Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

QUOTE(Ryzandra @ 2014 03 24, 00:51)
angelface iki rytojaus nepraeis? paskalauk gal su kokiu nuoviru, pavyzdžiui medetkų, man labai padeda.

Ačiū. 4u.gif Šitas malonumas paprastai man apie savaitę trunka ir niekas nepadeda...
Nors medetkų nebandžiau, reikės pabandyti gal kiek palengvins smile.gif
Atsakyti
Dėl išvaizdos- beveik visas grožio procedūras darausi pati, nes eilė metų gyvenu pustušte pinigine. O kai pati, tai labai sunku ir prisiruošt. Kerpuosi dažnai, nes plaukai trumpi.

Dėl sporto- bėgiojom su kaimyne nuo praito rugpjūčio pabaigos. Žiemą šį malonumą apleidom, o dabar vėl pradėt labai sunku. jaučiasi nuovargis ir vakare išsijudint iš namų darosi beveik neįmanoma. Todėl kai galiu, išeinu pasivaikščiot dienomis. Einu gret, kad pasijaustų padusimas. Tik to sporto jau negana. Reikia užrakint šaldytuvą ir užsisiūt burną. O tas kaip žinia, ir yra sunkiausia. Ryju vos ne viską iš eilės ir vis negana. Daugiaėdė aš.

Papasakosiu kaip auga mano mažasis. Išleidinėju penktadienė auklę. Aš koridoriuje, mazgis virtuvėje. Girdim, zvimbia. Nu zvimbia, tai zvimbia. kiba pirmą kartą... Nekreipiu dėmesio. Auklė neapsikentus siūlo nueit pažiūrėt, kas atsitiko. Gerai, kad ir pasiūlė... Ateinu- mano pilietis prisistūmęs prie šaldytuvo taburetę, užsilipęs į patį šaldytuvą. Kojos padėtos ten, kur dėžutės daržovėm. kaip tik dar likę vietos tokiom mažom kanopėlėm padėti. Pats laikosi už aukštesnės lentynos, o kitoje rankytėje suėmęs varškytę. Nu galima gaut aparpuolį, nes mūsų šaldytuvas toli gražu ne pats mažiausias.

Vakar dukra ėjo į teatrą ir prašė padažyt tušu blakstienas. Tai sakau, pati pasidažyk. Kažkaip jaučiu, kad mažasis tai pastebėjo. Po kiek laiko girdžiu riksmą. Ateinu- pasiėmęs mano nagų laką (bespalvį stipriklį) ir juo tepasi blakstienas. Aš už pakarpos, po kranu. Nu lyg nieko. Kiek paraudo akytė, pavaikščiojo dieną sulipusiom blakstienom. Šiendien makijažo tik aidai belikę. Rodos, viskas tvarkoje.

Kad nenulinčiuotumėt, turiu paminėti, kad dauguma mano daiktų užkelta pakankamai aukštai. Bet palubėje nėra tiek vietos kiek jos reikėtų. Tad prisistūmus kėdę, viską eina pasiekt.

Vat taip mes ir gyvenam. Vienas lipa, kitas laksto iš paskos ir gaudo.
Atsakyti
Klumpe, va milijonas balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jergutėliau kaip viskas ką aprašei pažįstama.... doh.gif Pas mus taip pat smalsuolė, alpinistė.... biggrin.gif
Atsakyti
Klumpe, tu nepyk, bet as is juoko raiciausi skaitydama biggrin.gif lotuliukas.gif
Isisvaizduoju mazgi saldytuve. Na, su laku cia jau visai nejuokinga, gerai viskas kas gerai baigiasi.
Del baisumo - nu ka, po nestumo niekaip gelbejimosi rato neiseina numesti, kaip ir pas Klumpe- valios nulis, edu viska ir po daug, ypac kai vytas namie. O da darbas pamaininis, tai viskas sutrinka.

S@msara, va kaip saunu thumbup.gif Ypac kad vaikai panasaus amziaus. As cia pora lietuviu pazistu, viena turi anuka treju, bet tas vokiskai ir da maziau nei M. kalba. Is kitos puses, man atvirkstine situacija - reik, kad M. vokiskai geriau kalbetu. Tai dziaugiuos, kad kaimynu berniukas,puse metu jaunesnis, pradeda kalbet, kai atsils, tikiuos kad zais kieme abu.

