Klumpe, tu nepyk, bet as is juoko raiciausi skaitydama
Isisvaizduoju mazgi saldytuve. Na, su laku cia jau visai nejuokinga, gerai viskas kas gerai baigiasi.
Del baisumo - nu ka, po nestumo niekaip gelbejimosi rato neiseina numesti, kaip ir pas Klumpe- valios nulis, edu viska ir po daug, ypac kai vytas namie. O da darbas pamaininis, tai viskas sutrinka.
S@msara, va kaip saunu
Ypac kad vaikai panasaus amziaus. As cia pora lietuviu pazistu, viena turi anuka treju, bet tas vokiskai ir da maziau nei M. kalba. Is kitos puses, man atvirkstine situacija - reik, kad M. vokiskai geriau kalbetu. Tai dziaugiuos, kad kaimynu berniukas,puse metu jaunesnis, pradeda kalbet, kai atsils, tikiuos kad zais kieme abu.
Na ka, atidirbau savaite naujam darbe - tam paciam skyriuj, kur ir gimdziau
Kol kas labai teigiami ispudziai, gal taip ir liks. I darba 5 min pesciomis
Angelface, tavo varlyte nuostabi, reiks ir man atsisviezint - pavasaris gi
Del kremu - nu ka, esu jau visiska sene, bet veido absoliuciai niekuom netepu, isskyrus gal kartais kokiu alyvu aliejum (kokybisku, salto spaudimo). Zadu vasarai nusipirkti roziu vandens, nes reikes veida drekinti. Ir da gal nusipirksiu argano, migdolu arba nakvisu aliejaus, juos ir M. naudoju.
Nes kremai visi man kasdavo, tiesa nerausdavo, bet gerai su jais nesijauciau. Pabandyk. Gal erezija, bet kremai tikrai nera butinai reikalingi