Klumpe, ne nesimokau, man ir darbo užtenka bet tą ką mokiausi ir ką dabar dirbu (architektūra) yra tiesiogiai susiję su interjero dizainu, todėl ir kolegė
Druskute, normaliai priima, pavydukas būna užeina, bet jau nedažnai. Tik jei vienas bliauna tai ir kitas pradeda būtinai, mama būtinai turi būt tuo momentu abiem labiausiai reikalinga Buvau čia pas sodinę (jei kas prisimena) svečiuos, laikė ji mano mažą ant rankų kol pakavausi į mašiną, o Gytis panikavo tuo metu, kad mūsų lelia- ne tetos, kad duotų mamai greičiau ir kad tikrai tikrai tetai nepaliksim leliuko
Klumpe, manau, kad į kokią kolegiją visai nesunkiai įstotum į nemokamą, ten visai neblogos programos, o mokytis trumpiau, manau, kai 1 aukštasis jau yra - daugiau jų nebūtina, kur kas fainiau į profesines žinias gilintis, dar audžiu mintį po šito baigimo įstot į profesinę (profkę), kur išviso tik 2 metai mokytis, nes dar ten galiu nemokamai pretenduot, į fotografiją, visai smagu būtų nirs aišku galima ir į nžuniverą, vistiek užskaitytų visokius dalykus iš praeito išsilavinimo ir mokytis vėlgi reikėtų 3 metus arba gal net ir du
Žydinti
Žydinti
QUOTE(Klumpė @ 2014 09 10, 14:48)
O čia negali būti kokia nors alerginė reakcija?
Beje, o kokie ten žirniukai? Gaminami, ar paprastoj vaistinėje pirkti? Ar brangūs? Gal dabar jau mes kreipsimės į jus pagalbos...
Beje, o kokie ten žirniukai? Gaminami, ar paprastoj vaistinėje pirkti? Ar brangūs? Gal dabar jau mes kreipsimės į jus pagalbos...
Tai jo, jis i maista reaguoja.da ne visja issiaiskinau kas issaukia. Zirniukus gaunu nemokamai is homeopato. Jis duoda aukstos potencijos (berods 200) . Dave tberkulino, sulfuro. Kaskart kito ir tik kokius 5 zirniukus. Man konsultacijos brsngios:) skambina po to ir klausia ar padejo, kokie kiti simptomai ir duoda kokiu kitu zirniuku.
Zydinti, o kur miega tabo vaikai? Atskiruos kambariuos ar kartu? Ar su jumis?
Labuka ka pupytes, kaip gyvenat? Paskaitinejau ir net buvau pamirsus, kad mano maziui "seneliu gerumo sindromas" buvo viskas greit praejo, jau ir uzmirsau, vaikas vel superinis eina i darziuka su dziaugsmu, turi ten geriausius draugus, laukia kiekvieno ryto darzely yra 3-4 metu vaikai, tai daugelis vyresni, fainom veiklom jau uzsiima - piesia, lipdo is modilino, karpo, stato, yra krepsinio treniruotes ir t.t. Jega, labai dziaugiuos, nes as, deja, tikrai mazai laiko skiriu siems reikalams, kai grizus po darbo puolu gamint valgyt, apsikopt namus ir belieka valandziuke normalaus laiko kartu ir miegot sito laiko man labiausiai ir truksta...
SAMSARA - na ka, pradetas veiksmas? Ar greit, primink, Jums isejo pirmasis?
Blin, mes atidejom, as dar blaskausi viduje.. kita menesi, tikiu, jau noriu, bet taip spaudzia atsakomybe dardaviui - beprote as... noriu ir karjeros ir vaikucio antro kita savaite issiuncia mane i komandiruote, prisibijojau skraidyt pastojus, tai net nebandem, paprasiau vyro, kad kita menesi pradetume... ir tos komandiruotes bei parodos imonei tieeeek kainuoja, ziauriai daug, taip gaila, atrodo, juos nuvilt, jie vis deda, deda i mane, tikisi, o as pyst ir iseinu i dekreta... baisu butu net pasakyt nu bet vaikucio noriu uz vis labiau, tikriausiai... drauges tai juokiasi, sako, nemanyk, kad pavyks is pirmo sykio, tik bandykit ir skrist rami, vistiek nepastosi taip greit, o as prisibijau - pirmasis gi isejo is vieno vienintelio pabandymo
Papildyta:
mmm, kaip nerealiai mielai susiskaite
Papildyta:
Cia kazkas uzvede tema apie vezimus - mes nuo metu nebeturim tokio reikalo, gal nuo kokiu 1.3 metu kai pradejo vaiksciot - ir pardavem, nebenaudojom... visur pats eina.. pats ir tulikan eina, net duris uzsirakina, mums neleidzia eit atsistoja kaip berniukas, peliuka i rankas ir varo.. jei kaku uzsimano - turi savo ta laiptuka pasilipt ir atsiseda ant wc.. kartais net nesureaguoju, kad jis wc buvo, nebent uzpakali pavalyt pasaukia vandeni pats nuleidzia..
apskritai, jis man toks didelis ir protingas jau visas, kad negaliu atsisbeti, jog laikas taip prabego... griztam namo po darzo - as prie puodu vakarienes gamint, o jis i kiema.. aisku, jei butu ne nuosavas namas, as jo nepaleisciau taip, bet dabar isvis jau kaip leliuko namie nebuta - iseina, apeina miskeli, grybu paiesko, suni pavedzioja su pavaduku, i smelio deze ikrenta, masinas savo paremontuoja, pavalineja su skuduriuku (tipo - plauna), nuvaro pas kaimynus, padeda kaimynui (kuriam 50 metu ) tvora tvert, padavineja graztus, pats pagrezia ir t.t. valgyt tik pakvieciu, pavalgo ir vel varo savo keliais pas mane sugrizta tik jau vakarop, kai visi seimoj pamaitinti, kambariai prasiurbti, lekstes isplautos ir mamyte pagaliau laisva vaje, vaje, kaip jie auga!!!
beje, paklaustas ar nori brolio - atsako NE. Tada klausiu jo - o su kuo tu zaisi? Tada jis man greit pusbrolio varda pasako Paklaustas nori seses - irgi atsauna NE, o paklaustas su kuo zaisi - drauges dukrytes varda pasako va tai va, antro leliaus reikia tik mudviem su vyru...
bet viena vakara buvo bajeris, guliu ant nugaros prie tv, vyras sako mazajama - pas mama pilvuke yra sese. Tai mazius atvare, pakele mano maike ir i plika bamba su lupom pradejo daryt BRRRR sakau jam, ka cia darai, o jis man atgal - mama, noriu, kad sese juoktus
SAMSARA - na ka, pradetas veiksmas? Ar greit, primink, Jums isejo pirmasis?
Blin, mes atidejom, as dar blaskausi viduje.. kita menesi, tikiu, jau noriu, bet taip spaudzia atsakomybe dardaviui - beprote as... noriu ir karjeros ir vaikucio antro kita savaite issiuncia mane i komandiruote, prisibijojau skraidyt pastojus, tai net nebandem, paprasiau vyro, kad kita menesi pradetume... ir tos komandiruotes bei parodos imonei tieeeek kainuoja, ziauriai daug, taip gaila, atrodo, juos nuvilt, jie vis deda, deda i mane, tikisi, o as pyst ir iseinu i dekreta... baisu butu net pasakyt nu bet vaikucio noriu uz vis labiau, tikriausiai... drauges tai juokiasi, sako, nemanyk, kad pavyks is pirmo sykio, tik bandykit ir skrist rami, vistiek nepastosi taip greit, o as prisibijau - pirmasis gi isejo is vieno vienintelio pabandymo
Papildyta:
QUOTE(Žydinti @ 2014 09 10, 15:11)
Gytis panikavo tuo metu, kad mūsų lelia- ne tetos, kad duotų mamai greičiau ir kad tikrai tikrai tetai nepaliksim leliuko
mmm, kaip nerealiai mielai susiskaite
Papildyta:
Cia kazkas uzvede tema apie vezimus - mes nuo metu nebeturim tokio reikalo, gal nuo kokiu 1.3 metu kai pradejo vaiksciot - ir pardavem, nebenaudojom... visur pats eina.. pats ir tulikan eina, net duris uzsirakina, mums neleidzia eit atsistoja kaip berniukas, peliuka i rankas ir varo.. jei kaku uzsimano - turi savo ta laiptuka pasilipt ir atsiseda ant wc.. kartais net nesureaguoju, kad jis wc buvo, nebent uzpakali pavalyt pasaukia vandeni pats nuleidzia..
