VM, dar vieni sveikinimai Kaip sveikata?
Samsara dingo... Tikiuos, nieko blogo su B.
Klumpe, liuks kad jau gereja. O nuo ko stomatitas buna?
Aciu uz sveikatos palinkejimus M. siandien vistik nuvedziau darzan, nes tempos ner, kosti jau maziau, su tevu visa ryta duko... isvedant pradejo zliumbt, kad nenori i darza, paskui kad tik su tete eis, paskui kad tetis atsisveikino ir tik mama nuvede... Palikau su mylimiausiais zaisliukais, parejau - ir ka, skambina uz triju valandu auklytes - sako, gal jis griuves, keistai elgiasi, nesupranta vokiskai, ziuri apsiblauses (sake, kaip zoles apsirukes )... nulekiau pasiimti. Na ka, irzlus, bet jokiu simptomu nesimato... Nei tempos, na, snarglys iki keliu, ir kiek pakimes... Stebesiu toliau, ryt i darza neleisiu. Daba (pas mus 6 vakaro) jau miegui susiruoses su tevu lovoj filmukus ziuri... jauciu, ir miegot iskart eis. Ech..
Tiesa, atejo kulverstuko rinkinys. Zaisliukas mazas bet labai mielas, knygutes - skaitau ir vietom pati zvengiu M. dar permazas, bet paskui manau labai patiks. Paveiksliukai labai grazus.
VM - sveikinimai. Taigi, dar viena daugiavaikė šeima. Super. Viskas bus gerai, berniukas mergytėm kaip tik, bus kaip pas Gris.
Tanite - su nauju pirkiniu, svarbus įvykis. Sėkmės įsikuriant.
Klumpe, Druskut - sveikatos.
Tanite - su nauju pirkiniu, svarbus įvykis. Sėkmės įsikuriant.
Klumpe, Druskut - sveikatos.
Druskute, Indriuka, Klumpe,aciu.
Aha Indriuka pagalvojau ir as, kad kaip pas Gris gavosi, irreakcija mano irgi panasi
O kaip jusu seimyna gyvena?
Klumpe, ojetus,net nepagalvociau, kad del stomatito taip buti gali sveikit
Druskute, idomiai cia su taviskiu linku pasveikti
Aha Indriuka pagalvojau ir as, kad kaip pas Gris gavosi, irreakcija mano irgi panasi
O kaip jusu seimyna gyvena?
Klumpe, ojetus,net nepagalvociau, kad del stomatito taip buti gali sveikit
Druskute, idomiai cia su taviskiu linku pasveikti
QUOTE(Klumpė @ 2014 03 04, 15:12)
Ir su tokia būsena jau galima gydytis namie.
sveikit
QUOTE(druskute @ 2014 03 04, 19:14)
Stebesiu toliau, ryt i darza neleisiu.
Tiesa, atejo kulverstuko rinkinys. Zaisliukas mazas bet labai mielas, knygutes - skaitau ir vietom pati zvengiu M. dar permazas, bet paskui manau labai patiks. Paveiksliukai labai grazus.
kad neįsisirgtumėt rimtai
parodyk, kokį tu čia rinkinį pirkai?
labryt
Vilku motinėle, sveikinu, apsiprasi, praeis tas pirminis šokas, o paskui kitaip ir nebeįsivaizduosi, kad galėjo būt
Maniškiai visi kosėja, snarglėjas, mane irgi kabina, krūtinę plėšo, užkniso jau ligos juodai
QUOTE(Gris @ 2014 03 05, 08:39)
Aciu, vakar vakare da buvo biski tempos, siandien vel vaikas kaip ir nieko, tik nevalgo jau trecia diena nieko, isskyrus piena. Bet atsigriebs pasveikes.
