QUOTE(barric @ 2014 03 14, 10:26)
maniškė irgi kažkaip vėl pietų miego pradėjo miegot vis dažniau, gal vėl normaliai pradės, bet įtariu dėl to, kad anksčiau ėmė keltis
užmiega ji pas mus, bet labai greitai - 5-10 min ir nėra vaiko, nepratinam jos prie visokių pasakų ir skaitymų nakčiai, atsigula tarp mūsų, meškas apsikabina ir kūkū
dažnai užmiega ir savo kambary, kol pieną išgeria, vis rėčiau ateina vidury nakties... tik va nežinau kaip reikės ją dabar pratint be pampio miegot - ar miegot su ja kambary ir sodint ant puodo, a rpalikt vieną, apsisiusios, pradės kriokt, tada ateisiu, net nežinau kaip čia daryt ir kiek laiko ji siusios į lovą, ką ten tiest? vienkartines palas?
saviškį aš sodinu ant puodo kai nubunda, nes naktį būna koks kartas ar du kai atsikelia. tada greit ant puodo ir atgal į lovą. aišku tai paprasta padaryti, kadangi miegam vienam kambary. bet būna naktų, kada visą naktį išbūna nedaręs. Į lovą dėl viso pikto esu įklojus vienkartinį paklotuką, o ant jo jau normalią paklodę, nes niekaip nenusiperku neperšlampamų paklodžių, o gal ir visai nepirksiu aš jų. Taip nesukaista, neprakaituoja, o apsauga vidurinei čiužinio daliai šiokia tokia yra. Šiaip pratinantis naktį be pampio būti buvo sunkiausia pradžioje, tada ir žadintuvą statydavausi, keldavau jį ir sodindavau ant puodo. Visa laimė, kad jis naktį ramiakas, padaro ir bum vėl miega. O jei būtų neramus, nzn kaip reiktų elgtis. Šiaip jei tavo pana atsikelia su tuščiu pampiu, tada manau bėdos nebus su šiuo reikalu. o jei pilnas būna, tada jau sudėtingiau, nes reiktų dažniau sodinti ir neduoti daug gerti iš vakaro.
O šiaip dėl šito pampių reikalo džiaugiuosi, kad viskas gana paprastai gavosi. Vasarą atsimenu tokia atsilikus pasijaučiau, kai parke mamos savo vaikus jau laukan be pampių vesdavo, visaip kaip bandė pratint prie puodo, o gavos taip, kad mes pirmieji iš to būrio visiškai atsisakėm pampių. Atėjo laikas ir vaikas pats pasirinko, be jokių forsavimų, tiesiog nebesileido jokiais būdais uždėti tų sauskelnių.