Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

Taigi taigi, kol tie pypliai užauga, ne vieną žilą plauką galvoje įsitaisom. Smagu, kad viskas pakankamai gerai baigėsi.

O dėl paklusnumo- ne kartą minėjau, kad mano dukra buvo labai paklusni, labai lengvai auginamas vaikas. Gi dabar panelei prasidėjo paauglystė, o su ja ir nemaži ragai išdygo. Skundžiuos sesei, kad su merga nesusitvarkau. O tos atsakymas:
-čia viskas normalu. nenormalu buvo anksčiau, kai ji augo (turėjo omeny mergaitės taikų būdą). Tai galit įsivaizduot kaip man po tokio vaiko augint dabartinį muškietininką? Tos, kurios augina ne vieną pasiutėlį, ko gero negali įsivaizduot, kad gali būti ir kitaip. O man su mano silpnais nervais tai savotiška katastrofa. Na, bet nieko, nieko- gi auga. Mažu užaugs.
Atsakyti
Laba vakara mamytes,

Kaip begyvenat, kaip gruodinukai auga?

LOM, aciu D. , kad viskas laimingai baigesi. Musiskis ziema kelis laiptus zemyn galva dardejo. Mintyse buvau beatsisveikinanti...
Galim sykiu antra planuot. Mes planuosim nuo siu metu rudenio mirksiukas.gif

Druskute,panasu auginam ir mes. Is ramuolio pasidare gyvasis sidabras. Kartais klauso, kartais ne. Ir siaip isterijos del kiekvienos smulkmenos, bet dabar lyg tam kartui ir aprimes...Jei griezciau tai dar dar, jei tik vadzios atsileidzia prasideda bardakelis. Esam kaip tik LT, o cia pas mus namie grieztesnes nuomones apie auklejima... Sunku, su tuo aplinkiniu spaudimu.

Zydinti
, sunku skaityti apie Gytuka... Bet uzaugs jam geras ir artimas draugas. Linkiu, kad kuo greiciau praeitu ta sunki pradzia...

Tiesa, metem pampersus. Numoviau ir tiek. Pesemes kokias 1,5 sav. Dabar jau ir prasosi. Bet kakus, deja, vis dar i kelnes kraunam. Nezinau, jam kazkaip nejauku dideli reikala i puoduka daryti. Gal dar kam taip yra buve.

Pries kelias dienas pakrikstijom. Labi smagu buvo. Jauki svente gavos wub.gif

Linkejimai visoms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@msara: 12 liepos 2014 - 20:36
QUOTE(S@msara @ 2014 07 12, 21:24)

LOM, aciu D. , kad viskas laimingai baigesi. Musiskis ziema kelis laiptus zemyn galva dardejo. Mintyse buvau beatsisveikinanti...
Galim sykiu antra planuot. Mes planuosim nuo siu metu rudenio  mirksiukas.gif

Tiesa, metem pampersus. Numoviau ir tiek. Pesemes kokias 1,5 sav. Dabar jau ir prasosi. Bet kakus, deja, vis dar i kelnes kraunam. Nezinau, jam kazkaip nejauku dideli reikala i puoduka daryti. Gal dar kam taip yra buve.

Labas rytas, mamukai 4u.gif
Kada planuojat pradet? Mano vyras nori jau rugseji startuoti... varau pas gyd. liepos gale, pasitikrinsiu, leidima gausiu, kaip sakant doh.gif tik as nezinau, tokiu dar abejoniu... ir noriu, ir rubeliai jau traukia, ir matau, kaip Ro truksta, bet... taip gaila darba palikti g.gif na, nepalikti, nes manes jame lauks, bet dar taip padirbt noris doh.gif rolleyes.gif bet, kaip mano mama sako, jeigu vyras nori - vadinasi, reikia lotuliukas.gif geras jis pas mane, auksinis, ir kaip gi tokiam negimdyt... ax.gif
Tik as irgi labai bijau tokios situacijos, kaip va Gytukui.. atrodo, man sirdute suplystu, tiek ta savo maziu dabar myliu verysad.gif wub.gif
bet noreciau vasarinuko, birzeli koki, kad gimtu wub.gif gana tu kalediniu dovanu jau lotuliukas.gif

