Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

Receptą išrašė gydytoja, kai jam buvo 5 mėnesisi. Po 2 savaičių pasimatė gerėjimo požymiai. Nurašysiu informaciją nuo buteliuko: arsenicum 6, petroleum 6, acidum nitricum 6, histaminum 6, calcium carbonicum 6, 20,0 g cukraus granulių. Kai buvo mažas, girdžiau po 1 žirniuką 3 kartus per dieną. Dabar girdau po 2 3 kartus per dieną. Nežinau kaip būtų be to. Neekspermentuoju. irdau, ir tikiu, kad padeda. oda tai pablogėja, tai pagerėja. Visiškai švari niekada nebuvo. Bet ir nėra labai didelės tragedijos. Tradicinės medicinos atstovai, kaip žinia, labai priešiškai nusiteikę prieš homeopatiją. Bet aš matau bent jau tiek, kad man nereikia tepti hormoninio tepalo, kuris dar po šiai dienai guli šaldytuve.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 04 02, 09:38)
Bet aš matau bent jau tiek, kad man nereikia tepti hormoninio tepalo, kuris dar po šiai dienai guli šaldytuve.

Aciu uz recepta.
as pati neseniai zirniukus isbandziau: turejau baisine sloga, beveik jau sinusita - galva skaudejo pasilenkiant ir tt. Ir isgeriau tokiu zirniuku, nezinau ar sutapimas, ar padejo - isgeriau apie pietus, o po pietu simptomai pradejo gereti, irpo poros dienu beveik sveika buvau. Tai sumasciau su vaiku pas homeopata eiti... Bet vyras pries, o ir brangu.
Tavo misinio nelabai kol kas internete radau - pabandysiu vaistinej paklausti.
M. dar padeda toks gamintas tepaliukas, bet kad ziauriai brangiai gaunasi ir uztenka labai trumpa laika... Ten su klotrimazoliu, cinku.
Dave nuo niezejimo kazkoki kita tepala - nu kaip kases, taip kasos, ant ranku daba jau zaizdos. Tiesa, siuo metu pablogejo greiciausiai nuo virusines infekcijos.
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2014 04 02, 12:32)
Aciu uz recepta.
as pati neseniai zirniukus isbandziau: turejau baisine sloga, beveik jau sinusita - galva skaudejo pasilenkiant ir tt.

Koks ju pavadinimas? 4u.gif
Esu uz homeopatinius vaistus. Yra daug sykiu padeje, nuolat juos vartojam. Tik stai kosulio B jau virs 2 savaiciu neisgydau, niekas nepadeda. Vel eisim pas gydytoja doh.gif Man tas pats.

Labai fainai del namo thumbup.gif Mums jauciu tokio jausmo nepatirt doh.gif Ne i tema, bet kiek isleidziat per menesi ant maisto? Mes vos ne 500 doh.gif O taupom. Jauciu edrus esam unsure.gif

Tanite, su ikurtuvem jus 4u.gif smile.gif Ar jau viska susitvarket/isikuret?
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2014 04 02, 13:51)
Koks ju pavadinimas? 4u.gif
Tanite, su ikurtuvem jus  4u.gif  smile.gif Ar jau viska susitvarket/isikuret?

Nuo kosulio: Rumex D12, nuo sinusito Silicea C30. Pastarasias emiau kai pieno per daug buvo, uzsiliko, paskui pasiziurejau, kam da tinka - ziu - nuo sinusito lotuliukas.gif
M. i lova dar dejau supjaustyto svoguno - isukau i merliuka ir paskui vis paspausdavau. Nezinau, ar sutapimas, bet tempos jau kita diena neturejo, snarglys pamazejo, rieks vel idet.

Maistui jauciu isleidziam panasiai, gal ir daugiau, bet su mano vyru nepataupysi, nes jam vis maisto mazai doh.gif

Del namo - nieko cia malonaus. Kainos beprotiskos, o musu galimybes kuklios, bet visitek norim.
Kaiminystej lyg nori viena parduoti, buvau jau asikalbet, bet sake, kad be vasaros nieko nebus, nes nauju namu neisirenge. Daba bandom pas juos kartu su vyru nueit, bet niekad duru neatidaro g.gif Keistai taip, visokios dpurnos mintys i galva lenda, bet sakau, jei bus mums lemta, tai ir nusipirksim.

