Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

labas labas cool.gif ramu čia... unsure.gif

Saulė jau nuo Velykų visiškai be pampių thumbup.gif išlaukėm tinkamo momento ir atsikratėm ax.gif
šneka taip pat vis daugyn, jau pamąsto, paprotauja...
pvz: "mama, aš noriu šokolado'' iš mano pusės tyla, tada vėl '' mama, aš noriu šokolado'' aš vis dar tyliu, "mama, aš LABAI noriu šokolado'' biggrin.gif tas LAbAI jai tarsi koks stebuklingas žodis biggrin.gif

mano gyvenime taip pat pokyčiai, todėl nebebuvo jokios nuotaikos nei pas jus čia beužsukt blush2.gif
iki birželio galo tikiuosi būsiu išsiskyrusi su vyru (kas daug maž žino mūsų istoriją jau galit sveikinti) smile.gif
taip pat ieškausi kur išsikelti, ir darbo... o su darbais problema... Na bet tikiuosi ir šios bėdos išsispręs smile.gif

tiesa, dar turėjau garbės apsilankyti pas traumatologą, dėl kelio skausmų. rado, kad per aukšta kelio girnelės padėtis ir skysčio pėdsakai. gal kas su tuo susidūrėt? kažkaip nieko jis man normaliai nepaaiškino... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2014 06 07, 11:09)
mano gyvenime taip pat pokyčiai, todėl nebebuvo jokios nuotaikos nei pas jus čia beužsukt  blush2.gif

Angelface, sunkus metas tau, linkiu - nosyte aukstyn, kazkaip viskas susitvarkys 4u.gif

O Saule saunuole thumbup.gif M. tai niekaip pampu neatsisako schmoll.gif

Siandie siaubingai susinervinau, norejau viska isdauzyt aplinkui smile.gif
Blem, buvau rami kaip belgas del darzo, o siandien nuejau - mano vaiko sarasuos neber gun_bandana.gif gun_bandana.gif Pries du metus uzrasiau, pernai da pasitikslinau, isemet jau ir atostogas uzsisakiau rugsejo pradziai, lopseliui pasakiau jau kad tik iki rugsejo pirmos busim ir se tau. sprogsiu tuoj.
Ryt zadejo paskambint, atseit ieskos, kur mano vaikas "pasimete". Siaubingai pikta, o svarbiausiai nezinau kaip daba ta problema sprest.

Pas mus karsta beproto, kasdien einam i baseina, smagu.
Atsakyti
labi, smile.gif mes vis sergam, na bet gal praeis smile.gif daržo dar nėr smile.gif

Druskute, na ar atsirado tavo vaikis? kaip ten su tuo daržu?

Angelface, o taip, tai sveikinu, prasideda naujas gyvenimas ir k ogero gal net geresnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2014 06 20, 23:14)
labi, smile.gif mes vis sergam, na bet gal praeis smile.gif daržo dar nėr smile.gif

Na, kaip sveikatos?

Pas mane darzo irgi ner. Bet susiskambino abieju darzeliu direktores, M. gales likti lopselyje, iki kol vieta atsiras. Naujo darzo direktore sake, kad gal jau si rudeni, o lopselio direktore - kad tik kitu metu geguze... Jauciu, imsiu daugiau valandu nuo rugsejo, kaip ir palnavau. Bet lopselis dirba tik iki 16.30, vel reiks kazka samdyt, kad vaika namo parvestu, kai dirbsiu. Zodziu, bus brangu ir nepatogu. M. pradejo labai verkt, i darza vedamas. Vis sako - noriu i nauja darzeli doh.gif

Gera naujiena - M. odele labai pagerejo. Buna M. daug sauleje, buvom Danijoj prie juros savaite. Oda dar sausa, surandejus, bet nebesikaso vaikas, ir neslapuoja taip baisiai, ir neraudona.