Del kieto jusu reikalo.. o bandet ant dangcio su kokiom masinom mcqueeno atsiset ir i wc daryt? Dar geras reikalas yra, kai kas nors pavyzdi parodo.. maniskis pradejo issyk i wc daryt, su puodu mes nedraugavom kazkaip, o va brolio vaikiukas negalejo nei i puoda, nei i wc ziuret.. atvare pas mus i svecius ir as ji pasikvieciau, sakau ziurek, kaip pusbrolis ant wc graziai kaku daro.. ir.. ka tu sau galvoji - sedi musu gimines maziausias puikiausiai ant wc spec. dangcio to, daro viska, o per savaite ir prasytis ismoko. O iki tol neuzsodindavo g.gif thumbup.gif
Atsakyti
LOM, reikes isbandyt. Bet jam gaunasi tik atsitupus arba atsistojus, o atsisedus viena syki tik gavosi. Bega bega jis ant to puodo ir nieko. O atsistojus ar atsitupus pasako, kai jau po visko buna arba paciam procese doh.gif

Mes irgi taikom ant vasarinuko. Norisi siaip sau, bet man metai neleidzia laukti. O ir Benui butu smagiau augti ir man paciai atrodo, kad musu seima nepilna dar. I darba as vis dar negrizus, mastau apie kazkokia veikla is namu. Apie saves realizacija siam gyvenime, as jau netgi ir nesvajoju, visa gyvenima visur veluoju. Startuojam irgi rugseji. Rugpjucio pabaigoj prasides naujas ciklas... Ziurek gal sykiu ir antra syki nesiosim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2014 07 14, 14:18)

Mes irgi taikom ant vasarinuko. Norisi siaip sau, bet man metai neleidzia laukti. O ir Benui butu smagiau augti ir man paciai atrodo, kad musu seima nepilna dar. I darba as vis dar negrizus, mastau apie kazkokia veikla is namu. Apie saves realizacija siam gyvenime, as jau netgi ir nesvajoju, visa gyvenima visur veluoju. Startuojam irgi rugseji. Rugpjucio pabaigoj prasides naujas ciklas... Ziurek gal sykiu ir antra syki nesiosim  wub.gif

Ech, kazkaip as vis neapsisprendziu - pasiruosus as jau tam ar dar ne blush2.gif ax.gif nestuke.gif doh.gif
Ir noriu, ir ne.. jau rugpjuti bus metai, kaip as darbe, bet jauciuos lyg katik parejus buciau is tu motinystes atostogu... gaila darba palikt is tikro butu verysad.gif bet... yra ir kitos mintys - po antro vaikiuko nebegrizciau tikiuosi i ji, nes jau amzius butu toks, kad arba einu i auksciausio vadovo pareigas, arba savo versla kuriu. Nebenoreciau likti toje pacioje pozicijoje... \
Vyras mano taip nori antro, matau, kad ir maziui truksta kompanijos ziauriai, ir paciai jau smagu apie tai pagalvot, bet kazko vistiek bijau doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labuka, pasirodom ir mes smile.gif
QUOTE(druskute @ 2014 07 01, 14:30)
Na, kaip sveikatos?

Pas mane darzo irgi ner. Bet susiskambino abieju darzeliu direktores, M. gales likti lopselyje, iki kol vieta atsiras. Naujo darzo direktore sake, kad gal jau si rudeni, o lopselio direktore - kad tik kitu metu geguze... Jauciu, imsiu daugiau valandu nuo rugsejo, kaip ir palnavau. Bet lopselis dirba tik iki 16.30, vel reiks kazka samdyt, kad vaika namo parvestu, kai dirbsiu. Zodziu, bus brangu ir nepatogu. M. pradejo labai verkt, i darza vedamas. Vis sako - noriu i nauja darzeli doh.gif

Gera naujiena - M. odele labai pagerejo. Buna M. daug sauleje, buvom Danijoj prie juros savaite. Oda dar sausa, surandejus, bet nebesikaso vaikas, ir neslapuoja taip baisiai, ir neraudona.

M. su puodu vis dar nedraugauja, nors "uz krumelio" daryti jam patinka, kai iseina i lauka, vis kelnes maunas ir atsistojes daro ta reikala:)

taigis sveikatos pasitaisė, buvom prie jūros, viskas labai šaunu smile.gif o ir daržą gavom, taigi viskas dabar jau ok smile.gif puodo reikalai pa smus jau senokai puikūs, pampį dedam tik nakčiai, bet ir tai ryte būna sausas, nors kokį kartą per savaitę randu ir pilną, todėl dar nenutraukiu - šiek tiek nerimauju kaip seksis mažei daržiukyje smile.gif kas dėl AD - taip, nuo saulės pagerėja tie reikalai, be tpo to vėl atsinaujina, nors pas mus jau žymiai mažiau viso to dalyko, p otruputį duodu pieno produktų, nes darželyje jų neišvengs, žinoma tas racionas jai ten bus kiek pakeistas, bet vistiek kažkiek pieno produktų gaus, nes kaikurio maisto sudėtyje yra to pieno, ten gi niekas nerteguliuos kaip aš namuose smile.gif bet niekis, gal prisitaikys organizmas smile.gif

