Gris, sveika
Angelface, puiki knygute, truputi paskaiciau(kiek buvo i interneta ideta), manajam patiko tik kiek greitosiomis perziurejau, tai ispirkta jinai ir kosto kubilinsko ispirkta Kokiu dar internetiniu knygynu zinot?
Druskute, kaip taviskiui su lietuviu? As ruosiuosi deti skelbima lietuviskos seimynos paieskom, kad Benas galetu ne tik su manim lietuviskai reikstis, nes pakolkas vokieciu ir tik vokieciu, na kartais su manim truputi ir lietuviskai pragysta,bet kur anksciau tuos zodzius lietuviskai tardavo, dabar perjunges jau i vokiskus
Gris, sveikit! Bet ir pavarai tu - savos kurybos pasakos neturiu tiek fantazijos...
Samsara, kol kas labai gerai. Buvom gruodi lt tai ten pabuves tik lietuviskai ciulba. O buvo per puse. Bet pas mane kitaip nes namie tik lietuviskai kalbam. As kaip tik suku galva- kad darze ir gatvej gerai susikalbetu.
Nuo ryt darze bus laikomas be pampu. Nezinau ar kelniu uzteks nes nesipraso. Bet sakau jei namie becpampu tai ir ten lai be ju buna, nes niejuda reikalai nei pro kur.
Gero vakaro!
Samsara, kol kas labai gerai. Buvom gruodi lt tai ten pabuves tik lietuviskai ciulba. O buvo per puse. Bet pas mane kitaip nes namie tik lietuviskai kalbam. As kaip tik suku galva- kad darze ir gatvej gerai susikalbetu.
Nuo ryt darze bus laikomas be pampu. Nezinau ar kelniu uzteks nes nesipraso. Bet sakau jei namie becpampu tai ir ten lai be ju buna, nes niejuda reikalai nei pro kur.
Gero vakaro!
Laba
Apie skaitalus šnekant, tai Benui patinka "Kakė Makė ir pabėgusios ausys" bei netvarkos nykštukas" knygutės. Ten tokie gražūs paveikslėliai, pamokomos istorijos, ir teksto nedaug, aktualu tiem kas nemėgsta ties vienu puslapiu ilgai užsibūti
Tiura sveikinimai tuoj sulauksiant pilvinuko
Gris sveika tokios interpretacinės pasakos, manau, dar geresnės, kiekvieną kartą vis naujos, nenusibodusios, o ir knygų pirkt nereikia, vieni pliusai Sveikit!
Apie skaitalus šnekant, tai Benui patinka "Kakė Makė ir pabėgusios ausys" bei netvarkos nykštukas" knygutės. Ten tokie gražūs paveikslėliai, pamokomos istorijos, ir teksto nedaug, aktualu tiem kas nemėgsta ties vienu puslapiu ilgai užsibūti
Tiura sveikinimai tuoj sulauksiant pilvinuko
Gris sveika tokios interpretacinės pasakos, manau, dar geresnės, kiekvieną kartą vis naujos, nenusibodusios, o ir knygų pirkt nereikia, vieni pliusai Sveikit!
QUOTE(druskute @ 2014 01 20, 22:06)
Na va, kaip gerai. O maniskis beveik viska vokiskai Mes ir filmukus lietuviskus ziurim, ir daineliu telebimbamiu klausom, ir mama mano buvo menesiui atvykus, ir as TIK lietuviskai su juo... Zadu ir as i LT kove kokiam, bet su pinigais pas mus siaip sau, tai dar neaisku... Sakiau, jau vien del jo reikes LT kokius 3 menesius per metus pabut, bent jau 2...
labučkis, mes su gražuole šian buvom TA pas okulistą - labai nudžiugau sužinojus, kad viskas liuks, tik liepė neduot mobiliakų ir planšetinių pc, o per kompą rodyt filmukus ne dažniau kaip kartą savaitėje ir ne daugiau kai pusvalandį, tv žiūrėt leido bijojau, kad iš tėvelio nebūtų paveldėjus astigmatizmo.. tikėkimes ir nepasireikš, būt gerai, jei bent jau mano regėjimą paveldėtų, nors ne erelio akis turiu, bet akinių iki šiol nereik tai panelė leidosi visaip kaip apžiūrima, leidosi, kad įlašintų į akis, kantriai laukė pusvalandį koridoriuje, o po to noriai žiūrėjo į tą jų aparatą kažkokį, kuris viską nustato, na vienžo atliko visas daktarės užduotis aš nesitikėjau, o gydytoja buvo išviso apšąlus
S@msara
Jis vokiskoj aplinkoj. Bet nieko, ismoks abi, tik neapleisk. O buvimas Lietuvoj tikrai daug duotu. Klausyk, o tavo vyras darba nauja rado? Kazkaip vis nedrisau paklaust
Man siandie paskambino viena lietuve, nori irgi sesele mokytis. Penktadieni susitiksim, gal tautieciu ratas issiples
Siandie baisiai susinervinau. Vel M. apsiveme, pries miega. Penktadieni, siandie... ryt tikrai skambinsiu gydytojui. Tegu iesko ligos. Arba bent paaiskina, kas jam galetu but nes man galva nenesa. Negi pieno alergija??