M. su puodu vis dar nedraugauja, nors "uz krumelio" daryti jam patinka, kai iseina i lauka, vis kelnes maunas ir atsistojes daro ta reikala:)

Atsakyti
Druskute,

Smagu, kad sveikata gerėja. O ką pasakė homeopatas? At buvot? kodėl neparašei?
Dėl daržo- tikiuosi, greit viskas išsispręs. Laukiam ir mes daržo. turėtų eiti nuo rugsėjo.
Beje, praitą savaitę mano Šarūnas pradėjo kosėti. Viskas būtų gerai, bet pasigirdo ir kažkos švakštimas. Nuėjom pas gydytoją, o ši įtarė astminė kosulį. Nu šito gėrio mums tik ir betrūksta. Darysimės tyrimus, žiūrėsim kam alergiškas. Tiesą pasakius, manęs ši naujiena labai nenustebino, nes atopinis dermatitas siejama su alergija, o nuo alergijos ir astma ranka pasiekiama. Duok Dieve, kad ši diagnozė nepasitvirtintų.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 07 03, 11:11)
Smagu, kad sveikata gerėja. O ką pasakė homeopatas? At buvot? kodėl neparašei?
Duok Dieve, kad ši diagnozė nepasitvirtintų.

Zinok, nieko ir nepasake. Visko klausinejo. Jo manymu, tipiskas AD atvejis. Dave zirniuku tik nezinau kokiu. Tik 3 reikejo paimt. M.po to iskart apsirgo, su tempa, savaite oda taises, po to vel pablogejo. Tai nezinau ar cia homeopatijo ar daug saules padejo.
del S.- nu vaje vaje... linkiu kad nepasitvirtintu.
Nu siaip atopines ligis daznai isaugamos ko ir linkiu abiem maziams 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
seniai besirodžiau, ateinu pasidžiaugt, kad mažąjam jau mėnesiukas, auga puikiai, labai panašus į brolį bent jau man wub.gif tik naktimis leidžia daugiau pamiegot biggrin.gif Net ir gimė vienas 23:15 o kitas 23:07, ūgis skyrėsi tik centimetru, o gimimo svoris 200 g mažojo didesnis (nors nešiojau 3 savaitėm ilgiau nei G).
šiaip namie biškį durdomas, ypač tom dienom kai dičkis neeina į daržą... liudna stebėt man jį, visaip kaip stengiasi brolį nustumt nuo manęs, nutaikyt progą kad duot niuksą kokį, ir šiaip liūdesėlis jį ypač vakarais apima kai mažasis pasidaro pakabukas sad.gif O aš jau nebežinau kaip jam ir padėt priimt šitą dalyką, kad mama reiks dalintis. Na bet būna ir gražių dalykų kai pribėga apkabint ir myliu myliu pasakyt, laukiu kada čia nurims ta jo širdelė pagaliau unsure.gif

G vis dar neitin šneka, nors po truputį žodynas platėja bet iki tikro kalbėjimo dar toli toli... sakiau jei iki rudens neatsiriš kalba bandysiu vest logopedei parodyt, nors darže sakė, kad viskas normalu auklėtojom kolkas atrodo. pampersų jau pusę metų nenaudojam, tai bent čia pasiekimai biggrin.gif ir užmiega pats savo lovytėj savam kambary, o kažkada gi bijojau kad amžinai reikės supti ir amžinai šalia gulėt kol įmigs biggrin.gif ir šiaip tie miegojimo reikalai susitvarkė be jokio prievartinio vaiko rikdymo, atėjo laikas ir viską pats su mūsų lengvu palaikymu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydinti: 07 liepos 2014 - 10:35
O mane dar kas nors prisimena? biggrin.gif 4u.gif

Kol radau sita tema... nebepamenu, kada rasiau... fb viska sugadino.