QUOTE(Žydinti @ 2014 07 07, 11:33)
Sveikos smile.gif
seniai besirodžiau, ateinu pasidžiaugt, kad mažąjam jau mėnesiukas, auga puikiai, labai panašus į brolį bent jau man  wub.gif tik naktimis leidžia daugiau pamiegot biggrin.gif Net ir gimė vienas 23:15 o kitas 23:07, ūgis skyrėsi tik centimetru, o gimimo svoris 200 g mažojo didesnis (nors nešiojau 3 savaitėm ilgiau nei G).
šiaip namie biškį durdomas, ypač tom dienom kai dičkis neeina į daržą... liudna stebėt man jį, visaip kaip stengiasi brolį nustumt nuo manęs, nutaikyt progą kad duot niuksą kokį, ir šiaip liūdesėlis jį ypač vakarais apima kai mažasis pasidaro pakabukas sad.gif O aš jau nebežinau kaip jam ir padėt priimt šitą dalyką, kad mama reiks dalintis. Na bet būna ir gražių dalykų kai pribėga apkabint ir myliu myliu pasakyt, laukiu kada čia nurims ta jo širdelė pagaliau  unsure.gif

G vis dar neitin šneka, nors po truputį žodynas platėja bet iki tikro kalbėjimo dar toli toli... sakiau jei iki rudens neatsiriš kalba bandysiu vest logopedei parodyt, nors darže sakė, kad viskas normalu auklėtojom kolkas atrodo.  pampersų jau pusę metų nenaudojam, tai bent čia pasiekimai biggrin.gif ir užmiega pats savo lovytėj savam kambary, o kažkada gi bijojau kad amžinai reikės supti ir amžinai šalia gulėt kol įmigs  biggrin.gif ir šiaip tie miegojimo reikalai susitvarkė be jokio prievartinio vaiko rikdymo, atėjo laikas ir viską pats su mūsų lengvu palaikymu  thumbup.gif

nieko baisaus, kad pavydi broliuko, manoji iki šiol dar ne iki galo priėmė mažių į "gaują" - dabar kai tas bando vaikščiot - dažnai pastumia ir t.t. biggrin.gif na bet jau dalinasi žaislais su juo ir žaidžia kartais biggrin.gif

pas mane tai keičiasi gyvenimas šiek tiek nuo rugsėjo, įstojau mokytis į interjero dizainą, į kolegiją, sieksiu trečio diplomo, tik tiek gerai, kad iškarto į antrą kursą ir daugybę dalykų užskaitys, tai reikės tik specialybę lankyt smile.gif tiesą sakant stoti pastumėjo darželis, nes niekaip nepateko L, tai galvojau gaus prioritetą, bet ačiū d. pateko ir taip, tačiau mažiukas vistiek liko pakibęs - juk turės tik 1 prioritetą, o to neužtenka, nes labai jau daug tokių yra, kad neliktų už borto ,teks mamai mokslus graužt biggrin.gif juolab 50 proc. nuolaida už daržą mokėt studentams, žodžiu, netgi jei mokamam studijuosi, vistiek iš dalies tos išlaidos pasidengs, o jei į valstybinį pateksiu - tai išviso kaifas, vieni pliusai
Atsakyti
Baric,

Baltai pavydžiu dėl mokslo. Norėtųsi dar patrint suolus, bet jau niekas neleis. Dirbt reikia. Kažkaip taip gaunasi, kad iš mano mokslų jokios finansinės naudos- tik akiratis prasiplečia ir parsinešu naujų žinių.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 07 17, 10:16)
Baric,

Baltai pavydžiu dėl mokslo. Norėtųsi dar patrint suolus, bet jau niekas neleis. Dirbt reikia. Kažkaip taip gaunasi, kad iš mano mokslų jokios finansinės naudos- tik akiratis prasiplečia ir parsinešu naujų žinių.

