QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 07 17, 18:50)
Man iki termino lygiai dvi savaites.
ooo vaikyti, tai jau visai cia pat dziaugsmai
Papildyta:
QUOTE(Klumpė @ 2014 07 17, 21:00)
Žemės ūkio vadyba aukštesniojoje ir sociologijos bakalauras VDU. Ot tai derinasi tarpusavyjem, ar ne?
JezusMarija, kaip Jus cia tokios neapsisprendusios, nezinojot kuo norit but gyvenime ar kaip
Nuo zemes ukio iki sociologijos
bet tai gal good, jei labai nepatinka viena sritis - gali dirbti kitoje. Ar ne?
Papildyta:
QUOTE(druskute @ 2014 07 20, 23:44)
pasisiule kaimyne kartu pas dirike nueiti ir pasiaiskinti - nes darzas klaida padare, ne as... Ji tipo gerus santykius ten turi. Na, kita savaite ziuresim.
Klumpe, mano mokslai irgi nesiderina, ir naudos is ju nelabai
Kultura, transportas ir medicina, cha cha cha. Na is paskutinio daba duona valgau, nors jei nusprestume i lt pargrizt, tai butu liudna...
S@msara, LOM - na ka, vaisingu metu linkiu
Pas mus buvo labai karstos dienos, eidavom i baseina, tai labai fainai
M. vaikus kitus labai musa, nezinau ka daryt kad to nebutu...Gal turit kokiu patarimu?
Tai tu ir varyk su ta kaimyne nieko nelaukus, gi nieko neprarasi, juk siais laikais uz ta darzo vieta reikia arba dantim nagais arba pinigais
bet Jus panos saunuoles, i kiek skirtingu sriciu isigilinot, nearet vienos dirvos, kaip sakant
dabar bet kurioj pasaulio saly galit pasirinkt, kur kokia specialybe reikalingesne
O kodel LT butu liudna su medicina? Cia dabar
Uz vaisingus metus dekoju, pradziai reikia prisiruost ir pas gyd. nueit. Varau 29 liepos, kad gauciau "garantini pasa", kad dar galioju ir galiu daugintis
del musimo nezinau ka patart... isvis daugeliu atveju negaliu nieko patart, nes geras mazius mano pakankamai, neproblematiskas toks
kaip fainai Jusu baseinas susiskaite.. kazkaip as nedristu vest i miesto baseinus, gal ir geri jie Kaune, bet nu kaaaa as zinau, tos chlorkes... mazu reik jau perlipt per save
Papildyta:
QUOTE(Klumpė @ 2014 07 21, 15:08)
Susinervijau. Pasiguosiu.
Omg, man tai siaubekas..
drauges artimieji gyvena Ukrainoj... viena yra ka rodo per TV, kita - ka jie paraso SKYPE.. ten vyksta tikras karas... zmones, didziausi verslininkai, uzdare fabrikus, savo verslus, iseje is namu, slepiasi, nelenda is sleptuviu.. ka nors padaro baisaus (susprogdina ar pan.) tie, tai Rusijos tv tuoj puola pateikti, kad va kaip cia Ukraina pati padare ir kenkia savo zmonems, nors patys katik ta bomba ir numete... siaubas, kai skaiciau, ka jie ten rase - neisivaizduoju, kaip gali buti baisu... gyveni, kuri, statai, susikuri milziniskus verslus ir viena diena turi uzdaryti duris, nutraukti veiklas, uzkalti langus ir sleptis, kad liktum gyvas. Tai yra siaubas... jokie pinigai manes ten neisgintu dabar... kas per siaubingi darbdaviai? uz pinigus nori parduot zmogaus sauguma? ko patys neskrenda ten verslo reikalu derint?