Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

QUOTE(druskute @ 2014 02 17, 00:22)

As uzsikepiau kulverstuko knygele pirkti , parduoda tris kartu su zaisliuku. Gal kuri matet/ pirkot - ar verta? M. labai ziuri ta filmukus su kulverstuku, tai galvoju, kad knygeles irgi gal patiktu g.gif

Nemačiau tokios, bet jei filmukus žiūri, personažas pažįstamas ir mylimas tai ir knygelės turėtų patikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2014 02 13, 20:55)
Zydinti, kaip nestumas, kaip jautiesi? Kuo sitas kitoks?

ačiū, jaučiuos gerai, pagal mane toks pat lengvas nėštumas kaip ir pirmasis, aišku nėra visiškai kad nenėščia, bet tie smulkūs nepatogumai juk normalu rolleyes.gif Sunkiau tik dėl to, kad kai jautiesi pavargus ir norėtum prigult, tai tam mažam siautului visiškai neįdomu, dar užlips pašokinėt ant gulinčios biggrin.gif ypač pradžioj sunku buvo kai miego ištisai norėjau.

G tai nei soskės nereikėjo, nei jokių migdukų, mama visad šalia, tai jei nusiramint ar migdytis - būtinai manęs ir reik, jokių mamos pakaitalų šitas vaikas nepripažįsta biggrin.gif bet miegot susitempia visas mašinas kurių pavadinimus žino doh.gif

Mes dabar bandom išmokyt pūst nosį, nu niekaip jam šitas aukštasis mokslas nedaeina doh.gif blogiausia kad visų kurių vaikai pučia išmoko savaime, nereikėjo niekaip ten mokint. O mes jau čia visaip kaip, ir žaidimais ir dainelėm ir nieeekooo... o traukt tokia kančia, ir vaikas kankinasi ir man jau jėgų pritrūksta verysad.gif Gal čia kas išmokinot vaikus, o ne patys išmoko? pasidalinkit kaip...
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2014 02 17, 19:16)
ačiū, jaučiuos gerai, pagal mane toks pat lengvas nėštumas kaip ir pirmasis, aišku nėra visiškai kad nenėščia, bet tie smulkūs nepatogumai juk normalu  rolleyes.gif Sunkiau tik dėl to, kad kai jautiesi pavargus ir norėtum prigult, tai tam mažam siautului visiškai neįdomu, dar užlips pašokinėt ant gulinčios biggrin.gif ypač pradžioj sunku buvo kai miego ištisai norėjau.

G tai nei soskės nereikėjo, nei jokių migdukų, mama visad šalia, tai jei nusiramint ar migdytis - būtinai manęs ir reik, jokių mamos pakaitalų šitas vaikas nepripažįsta biggrin.gif bet miegot susitempia visas mašinas kurių pavadinimus žino doh.gif

Mes dabar bandom išmokyt pūst nosį, nu niekaip jam šitas aukštasis mokslas nedaeina  doh.gif  blogiausia kad visų kurių vaikai pučia išmoko savaime, nereikėjo niekaip ten mokint. O mes jau čia visaip kaip, ir žaidimais ir dainelėm ir nieeekooo... o traukt tokia kančia, ir vaikas kankinasi ir man jau jėgų pritrūksta  verysad.gif Gal čia kas išmokinot vaikus, o ne patys išmoko? pasidalinkit kaip...

Nejuokauk. Tas pyplys 2 metų, o tu jau tokių sudėtingų dalykų mokai? Mano merga 4 metų dar nemokėjo. kaip kiti savarankiškai išsipučia- neįsivaizduoju. Iš saviškio šito dar visai nesitikiu.

Beje, loristė liepė bandyt kartu su mama pro nosį pūsti plunksną. Kuris toliau nupūs, tas laimės. Tik buvo bėda- mano dukra ilgai bijojo plunksnų. Bėgdavo nuo jų kuo toliau. Bandyk su savo mažuoju, gal ir pavyks.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 02 17, 20:41)
Nejuokauk. Tas pyplys 2 metų, o tu jau tokių sudėtingų dalykų mokai? Mano merga 4 metų dar nemokėjo. kaip kiti savarankiškai išsipučia- neįsivaizduoju. Iš saviškio šito dar visai nesitikiu.

