikui norisi, tai lai geria. Maniškis naktim nieko nebegeria nuo tada, kai nustojau maitinti. Apskritai privengiu duot vakare daugiau skysčių, nes miega be pampio.
Mūsų fronte dar tokios naujienos, kad po 2 metų ir 2 mėnesių vaistų naudojimo, gydytojai nusprendė bandyti juos nutraukinėt. Priepuoliai nesikartojo, tyrimai kaip ir normalūs, nors buvo keli kabliukai, bet visgi ne epi pobūdžio. Stebėsim ir tikimės niekas nebeišlįs daugiau.
QUOTE(S@msara @ 2014 10 02, 15:13)
Mes jau procese Tik mano O pasidejo nezinia kur Greiciausiai reikes si menesi nurasyt...
As su OT gaudau savo burbuliukus
Mes irgi dar geriam, netgi ir rytais. Jam cia kaip man rytine kava... Na nori, tai ir duodu. Pieninis tolko tak
As su OT gaudau savo burbuliukus
Mes irgi dar geriam, netgi ir rytais. Jam cia kaip man rytine kava... Na nori, tai ir duodu. Pieninis tolko tak
Klausyk, davai biski zemiskiau, nes jauciuosi, kaip niekad gimdzius nebuciau is kur tu zinai, kad O nevyksta? Ir kas per reikalas OT? va tiek pas mane ziniu, kai pirmasis pavyko is pirmo sykio ir nieko negaudant... nieko nesuprantu, kaip cia ka gaudyt
O paprasta pieniuka duodat, parduotuvini? ar dar misiniu tipo? Maniskis piena irgi megsta, bet prie kokios bulviu koses.. siaip vandenuka geria, buteliuka prie lovos pasidejes, pats atsisuka, pats uzsisuka...
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2014 10 03, 00:47)
O ir šiaip santykiai šeimoj sudėtingi.
Mūsų fronte dar tokios naujienos, kad po 2 metų ir 2 mėnesių vaistų naudojimo, gydytojai nusprendė bandyti juos nutraukinėt.
Mūsų fronte dar tokios naujienos, kad po 2 metų ir 2 mėnesių vaistų naudojimo, gydytojai nusprendė bandyti juos nutraukinėt.
Sveika sugrizus kas seimoj atsitiko? Kiek pamenu, niekad niekuom nesiskusdavai, vyras palaikydavo, vieningi tokie budavot...
Dziugu del Jusu priepuoliuku, labai labai labai ir is visos sirdies laaabai linkiu, kad bedos butu iveiktos ir niekas nebepasikartotu
QUOTE(LadyOneMillion @ 2014 10 03, 10:08)
Sveika sugrizus kas seimoj atsitiko? Kiek pamenu, niekad niekuom nesiskusdavai, vyras palaikydavo, vieningi tokie budavot...
Dziugu del Jusu priepuoliuku, labai labai labai ir is visos sirdies laaabai linkiu, kad bedos butu iveiktos ir niekas nebepasikartotu
Na tokie truputį nutolę esam. Nėra didelių barnių, bet atšalimas ryškus tarp mūsų, todėl kažkaip ir to antro vaikelio ne laikas norėti. Šiaip ir dabar esam vieningi, bet kažko vis niekaip neišsprendžiam. Na žodžiu...
Labas
Va ir aš kaip jaunas mėnulis pasirodau, net truputį gėda, kad taip ilgai neužsukau
Zuikis mano buvo ožkyte pavirtus, bet rodos lyg į pavaigą šis periodas, vis lengviau su ja susitarti. Jau supranta priežastis ir pasekmes. O ir šiaip gudri laputė darosi, tuoj ir mamą pergudraus
Smagu Samsara ir LOM dėl jūsų, linkiu, kad greit sulauktumėt dviejų juostelių
Va ir aš kaip jaunas mėnulis pasirodau, net truputį gėda, kad taip ilgai neužsukau
Zuikis mano buvo ožkyte pavirtus, bet rodos lyg į pavaigą šis periodas, vis lengviau su ja susitarti. Jau supranta priežastis ir pasekmes. O ir šiaip gudri laputė darosi, tuoj ir mamą pergudraus
Tanite labai dziugu del Pauliuko Labai...