Vaikis auga puikiai, jau lankom valdiska darza senokai, o privataus nenoriu nei prisimint, tokia neprieziura ir toks ššš... jeigu ryte apmovei pedkelnes - rasi uzvilktas isvirkscias, jeigu ryte nosis nubego - rasi pridziuvusi prie ausies vakare.. kada nueisi ar ryte, ar vakare - aukletojos sms rasineja kampe atsisedusios... sirgimas istisinis, vaikus atveda net iki dusulio inchaliuojamus.. niekas nieko nesako, visi ramus, tyli, nes patys tokius pat vaikus veda ir dideles saibas moka.. siaubekas.
Valdiskam - aukletojos nerealios, vaikas beda su didziausiu noru, istisai sneka, savo kuprinyte ryte kraunasi: zaisliukus, masinytes wub.gif o ir kaina tik 5 kartus mazesne. Nuo rugsejo keisis grupes, ziuresim, kas ten liks, zinau, kad viena aukletoja pasikeis, bet ir kita kur liks - superine..
Apie pampersus kalbat - mes be ju jau tikrai virs metu. Tiesiog pradejo daryti i wc tiesiai. Dabar jau net vyriskai atsistojes varo, pats kelnes nusimauna lotuliukas.gif doh.gif ir kas karta "kaip tetukas daro" doh.gif biggrin.gif
tik su miegojimu atskirai dar bedele.. savaitele jau migdau jo kambaryje, bet nakti bent viena syki atsikelia ir verkdamas mane saukia, tai skuodziu prasikrapstydama akis... pagulet kol uzmiega ir nugara pakasyt irgi kas vakara tenka doh.gif Kaip mokyt, kad vienas uzmigtu? verysad.gif blink.gif
Kalba jau irgi fainai labai, viska susisnekam, prasidejo perliuku metas, kaip kad siryt, vaziuojam pro upe, o joje yra salele maza, kurias jis vadina debeseliais smile.gif Tai siryt sako: "mama, ziurek, upe! ir debeselis jau atsikele upeje is miego" lotuliukas.gif
vis dazniau pagalvoju apie antra, parduotuvese ramiai nebepraeinu pro mazycius rubelius... reikes kazka galvot doh.gif wub.gif
lekiu i darza maziaus ir gana darbe sedet smile.gif paskaitinesiu ryt, kaip cia kiti gyvena smile.gif
VISOMS, kas dar pamena mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyOneMillion @ 2014 07 09, 17:23)
O mane dar kas nors prisimena?  biggrin.gif  4u.gif

Kol radau sita tema... nebepamenu, kada rasiau... fb viska sugadino.

Vaikis auga puikiai, jau lankom valdiska darza senokai, o privataus nenoriu nei prisimint, tokia neprieziura ir toks ššš... jeigu ryte apmovei pedkelnes - rasi uzvilktas isvirkscias, jeigu ryte nosis nubego - rasi pridziuvusi prie ausies vakare.. kada nueisi ar ryte, ar vakare - aukletojos sms rasineja kampe atsisedusios... sirgimas istisinis, vaikus atveda net iki dusulio inchaliuojamus.. niekas nieko nesako, visi ramus, tyli, nes patys tokius pat vaikus veda ir dideles saibas moka.. siaubekas.
Valdiskam - aukletojos nerealios, vaikas beda su didziausiu noru, istisai sneka,  savo kuprinyte ryte kraunasi: zaisliukus, masinytes  wub.gif o ir kaina tik 5 kartus mazesne. Nuo rugsejo keisis grupes, ziuresim, kas ten liks, zinau, kad viena aukletoja pasikeis, bet ir kita kur liks - superine..
Apie pampersus kalbat - mes be ju jau tikrai virs metu. Tiesiog pradejo daryti i wc tiesiai. Dabar jau net vyriskai atsistojes varo, pats kelnes nusimauna  lotuliukas.gif  doh.gif ir kas karta "kaip tetukas daro"  doh.gif  biggrin.gif
tik su miegojimu atskirai dar bedele.. savaitele jau migdau jo kambaryje, bet nakti bent viena syki atsikelia ir verkdamas mane saukia, tai skuodziu prasikrapstydama akis... pagulet kol uzmiega ir nugara pakasyt irgi kas vakara tenka  doh.gif  Kaip mokyt, kad vienas uzmigtu?  verysad.gif  blink.gif
Kalba jau irgi fainai labai, viska susisnekam, prasidejo perliuku metas, kaip kad siryt, vaziuojam  pro upe, o joje yra salele maza, kurias jis vadina debeseliais  smile.gif  Tai siryt sako: "mama, ziurek, upe! ir debeselis jau atsikele upeje is miego"  lotuliukas.gif
vis dazniau pagalvoju apie antra, parduotuvese ramiai nebepraeinu pro mazycius rubelius... reikes kazka galvot  doh.gif  wub.gif
lekiu i darza maziaus ir gana darbe sedet  smile.gif  paskaitinesiu ryt, kaip cia kiti gyvena smile.gif
VISOMS, kas dar pamena mane  4u.gif

Prisimenam, prisimenam- kaipgi neprisiminsi. Smagu kai išlenda prapuolusios mamos iš pogrindžio.

Labai parūpo kus čia tas šlykštukas privatus daržas? Draugė veda į privatų centre netoli Soboro, tai labai patenkinta. Ten vegetariškas daržas, grupėje viskas persismelkia kažkokia ramybe. Net jos aktyvistė merga fantastiškai jaučiasi. Galvojau, kad visuose privačiuose taip yra...
Atsakyti
Sveikos,

Zydinti, sveikinimai 4u.gif Labai gaila Gytuko - skaiciau, ir man net sirdi spaude... Sunku tu pirmagimiu dalia... Beja, ir kalbos vystymas gali del streso paleteti. Bet nieko, susitvarkys viskas su laiku.

Klumpe, ar jau darei kokius tyrimus Sarunui? Ar vis dar koseja?

LOM - smagu, kad pasirodei!!!! Labai pasiilgstu visu gruodinukiu blush2.gif Kazkaip labai savos buvot patape.

Pas mus nieko naujo. M. ir toliau su pampais, uzmiega tik po 2 val. vartymosi, ir reik salia gulet. Kalba daug, bet kartais neaiskiai, nes maisos dvi kalbos - kol atreku, kuria ir ka nori pasakyti .
Siaip - pasiutes mano vaikas... Meto daiktus namie, ismoko spjaudytis, pasakai ne - jam vienodai.
gatvej bega , neatsisukdamas - neziuri, kur mama, nebijo nieko. Buvo bajeris baseine. Rasiau vyrui sms, M. sedejo salia i ranksluosti susuktas, staiga pasoko ir isbego. Kol padejau telefona - dairaus, vaiko ner doh.gif Blem, nei i kuria puse begt. Po to ziuriu, jau i puse tokio boksto uzlipes - tokia ciuozykla baseine yra, kur vaikams tik nuo 6 m. galima .Mes ji kartais pasiimam ir kartu nuciuoziam. Kol per visa baseina perbegau, i boksta uzlipau - jis jau nuciuozes doh.gif As tada zemyn, is vandens istraukiau. Lyg tycia, baseino priziuretojas nesedejo prie boksto, ka visada daro... Nu zodziu, turiu tikra pasiuteli. Dantu nenori valyt, pasta tik nuciulpia ir viskas. Zaist nieko nezaidzia, namie tik dukti nori arba filmukus ziureti. Piest nemegsta, lipdyt tik truputi, su masinytem nezaidzia, neisivaizduoju kuom ji uzimt.
Tiesa, kartais knygeles galim pavartyt, tik tekstu neklauso. Va ir priskundziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2014 07 10, 21:53)
Sveikos,

Zydinti, sveikinimai  4u.gif Labai gaila Gytuko - skaiciau, ir man net sirdi spaude... Sunku tu pirmagimiu dalia... Beja, ir kalbos vystymas gali del streso paleteti. Bet nieko, susitvarkys viskas su laiku.

Klumpe, ar jau darei kokius tyrimus Sarunui? Ar vis dar koseja?

LOM - smagu, kad pasirodei!!!! Labai pasiilgstu visu gruodinukiu  blush2.gif Kazkaip labai savos buvot patape.

Pas mus nieko naujo. M. ir toliau su pampais, uzmiega tik po 2 val. vartymosi, ir reik salia gulet. Kalba daug, bet kartais neaiskiai, nes maisos dvi kalbos - kol atreku, kuria ir ka nori pasakyti .
Siaip - pasiutes mano vaikas... Meto daiktus namie, ismoko spjaudytis, pasakai ne - jam vienodai.
gatvej bega , neatsisukdamas - neziuri, kur mama, nebijo nieko. Buvo bajeris baseine. Rasiau vyrui sms, M. sedejo salia i ranksluosti susuktas, staiga pasoko ir isbego. Kol padejau telefona - dairaus, vaiko ner doh.gif Blem, nei i kuria puse begt. Po to ziuriu, jau i puse tokio boksto uzlipes - tokia ciuozykla baseine yra, kur vaikams tik nuo 6 m. galima .Mes ji kartais pasiimam ir kartu nuciuoziam. Kol per visa baseina perbegau, i boksta uzlipau - jis jau nuciuozes doh.gif As tada zemyn, is vandens istraukiau. Lyg tycia, baseino priziuretojas nesedejo prie boksto, ka visada daro... Nu zodziu, turiu tikra pasiuteli. Dantu nenori valyt, pasta tik nuciulpia ir viskas. Zaist nieko nezaidzia, namie tik dukti nori arba filmukus ziureti. Piest nemegsta, lipdyt tik truputi, su masinytem nezaidzia, neisivaizduoju kuom ji uzimt.
Tiesa, kartais knygeles galim pavartyt, tik tekstu neklauso. Va ir priskundziau smile.gif

Kaip iš piršto trauktas mano Šarūnas. Tik mano beveik nesispjaudo, kalba viena kalba ir ta pačia neaiškiai. Nors galiu pasidžiaugti, kad matosi pokyčiai į gerąją pusę. Kinta situacija ir su pampersais. Atvažiavus sesuo davė velnių, kad vaikas dar su pampersais. Pasakiau, kad nesiprašo, o ta patarė bet kok
iu atveju imti lauk ir su visam. Bandom taip ir daryt. Periodiškai sodinu ant klozeto. Jei neužėjęs pasiutimėlis, padaro. Pampersą dedu tik kai eina su aukle į lauką, nes ten prabūna po 3 ar daugiau valandas, o po krūmeliu dar nedaro. Kosuliai aprimo, nors šiąnakt vęl buvo užėję. Laukiu talonų pas pulmonologą. Pasitikrinsim, sužinosim situaciją, parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 07 09, 23:04)
Labai parūpo kus čia tas šlykštukas privatus daržas? Draugė veda į privatų centre netoli Soboro, tai labai patenkinta.

Tame darzelyje, kur as leidau, tikriausiai ne vieno patenkinto smile.gif nes sutikau bent tris mamas, su kuriu vaikuciais lankem, visu atsiliepimai ir nuomone tokia pati... doh.gif Darzas Sukileliuose, bet daugiau nieko nesakysiu, nes nesinori cia skleisti negeru emociju smile.gif jei tikrai domins - asmeniskai pasakysiu kuris ax.gif
Papildyta:
QUOTE(druskute @ 2014 07 10, 21:53)

LOM - smagu, kad pasirodei!!!! Labai pasiilgstu visu gruodinukiu  blush2.gif Kazkaip labai savos buvot patape.

Po to ziuriu, jau i puse tokio boksto uzlipes - tokia ciuozykla baseine yra, kur vaikams tik nuo 6 m. galima .Mes ji kartais pasiimam ir kartu nuciuoziam. Kol per visa baseina perbegau, i boksta uzlipau - jis jau nuciuozes doh.gif

Ir as apie visas pagalvoju, cia buvo tos laukimo dienos, dalinomes visos viskuo, tokios artimos buvom 4u.gif

Tavo istorija apie baseino bajerius taip susiskaite, kad darbe viena prie kompo kvatoju lotuliukas.gif isivaizdavau visa procesa..

Mano R kazkoks gerietis, siaip greitas, vikrus vaikas, bet paklusnus pakankamai - ir i parduotuve galim nueit ramiai, ir namie ramiai pazaist, ir dantis valom ir t.t. blush2.gif man jau jis tik biski ka padaro, tai ciut ne tragedija viduj buna, tokios mintys vidines, kad tik nepasikeistu, kad tik nesublogetu auksinis vaikas doh.gif biggrin.gif

Si savaitele mums nesekminga buvo... unsure.gif prie namo iskase darbininkai duobes tvorai betonuot pamateliui, tai mano vaikis per ta siaura duobele pabandem lipt (yra perlipes ne syki, tai ne nesigasdinau) ir praslydo koja - dejo tiesiai su veidu i zeme, kur vien didziuliai betono/akmenu tokiu luitai, kuriuos kazkada statybininkai uzkase buvo.. pribegau pakelti galva ir tik viena mintis buvo - ar akis sveika... pakeliau visa zvyruota - praskelta vos vos bet po pacia akytes apacia... pffuuuuu, kaip lengviau ant sirdies buvo.. dabar vaiksto pasipuoses melyna akim i darza doh.gif unsure.gif
Vakar vel... skalbinius lankstau II aukste, o jis zaidzia ten kazka su masinytem, garazus stumdo ir nuvare i koridoriu, kur laiptai.. as rami sau toliau lankstau, nes varteliai uzdaryti, zemyn vienas nenulips... ir girdziu didziausius bildesius.. pirma mintis - kazka sunkaus numete i apacia gal ir tas daiktas krenta laiptais.. deja, tais laiptais krito mano vaikis.. tik vienas geris - isluzo varteliai ar jis kazkaip subegejo juos isstumt ir jis ant ju uzkrito ir su jais bildejo i apacia, tad paciam to didelio smugio nekliuvo, paverke is isgascio gal 30 sekundziu ir sake biski barzda skauda.. taip ir radau, kai atbegau, gulinti ant tu vartu isluzusiu.. siaubas, galvojau lygioj vietoj numirsiu blink.gif schmoll.gif
Atsakyti