LOM, man 37, MB 36. O nuo 35- eriu moters vaisingumas krinta ir kitokie rizikos faktoriai itin sparciai dideja.. Vyrai rizikos amziu pasiekia virs 42-ieju. Taigi, jus dar "nerizikingi"
Barric, nu ir dejai tu cia epie save Jau taip beviltiskai nuskambejo... Labai kruta ir idomi mama esi
QUOTE(S@msara @ 2014 09 18, 12:39)
LOM, man 37, MB 36. O nuo 35- eriu moters vaisingumas krinta ir kitokie rizikos faktoriai itin sparciai dideja.. Vyrai rizikos amziu pasiekia virs 42-ieju. Taigi, jus dar "nerizikingi"
Barric, nu ir dejai tu cia epie save Jau taip beviltiskai nuskambejo... Labai kruta ir idomi mama esi
taip taip, na apie amžių tu ir pavarei - moteriai tiek metų, kiek ji atrodo, tau tikrai mažiau kaip 30 o ir be to, pas man antras gimė po 35, jarunda viskas, tikrai, dar lengvesnis nėštumas buvo ir sveikesnis vaikas gimė, 9-10 pagal apgar skalę tai paskubėkit ir viskas bus gerai, va kaimynka dabar 42 ar 43 metų jau ketvirtą gaminasi ir nei kiek nesiparina dėl amžiaus
Sveikos,
na ir duskusijos:)
S@msariuk, suprantu kad nusivylei. As ir nusivildavau, kai i mm psbaiga nedisaugodavom, o mm ateidavo vis tikejaus - o gal... bet as susidariau nuomone, kad geriausia negaudyt o dienos... tiesiog mazdaug nuo vidurio mm ( jei ciklas reguliarus), geriausia 2 d pries vidury, padraugaut, o pries ta padraugavima pauze savaites padaryt, kad spermiuku daugiau pasigamintu... jie moters terpeje isgyvena apie 6 dienas... taip kad nestums beveik garantuotas... is savo ir aplinkiniu patirties rasau gal neromantiska, bet patikrinta.
na ir duskusijos:)
S@msariuk, suprantu kad nusivylei. As ir nusivildavau, kai i mm psbaiga nedisaugodavom, o mm ateidavo vis tikejaus - o gal... bet as susidariau nuomone, kad geriausia negaudyt o dienos... tiesiog mazdaug nuo vidurio mm ( jei ciklas reguliarus), geriausia 2 d pries vidury, padraugaut, o pries ta padraugavima pauze savaites padaryt, kad spermiuku daugiau pasigamintu... jie moters terpeje isgyvena apie 6 dienas... taip kad nestums beveik garantuotas... is savo ir aplinkiniu patirties rasau gal neromantiska, bet patikrinta.
LOM, del miegojimo... M miega musu kambary savo lovelej. Jei as namie, turiu gulet kol uzmigs. Pasiekimas- gulim kiekvienas savo lovoj. Jei tevas paguldo, kai as darbe, uzmiega vienas. Nakti prabunda puenelio, kako- turiu keltis nes stovi salia kaip zvakute...
Barric, na zinai, kaip buna kartais, tam gyvenime..
Druskut, pagal sia teorija turetu but jau pavyke Nesiparinu as, nes dar tik 1 menuo kaip bandom. Tik su Benu taip bac ir viskas buvo, sisyk truputi komplikuociau.
Druskut, pagal sia teorija turetu but jau pavyke Nesiparinu as, nes dar tik 1 menuo kaip bandom. Tik su Benu taip bac ir viskas buvo, sisyk truputi komplikuociau.
Na va... tada badyk du Barric metodu
QUOTE(druskute @ 2014 09 19, 20:35)
Na va... tada badyk du Barric metodu
visu metodais naudosiuos
Sveikos
G jau nuo vasario tik savo kambary miega, niekur nenori iš savo didelės lovos eit kartu su tėčiu gamino ir nekantravo persikraustyt. O mažas su manim miega vienoj lovoj, šįkart nesikankinu su kėliojimais Jau žinau, kad ateis laikas ir išsikraustys, G pradžioj pamenu vis bandžiau migdyt "taip kaip reikia" bet vėliau vistiek miegojo kartu Dabar kol užmiega tik reik būt kartu, glostyt galvelę, lopšinę padainuot
mano irgi dar mažiukas
*Aš žiauriai prieš visus parikdymus kai vaikas nori meilės ir saugumo. Ateis tavo dičkiui laikas ir pat norės savo lovytėj miegot
*mes pirmą daugiau kaip metus gaminom, o antras netikėtai iš pirmo karto užkibo
Samsara, kantrybės, tie mažiai turi savo planą ir savo laiką kada turi ateit
QUOTE(druskute @ 2014 09 16, 08:24)
Zydinti, o kur miega tabo vaikai? Atskiruos kambariuos ar kartu? Ar su jumis?