Beja, del prietaru: vasari viena nakti sapnavau kruvas uteliu galvoje, o ryte paskambino zmogus, apziurejo mano buta ir nupirko. Va ir netikek atsitiktinumais, sutapimais ar sapanais.
Atsakyti
Dėl vaistų pavadinimo- jie neturi pavadinimo. jie daryti pagal spec. recepta, kuri jums parasiau. Daugiau ant buteliuko nieko nera (tik imones pav, galiojimo data ir t.t.)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes su B apsirgę, man sloga, teka kaip iš čiaupo, Benui temperatūra laikosi jau tris dienas tokia vidutiniška ir šiandien jau sloga išlindo, bet nei koso nei gerklė raudona(kiek mačiau) tai net nežinau kas čia..dar savaitgalis ant nosies, nei pas gydytoja nueisi nei ką..
Kas pamenat, mano vyras turi baisią ligą su plaučiais, sarkoidozę lyg pavadinimas, tai šiandien vėl kaip ir kas pusmetį nuvažiavo išsitirti. Sako jo plaučiai tokie baisūs, kaip dar pas senus žmones nebūna, viena ertmė subliuškus, randas likęs, o tų ertmių daug..gali ir tos plyšti, tada ir plautis gali plyšti..žodžiu baisu verysad.gif jei ateity blogės užrašys plaučių transplantacijai...baisu dabar ar nepaveldima šita liga blink.gif tiek gerai, kad ir nepablogėjo. Todėl gydymo jokio neskiria. Nes tas gydymas būtų labai agresyvus, hormonais ir pan.. tai va. Atsiprašau, kad čia neigiamų emocijų inešiau. Tiesiog išsilieti reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryzandra: 04 balandžio 2014 - 21:12
Sveikos.

dėl įkurtuvių, oj dar toli normalus įsikūrimas. viename kambaryje totalus bardakas dar, dėžės likusios stovi, bet kai jau po darbų grįžtam, nebebūna jėgų dar kažką tvarkyti ir dėlioti. Savaitgalį teks padirbėt. Bet čia malonūs rūpesčiai. Tik va vaikinas galėtų jau daugiau apsiprast. Prasidėjo tokios isterijos vis kai namo grįžtam po daržo. Užsiklykia kokias 20 min, o paskui viskas ok jau būna. Kažkaip tas emocija išlieja ir nusiramina. Bet labai jau audringai tai išreiškia, kas man labai neramu.

Ryzandra, čia labai puiki vieta išliet širdį. Jei atvirai, nerandu žodžių, kurie būtų tinkamiausi šioje situacijoje. Norisi ir paguosti, ir padrąsinti. Linkiu Jūsų šeimai stiprybės ir žinoma kuo optimistiškesnės eigos šitam nelengvam etape.
Atsakyti
Sveikos mielos gruodinukes 4u.gif

Kaip smagu skaityt apie jus,apie kritimus,isdaigas,pasiekimus ir naujus mazus ateinancius angeliukus smile.gif

Pasirodo tas mano kruopis visai normalus auga smile.gif Nors irgi,oi velniu priedes...jam nuolat turi but veiklos,pvz,ar kiausinis limpa prie lango,kiek vandens imanoma isleist ir apsitaskyt kol atlekia mama,butinos nuolatines brolio stalciu revizijos,nes juk butinai ka nors idomaus bus nuslepes ir t.t.
Kalbet kalba vis daugiau ir aiskiau,labai megsta bezdzioniaut tai matyt tai turi itakos
Del puoduko,tai namie mes ji uzslepeme,nes jis sedasi tik ant spec klozetuko wc.ir vis tik dar pampiu neatsisakeme,nes darzelyje neranda laiko aukletojos su keliais belikusiais pampersiniais...Tai sakiau vasara kai busim nuolat namie padarysime taip kad tikrai atsisveikintume su siuo geriu..
Del darzelio tai pirmiau labai gruzinausi kad nuolat man prikaisiodavo kad Pijus toks,anos,vos ne nenormalus,,,O dabar dzin,jis gi pats maziausias,kalba dar nera taip islavejusi kaip trimeciu jo grupioku,tai kaip issireika;aut zaislo,jei ir aukletoja nepadeda...Isaugs ismoks
Pati priverciau jas pagaliau migdyt kruopi darzelyje...Labai bijojau,nes namuos pietu uzmiega tik glebyje ir supuojama...Be reikalo,pasirodo miega kaip didelis ir be kaprizu...
Taigi mano dienos kas kelias savaites buna jau laisvesnes ir galiu planuotis ka veikt
Kas kelias savaites del to kad jau net juokinga nes butinai 2sav einam,2sav sergam...Gal pavasariop istruksim is tos rutinos?
Man dabar ypac reikalingos laisvos dienos,nes irgi turejau garbes pabut pas traumatologa...Po treniruotes kita diena nesekmingai slystelejau laiptais ir va gydytoja jau isgasdino kad gali but luzes kazkoks kauliukas bet aciu die tik stipriai patempti raisciai,uzdraude bet kokius begiojimus ir sportus,uztat turiu dar pas reabilitologa prisiduot kad proceduras paskirtu...
Tai dabar belieka ilgi pasivaiksciojimai su maziais arba dviraciu iskylos smile.gif Gi gavau dvirati su kedute dovanu...Tai kai su mazuoju nebesusitvarkau,sodinuos i dvirati ir minam su vejeliu ir man manksta ir maziui kaifas...Labai megsta tuos pasivazinejimus ir buvima lauke smile.gif
Atsakyti
Zefyrine,

Patiko man tavo mažiaus išdaigos. Kažkaip susidariau įspūdį, kad tavo mažiukas vienas judriausių piliečių šioje grupėje. Man smagu iš šalies pasijuokt iš naujų "bajerių", o tave nuoširdžiai užjaučiu.