apskritai, jis man toks didelis ir protingas jau visas, kad negaliu atsisbeti, jog laikas taip prabego... griztam namo po darzo - as prie puodu vakarienes gamint, o jis i kiema.. aisku, jei butu ne nuosavas namas, as jo nepaleisciau taip, bet dabar isvis jau kaip leliuko namie nebuta - iseina, apeina miskeli, grybu paiesko, suni pavedzioja su pavaduku, i smelio deze ikrenta, masinas savo paremontuoja, pavalineja su skuduriuku (tipo - plauna), nuvaro pas kaimynus, padeda kaimynui (kuriam 50 metu ) tvora tvert, padavineja graztus, pats pagrezia ir t.t. valgyt tik pakvieciu, pavalgo ir vel varo savo keliais pas mane sugrizta tik jau vakarop, kai visi seimoj pamaitinti, kambariai prasiurbti, lekstes isplautos ir mamyte pagaliau laisva vaje, vaje, kaip jie auga!!!
beje, paklaustas ar nori brolio - atsako NE. Tada klausiu jo - o su kuo tu zaisi? Tada jis man greit pusbrolio varda pasako Paklaustas nori seses - irgi atsauna NE, o paklaustas su kuo zaisi - drauges dukrytes varda pasako va tai va, antro leliaus reikia tik mudviem su vyru...
bet viena vakara buvo bajeris, guliu ant nugaros prie tv, vyras sako mazajama - pas mama pilvuke yra sese. Tai mazius atvare, pakele mano maike ir i plika bamba su lupom pradejo daryt BRRRR sakau jam, ka cia darai, o jis man atgal - mama, noriu, kad sese juoktus
LOM, toks įspūdis, kad tavo vaikas gerais metais vyresnis už manąjį. Vat tokius piliečius jau galima augint.
Savotiškai užjaučiu dėl to, kad reikia rinktis tokiais svarbiais gyvenimo klausimais. Man labai svarbus darbas, ypač jei jis mielas širdžiai. Bet kita vertus, vaikus irgi kažkada reikia užsiauginti. Nežinočiau ką tokiu atveju rinktis.
Savotiškai užjaučiu dėl to, kad reikia rinktis tokiais svarbiais gyvenimo klausimais. Man labai svarbus darbas, ypač jei jis mielas širdžiai. Bet kita vertus, vaikus irgi kažkada reikia užsiauginti. Nežinočiau ką tokiu atveju rinktis.
aš pamenu irgi dėl darbo vis atidėliojau, galvojau - bus baigtas gyvenimas, niekur nebeįsidarbinsiu ir t.t. - ale žiūriu gyvenimas dar tik prasideda kažkokie nauji startai ir t.t. o darbdavių ne vienas vienintelis, buvo vienas, - atsiras kitas, arba išviso savo verslas niekas į darbuotojus vilčių jokių nededa, tik žiūri kaip išspaust ku odaugiau naudos, kuo mažesnėm sąnaudom, - tai gali būti daroma atvirai, o gali užmaskuotai - bet tikslas tik vienas
QUOTE(Klumpė @ 2014 09 16, 16:32)
LOM, toks įspūdis, kad tavo vaikas gerais metais vyresnis už manąjį. Vat tokius piliečius jau galima augint.
