Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

Labos,
oi kokias naujienas praleidau doh.gif
Vilkų motinėle sveikinimai nuoširdžiausi thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(S@msara @ 2014 03 10, 15:11)
Paskaiciavau, maniskis miega per para 9,5 -10,5 val. isviso. O jusiskiai?

10 val naktį ir 2 val dieną, norėtų dieną ir ilgiau, bet sumoj tada vistiek apie 12 gaunasi, tai neleidžiu dieną ilgai parpt, geriau jau man naktį tegu padoriai miega.

Pasidžiaugsiu nerealiu pasikeitimu, išsikraustė mano vaikis į savo didžiają lovą kitame kambaryje, visiškai noriai ir be jokiu problemų. Pirmą naktį tik neramiau miegojo, nes pripratęs, kad mama prie šono, bet dabar tai miega puikiai, o ir aš kaip pailsiu kai niekas nesispardo ir nelipa ant galvos lotuliukas.gif aišku nežinia kaip bus kai atsiras mažasis ir pavydas (o jis jau dabar ojoj koks), bet bent pirmasis mėnuo praėjo super smile.gif

Samsara aš manau iš reikalo nieko nereik daryt, viduje turi jaust norą. O atrodai tai nerealiai jaunai bigsmile.gif reiktų į albumą įkišt nosį gal blogai aš tave prisimenu, nes tikrai atrodo metus meluoji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2014 03 10, 15:11)
Laba  smile.gif

Baikit, mamos, dekui uz komplimentus, ale keiciam tema  blush2.gif Kaip miegat, ka veikiat ir aplamai  bigsmile.gif ?
Kaip ligoniukai? Kaip Druskute tavo koja?
Gundai  wub.gif , o jei ne ramuolis bus  bigsmile.gif ?

Paskaiciavau, maniskis miega per para 9,5 -10,5 val. isviso. O jusiskiai?

tai antras dažnai ramesnis būna už pirmą, nes tėveliai labiau atsipūtę, ypač kai vienas po kito atsiranda, trečias išviso pats auga biggrin.gif

Žydinti, jums gerai, o mūsų mažė pirmas svaaites miegojo normaliai, p oto pradėjo ateidinėti pas mus, nors mes ją žymiai anksčiau iškraustėm, tai nežinau, gal be reikalo, bet bijojau, kad mažius ją žadins klykdamas, nors dabar matau, kad ji gana kietai miega, galima buvo ir visiems gyvent vienam kambary, nes dabar jau ji man pradeda sakyt "čia mano kambarys, išeik"
Atsakyti
Prajuokino Saule su Laima thumbup.gif

B miega savo kambaryje nuo praeito rugpjucio. Tik kai suserga pas save pasiguldom. Kazkaip jam abi lovos patinka. Idealiausia jam butu savo lovyteje su manim miegoti. Tai sakyciau ir kitiems gruodinukams visai realu persiorentuoti miegoti atskirai nuo tevu.

Zydinti, tas noras tai yra, tiesiog gal toks dvilypis,sakyciau, fiziskai mes tokie nusivaziave tiesiog ir tiek. Aisku, MB noretu antra issyk dvieju metu is ligonines parsivezti . Sakiau, toki dicki gausi pats pasigimdyt biggrin.gif Zodziu, as nieko pries, tiesiog stogas nuvaziavo. Einam jau visa savaite po 9 val. vakaro gulti. Niekas nedaryta, niekas neatlikta, mes miegam. Bet naktis dabar tokia ilga, tai taip gera cool.gif

O jusiskiai miega kaip bigsmile.gif bigsmile.gif net saldu darosi skaityti. Leidziu pietu tik 1,5 val. miegoti. Supykes atsikelia, bet ryte vistiek keliasi kaip laikrodukas 5- 4.30. Paakiai pajuode doh.gif Kankinu staciai savo vaika, bet neprarandam vilties, kad prades keltis 6...

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@msara: 12 kovo 2014 - 10:38
Labas ax.gif

Vakar išėjom pasivaikščiot. Saulė pamatė pakabintą Lietuvos vėliavą, rodo pirštu ir rėkia: "Selekas (šalikas)" lotuliukas.gif
Nesuprato vaikas kam visur tiek "šalikų" prikabinta biggrin.gif
Atsakyti
Angelface, uzsirasinek tu jos perliukus, labai fainai ismasto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2014 03 12, 13:23)
Angelface, uzsirasinek tu jos perliukus, labai fainai ismasto  biggrin.gif

Oi, tikrai reikės. Pačiai tai jau įprasta atrodo... biggrin.gif Ačiū kad paprotinai mirksiukas.gif 4u.gif
Va dabar ėmiau ir užrašiau tuos perliukus, namuose reikės į gražią knygutę perrašyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2014 03 12, 11:33)
Zydinti, tas noras tai yra, tiesiog gal toks dvilypis,sakyciau, fiziskai mes tokie nusivaziave tiesiog ir tiek.

žinau ko jums reikia bigsmile.gif netyčiuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif dvynukų netyčiukų lotuliukas.gif
QUOTE(angelface @ 2014 03 12, 13:10)
Nesuprato vaikas kam visur tiek "šalikų" prikabinta  biggrin.gif

Geras thumbup.gif kokie jie faini gudročiai dabar man biggrin.gif nerealu matyt kaip vaikai gudrėja kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2014 03 12, 14:04)
dvynukų netyčiukų  lotuliukas.gif

jomajo lotuliukas.gif lotuliukas.gif alc.gif
Atsakyti
Sveikos. Persikraustem savaitgali i nauja buta ir abu su P po poros dienu pasiligojom, tad gyvenam totaliam bardake, nes jegu neturiu daiktus tvarkytis, deliotis. Vaikinas jau lyg apsiprato naujoj vietoj, bet but namuose kai puse daiktu dezese su vaiku, kuriam viskas smalsu, daugiau nei sunku. Na bet pasveiksim, kas darban, kas darzan iseisim ir viskas stos i savo vietas.
Del miego, maniskis per para 12-13 val miega. Naujuose namuose naujoj lovoj bando miegot, bet kai serga, tai daugiau visgi pas mus parpia. O po kurio laiko meginsim i kita kambari iskraustyt.
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2014 03 11, 13:57)
Labos,
oi kokias naujienas praleidau  doh.gif
Vilkų motinėle sveikinimai nuoširdžiausi  thumbup.gif  thumbup.gif

10 val naktį ir 2 val dieną, norėtų dieną ir ilgiau, bet sumoj tada vistiek apie 12 gaunasi, tai neleidžiu dieną ilgai parpt, geriau jau man naktį tegu padoriai miega.

Dėkui dėkui, kaip pati jautiesi? Kada byrėjimo data?

Mano pana vėlv miega pietų.. tai gaunasi, kad miega ~11 val, daugiau tikrai nesigauna, nes diena iki 2 buna, o nakti kartais 12 luzta tik, va vakar uzmigo 23,30 tai kelesi 8,15 na bet lovoj dar iki 9 vartomes, nes man atsikelti be sansu is karto.. as peleda visiska biggrin.gif
Tanite, sveikatos jums abiems, ir su persikraustymu.

Musiske jau miega atskirai gal net nezinau, menesio gal nera, bet netoli jau. Pirmom naktim as labiau bijojau kazkaip, o dabar dzin dar geriau miega, nes pas mus vbudavo kol uzmiega tai sysiu tai kaku tai pieniuko tai vandenuko tai ri vyras nemiges ir as.. o dabar as saziningai vaiku kambaryje su ja atsedziu kol uzmiega ir einu i savo lova.. Kai bus leliukas jauciu vyrui ta pareiga bus perduota,o gal net ir anksciau..

Saulė ir Laima fainuolės, duoda šnekos biggrin.gif
Atsakyti
maniškė irgi kažkaip vėl pietų miego pradėjo miegot vis dažniau, gal vėl normaliai pradės, bet įtariu dėl to, kad anksčiau ėmė keltis smile.gif

užmiega ji pas mus, bet labai greitai - 5-10 min ir nėra vaiko, nepratinam jos prie visokių pasakų ir skaitymų nakčiai, atsigula tarp mūsų, meškas apsikabina ir kūkū biggrin.gif dažnai užmiega ir savo kambary, kol pieną išgeria, vis rėčiau ateina vidury nakties... tik va nežinau kaip reikės ją dabar pratint be pampio miegot - ar miegot su ja kambary ir sodint ant puodo, a rpalikt vieną, apsisiusios, pradės kriokt, tada ateisiu, net nežinau kaip čia daryt ir kiek laiko ji siusios į lovą, ką ten tiest? vienkartines palas?
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2014 03 14, 10:26)
maniškė irgi kažkaip vėl pietų miego pradėjo miegot vis dažniau, gal vėl normaliai pradės, bet įtariu dėl to, kad anksčiau ėmė keltis smile.gif

užmiega ji pas mus, bet labai greitai - 5-10 min  ir nėra vaiko, nepratinam jos prie visokių pasakų ir skaitymų nakčiai, atsigula tarp mūsų, meškas apsikabina ir kūkū biggrin.gif dažnai užmiega ir savo kambary, kol pieną išgeria, vis rėčiau ateina vidury nakties... tik va nežinau kaip reikės ją dabar pratint be pampio miegot - ar miegot su ja kambary ir sodint ant puodo, a rpalikt vieną, apsisiusios, pradės kriokt, tada ateisiu, net nežinau kaip čia daryt ir kiek laiko ji siusios į lovą, ką ten tiest? vienkartines palas?

saviškį aš sodinu ant puodo kai nubunda, nes naktį būna koks kartas ar du kai atsikelia. tada greit ant puodo ir atgal į lovą. aišku tai paprasta padaryti, kadangi miegam vienam kambary. bet būna naktų, kada visą naktį išbūna nedaręs. Į lovą dėl viso pikto esu įklojus vienkartinį paklotuką, o ant jo jau normalią paklodę, nes niekaip nenusiperku neperšlampamų paklodžių, o gal ir visai nepirksiu aš jų. Taip nesukaista, neprakaituoja, o apsauga vidurinei čiužinio daliai šiokia tokia yra. Šiaip pratinantis naktį be pampio būti buvo sunkiausia pradžioje, tada ir žadintuvą statydavausi, keldavau jį ir sodindavau ant puodo. Visa laimė, kad jis naktį ramiakas, padaro ir bum vėl miega. O jei būtų neramus, nzn kaip reiktų elgtis. Šiaip jei tavo pana atsikelia su tuščiu pampiu, tada manau bėdos nebus su šiuo reikalu. o jei pilnas būna, tada jau sudėtingiau, nes reiktų dažniau sodinti ir neduoti daug gerti iš vakaro.
O šiaip dėl šito pampių reikalo džiaugiuosi, kad viskas gana paprastai gavosi. Vasarą atsimenu tokia atsilikus pasijaučiau, kai parke mamos savo vaikus jau laukan be pampių vesdavo, visaip kaip bandė pratint prie puodo, o gavos taip, kad mes pirmieji iš to būrio visiškai atsisakėm pampių. Atėjo laikas ir vaikas pats pasirinko, be jokių forsavimų, tiesiog nebesileido jokiais būdais uždėti tų sauskelnių.
Atsakyti