G jau nuo vasario tik savo kambary miega, niekur nenori iš savo didelės lovos eit kartu su tėčiu gamino ir nekantravo persikraustyt. O mažas su manim miega vienoj lovoj, šįkart nesikankinu su kėliojimais Jau žinau, kad ateis laikas ir išsikraustys, G pradžioj pamenu vis bandžiau migdyt "taip kaip reikia" bet vėliau vistiek miegojo kartu Dabar kol užmiega tik reik būt kartu, glostyt galvelę, lopšinę padainuot
QUOTE(Klumpė @ 2014 09 16, 16:32)
LOM, toks įspūdis, kad tavo vaikas gerais metais vyresnis už manąjį.
mano irgi dar mažiukas
QUOTE(LadyOneMillion @ 2014 09 17, 13:16)
*todel nezinau, grubiais zodziais ar poelgiais jo i kita kambari neiskraustysiu
*man visos drauges sako, kad cia ne pirmas, nepavyks taip greit
*man visos drauges sako, kad cia ne pirmas, nepavyks taip greit
*Aš žiauriai prieš visus parikdymus kai vaikas nori meilės ir saugumo. Ateis tavo dičkiui laikas ir pat norės savo lovytėj miegot
*mes pirmą daugiau kaip metus gaminom, o antras netikėtai iš pirmo karto užkibo
Samsara, kantrybės, tie mažiai turi savo planą ir savo laiką kada turi ateit
QUOTE(S@msara @ 2014 09 19, 22:18)
visu metodais naudosiuos
Paskaicius skamba, kad tik dirbt ir dirbt is tikro, tie metodai dar ne viskas... kai planavom pirmaji - darem tai kartu su draugemis, kurios (sutapimas) abi turi jau po 10 metu vaikucius.. tai maniskiui tuoj trys - jos dar neturi.. jokiu metodu nebesilaiko, tiesiog sitiek metu nebesisaugo ir - nera. patikekit, geriau net neuzklaust kada antras, ziauriai sunku, kai tiek laiko neiseina sulaukti... ypac, kai abieju pirmieji beibiai - nuo kudikystes auginami ne ju tikru teveliu..
Samsara, tai kada startuojat si men.?
Mano komandiruotes baigtos, sirgimo procesas siuo metu, tai pirma diena po men. ir bandysim, nes mano tas "menesiniu burbuliukas" labai anksti susiformuoja, suzinojau netiketai, kai buvau pas ginekologe siaip pasitikrint, ji sako - turit sirgt jau, sakau "nu ne, dar dvi savaites', o ji sako "atrodo lyg 3-4 dienos, nes visiskai subrendes suplysimui reikalas"... taigi, gavau patarima, kuriuo tikiu (nes ir mazaji pradejom pirma diena po menesiniu ir issyk pavyko), kad neskaiciuoti pagal formule vaisinguju dienu, o pradeti iskart po menstruaciju pabaigos... Liko ne pilna savaitele
Papildyta:
QUOTE(druskute @ 2014 09 19, 13:50)
Nakti prabunda puenelio, kako- turiu keltis nes stovi salia kaip zvakute...
Aciu D mes bent nakti miegam be atsibudimu... Jus dar geriat piena???
QUOTE(LadyOneMillion @ 2014 09 30, 14:26)
Jep. Pries uzmiegant per 3 kartus puodikas nakti kartais. Kelis kartus po kelis gurksnius. Megsta piena. Laimei buteliuko atsisakyt pavyko.
Sveikos. Jetus, buvau šią temą visai užmiršusi turėdama laiko paskaitinėsiu, kaip sekasi dar čia besilankančioms, vistiek daugiau pasisakot nei FB, kur daugiau tik specifiniai klausimai ir temos.
QUOTE(LadyOneMillion @ 2014 09 30, 13:26)
Samsara, tai kada startuojat si men.?
Mes jau procese Tik mano O pasidejo nezinia kur Greiciausiai reikes si menesi nurasyt...
As su OT gaudau savo burbuliukus
Mes irgi dar geriam, netgi ir rytais. Jam cia kaip man rytine kava... Na nori, tai ir duodu. Pieninis tolko tak