Pirkau stai sita: https://www.knygos.l...rstukas-dovanu/
Uzjauciu del sirgimu. As sia ziema pati beveik nuolat sirguliavau... Limfmazgiai da daba skausmingi prisileitus. Bet nieko, jau ne uz kalnu pavasaris
Vakar darze pasejau salotu, zirniu, ridikeliu, morku, burokeliu, pasodinau svogunu. Eksperimentas, bet gal nesupus
Pamiršau papasakoti savo darbo paieškas. Jau senokai po truputį ieškau darbo. Suprantu, kad pagal specialybę įsidarbinti nepavyks, sprantu ir tai, kad švaraus vadybinio darbo taip pat teks palaukti, mat jau 5 metai kaip oficialiai nedirbu- taigi, visiškai atitrūkus nuo darbo rinkos. Taigi, einu praitą panktadienį į savotišką pokalbį dėl darbo. Na, paprasti tie pokalbiai ten, kur "darbininkiška" profesija būna gana paprasti ir trunka neilgai. Niekas per daug nieko neklausinėja, aprodo ką ir kaip reiks daryti, o tu jau sprendi- tinka tau, ar ne. Man tas darbelis pasirodė visai patrauklus. Gamyba, daug gulkių, bet kolektyvas nedidelis, patalpos gana jaukios, vadovas pasirodė labai blaivaus mąstymo. Darbo laikas idealus ir atlygis viliojantis (palyginti su tuo, kurį siūlo dauguma prekybcentrių). Grįžtu namo euforijoj. Belieka viską aptarti su šeima, įprašyti auklę, kad iki rudens dabotų visą dieną (dabar daboja po kelias valandas ir daugiau nenori, nes jai sunkoka), ir pirmadienį duoti atsakymą. Nu ir ką- parvarau namo, aunuosi koridoriuje batus, girdžiu telefono skambutį:
-Greičiau atbėk. Man atrodo, mazgis susirgo. Nu ką, atlekiu pas auklytę, tas ant rankų laikomas kaukia. Jau nereikia apžiūros. Iškart aišku, kad kyla temperatūra. Čiumpu į glėbį ir parpilu namo. O toliau jau jūs žinot. Sekmadienį paryčiui atsidūrėm ligoninėj.
Nu ne iki naujo darbo man ten... Tik perskambinau pirmadienį darbdaviui padėkoti už pasiūlymą ir pranešti, kad nedirbsiu. Sudėliojo mano pilietis visus mano reikalus į reikiamas vietas. Dabar ir svarstau, ar aplamai dar ieškoti, ar laukti rudens, vesti į daržą ir žiūrėti kas bus. Turint omeny, kad mano uždarbis nebus didelis ir šeimos finansinės padėties pastebimai nepagerins, gal imti ir palaukti? Nors kita vertus, taip norisi išeit iš namų...
Žodžiu, aš giliam pasimetime.
O tuo tarpu, kol dar nesusiradau darbelio ir neišėjau iš namų, turiu kaunietėms pasiūlymą. Kažkada minėjau, kad namie užsiimu siuvimu. Tai jei kuriai reiktų ką pataisyti, palenkti ar pasiūti, maloniai prašome kreiptis. Lenkiu ir trikotažą, nes turiu plokščiasiūlę. Gyvenu Šilainiuose. Raykit į až, atsiųsiu tel nr suderinimui.
-Greičiau atbėk. Man atrodo, mazgis susirgo. Nu ką, atlekiu pas auklytę, tas ant rankų laikomas kaukia. Jau nereikia apžiūros. Iškart aišku, kad kyla temperatūra. Čiumpu į glėbį ir parpilu namo. O toliau jau jūs žinot. Sekmadienį paryčiui atsidūrėm ligoninėj.
Nu ne iki naujo darbo man ten... Tik perskambinau pirmadienį darbdaviui padėkoti už pasiūlymą ir pranešti, kad nedirbsiu. Sudėliojo mano pilietis visus mano reikalus į reikiamas vietas. Dabar ir svarstau, ar aplamai dar ieškoti, ar laukti rudens, vesti į daržą ir žiūrėti kas bus. Turint omeny, kad mano uždarbis nebus didelis ir šeimos finansinės padėties pastebimai nepagerins, gal imti ir palaukti? Nors kita vertus, taip norisi išeit iš namų...
Žodžiu, aš giliam pasimetime.