Tai zinai, su tais vaikuciais.. vienas greiciau, bet mokykloj desimtukininkas, kitas - veliau, bet nereiskia, kad visad visur bus priekyje... as ramiai i sita situacija ziuriu - ka moka, to uztenka, niekad nesiteiravau, kad kitu siuo metu moka, niekad nelyginu, nes maniskis galbut irgi daug ko nedaro, ka daro kiti... faktas tas, kad didelis jis jau mano akyse, uz tai gal ir ta kita norisi jau vis dazniau mintyse pasupuot.. tik viena beda - miegame visi kruvoje.. jeigu pakloju lova jo kambaryje - jis eina miegot tuomet su tetuku, manes neileidzia nes "tetukas mano geliausias dlaugas" negaliu buti tokia drasi, kaip kitos - tiesiog pavirkdina kelias naktis uzdaryta ir vaikas ipranta ir pats uzmigti ir vienas miegoti.. mano vaikas turi jau savo didziuli fantazijos pasauli, kai paklausiu, kodel nemiega vienas, jis man isvardina tiek gyvunu, kurie pas ji nakti ateis: blogasis liutukas, vilkas, peleda ir visi kiti misko padarai (kadangi gyvename prie misko)... nereikia man jo supuot, bet atsigult salia ir apsikabint stipriai mane, isbuciuot nosyte mamai 9 kartus - jam ritualas, tiek nori to svelnumo, todel nezinau, grubiais zodziais ar poelgiais jo i kita kambari neiskraustysiu, kaip ta padaryt kuo neskaudziau - nezinau..
O del darbo... ooo taip.. man rinktis labai sunku. As karjeriste, man reikia, as kvepuoju pasiekimais, pagyrimais, paaukstinimais... bet gi anksciau ar veliau iskristi is tos darbo rinkais vel keletai metu reikes, tai gal geriau dabar, kol tikrai norisi to antro mazo ziogo...
Papildyta:
QUOTE(barric @ 2014 09 16, 23:01)
aš pamenu irgi dėl darbo vis atidėliojau, galvojau - bus baigtas gyvenimas, niekur nebeįsidarbinsiu ir t.t. - ale žiūriu gyvenimas dar tik prasideda kažkokie nauji startai ir t.t. o darbdavių ne vienas vienintelis, buvo vienas, - atsiras kitas, arba išviso savo verslas niekas į darbuotojus vilčių jokių nededa, tik žiūri kaip išspaust ku odaugiau naudos, kuo mažesnėm sąnaudom, - tai gali būti daroma atvirai, o gali užmaskuotai - bet tikslas tik vienas
Tu man apskritai esi super moteris, ir tavo vaikai atrodo kazkokie super savarankiski...
ziauriai smagu, kad dabar fortuna sypsosi ir lenda tos visokios galimybes, kai jau abu zioguciai nuplanuoti ir sugaminti
Laba vakara
As apie vezimus kalbejau. Nusipirkom McLaren Triumph. Man patinka su juo greitai kur nors nulekt, nes mazojo tempu zymiai ilgiau uztruktu ar siaip i Berlyno centra nulekt, o Berlynas nemazas..
LOM, galvojau apie jus, kaip jums ten, gal jau Bena mes pasigavom is pacio pirmo karto. Deja, si menesi nieko neisejo... Liudna man Aisku, ne taip ir stengemes. Kazkaip irgi viduje blaskiausi, bet kai neisejo, pasidare labai slogu. Todel manyciau, kad reikia mums antro . Tik musu amzius gerokai vyresnis, nei jusu...
Maniskis irgi kitoks nei tavasis. Vienas nenori nieko veikti, geriausi zaidimu draugai yra tetis ir mama. Ir aplamai vienas nenori jis zaisti. Jam labai smagu sokineti ir dukti. Kas fantazijas liecia siaip sau. Masinos ir toliau valdo, bei knygos. Bet kas liecia miegojima, pas mus geresne situacija, tik tiek, kad jis vis dar labai anksti keliasi. Tiesa, nuo pries penkias ryto, pradejo keltis apie sesias, tai cia mums jau ohoho kiek laimes
As apie vezimus kalbejau. Nusipirkom McLaren Triumph. Man patinka su juo greitai kur nors nulekt, nes mazojo tempu zymiai ilgiau uztruktu ar siaip i Berlyno centra nulekt, o Berlynas nemazas..
LOM, galvojau apie jus, kaip jums ten, gal jau Bena mes pasigavom is pacio pirmo karto. Deja, si menesi nieko neisejo... Liudna man Aisku, ne taip ir stengemes. Kazkaip irgi viduje blaskiausi, bet kai neisejo, pasidare labai slogu. Todel manyciau, kad reikia mums antro . Tik musu amzius gerokai vyresnis, nei jusu...
Maniskis irgi kitoks nei tavasis. Vienas nenori nieko veikti, geriausi zaidimu draugai yra tetis ir mama. Ir aplamai vienas nenori jis zaisti. Jam labai smagu sokineti ir dukti. Kas fantazijas liecia siaip sau. Masinos ir toliau valdo, bei knygos. Bet kas liecia miegojima, pas mus geresne situacija, tik tiek, kad jis vis dar labai anksti keliasi. Tiesa, nuo pries penkias ryto, pradejo keltis apie sesias, tai cia mums jau ohoho kiek laimes
QUOTE(S@msara @ 2014 09 17, 22:23)
Imk balioncika man visos drauges sako, kad cia ne pirmas, nepavyks taip greit, tad nenustembu, kad Jums si menesi nepavyko, bet kad ilgai uztruksit - irgi nemanau Vadinasi, pradesim spali tada jau abi tikrai as itariu, kad irgi labai nuliusciau, jeigu jau pasiryzciau ir bac - ner taip greit, kaip noretusi Samsara, primink, kiek tau metu ir tavo vyrui? Ar tikrai mes cia taip skiriames? as tai jauna, bet mano vyras ne pats jaunikis jau, ir taip bus senas tetis
Beje, keliames ir mes anksti.. tik pasistumejom iki 6.30-7.30, todel jeigu savaitgali pamiegam iki puse astuoniu - jau buna nerealiai gerai ir retai bet mano vyras toks pats, todel nesistebiu...
sianakt ivyko tai, ko as senai laukiau - matyt uztenka Jums pasiguost. Mazius parejo vidury nakties is savo kambario pas mus. Anksciau atsibusdavo savo kambary ir verkdavo tol, kol kazkuris neatbegdavome miegoti su juo.. vakar pries jam uzmiegant jam keturis syk pakartojau, kad mamyte, kai tu uzmigsi, eis i savo kambariuka, o tu ateik, jeigu nakti pasiilgsi - atejo bliaudamas, bet tik atsibudo ir vare pas mus, nesedejo, nelauke, neverke.. gal eis geryn reikalai...
QUOTE(LadyOneMillion @ 2014 09 17, 13:16)
O del darbo... ooo taip.. man rinktis labai sunku. As karjeriste, man reikia, as kvepuoju pasiekimais, pagyrimais, paaukstinimais... bet gi anksciau ar veliau iskristi is tos darbo rinkais vel keletai metu reikes, tai gal geriau dabar, kol tikrai norisi to antro mazo ziogo...
Papildyta:
Tu man apskritai esi super moteris, ir tavo vaikai atrodo kazkokie super savarankiski...
ziauriai smagu, kad dabar fortuna sypsosi ir lenda tos visokios galimybes, kai jau abu zioguciai nuplanuoti ir sugaminti
na čia dėl manęs jau tu perlenkei nei aš kažkuom ypatinga, nei tie vaikai tokie savarankiški, karjeros jokios nepadariau, mano specialybė nenumato karjeros kol kas esu paprasta dirbanti namų šeimininkė dabar dar ir studentė ale kam tų mano diplomų reikia apart manęs, aš nežinau vienintelis pliusas, kad mažiui bus garantuota vieta daržiukyje ir 50 proc. pigiau už daržą mokėsim
kas liečia karjerą - tu visiškai teisi, man rodos geriau dabar, kai dar ne visai grįžai į vėžes, negu vėliau, kai jau šauniai kilsi, o staiga reikės vėl sustoti, taigi po antro būsi dar brandesnė ir organizuotesnė ir tikrai viskas pasiseks kuo puikiausiai
samsara, na nereik tikėtis, kad viskas taip ims ir pavyks iš pirmo karto, pasiskaičiuok dienas, užsiveisk, jei neturi mmm grafikus aš kaip tik ne sykį girdėjau, kad antras ir tolimesni leliukai kur kas greičiau pavyksta nei pirmi na daug čia tų teoriju, imkit abi spalio mėn ir pasigaukit be streso