Kas tarpusavio santykius liecia, manyciau pas labai daug ka tas saltumas atsiranda. Vis delto vaikas visa dvieju zmoniu gyvenima apvercia aukstyn kojom, nebelieka laiko pabuti dviese, tuos tarpusavio santykius puoseleti. Svarbu kiek tai tesiasi. Prastas is manes zinovas ir patarejas
Na, is manes tokia pusiau a la zinove , viska primirsus jau. Tiesiog, labai tuo domejausi anksciau ne vien del pastojimo, bet ir naturalaus apsisaugojimo.
OT reiskia ovuliacijos testerius, o O - ovuliacija
Angelface, smagu tave matyti Labai grazi tavoji ozkyte Musu oziuko egzistavimo fazei dar nematyti jokio galo
Aciu merginoms uz palinkejimus
Kas tarpusavio santykius liecia, manyciau pas labai daug ka tas saltumas atsiranda. Vis delto vaikas visa dvieju zmoniu gyvenima apvercia aukstyn kojom, nebelieka laiko pabuti dviese, tuos tarpusavio santykius puoseleti. Svarbu kiek tai tesiasi. Prastas is manes zinovas ir patarejas
QUOTE(LadyOneMillion @ 2014 10 03, 09:08)
Klausyk, davai biski zemiskiau,
Na, is manes tokia pusiau a la zinove , viska primirsus jau. Tiesiog, labai tuo domejausi anksciau ne vien del pastojimo, bet ir naturalaus apsisaugojimo.
Angelface, smagu tave matyti Labai grazi tavoji ozkyte Musu oziuko egzistavimo fazei dar nematyti jokio galo
Aciu merginoms uz palinkejimus
Pas mus ožiukams irgi spėju dar galo ilgai nebus, bet po truputį vis randam būdų susitarti. Jau ir darželis pradeda patikti, nors nesiveržia dar, bet jau pakalba, kad pasiilgo draugų, pasakoja daugiau ką veikė, dainuoja daineles, išmoktas muzikos pamokėlėse.
Dėl tų santykių, suprantu, kad atsiradus vaikui daug kas keičiasi poros gyvenime. Kai kalbamės ir šiaip galvoju apie tai, suprantu, kad daug mano klaidų buvo tame, nes 100 proc atsidaviau vaikui, o vyras liko nuošaly. Ilgai išvis negalėjau niekam vaiko palikti bent porai valandų, o to laiko tik dviese labai trūko. Dabar jau kaip ir paprasčiau viskas, bet dar turim ką išspręsti. Manau nesam vienintelė pora, kuriems panašiai yra. Aš tik džiaugiuosi, kad maniškis protingas, nepuola į kraštutinumus. O žinau atvejų, kuomet vyrai ir šeimas palikdavo tos tokios dėmesio stokos įtakoti.
Dėl tų santykių, suprantu, kad atsiradus vaikui daug kas keičiasi poros gyvenime. Kai kalbamės ir šiaip galvoju apie tai, suprantu, kad daug mano klaidų buvo tame, nes 100 proc atsidaviau vaikui, o vyras liko nuošaly. Ilgai išvis negalėjau niekam vaiko palikti bent porai valandų, o to laiko tik dviese labai trūko. Dabar jau kaip ir paprasčiau viskas, bet dar turim ką išspręsti. Manau nesam vienintelė pora, kuriems panašiai yra. Aš tik džiaugiuosi, kad maniškis protingas, nepuola į kraštutinumus. O žinau atvejų, kuomet vyrai ir šeimas palikdavo tos tokios dėmesio stokos įtakoti.