Na ka, atidirbau savaite naujam darbe - tam paciam skyriuj, kur ir gimdziau bigsmile.gif Kol kas labai teigiami ispudziai, gal taip ir liks. I darba 5 min pesciomis thumbup.gif

Angelface, tavo varlyte nuostabi, reiks ir man atsisviezint - pavasaris gi tongue.gif Del kremu - nu ka, esu jau visiska sene, bet veido absoliuciai niekuom netepu, isskyrus gal kartais kokiu alyvu aliejum (kokybisku, salto spaudimo). Zadu vasarai nusipirkti roziu vandens, nes reikes veida drekinti. Ir da gal nusipirksiu argano, migdolu arba nakvisu aliejaus, juos ir M. naudoju.
Nes kremai visi man kasdavo, tiesa nerausdavo, bet gerai su jais nesijauciau. Pabandyk. Gal erezija, bet kremai tikrai nera butinai reikalingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2014 03 24, 13:30)
Angelface, tavo varlyte nuostabi, reiks ir man atsisviezint - pavasaris gi  tongue.gif Del kremu - nu ka, esu jau visiska sene, bet veido absoliuciai niekuom netepu, isskyrus gal kartais kokiu alyvu aliejum (kokybisku, salto spaudimo). Zadu vasarai nusipirkti roziu vandens, nes reikes veida drekinti. Ir da gal nusipirksiu argano, migdolu arba nakvisu aliejaus, juos ir M. naudoju. 
Nes kremai visi man kasdavo, tiesa nerausdavo, bet gerai su jais nesijauciau. Pabandyk. Gal erezija, bet kremai tikrai nera butinai reikalingi 4u.gif

Labai sausa mano oda, tai be kremo jaučiu diskomfortą.. blush2.gif Vasarą dar nieko bet žiemą nors nusišauk doh.gif Tai va sakau pavasario proga palepinsiu, taip palepinau kad baisu dabar žmonėms rodytis.. biggrin.gif
O dėl tavo darbo laikom kumščius, kad ir toliau viskas gerai būtų mirksiukas.gif

P.S. Ačiū, Ryžandra, nusipirkau šiandien medetkų, tai lyg ir geriau jau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelface: 24 kovo 2014 - 13:57
Druskute,

Džiaugiuos ir aš dėl tavo darbo. labai smagu kai yra apčiuopiama profesija ir gali pagal ją dirbti, o ypač svečioj šaly.

Kad juokeis iš Šarūno išdaigų- taigi normalu. Aš ir pati krizenu. Tėtis periodiškai pasiklausia mamos ką naujo šiandien Šarūnas iškrėtė. Žino, kad ramuma trunka neilgai. Dėl mazgio landumo ir neklausymo mama nelabai nori jį pasilikti padaboti.
Atsakyti
Sveikos,
mane įsuko ligų maratonas tai kažkaip nebuvo nei laiko nei ūpo čia parašyt, bet lygtais sveikstam visi ir tikiuosi šį žiemos sezoną tuo ir pabaigt unsure.gif

Gavau trumputes atostogas kmuk (virusas pačiupo stipriausiai iš šeimos), tai G dabar paniškai bijo, kad mama dings jei išeis iš namų verysad.gif užvakar taip užsižviegė kai ėjau į parduotuvę, kad net apsivėmė.. ir jokie aiškinimai, kad greitai grįšiu ir dar gal ką skanaus parnešiu nepadeda. O juk laukia lygiai toks pat išsiskyrimas kai važiuosiu gimdyt, bijau ir pagalvot unsure.gif praeis aišku, bet šiuo momentu tai nelinksma visai.

Klumpe gudročius mažasis tavo biggrin.gif aš tai tokius dalykus spintose uždarytus laikau, tai jam kažkaip kai ne ant akių nekyla mintys gudrios ir nesusigalvoja tokių fintų. Bet smagu žinot kad ne mano vienos "visur lipikas".

Samsara linkiu kad sutaptų laukai ar kas ten, kad būtų ilgam smagu bendraut thumbup.gif
Druskute super dėl darbo, gaila man buvo skaityt apie tavo keliones į mokslus, tai galėsi dabar atsigaut.

Dėl figūros tai aš daba gražėju ir gražėju nestuke.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na, ir tylu cia. Netvarka schmoll.gif Lyskit lauk biggrin.gif

Angelface, o jei pabandytum naujus kremus isbandyti ne tuojau pat ant veido, o sakykim, uz ausies. Gal pasimatytu jau tada reakcija 4u.gif Neisivaizduoju saves be kremo, nors veido oda yra ne sausa.

Klumpe, siaubas! Visai nejuokinga, jauciu, vaiksciociau is paskos, kaip uodega. Tikiuosi, gausit dar siais metais darzeli, kitaip nublusit judu abudu namie 4u.gif Mama turetu daugiau jegu, o Sarunas griztu nusikales is darzo.