O tuo tarpu, kol dar nesusiradau darbelio ir neišėjau iš namų, turiu kaunietėms pasiūlymą. Kažkada minėjau, kad namie užsiimu siuvimu. Tai jei kuriai reiktų ką pataisyti, palenkti ar pasiūti, maloniai prašome kreiptis. Lenkiu ir trikotažą, nes turiu plokščiasiūlę. Gyvenu Šilainiuose. Raykit į až, atsiųsiu tel nr suderinimui.
Klumpe, puikiai tave suprantu. Nors manasis ir eina daržan, bet tokiu atveju irgi reikia žmogų turėti, kuris ligos atveju galėtų namie pabūt su vaiku. Maniškis jei suserga, tai 2 savaitės braukiasi, nes kol išsisloguoja, kol išsikosti, tai laiko sočiai praeina. Dabar va vėl nevedu dėl roto, siaučia visam darže, grupėj tik keli vaikai sveiki telikę, visi kiti jau nusividuriavo ir nusivėmė, keli jau ir ligoninėj pabuvo. Bijau, kad ir manasis pasigaus, tad laikau namie, o darbai stovi... Ryt sakiau kviesiuosi mamą, kad pora dienų pabūtų, nes ir dirbt reikia, ir daiktus pakuot, ir dar pasivalyt naujam bute šį tą, nes savaitgalį jau grand daiktų vežimas. Gerai tik viena, kad dirbam ant savo galvos, jokiam vadovui neturiu aiškintis, kodėl neateinu, bet aišku darbai lieka nepadaryti, teks suktis kaip bitei, o jei ilgiau namie pabūt, tai jau visai prastai.
Dėl siuvimo, turėsiu omeny
Dėl siuvimo, turėsiu omeny
QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 03 03, 22:25)
Labas mergiukai, buvau visai jus pametusi, bet kazkaip atkapsciau
Druskute, sveikatos maziukui o skiriasi nuo musiskiu Uzgavenes ten?
Mes gyvenam gerai, mazajai buvo atopinis išlindęs tai bėdelių turėjom, o šiaip..
Naujiena tokia, kad liepos mėnesį mūsų šeimyna pasipildys dar vienu nariu, ir panašu, kad tai bus berniukas. Tokiam lengvam šoke esu, reikia kažkaip smegeninėj susidėlioti viska
Druskute, sveikatos maziukui o skiriasi nuo musiskiu Uzgavenes ten?
Mes gyvenam gerai, mazajai buvo atopinis išlindęs tai bėdelių turėjom, o šiaip..
Naujiena tokia, kad liepos mėnesį mūsų šeimyna pasipildys dar vienu nariu, ir panašu, kad tai bus berniukas. Tokiam lengvam šoke esu, reikia kažkaip smegeninėj susidėlioti viska
OOOO kaip smagu, būsi daugiavaikė mama na kokie čia šokai gali būt džiaugsmas ir tiek - tikrai gruodinukės pavaro, kiek naujo mailiaus užderėjo
QUOTE(Tanite @ 2014 03 04, 00:18)
Pas mus naujienos tokios, kad nusipirkom butą. Apsitvarkom ir bandom kraustytis. Didelių remontų dabar nenusimato, artimiausioj ateity tik, nes norim dalį sienos griauti, o tam reikia leidimų ir t.t., tad teks katorga visa tai susirankioti, užtrunka visgi tokie dalykai. Norim kuo greičiau iš nuomojamo buto pabėgti.
sveikinu su dideliu pirkiniu aš jau pradėjau žvalgytis namų... kol kas tik stebiu rinka, bet kliek žinau - mano norai pildosi ne dabar, tai po metų po kitų na arba po 20
QUOTE(Klumpė @ 2014 03 04, 16:12)
ojjj kaip nefaina, nebesirkit daugiau - o kas dėl darbo, tai gal jis nebuvo tau skirtas, visad reik manyt, kad kažko atsisakymas išgelbėjo nuo kokio bieso dar blogesnio dėl siuvimo - gaila, kad ne vln, man kaip tik reik užuolaidų.. pati siuvimo mašinką turiu, bet abi rankos kairės toje vietoje
Papildyta:
ai gi nepaminėjau L - sunkus amžius isterijos kasdieną, per prievartą į lauką, per prievartą atgal.. noriu rengtis šitas kelnes... ne nenoriu.. nieko nenoriu... pagrindinis žodis ne - kaip pas jus? pirma paauglystė?