QUOTE(S@msara @ 2014 10 05, 18:48)
Niu ka, pradejom ir mes situos reikalus idomu, kaip greit cia si syki... papasakok daugiau apie tuos ot ir pan. Vistiek kazka atsimeni as nieko nezinau situose reikaluose
Jauciu, kaip mano vyras nori to antro... gulim vakare, nutilo.. laukiu, laukiu, sakau - ko tyli, kas mastai.. o jis man - "galvoju, kokius cia pampersus reikes pirkti, nes huggies gamykla tai uzdare Anglijoj, reikes bandyti kazka kito" ciut nenugriuvau, kaip toli jis jau mintimis apie ta maza leliuka... ryskiai as dar ne ant tiek pasiruosus kiek jis
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2014 10 05, 21:02)
Dėl tų santykių, suprantu, kad atsiradus vaikui daug kas keičiasi poros gyvenime. Kai kalbamės ir šiaip galvoju apie tai, suprantu, kad daug mano klaidų buvo tame, nes 100 proc atsidaviau vaikui, o vyras liko nuošaly.
Linkiu Jums kuo greiciau isspresti viska ir nepadaryti jokiu neapgalvotu zingsniu tiek daug kartu praejot, kad geriau nei bet kas kitas turetumet vienas kita suprasti
Papildyta:
QUOTE(angelface @ 2014 10 04, 22:23)
O kokie zmones aciu, aciu uz linkejimus, gaudysim cia tuos linkejimus ir desim tiesiai i pilvuka
Sveikutes,
Tanite, del Pauliaus - labai dziugi zinia Mano vienos pazistamos sunui panasiai buvo. Skiepijo, o po to prasidejo kaip ir epileptiniai priepuoliai. 2 metai hormonu, o daba gerai. Linkiu kad ir toliau taip testusi.
Del santykiu - na, as nesu romantike... Neturim mes pasisedejimu dviese, bet man ir netruksta. Kai laiko turim, stengiames visi trys kazka veikti. Pykstames daznai, taciau as zinau - kito neiskosiu, nes beviltiska. Vistiek nerasiu zmogaus kad visiskai jokiu trinciu nebutu... Beja, ir vivikai atsiverti vyrui negaliu - jis daug ko tiesiog nenori girdeti... Ir nieko. Bet gerai, kad ir jis daugiau nepasirenges kazko ieskoti.
Tad nuosirdziai linkiu tiesiog isnaujo atrasti patogu buvima kartu
LOM, paskaitau, pasidziaugiu uz tave. Klausyk, o kaip baigesi su namu? Kazka prisiminiau, kad ieskojai, neapsisprendei kur gyventi? O paskui berods anyta turejo atsikelt, jei kazko nemaisau? Ir da - ar baigesi jusu juodas laikotarpis? Nes buvo etapas, kai vis kazkas nutikdavo...
Ir linkiu greiciau dveju juosteliu
Angelface, kaip sekasi tau?
S@msariuk, kaip sekas gaudyt o? Kaip Benui su lietuviu kalba grizus i Vok.?
Tanite, del Pauliaus - labai dziugi zinia Mano vienos pazistamos sunui panasiai buvo. Skiepijo, o po to prasidejo kaip ir epileptiniai priepuoliai. 2 metai hormonu, o daba gerai. Linkiu kad ir toliau taip testusi.
Del santykiu - na, as nesu romantike... Neturim mes pasisedejimu dviese, bet man ir netruksta. Kai laiko turim, stengiames visi trys kazka veikti. Pykstames daznai, taciau as zinau - kito neiskosiu, nes beviltiska. Vistiek nerasiu zmogaus kad visiskai jokiu trinciu nebutu... Beja, ir vivikai atsiverti vyrui negaliu - jis daug ko tiesiog nenori girdeti... Ir nieko. Bet gerai, kad ir jis daugiau nepasirenges kazko ieskoti.
Tad nuosirdziai linkiu tiesiog isnaujo atrasti patogu buvima kartu
LOM, paskaitau, pasidziaugiu uz tave. Klausyk, o kaip baigesi su namu? Kazka prisiminiau, kad ieskojai, neapsisprendei kur gyventi? O paskui berods anyta turejo atsikelt, jei kazko nemaisau? Ir da - ar baigesi jusu juodas laikotarpis? Nes buvo etapas, kai vis kazkas nutikdavo...
Angelface, kaip sekasi tau?
S@msariuk, kaip sekas gaudyt o? Kaip Benui su lietuviu kalba grizus i Vok.?
QUOTE(Tanite @ 2014 10 03, 00:47)
Antro vaiko klausimu aš dar didelėj baimėj, nors ateina minčių, kad ilgai tempti nebereikėtų. Kai jau žinai, ką reiškia auginti vieną, kiek man tų sunkių momentų buvo, sunku pasiryžti pereit tai dar kartą. O ir šiaip santykiai šeimoj sudėtingi. Bet P brolio ar sesės jau ne kartą prašė.
Mūsų fronte dar tokios naujienos, kad po 2 metų ir 2 mėnesių vaistų naudojimo, gydytojai nusprendė bandyti juos nutraukinėt. Priepuoliai nesikartojo, tyrimai kaip ir normalūs, nors buvo keli kabliukai, bet visgi ne epi pobūdžio. Stebėsim ir tikimės niekas nebeišlįs daugiau.
labai džiaugiuos dėl vaistų nutraukimo - pagaliau, pamatysi - augs sveikutis mažulis
ka sliečia antrą, galiu tave tikrai nuraminti - viskas yra kur kas lengviau ir paprasčiau, kuo mažesnis skirtumas tarp vaikų, tuo paprasčiau viskas, juolab pati jau būsi vyresnė, labiau subrendus, pasikeitus, man irgi buvo panika, kiap čia bus ir t.t., bet va.. pirmi metai kaip per sviestą, tiesiog nesiparinau dėl tų visų dalykų, dėl kurių parinaus pirmą kartą, nesikėliau dėl kiekvieno vaiko krepštelėjimo na ir t.t. jeigu pradelsdavom valandą pavalgyt, ttai irgi nesiparindavau, na žodžiu iš pasąmonės kažkaip laisviau viskas
Druskut, bet mums neįrodyta, kad galėjo skiepas įtakoti. Po skiepo praėjus mėnesiui jam priepuoliai išlindo, tad abejonių yra šitoj vietoj. Jeigu būtų po savaitės tarkim atsitikę, tada galėtų būt sąsajų, o dabar... net nzn. Bet skiepyti bijau, neperlipu per save šitoj vietoj, nors suvokiu ir skiepo naudą visgi, nes visokie tymai, raudoniukė ir pan man baugiai skamba. Nesvarbu, kad reti atvejai tų ligų, bet maža ką. Dar liko 3 savaitės iki visiško vaisto nutraukimo, viso bus atvartojęs vaistus 2 metus ir 3,5 mėnesio. Tikimės kuo geriausios reakcijos.
Dėl santykių, man irgi nereikia tų romantikų per daug, bet kai tampam daugiau kambariokais/draugais, nei sutuoktiniais, tai irgi negerai. Juk visko reikia. Na nesiplėsiu daugiau šia tema, tiesiog turim patys kiek įmanoma tą spręsti.
Dėl santykių, man irgi nereikia tų romantikų per daug, bet kai tampam daugiau kambariokais/draugais, nei sutuoktiniais, tai irgi negerai. Juk visko reikia. Na nesiplėsiu daugiau šia tema, tiesiog turim patys kiek įmanoma tą spręsti.
