Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

QUOTE(druskute @ 2014 02 26, 20:39)
nea, tik skype , tel arba emeila
Busiu si penktadieni 11 ambasadoj, tada jau laisva:) arba jeianksciau atvaziuosiu, tai ir pries tai laiko tureciau.

Ui, si penktadieni einam del luposi ligonine. Ziures ka daryti. Kiek ilgai busi Berlyne, ta prasme,kelinta skrydis atgal?
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2014 02 26, 23:16)
Ui, si penktadieni einam del luposi ligonine. Ziures ka daryti. Kiek ilgai busi Berlyne, ta prasme,kelinta skrydis atgal?

as su masina mirksiukas.gif Nieko tokio, bus ir kitu kartu, jei ka.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
noreciau prie jusu prisijungti.
Auginu 2 metuku berniuka, gruodinuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcipanus @ 2014 02 28, 18:09)
Sveikos mamytes,
noreciau prie jusu prisijungti.
Auginu 2 metuku berniuka, gruodinuka smile.gif

Maloniai prašom į mūsų būrį. Tokiu atveju paprašysime plačiau prisistatyti: ką auginate, kuriame regione bazuojatės, ką mėgstate ir t.t.
Nekantraiai lauksim žinių.
Atsakyti
Sveikos, tylu cia.

Mano M. sirguliuoja: pakosti, uzkimes, naktim prabunda, su tempa apie 37,3 - maza, bet atrodo labai karstas, ir nemiega tada kokias 2 valandas, reik su juo kartu nemiegoti. Bet ryt leisiu vel i darza, ziuresim.
Buvom siandie vokiskose uzgavinese - tai, ka dalyvis auga smile.gif Ir baliona jam suorganizuok, paskui plot uzsimane, paskui ji paleisk - sokti pradejo, tarp zmoniu lakstyti, linksminos zmogeliukas:)

Samsara, ka sake daktarai?
Atsakyti
Druskut, neleisčiau aš jo į daržą... unsure.gif

Samsariuk, kaip jūs?

Ir LABAS naujokei 4u.gif
Atsakyti
Labas mergiukai, buvau visai jus pametusi, bet kazkaip atkapsciau smile.gif

Druskute, sveikatos maziukui smile.gif o skiriasi nuo musiskiu Uzgavenes ten?

Mes gyvenam gerai, mazajai buvo atopinis išlindęs tai bėdelių turėjom, o šiaip..

Naujiena tokia, kad liepos mėnesį mūsų šeimyna pasipildys dar vienu nariu, ir panašu, kad tai bus berniukas. Tokiam lengvam šoke esu, reikia kažkaip smegeninėj susidėlioti biggrin.gif viska smile.gif
Atsakyti
VM, sveikinimai nestuke.gif džiugu, kai gruodinukams sesės ar broliai į draugiją atkeliauja. smile.gif

Druskute, aš turbūt tokio neleisčiau daržiukan, tegul išsveiksta labiau. Aš saviškio dabar nevesiu kelias dienas, bo rotas grupėj užsiveisė. Atsilaikė mažas kol kas, bet neaišku ar visgi tikrai nepasigavo. Jei jau turim tą brudą, tai lai namuose ir prasideda visi blogumai, o ne darže. O jei nepasigavo, tai gal išvengsim visai sakau, jei kontakto neturės. g.gif

Pas mus naujienos tokios, kad nusipirkom butą. Apsitvarkom ir bandom kraustytis. Didelių remontų dabar nenusimato, artimiausioj ateity tik, nes norim dalį sienos griauti, o tam reikia leidimų ir t.t., tad teks katorga visa tai susirankioti, užtrunka visgi tokie dalykai. Norim kuo greičiau iš nuomojamo buto pabėgti.
Atsakyti
Vilkų motinėle, sveikinam sveiKINAM SVEIKINAM wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
VM džiugu, sveikinam 4u.gif . Kaip suprantu neplanuotas, na bet nieko greit apsiprasit juolab - kuo daugiau tuo smagiau 4u.gif
Atsakyti
Ryzandra, Angelface,Tanite ačiū už sveikinimus smile.gif

Planuotas vaikiukas ir laukiamas, šokas tame, kad berniukas, kažkaip nuojauta tiek pas vyrą tiek pas mane mergaitę pranašavo smile.gif bet apsiprasim manau. Čia tik pirminis toks kažkosk keistumas smile.gif

Tanite sveikinimai su pirkiniu wink.gif
Atsakyti
Sveikinam ir mes dar vieną būsimą mamytę.

O mes su ne kokiom naujienom. Šiandien gryžom iš ligoninės. Ketvirtadienį pradėjo kosėt, penktadienį pakilo temperatūra, sekmadienio naktį išvykom su greitąja, nes temperatūra nenorėjo kristi, be to, mazgis porą kartų krūptelėjo. Išsigandau, kad gal tai tie visur aprašomi traukuliai. Tai dėl šventos ramybės buvom išgabenti į ligoninę. Priėmime pastebėjau, kad jo lūpa kažkokia ištinus ir viduje matosi didelis baltas plotas. Pasirodo, tai bjaurybė stomatitas. Panašu, kad nuo jo ir buvo sukilus tempetarūra. Bet dėkui Dievui, dabar jau apkrito (liko 37 su kelio dalim). Ir su tokia būsena jau galima gydytis namie. Gerai, nes jaunikaitis ribų nejaučia, savotiškai išnaglėjo besirgdamas- laksto visur ir kariasi į padanges. Netiko ponaičiui uždara patalpa ir pasyvus gyvenimo būdas. Dabar bando atsigriebt už prarastą laiką.
Atsakyti