barric, o taip, tikrai ta pirmoji paauglystė kankina mažuosius. viską tik pats, būna kokios nesąmonės užsimano, paskui staiga jau nebenori. šiandien pvz gulėsi į lovą su rūbais, maždaug nesiprausiu ir nenusirenginėsiu. šiaip ne taip po ilgų diskusijų visgi nusirengė, nuėjom nusipraust, o jau dantis per vargus šiaip ne taip. dabar praust gali tik mama, neduok Dieve vyras nusives jį, tai užsiklyks iki kritimo. nu ir aišku kuo garsiau parėkt svarbu, jei ko negauna. ir dar taip demonstratyviai, atvira gerkle ir kuo skardžiau. bet pas jį žiūriu tokiom bangom užplaukia, būna periodas, kada tiesiog auksinis vaikas, ir tėtis draugas, ir viskas šiaip įtinka, o būna užeina debesėliai, nu tikras velniukas, absoliučiai nesukalbamas.
Laba diena
Vilku Motinele, labai fainos naujienos Zaviuosi as visomis, kurios dar karta planavot, o tos kurios ir treciukus susiplanavot, nepakartojamos Man geda, bet mes norejom siais metais planuoti, bet, nu, tokie mes esame isseke, del jo tokio ankstaus kelimosi, kad man atrodo liks musu bernaitis vienturtis. Nu, tikrai zinokit, daugiau nei isseke, abudu pajuode, einam gulti dabar jau ir po 9 vakaro, bet organizmui nezinia kiek reikia poilsio, kad atgaut jegas. Vis delto tie du metai su tiek mazai miego padare savo.
O del berniuko, man irgi buvo keista kai suzinojau . Berniukai labai labai faini
Aciu, kad rupinates, B niekas lupos nepjaustys, sako per pusmeti turetu ta iaugusi siula pats organizmas atmesti, o tada ir tas sukietejimas isnyks. Bet taip atsakingai visi ji apziurejo, viska apsvarte ir paleido mus. Jei butu uzdegimas koks ar slapiuotu, ar siaip, butu eme siula lauk, o dabar lauksim visi. Tiesa, Druskut, gerai, kad mes nesusitikom, nes jau toki visa nervuota, pervargusi, sustresavusi namo parsivezem, kad baisu. Nejo tam paciam kabinete susisneketi, reikejo man su juo iseiti lauk, tetis visas galimybes ir diagnoze isklause. Tiek klyke, kad baisu, tik pamato koki baltaskverni ir viskas. Uzvakar dar buvom pas ausu ir nosies nueje, tai kai kuriu tyrimu negalejo net atlikti. Norejau as ji ir pas ortopeda nuvesti sio menesio gale, bet nukelsiu visus terminus , nes tiek isistresaves vaikas, tiek isibaimines gal uzsimirs truputi visas tas siaubas.
Visiem visiem sveikatos Berlynas irgi visas sloguojantis ir kosintis, bronchituojantis ir kitoks -uojantis
Vilku Motinele, labai fainos naujienos Zaviuosi as visomis, kurios dar karta planavot, o tos kurios ir treciukus susiplanavot, nepakartojamos Man geda, bet mes norejom siais metais planuoti, bet, nu, tokie mes esame isseke, del jo tokio ankstaus kelimosi, kad man atrodo liks musu bernaitis vienturtis. Nu, tikrai zinokit, daugiau nei isseke, abudu pajuode, einam gulti dabar jau ir po 9 vakaro, bet organizmui nezinia kiek reikia poilsio, kad atgaut jegas. Vis delto tie du metai su tiek mazai miego padare savo.