Siandie ir labai juokiaus. M. sako ryte: eisiu pas mergas. Kur katarina? (Cia musu kaimyne)
Nu jo, pavaro Laimute del kompu vyrui pasakysiu nes tas tingi su vaiku uzsiimt ir rodo filmukus per kompa
Jis vokiskoj aplinkoj. Bet nieko, ismoks abi, tik neapleisk. O buvimas Lietuvoj tikrai daug duotu. Klausyk, o tavo vyras darba nauja rado? Kazkaip vis nedrisau paklaust
Man siandie paskambino viena lietuve, nori irgi sesele mokytis. Penktadieni susitiksim, gal tautieciu ratas issiples
Siandie baisiai susinervinau. Vel M. apsiveme, pries miega. Penktadieni, siandie... ryt tikrai skambinsiu gydytojui. Tegu iesko ligos. Arba bent paaiskina, kas jam galetu but nes man galva nenesa. Negi pieno alergija??
Siandie ir labai juokiaus. M. sako ryte: eisiu pas mergas. Kur katarina? (Cia musu kaimyne)
Nu jo, pavaro Laimute del kompu vyrui pasakysiu nes tas tingi su vaiku uzsiimt ir rodo filmukus per kompa
Barric, atsipalaidavus pas tave mergina. Uz tokia drasa reikejo prigirti
O ko cia manes nedristi . Rado nuo rugpjucio jau. Dirba Arbeitsagentur (ne Jobcenter). Bet pinigu vistiek truksta Aisku, truksta mano atlyginimo... Einamos menesines saskaitos, maistas ir namu ukiui, na, aisku, Benui dar, ir viskas, saskaita vel tuscia O taip noretusi kur nors isskrist, man jau senatvinis marazmas, uzsimaniau i Dubaju , i Kipra ar Santorini noreciau, uch
Tikrai, eikit pas gydytoja, vis ramiau bus, kazkas negerai maziukui. O nuo pieno alergijos vemiama?
anksti marcia tau parves
QUOTE(druskute @ 2014 01 21, 22:35)
O ko cia manes nedristi . Rado nuo rugpjucio jau. Dirba Arbeitsagentur (ne Jobcenter). Bet pinigu vistiek truksta Aisku, truksta mano atlyginimo... Einamos menesines saskaitos, maistas ir namu ukiui, na, aisku, Benui dar, ir viskas, saskaita vel tuscia O taip noretusi kur nors isskrist, man jau senatvinis marazmas, uzsimaniau i Dubaju , i Kipra ar Santorini noreciau, uch
Tikrai, eikit pas gydytoja, vis ramiau bus, kazkas negerai maziukui. O nuo pieno alergijos vemiama?
anksti marcia tau parves
Nezinau ar nuo jos vemiama. Bet kai vemia vakarais, kai isgeria vakarini pieneli s pie 300 ml. Diena dar nei kart to nebuvo. O ir ne kas vakara, nes pieno doze vienoda. Ir nekosija daba ir susinervines nebuvo, nes kartais del to jam vemimas uzeina... ai karoc.
O apie siltus krastus as net nesvajoju... net Palanga man kaip Amerika nors labai noreciau vasara M. i Nida nuvezt.
O apie siltus krastus as net nesvajoju... net Palanga man kaip Amerika nors labai noreciau vasara M. i Nida nuvezt.