QUOTE(druskute @ 2014 10 08, 14:05)
Sveikutes,
Nu kokia tu saunuole, viska apie mane prisimeni ir net rupinies - aciu
Jo, nama nusipirkom, isirengem, jau si lapkriti bus metai, kaip gyvenam visgi likom Kaune, pasisveciavus savaite kitam mieste supratau - kad senatveje gal
Dabar turim plana Palangoje parduoti ta nameli, Kretingoje buta ir garaza ir pirkti pacioje Palangoje buta toki seimynini, nes turtas kaip ir bendras su broliu, tai tiesiog sena turta pakeisti nauju - tureti buta kokioj naujoj statyboj, mieste paciam, pirmam aukste su lozyte kokia ir bus mums fazenda vasarai tik nezinau, kaip prisiryzti tokiems dideliams darbams...
O anyta atsikele... o siaube... cia atskira tema... Jus neisivaizduojat, kiek galeciau Jums pripasakoti - gautumete blogos energijos visai dienai... ji turi savo atskira irengta erdve, su atskirom voniom, virtuvem ir t.t. - bet beda didziule.. ji tikru tikriausia aktore, verkia nuo kiekvieno mano zodzio, kad kaip svelniai jis pasakytas, bet reikia pries sunu vargse pavaidinti.. bet prisivaidino iki tokios situacijos, kad vyras mano ziauriai nebesutaria su ja, istisai pykstasi, as jau ji raminu, kad su mama taip negalima, bet patikekit - nezinau pati, kaip jo vietoje isbuciau pati rami nuo jos scenu ir demesio reikalavimo, darymo visko priesingai specialiai, savo ego iskelimo ir t.t.. zodziu - sekantis zingsnis bus jos iskelimas.. pakalbejau su vyru, kad reikia nupirkti jai buta, nes antro leliuko su ja nesilauksiu, uztenka kiek pirmasis mato kas vakara scenu... taip nemiela naujuose graziuose namuose per ja... istisiniai nervai, pykciai, as dasigyvenau iki to, kad isvis nesisneku ir rami sau, kaip neegzistuotu, bet vyras dabar pykstasi...uch. Zodziu - reikia sutaupyt ant didelio pirkio - buto. Smagu bus, kai ji vel taps IGALI, nes dabar net valgyt sau nesidaro, nekalbu, kad mums galetu padaryt visa diena guledama... tiesiog pietum kokio surio atsipjauna ir laukia, kol as grizus is darbo su liezuviu ant peties pagaminsiu...
Juodas periodas - ateina kasmet Jau mes su vyru zinome - metu galas yra ne musu laikas. Kiekvienais metais nuo kokio spalio men. prasideda problemos... biznyje, nes viskas sumazeja kosminiais dydziais, tuomet ir sveikatoje, nervuose ir pan. Bet reikia pasidziaugti, kad didzioji metu puse visgi siemet ir pernai buvo labai sekminga O su tais kokiais keturiais metu menesiais turesim ismokt susigyvent, svarbiausia - kad nebutu vel kokiu avariju, sveikatos bedu ir didesniu nelaimiu - ptfu ptfu ptfu
Tad dabar su dideliu noru laukiam tu dvieju juosteliu (ne visiskai as cia garantuota, nes ziaaaaauriai gaila darbo savo), bet jau kai pamatysiu jas ir suprasiu, kad dzindzilin ir nieko nebepadarysiu del to darbo - ir nuograuzos neliks, tik dziaugsmas o dar ko labai laukiu - kad sulig tom dviem juostelem issikraustytu ir anyta..
Aciu tau labai, kad domiesi
Samsariukas, kaip sekasi?
LOM, su anyta tai sakyčiau toks tipinis atvejis. Tikriausiai ir patys nujautėt, kad gali kažkas tokio nutikti, ypač žinant žmogaus būdą. Bent jau atsimenu iš anksčiau, kiek esi pasakojusi, kad labai linkusi dramatizuoti moteris. Aš suprantu, kad žmogui padėti reikia jei su sveikata negerai, kaip ne kaip mama yra, bet kai pats žmogus peržengia ribą tokiu teroru, labai negerai. Linkiu kuo paprasčiau ir taikiau išspręst visą situaciją. Tik gaila, kad įrenginėjot namus ir jai, o viskas taip pasisuka galutiniam rezultate.