O del berniuko, man irgi buvo keista kai suzinojau . Berniukai labai labai faini
Aciu, kad rupinates, B niekas lupos nepjaustys, sako per pusmeti turetu ta iaugusi siula pats organizmas atmesti, o tada ir tas sukietejimas isnyks. Bet taip atsakingai visi ji apziurejo, viska apsvarte ir paleido mus. Jei butu uzdegimas koks ar slapiuotu, ar siaip, butu eme siula lauk, o dabar lauksim visi. Tiesa, Druskut, gerai, kad mes nesusitikom, nes jau toki visa nervuota, pervargusi, sustresavusi namo parsivezem, kad baisu. Nejo tam paciam kabinete susisneketi, reikejo man su juo iseiti lauk, tetis visas galimybes ir diagnoze isklause. Tiek klyke, kad baisu, tik pamato koki baltaskverni ir viskas. Uzvakar dar buvom pas ausu ir nosies nueje, tai kai kuriu tyrimu negalejo net atlikti. Norejau as ji ir pas ortopeda nuvesti sio menesio gale, bet nukelsiu visus terminus , nes tiek isistresaves vaikas, tiek isibaimines gal uzsimirs truputi visas tas siaubas.
Visiem visiem sveikatos Berlynas irgi visas sloguojantis ir kosintis, bronchituojantis ir kitoks -uojantis
Samsara, dekui, o del vaikiuko tavo isivaizduoju kaip tie chalatai ibaugina Nors atrodo gal vienas kitas kazka skausmingo daro, bet nurasoma visiems...
Del oziuku tai panele irgi oziuota. Buvo nusprendusi nemiegoti pietu miego nemiegojo gal 3 menesius, nebent pasitaikydavo vaziuoti kazkur tokiu metu tai luzdavo o namie ne uz ka. Ir sia savaite nusprende, kad jai reikia vel pietu miego. aisku to pasekoje keliasi 9 gulasi 12, bet jei nemigdau pietu tai vakare isteriju koncertas... ir vis mama kelk.. O mamai uzdrausta kilnoti svorius, tame tarpe ir vaika. Tai apsikabinam pasimyluojam jos lygyje, bet nekeliu.. Liudna del sito bet ir kita vaikiuka saugoti reikia..
Del oziuku tai panele irgi oziuota. Buvo nusprendusi nemiegoti pietu miego nemiegojo gal 3 menesius, nebent pasitaikydavo vaziuoti kazkur tokiu metu tai luzdavo o namie ne uz ka. Ir sia savaite nusprende, kad jai reikia vel pietu miego. aisku to pasekoje keliasi 9 gulasi 12, bet jei nemigdau pietu tai vakare isteriju koncertas... ir vis mama kelk.. O mamai uzdrausta kilnoti svorius, tame tarpe ir vaika. Tai apsikabinam pasimyluojam jos lygyje, bet nekeliu.. Liudna del sito bet ir kita vaikiuka saugoti reikia..
QUOTE(S@msara @ 2014 03 06, 15:24)
Laba diena
Nu ko jūs čia skubinatės dėl to antro vaiko? Kiek tau metų? Laiko neturi? Pavargot, pailsėkit. Pagyvenkit kelis metus, atsigaukit, o paskui ir antram leliukui laikas ateis. Aš Šarūno susilaukiau kai man buvo 33 metai. Ir tai dar būčiau patempus gumą, ale pagalvojau, kad paskui gali gautis negerai.
Mano nuomone, vaikai turi gimti tada, kai mama jau jų nori, o ne tada, kada aplinkinių nuomone "jau laikas". Mane eilę metų visi gruzino kada turėsim antrą vaiką. Paskui atstojo, matyt galvojo, kad beviltiška. O kai sužinojo, kad laukiuosi, buvo siaubingai nustębę, maždaug "kaip čia dabar taip sugalvojot". Ne vieną kartą esu minėjus, kad niekada nesigailiu dėl didelio amžiaus skirtumo. Man nuo to tik lengviau. Neturiu nei kantrybės, nei begalinio atsidavimo. Tai kam kankintis pačiai ir kankint vaiką?