Kaip minėjau FB, mano kleckas 4 para karščiuoja. ko gero, pasigavo virusą. Ir gerklė raudona. Bijau, kad nereikėtų girdyt antibijotikais. Jau ir taip imunitetas ne blizgantis, tai anų prišėrus gali dar labiau pasilpti. Į jį pažiūrėjus, jau nepasakysi, kad labai serga- eina kaip tankas, bet beveik nieko nevalgo ir vangiai geria. O didžiausia blogybė- kad negalima eiti į lauką. Čia jau "nelaimė" abiem, o ypač jam. Vis rodo į langą ir zirzia. Uždarytas kelias į laisvę.
Atsakyti
Labas vakaras,

pasiilgau visų, nors paskaitau bent kartą į savaitę. Bet atrodo, kad jei neparašai, neprisilieti...

Klumpe - laikykitės.Neužaugs nei vienas be ligelių. Svarbu, kad jos praeitų sava eiga be didelių siurprizų. Kartais ir tie antibiotikai reikalingi, bet gal dar išvengsit.

Zefyrine
- smagu tave čia matyti. Fainas Pijus, judrus, smalsus berniukas. O šiaip visi tie, kur miega tik vienaip ar kitaip, daro tik taip ar anaip kažką, kai būna ne su mamyte, tai be problemų ir padaro viską, kas mums atrodo neįmanoma.

Ryzandra, laikykis, nelengva jums, bet juk jaunas vyras, tai yra didelis pliusas. Kažkaip atrodo, lyg minėjai, kad jam paneigė kažkokią baisią diagnozę, bet kai paskaitau, tai ir ši ne itin "gera". Bet kokiu atveju laikykitės.

Tanite, gero įsikūrimo jums.
Druskut - kad tavo darbas tau ne tik arti, bet ir lengvai eitųsi. Dėl alergijso užjaučiu. Mūsų Vy baigia išaugti, bet vis tiek gerai pamenu tas nudrąskytas rankas. O Si tai iki šiol su katėm negali būti.

Pas mus naujas etapas, aš jau mėnuo, kaip dirbu. Sunku buvo, ir tebėra. Tikiuosi, kažkaip įsivažiuosim, viliuosi, kad juk laikas eina ir vaikai eina didyn, taigi ir tas išsiskyrimas vis tiek būtų atėjęs....Mo eina į daržą, irgi panašiai, paserga, eina, paserga, vėl eina. Na tikiuosi pavasariop mažiau ligų bus, nors skųstis, kad labai serga negaliu. Tėtis grįžęs, gali būti, kad daugiau nevažiuos, nes leisim jį tėvystės iki kol Vy sueis du. Na kolkas tiek, džiaugiuosi ir ta laisva minutėle čia...
Atsakyti
Klumpe man rodos musu panasus biggrin.gif Taip jis ne minutes negali ko neprimastes,stengiuos nebekreipt demesio ir pasaugot savo nervus nes kitaip nebus smile.gif Nors oi buna kad jau staugt norisi o jis apsikabina ir taip prisiglaudes pradeda plaukus glostyt ir vis yliu tave...Ar ilgai ispyksi? Tai ir naudojasi tuo mano kruopa...
Ir sveikit kuo greiciau 4u.gif
Indriuka smagu skaityt kaip tu sukiesi su savo maziukais smile.gif Ir pavydu baltai kad gali i darba grist...As buvau susiradus darbuka bet del Pijaus ligu teko iseit ir reik laukti rudens gal maziau sirgs
O del vyro jauciu smagu kad dabar visi kartu busit smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ziu, sujudimas cia sioks toks smile.gif

Klumpe, sveikit,kad antibjotiku neprireiktu 4u.gif Mes vis dar kosim, nors pas daktara buvom, nieko ant plauciu nera, bet kosi jau 3 savaite. Kartais tikrai tie antibai geriau, bet pas mus cia tik komos atveju ju gausi.

Zefyrine
, zdarovs bigsmile.gif Smagu tave cia matyti.

Indriuka
, tikiuosi, kad si syki TB tikrai liks LT 4u.gif

Ryzandra
, kiek pamenu taviskui ta liga per darbus atsirado :/ Gaila jusu, gaila TB, bet kaip ir Indriuka rase, jaunas, ne senas, issilaikys. Tikrai, sunku rasti tinkamus zodzius, bet medicina tobuleja, atsiras vaistu, kurie stabdys ligos eiga 4u.gif Gaila, kad LT socialine sistema, beveik neegzistuoja, DE, nereiketu tokiam zmogui seima rupintis, kad duonai uzdirbti. Gaunat kokias pasalpas?

Na, o as esu savim pasibaisejus, dingo mano kantrybe kazkur. Gaila kartais man Beno. Motina sudrakonejus. Cia saukiu, cia glostau doh.gif Reikes vel kokiu knygu paskaityti, tada lengviau tvardytis buna blush2.gif Geda man.

Einu chatos is pagrindu tvarkyti, uch kaip nekenciu sito darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@msara: 07 balandžio 2014 - 08:56