Zydinti, grazek grazek, tau priklauso wub.gif

Atsakyti
Labas labas smile.gif

kelias dienas pas mano močiutę kaime pabuvom. Aš besidarbuodama pravėdinau galvą nuo problemų, Saulė dar labiau apsirgo... Bet visumoj džiaugiuosi šiomis mini atostogomis smile.gif

O dėl kremų, tai alergija tik ant veido pasireiškia tai ir nėra kur kitur išbandyt... O kremo kaina visai neapsprendžia bus alerginė reakcija ar ne. Pasiliksiu ties vaikiškais kremais, jie tokie nepiktybiniai smile.gif
Ai dar pažastų dezodorantams alergiška ir kas keisčiausia tik moteriškiems, todėl naudoju vyriškus smile.gif
Atsakyti
aga, tikrai tylu cia, pavasaris matyt.
Aciu visoms uz sveikinimus del naujo darbo.

Angelface, nu geras cia su dezikais lotuliukas.gif Sakau, gal ir kremus vyriskus reik tau isbandyti lotuliukas.gif

Zydinti, primink, kada tau terminas?
As dar pries puse metu antro labai norejau, o daba nugesau, labai sena kazkaip per menesi pasijauciau... blush2.gif Nu ziuresim, kaip cia bus.

Sestadieni buvo zoologijos sode, M. ganetinai domejosi zvereliais. Bet po to apsirgo, sekmadieni tempa buvo, vakar i darza neleidau, bet tempos jau nebebuvo. O siandien i darza isvedziau - bus fotografuojami vaikai, gaila praleist. Tikuos, neatkris. Nuo sestadienio beveik nieko nevalge, tik piena gere. Nepameluosiu, istustino 6 litrus doh.gif
Oda ant rankyciu siaubinga, net surandejus: ejom kraujo imti del alergijos, tai daktaras venu net nemate per tuos sugrubimu, paeme per mazai kraujo, ne viska istyre,reikt tyrimus kartot. Galvoju i klinika gultis, bet vyras nenori, sako, be reikalo vaika pas daktarus tampau, tipo isaugs. Gal ir taip...

Tanite, sveikinu su ikurtuvem! as savo vargais negalais pardaviau, daba naujas galvos skausmas - ieskom namo pirkimui doh.gif lotuliukas.gif Vel bedavosiu cia atejus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2014 04 01, 12:43)
aga, tikrai tylu cia, pavasaris matyt.
Aciu visoms uz sveikinimus del naujo darbo.

Angelface, nu geras cia su dezikais lotuliukas.gif Sakau, gal ir kremus vyriskus reik tau isbandyti  lotuliukas.gif

Zydinti, primink, kada tau terminas?
As dar pries puse metu antro labai norejau, o daba nugesau, labai sena kazkaip per menesi pasijauciau...  blush2.gif Nu ziuresim, kaip cia bus.

Sestadieni buvo zoologijos sode, M. ganetinai domejosi zvereliais. Bet po to apsirgo, sekmadieni tempa buvo, vakar i darza neleidau, bet tempos jau nebebuvo. O siandien i darza isvedziau - bus fotografuojami vaikai, gaila praleist. Tikuos, neatkris. Nuo sestadienio beveik nieko nevalge, tik piena gere. Nepameluosiu, istustino 6 litrus doh.gif
Oda ant rankyciu siaubinga, net surandejus: ejom kraujo imti del alergijos, tai daktaras venu net nemate per tuos sugrubimu, paeme per mazai kraujo, ne viska istyre,reikt tyrimus kartot. Galvoju i klinika gultis, bet vyras nenori, sako, be reikalo vaika pas daktarus tampau, tipo isaugs. Gal ir taip...

Tanite, sveikinu su ikurtuvem! as savo vargais negalais pardaviau, daba naujas galvos skausmas - ieskom namo pirkimui  doh.gif  lotuliukas.gif Vel bedavosiu cia atejus  lotuliukas.gif

Dėl alergijos- pasikartosiu su svo pasiūlymu. Mums labai padeda homeopatiniai žirniukai. Ar nebandėt? Oda nėra graži, bet gana pakenčiama. Labai didelių bėdų nėra. Priminsiu, kad jam ad.

Dėl namo- baltai pavydžiu. Man tos paieškos gana malonios. Kažkada ieškojom sodybos. Visai patiko važinėtis ir žiopsot.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 04 01, 14:10)
. Mums labai padeda homeopatiniai žirniukai. Ar nebandėt? Oda nėra graži, bet gana pakenčiama. Labai didelių bėdų nėra. Priminsiu, kad jam ad.

Kokius naudoji? Kazkaip praleidau blush2.gif jei nepraeis, galvoju pas vietini homeopata vesti.
Atsakyti