Labas
Indriuka, plunksnine striuke galima dziovinti dziovykleje, tik turi ideti teniso kamuoliukus kelis, nes kitaip, sukris plunksnos
Mano nuomone, jeigu paliksi "naturaliai" dziuti irgi sukris, neatrodys kaip pries skalbima. Su mano paltu taip buvo.
Einam mes miegoti 22.30. Kartais ir reciau, tiksliau daznokai. Na, retai, kada 22.00 , nes taip norisi nors tas kelias valandas ramiai viska pasidaryti, ar tai po interneta pasizvalgyti, ar telika dviese gero vyno taure gurksnojant paziureti
Nes rytojus prasideda visada zymiai anksciau, nei mes keltumemes. As vis tikiuosi, kad gal su kokiais 3-iais metais isaugsim, mes toki ankstyva kelimasi.
Nes jeigu dabar dar antra maza turetume, tai nezinau ka ir galvoti reiketu. Nes B budavo pirma menesi iki 3 val. nakties del koliku nemiegodavo, tai jeigu ir antram taip butu, o B 5 keltusi
Nors B niekada su miegu nedraugavo, atsimenu nesiodavau as ji , kad savaites kudikis nors kiek diena pamiegotu. Nesiodavau valanda, miegodavo pusvalandi
Budravo dienom tolka tak. Veliau nakti keldavos tik viena karta, kai cia mamytes vargdavo su belekiek kartu per nakti kelimaisis. Taciau miegodavo iki 5 ar tai 6. Ir toki rytini kelimasi islaikes ir kiek paankstines iki dabar
Sorry, kad as cia su miego temom jums galvas kvarsinu, bet jau jegu ir dar nezinau ko truksta..
Mes irgi baisines peledos
aisku, dabar priversti buti vyturiais, jeigu kartais sau leidziam pavakaroti, tai keliames su 4 valandu naktinio miego trukme.
Musiskis panasu buvo i Vy
Aisku, sunki ta tevyste, bet visada ir tom rytinem valandom bandau megautis, suteikti joms zavesio, ir visas tas akimirkas i save sugerti, nes zinau, kad ateis laikas kai su nostalgija apie tai prisiminsim, kai musu maziukas nebebus maziukas, ir kurio lauksim issilge pargriztant nors trumpam namo. Vistik, laimingi mes esam zmones, kad turim musu mazylius
Nors kartais buna taip sunku... butent ta 4.30 val. ryto
Su soskes atpratinimu startuojam siandien vakare, kad jeigu ka, tos pacios sunkiausios dienos ispultu savaitgali. Nukirpsim po truputi tutuko, ir trumpinsim iki kol nieko is jo neliks. Sakysm, kad cia varles darbas, nes ji pas mus oj koks baisus gyvunas
Musiskis irgi neturi jokiu minkstuku, merliuku ir pan. Galvojau, kad mes vieninteliai tokie
Jo,
Tanite, kaip jusu tyrimai?
Gris ?
Barric, jeigu sita tyla del mano posto, tai