QUOTE(druskute @ 2014 01 21, 23:35)
S@msara
gali ir nuo pieno būt, pvz. nuo laktozės, na tikras vyras tavo M jau skuodžia pas mergas, akseleracija kažin kada mano V pradės per mergas eit nors va jam jau kieme greit bus panelė, turi pas kaimynę gimt vasarį , pas tą pat, kur L kavalierių turi kas link teliko ir kompo, aš planuoju įsigyt naują televizoriu, kuris paliko internetą, tai ir rodysiu jai iš ineto multikus, nes kompas man pačiai reikalingas, bo dirbu... šiaip ji retai per kompą žiūri... ai dar sakė jokių mobiliakų ir planšetų... bet to mes jai ir taip neduodam
Va va, mes kartais per mobilkas rodom
Uzrevistravau antradieniui pas gydytoja. Jauciu nieko doro nepasakys.
Uzrevistravau antradieniui pas gydytoja. Jauciu nieko doro nepasakys.
Mes tai teliko išvis neturim, tai tik per kompą ir žiūri filmukus. Bet pas mus monitorius neblogas, tai gal neturi ten tiek baisios įtakos akims. o ir per mobilu žiūrim kartais, kai kur važiuojam pvz ir jis zirzt pradeda, tai išsigelbėjimas būna. Tikiuos daug bėdos nepridarys, nes kito pasirinkimo nėra. Nerodyt irgi neišeina
Mes buvom pas neurologę šiandien dėl to raidos tyrimo, tai tik ta kalba ir jai užkliuvo, nes visa kita kaip ir gerai. Aišku sako, ką čia galima per tokį trumpą laiką ir pastebėti, bendriniai dalykai. Paprašė šį tą padaryti, sudėliot, pavaikščiot ir pan.
Druskute, dėl pampio žinok aš irgi nusprendžiau palikt be pampio ir darže, nes kitaip būtų toks trypčiojimas vietoje. Namie jis man darė jau ilgokai puodan, tad apsisprendžiau ir nuo pirmos dienos palikau jau su triusikiukais. Tai jau 2 mėnesiai be jų. Aišku būna visko dar, kartais visas kelnes parsinešu, kartais tik vienas, o dažniausiai be avarijų išbūna. Tik va naktimis pradėjo kažko myzčiot, nors buvo jau geros pora savaičių be avarijų. Tad tenka kėlinėtis man ir jį ant puodo sodint, nes prie pampių nakčiai nebenoriu grįžti.
O šiaip dienos vienodos tokios, namai, daržiukas/darbas, namai. Savaitgaliais išsimiegot neina, nes jau 7-7.30 ponaitis keliasi. Šioks toks nuovargis kankina, bet niekis. Svarbu visi sveiki.
Mes buvom pas neurologę šiandien dėl to raidos tyrimo, tai tik ta kalba ir jai užkliuvo, nes visa kita kaip ir gerai. Aišku sako, ką čia galima per tokį trumpą laiką ir pastebėti, bendriniai dalykai. Paprašė šį tą padaryti, sudėliot, pavaikščiot ir pan.
Druskute, dėl pampio žinok aš irgi nusprendžiau palikt be pampio ir darže, nes kitaip būtų toks trypčiojimas vietoje. Namie jis man darė jau ilgokai puodan, tad apsisprendžiau ir nuo pirmos dienos palikau jau su triusikiukais. Tai jau 2 mėnesiai be jų. Aišku būna visko dar, kartais visas kelnes parsinešu, kartais tik vienas, o dažniausiai be avarijų išbūna. Tik va naktimis pradėjo kažko myzčiot, nors buvo jau geros pora savaičių be avarijų. Tad tenka kėlinėtis man ir jį ant puodo sodint, nes prie pampių nakčiai nebenoriu grįžti.
O šiaip dienos vienodos tokios, namai, daržiukas/darbas, namai. Savaitgaliais išsimiegot neina, nes jau 7-7.30 ponaitis keliasi. Šioks toks nuovargis kankina, bet niekis. Svarbu visi sveiki.
nea, pas mus irgi prabangus monitorius, sakė, kad dzin koks monitorius, jei norit sveikas akis vaikui turėt - jokio kompo... tik nuo 12 metų pakankamai akys sustiprėja, kad galėtų ilgiau prie kompo būt
su puodu pas mus nejuda reikalai dėl kakojimo... jei dieną užmiega, jau pamiega valandą-pusantros be pampio, naktį dar nerizikuoju, bet su kakinimu kažkoks košmaras..., klausiu: kur reik kakot? sako: į puoduką... ir varo į kelnes...
su puodu pas mus nejuda reikalai dėl kakojimo... jei dieną užmiega, jau pamiega valandą-pusantros be pampio, naktį dar nerizikuoju, bet su kakinimu kažkoks košmaras..., klausiu: kur reik kakot? sako: į puoduką... ir varo į kelnes...