O kokia tavo mokslu sritis?
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2014 07 17, 07:59)
o ir daržą gavom, taigi viskas dabar jau ok smile.gif puodo reikalai pa smus jau senokai puikūs, pampį dedam tik nakčiai, bet ir tai ryte būna sausas, nors kokį kartą per savaitę randu ir pilną, todėl dar nenutraukiu - šiek tiek nerimauju kaip seksis mažei daržiukyje smile.gif

pas mane tai keičiasi gyvenimas šiek tiek nuo rugsėjo, įstojau mokytis į interjero dizainą

Del pampiu viskas bus gerai, aukletojos pades... mano nuejo panasaus stovio, kad namie i pampi nebedare, tik vis pasodindavau ir padarydavo, bet darzelyje niekas nesodino ir ciut nesugadino man vaiko (cia tas pats nuotasbus privatus darzelis doh.gif ).
Bet greit pats pradejo prasytis, perejom i normalu darziuka jau pilnai sededami ant wc ir uzmirse, kaip atrodo pampersas thumbup.gif

Nu o tu klausyk saunuole, kiek gi gali mokytis thumbup.gif sveikinam naujai iskepta studente drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
As dar 2 in 1 smile.gif
O siaip Barric saunu, kad gerai einas jums. O tikrai kompensuoja 50 proc? Nebent tvarka pasikeitusi as buvau studente kai dukra ejo tai nieko man nekompensavo.

LOM matai kiekvienam darzelyje skirtinga tvarka mano draugei pasake vienai atnesti 5 pampius dienai ir sako nepratinsim prie puodo cia tevu reikalas. kitam darze atvirksciai sako geriau atneskit 5 atsarginius rubus ir ses su visais.. neatspesi tvarkos kol nepavaiksciosi.
Atsakyti
QUOTE(LadyOneMillion @ 2014 07 17, 11:00)
Del pampiu viskas bus gerai, aukletojos pades... mano nuejo panasaus stovio, kad namie i pampi nebedare, tik vis pasodindavau ir padarydavo, bet darzelyje niekas nesodino ir ciut nesugadino man vaiko (cia tas pats nuotasbus privatus darzelis  doh.gif ).
Bet greit pats pradejo prasytis, perejom i normalu darziuka jau pilnai sededami ant wc ir uzmirse, kaip atrodo pampersas  thumbup.gif

Nu o tu klausyk saunuole, kiek gi gali mokytis  thumbup.gif  sveikinam naujai iskepta studente  drinks_cheers.gif

oi tai pas mus jau nėr problemų dėl pampių, tik nakčiai dedam, ji nesiprašydavo niekada, visada pati nueina, nusimauna kelnes, padaro ką reikia, nusivalo su popieriuku ir apsimauna kelnes, tik pakakojus reik nuplaut užpakalį, o šiaip pati tvarkosi, dėl to tai aš nepergyvenu nei kiek, o mokytis - na nebūčiau tikrai stojus, jei tas nesuteiktų prioriteto smile.gif bet pamaniau, kad man tik į naudą, nes kai ko trūksta man darbe, čia pramoksiu tas trūkstamas programas smile.gif

QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 07 17, 13:05)
Sveikos,
As dar 2 in 1 smile.gif
O siaip Barric saunu, kad gerai einas jums. O tikrai kompensuoja 50 proc? Nebent tvarka pasikeitusi as buvau studente kai dukra ejo tai nieko man nekompensavo.

LOM matai kiekvienam darzelyje skirtinga tvarka mano draugei pasake vienai atnesti 5 pampius dienai ir sako nepratinsim prie puodo cia tevu reikalas.  kitam darze atvirksciai sako geriau atneskit 5 atsarginius rubus  ir ses su visais.. neatspesi tvarkos kol nepavaiksciosi.

tai jau puškuoji? gi berods rugpjūty turi lelka pasirodyt? primink ko lauki? berno ane? kas dėl kompensavimo - tai turbūt tik dieniniams studentams kompensuoja, gal tu mokeisi ne dieniniam? man darželio dirikė sakė, kad reikės tik pusę kainos mokėt... bet su tais mokslais dar anksti sveikint, kad įstojau - tai itkrai žinau, bet neiašku ar į mokamą ar ne, jei į mokamą, tada dar pasvarstysiu ar verta, bet greičiausiai aišku pasiliksiu smile.gif
Atsakyti
Man iki termino lygiai dvi savaites.teko jau ir ligoninej pagulet,bet cia su mano nestumais nieko naujo biggrin.gif
Mokiausi dieniniam bet magistre ir tikrai man jokios nuolaidos nepriklause.tai ir sskau turbut tvarka pasikeitus, nes visgi seniai tai buvo.
Atsakyti