Saulė išsipučia ax.gif bet čia turbūt dėka ilgai nesibaigiančių slogų... doh.gif nes kažkaip ypatingai ir nemokinom, kartais tik parodydavom kaip pūsti o ji greitai pagavo kampą smile.gif Aišku dar ir nuo nuotaikos priklauso išsipūs ar ne doh.gif
Atsakyti
Su plunksna visai gal ir nieko toks pažaidimas. Draugų mergaitė tai tik iš savo pusseserės išmoko, t.y. iš kito mažo vaiko, nors iki tol irgi niekaip neišeidavo. Sunku pasakyti, kas gali padėt šioj vietoj. Mums kažkaip savaime gavosi, vis parodydavom, kad pūsk per nosį ir galiausiai pavyko. Aišku tas išpūtimas labai paviršutiniškas, negilus, lieka ten tų snargliukų daug, bet tada jokių traukimų nebedarau, nes tikrai neišlaikyčiau aš jo. jau metinuko nenulaikydavau, ką čia tokį drambliuką biggrin.gif bet tfu tfu tfu, kad tų slogų mažiau tik būtų.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na va, kas visas masinas jau pazista, kas veidukus ir masinas piesia arba skaiciuoja iki 10 bigsmile.gif B beveik visas spalvas pazista, abiejom kalbom. Skaiciuojam tik iki 3. Du, eins,trys biggrin.gif ir butent "eins" po "du" smile.gif

Beno megstamiausias filmukas "Karlsonas sugrizo". Kiekviena diena ji ziuri ir "dar dar noni".
Megstamiausia scena, kur Karlsonas sako, kad pienas isbego. "Kalson vijo, Bok isbego milch" . Karlsona vijosi Bok, Bok pienas isbego biggrin.gif

Su tutuko metimu, tai sudetingai, tiksliau labai jau isgyvena jis. Kai parodem ta vakara, kad varle nukando tutuko gala, jetau, kaip jis su sirdgela i juos ziurejo (turim du). O vakar vakare tiek jau nutrumpinti búvo, kad nejo ciulpt. Visaip bande detis ir su rankyte prisilaikyti. Aisku, neuzmiega ilgai, nakti daznai pasibudineja, nors dabar truputi sirguliuoja, gal del to taip prastai miega. Mamos, per kiek laiko pas jusu vaikuciu tas luzis isvyko, ta prasme, kad lengvai uzmigo be tutuko. As tai iki 3 metu su soske burnoj vaiksciojau. Todel labai gerai atsimenu, kad dar ilgai su sirdgela apie savo tutuka galvodavau ir jo ilgejaus biggrin.gif biggrin.gif

Nosies ir musiskis dar nepucia, bet i virsu traukia. Netraukiu as snargliuku, nes butu baisus klyksmas.

Mes dar turim tokia "problema". B apatine lupa "kabo". Tiksliau visada prasiziojes. Turi mazus mazus polipus, daktaras sake, palaukti, daugeliui vaiku patys, be operacijos, isnyksta. Bet man atrodo, kad pas ji burnos sritis, tokia "minksta". Kaip galima butu tai "istaisyti", nes pas logopeda cia tokiu mazu dar nesiuncia, kad skirtu burnai, lupoms pratimus. Gal pas ka buvo taip? Bandom mes burbulus pusti, bet gal zinot kitokiu budu? 4u.gif
Atsakyti
labytis smile.gif manoji mergaitė moka taip pusėtinai nosį pust smile.gif bet ne visada tą daro smile.gif doh.gif tai aš jai netraukiu snarglio, nušluostau išbėgusį ir tiek, purškiam labai tankiai jūros vandeniu ir praeina labai greit smile.gif

