Vilku Motinele, jo, su tais maziukais yra ka veikti. Iki 12 nemiegoti irgi grafikas paejes. Tas pietu miegas jiems taip dienotvarke nutvarko . Linkiu, kad anksciau gultusi tavoji As siandien saviski keliau po 1,5 val. pietu miego. Tai jau toks visas susnudes buvo. Bet gal kaip nors eitu ta naktini pailginti
Klumpyt, man siais metais, kita menesi, bus 37, del to cia taip greitai greitai norisi.
QUOTE(S@msara @ 2014 03 06, 17:33)
Vilku Motinele, jo, su tais maziukais yra ka veikti. Iki 12 nemiegoti irgi grafikas paejes. Tas pietu miegas jiems taip dienotvarke nutvarko . Linkiu, kad anksciau gultusi tavoji As siandien saviski keliau po 1,5 val. pietu miego. Tai jau toks visas susnudes buvo. Bet gal kaip nors eitu ta naktini pailginti
Klumpyt, man siais metais, kita menesi, bus 37, del to cia taip greitai greitai norisi.
Tu gal skaičius sumaišei? Pažiūrėjus į nuotraukas atimčiau mažiausiai 10 metų. Aš rimtai. Dėl to taip ir rašiau.
Visiškai pritariu Klumpei, S@msara atrodai TIKRAI 10 metų jaunesnė Perskaičiau ir nepatikėjau, akis patryniau dar kartą į tuos skaičius pažiūrėjau
Aš tai kažkaip užfiksavusi, kad kai laukėmės dar,kad Samsara buvo prie vyresnių, nors pagal foto tikrai ne už ką tiek neduočiau.
Oi, neee. Tikrai atrodau jau virs 30 metu. Ten foto 2 metu senumo Manyciau, kad po nestumo ir 2 metu vaiko auginimo, matosi matosi, kad prie vyresniu. Be to,mano asmeniniu pastebejimu, kai sukanka 35, toks smuktelejimas isvaizdoje pas daugeli pasimatosi, tiek vyrams, tiek moterims. Tik neisizeiskit kas prie vyresniu, as cia tik pazystamiems, realioje aplinkoje, taikau
Jo, taigi to laiko nedaug ir lieka. Virs 40 metu nenoreciau vaikiuko gimdyti Aisku, jeigu koks netyciukas uzkibtu, tada viskas ok, bet planuoti - nea Su MB per ilgai delsem, o ir susipazinom kai man jau 29m buvo. Tiesiog, taip gyvenimas susikloste ir tai dar man atrode, kad oi dar anksti, dar yra laiko Bet as cia vis ta pati per ta pati rasau, atsibodau jums jau
Mes irgi oziuka namie turim. Bet tokiom bangom, kartais visai nieko, o kartais tik laikykis. Dabar supyksta uz menkniekius ir isizeidzia, nubega kur nors i kampa, ant keliu puola, nusisuka i siena ir klupo lupa pakabines. Tai einu vis taikytis Arba, jeigu pylos gauna, uzsimerkia, tipo manes cia nera. Nu ir kaip ant tokio gali pykt
Jo, taigi to laiko nedaug ir lieka. Virs 40 metu nenoreciau vaikiuko gimdyti Aisku, jeigu koks netyciukas uzkibtu, tada viskas ok, bet planuoti - nea Su MB per ilgai delsem, o ir susipazinom kai man jau 29m buvo. Tiesiog, taip gyvenimas susikloste ir tai dar man atrode, kad oi dar anksti, dar yra laiko Bet as cia vis ta pati per ta pati rasau, atsibodau jums jau
Mes irgi oziuka namie turim. Bet tokiom bangom, kartais visai nieko, o kartais tik laikykis. Dabar supyksta uz menkniekius ir isizeidzia, nubega kur nors i kampa, ant keliu puola, nusisuka i siena ir klupo lupa pakabines. Tai einu vis taikytis Arba, jeigu pylos gauna, uzsimerkia, tipo manes cia nera. Nu ir kaip ant tokio gali pykt
S@msariuk, tikrai jaunai atrodai. Neduočiau tau tiek, kiek iš tikro yra
Manasis jei subaram, tai paskui puola apsikabint, maždaug myliu myliu arba atvirkštinė reakcija - mušt ima
Manasis jei subaram, tai paskui puola apsikabint, maždaug myliu myliu arba atvirkštinė reakcija - mušt ima
QUOTE(S@msara @ 2014 03 07, 15:13)
Oi, neee. Tikrai atrodau jau virs 30 metu. Ten foto 2 metu senumo Manyciau, kad po nestumo ir 2 metu vaiko auginimo, matosi matosi, kad prie vyresniu. Be to,mano asmeniniu pastebejimu, kai sukanka 35, toks smuktelejimas isvaizdoje pas daugeli pasimatosi, tiek vyrams, tiek moterims. Tik neisizeiskit kas prie vyresniu, as cia tik pazystamiems, realioje aplinkoje, taikau
hehe, panasi kaip ir mano istorija su MB pradejom gyventi, kai buvo 28 man ir atrode ohoho kiek laiko priešaky, o po to nesigavo vis, taigi aš ne tik kad gimdyt nebenorėjau 40-ties ar daugiau - aš nenorėjau 40-mečio su pampersu rankoje sutikt todėl ir paskubinom antrą kiek tik galėjom.. ir tai 5 mėnesius dirbom, kol gavosi, šiaip norėjau, kad iškarto užkibtų, tada L buvo 9 mėnesiai, tai gi būtų buvęs mažesnis skirtumas, bet ir taip neblogai, pas ja dabar juntami tokie vystymosi šuoliai, jau pradeda ji po biškį su broliu žaist, nes pirmas laikotarpis buvo ignoravimo, antras buvo (labai neilgas) atviro pavydo, trečias - lengva depresija, bet nurašau tai dar ir žiemos pabaigai... dabar, kai atšilo, jau mergina geriau jaučiasi, pradėjo po truputį žaist su broliu, na aišku ir jis jau paaugęs, šypsosi nuolatos, ypač jai, tai ir pralaužė ledus, nes išties žavingas mažiukas yra L balsu juoktis išmoko tik metų laiko kažkur, o šitas nuolat kvatojasi, pirštą parodyk ir juoksis.. nieko nuostabaus, jis paskutinis šeimoje, mažiausiai dėmesio susilaukia, tai tik pažiūri į jo pusę - iškarto šypsena bedantė įsižiebia, na ir aišku jau tada sunku nuo jo nueiti o kas link sunkumo su 2m - galiu pasakyt, kad jokio sunkumo nejaučiu, labai greit pripratau, o ir koks skirtumas su vienu ar su dviem vaikais nemiegoti aš to labai bijojau, kad praeis daugiau laiko ir nebenorėsiu antro, ir liks L vienturtėlė nes jau pradėjau jaust tą dalyką, kad nebenooriu, todėl skubinomes
S@msara, pasikartosiu, bet ir aš tau tikrai tiek metų neduočiau... visą laiką maniau, kad prie jauniklių tu
Paklausyk, ką barric sako. Ar su vienu ar su dviem nemiegoti, koks jau čia skirtumas... O gal kūdikėlis išvis ramuolis būtų...
Paklausyk, ką barric sako. Ar su vienu ar su dviem nemiegoti, koks jau čia skirtumas... O gal kūdikėlis išvis ramuolis būtų...
Laba
Baikit, mamos, dekui uz komplimentus, ale keiciam tema Kaip miegat, ka veikiat ir aplamai ?
Kaip ligoniukai? Kaip Druskute tavo koja?
Gundai , o jei ne ramuolis bus ?
Paskaiciavau, maniskis miega per para 9,5 -10,5 val. isviso. O jusiskiai?
Baikit, mamos, dekui uz komplimentus, ale keiciam tema Kaip miegat, ka veikiat ir aplamai ?
QUOTE(angelface @ 2014 03 10, 11:22)
QUOTE(S@msara @ 2014 03 10, 15:11)
Laba
Mano apie 10- 11 val per para.
Sveikos,
S@msara, aciu kad rupiniesi - zinok, jau pamirsau kad kazkas buvo. Kelias dar raudonas, koja jei kryptelciau skaudetu, bet normaliom salygom - viskas ok.
M. miega 11-13 val per diena, kaip kada. Uzmiega tarp 20.30-21:30, keliasi apie 7, pietu miega 1-2 val.
Blem, tik issikapanojom is negalavimu pereita sav, o vakar vaikinas visa ryta ir popietu praveme... Nebezinau, ka daryt. Siaip ir neatrodo, kad serga, nieko - ir kaip ir nieko nesuvalge... ir ne rotas - nes neviduriuoja... Isvedziau i darza, neskambino, vadinas vel viskas gerai. Neramu man. Pas gydytoja nevesi, kai taip - nes ka jie ten ras...
Butu tempa auksta - aisku, pergyvenciau, bet butu aisku, kad tikrai serga, o dabar tik galvos skausmas.
Vakar jau pabaigiau atidirbti senam darbe, pirmadieni startuoju naujam. O jau bijau
S@msara, aciu kad rupiniesi - zinok, jau pamirsau kad kazkas buvo. Kelias dar raudonas, koja jei kryptelciau skaudetu, bet normaliom salygom - viskas ok.
M. miega 11-13 val per diena, kaip kada. Uzmiega tarp 20.30-21:30, keliasi apie 7, pietu miega 1-2 val.
Blem, tik issikapanojom is negalavimu pereita sav, o vakar vaikinas visa ryta ir popietu praveme... Nebezinau, ka daryt. Siaip ir neatrodo, kad serga, nieko - ir kaip ir nieko nesuvalge... ir ne rotas - nes neviduriuoja... Isvedziau i darza, neskambino, vadinas vel viskas gerai. Neramu man. Pas gydytoja nevesi, kai taip - nes ka jie ten ras...
Butu tempa auksta - aisku, pergyvenciau, bet butu aisku, kad tikrai serga, o dabar tik galvos skausmas.
Vakar jau pabaigiau atidirbti senam darbe, pirmadieni startuoju naujam. O jau bijau
QUOTE(S@msara @ 2014 03 10, 15:11)
O jei ne ramuolis... Mamos viską ištveria O be to ir Benukui gal įvyks lūžis ir miegoti pradės. Auga, keičiasi gruodinukai...
Saulė miegalė. Gulasi apie 10 vakaro, 7 keliu į darželį (bet keliasi labai nenoriai, jei tik kas leistų dar miegotų ). Dar ir pietų kokias 3 valandas numiega
Druskut, sėkmės naujame darbe
Papildyta:
Ai, dar čia ne į temą... Savaitgalį girdžiu Saulė sako: "Auuuuuu, neturiu namųųųųų...." Taip juokas suėmė... Jau iš auklėtojos daržely išmoko. Tai dabar benamę auginu