druskute biskvitas tarkim toks http://creamvegan.bl...og-post_25.html o kremas: blenderiu sutrini avokada ar du, reik žiūrėt pagal kiekius, citrinos sulčių, idedi cukraus pudros, bananą, persimoną arba kokį nors kitą tirštą vaisių... na jei nori šokoladinio kremo, dar kakavos priberi ir vis ragauji, nes visko p[agal skoni reik det smile.gif... tada pertepi biskvitus:) o puošti galima tuo pačiu kremu aptept arba IŠ CUKRAUS PUDROS IR UOGU SULČIŲ GLAZŪRĄ PADARYT smile.gif
Atsakyti
Kaip ir galvojau kolkas atsakymai tik tų kuriem užteko parodyt ir vaikai savaime išmoko verysad.gif
bandėm tą žaidimą su pūtimu, tik ne plunksną o vatos gumuliukus pūčiau... aš pūčiau o G juokėsi ir juos rinko bei nešė slėpt į gerų daiktų slėptuvę biggrin.gif Nusprendžiau dabar atidėt mokymus po 3 nesėkmingų dienų ir pratesim kai nesirgs...

Maniškiui žiauriai dažnai ta sloga kartojasi ir ji labai labai ilgai nepraeina, jau visko prisibandėm ir vistiek va.. Dvi sav darže- trys namie. Šįkart ir be antibu neprasisukom, nes jau nusprendžiau nebekankint to vaiko ir snarglio netraukt ir sloga komplikavosi į abiejų ausų stiprų uždegimą per 2 dienas nuo to kai nebetraukiau... Sakė jei nepučia būtina arba traukt arba išsičiaudėt padėt, nes kitaip va iki tokių komplikacijų dakeliaujama...
LOR norėjo tiesiai į ligoninę mus siųst, bet dar kolkas šeimos gyd paliko antibus namie pagert, žiūrėsim ar gerėja.
Atsakyti
Ojej, kaip sunkiai čia jums komplikavosi unsure.gif Nu svarbu kad dabar vaistai padėtų, nes ligoninėj tikras vargas. Aišku kai jau reikia, tai niekur nedingsi, bet geriau jau išvengt to "malonumo". Linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Aš Benui į nosytę po lašiuką tokios gėlės(man atrodo, kad paleistuvė ji vadinasi, bet tikrai negarantuoju, pas senelius kokius tikrai turėtų ant palangės augti) sulčių įlašinu, ji sukelia čiaudulį, pasisodinu ant kelių arba šalia būnu ir laukiu kada suveiks, pradeda čiaudėt gal kokius 5-6kartus išviso sučiaudi, tai tik greit burnytę užčiaupiu ir gaunasi, kad visi snargliukai pro nosytę išeina, nu žodžiu bandau aiškint kaip apsieiti be traukaliojimo.. Mums mama vaikystėje lašindavo, visai patikdavo pačiaudyt, tik iš pradžių kartokas skonis būna..
Maniškiui su pūtimu, tai seniau kaip ir mokėjo, dabar vėl nebemoka doh.gif
Žydinti sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryzandra: 19 vasario 2014 - 21:50
Prisiduodam po klausos tyrimų. Viskas su ausytėmis puiku, klausa kaip išsireiškė gydytoja - ideali. Labiausiai baiminausi, kad nesileis ten į ausytes tų ausinėlių įkišt, bet viskas kuo puikiausiai pavyko, gera gydytoja istoriją apie pypsinčias mašinėles sukūrė, tai jau labai įdomu buvo paklausyt, kaip ten jos pypsi biggrin.gif o paskui dar kai filmukus per ekranėlius parodė, tai išvis biggrin.gif tik gerai, kad su vyru važiavom, nes nzn kaip būčiau viena susitvarkius. Judruolis tas mano vaikis, gaudžiau po koridorius, maratoną tikrą atlaikiau biggrin.gif bet dabar jau laimės užtai pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 02 21, 13:11)
Prisiduodam po klausos tyrimų. Viskas su ausytėmis puiku, klausa kaip išsireiškė gydytoja - ideali

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti