Įkraunama...
Įkraunama...

2011 gruodinukai

QUOTE(S@msara @ 2014 02 13, 12:47)
Klumpe, musiskiui irgi nemaiso slapios kelnes, ir pamperso nenorim keistis. Dar as, tai as, bet visiem kitiem nenori be kovos pasiduot smile.gif Zodziu, nei pampersas tinka, nei puodas, tokia logika  biggrin.gif Mes planuojam rimtai uzsiimt siuo reikalu nuo geguzio. Nuo rytojaus zadam dar ir tutuka atimti. Mum su MB jau dabar baisu daros  ph34r.gif

Siandien kelemes 4:40 ryto. Nu ir ka daryt  protest.gif  frusty.gif

O Mariana, čia tai man jau labai žiauriai nuskambėjo. Tai kada tada jis eina pietų? Kada guldot vakare?

O popkio mūsiškis atsisakė lapkričio mėn. Suslogavo ir gal jam buvo neskanu? Spjovė vieną sykį, spjovė kitą. Rezultate jam jau seniai jų nereik. Net keista, nes buvo puiki tėvų terorizavimo priemonė.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 02 13, 15:33)
Tai kada tada jis eina pietų? Kada guldot vakare?

O popkio mūsiškis atsisakė lapkričio mėn. Suslogavo ir gal jam buvo neskanu? Spjovė vieną sykį, spjovė kitą. Rezultate jam jau seniai jų nereik. Net keista, nes buvo puiki tėvų terorizavimo priemonė.

Po 12 val., apie puse pirmos kazkur, miega apie 2 val., kartais ir trumpiau. Vakare po 8, apie puse devyniu. Siaip kartais eina ir desimta, o keliasi vistiek 5, buna , kad ir iki 5:30 miega, bet cia retai taip.
Ar yra dar tokiu gruodinuku daugiau cool.gif ?

Koks Sarunas protingas, ka cia ta guma ar silikona ciulpti. Pas mus tai bus kova , kaip ir su daugeliu kitu dalyku rolleyes.gif

Zydinti, kaip nestumas, kaip jautiesi? Kuo sitas kitoks? Mes vis galvojam apie antra, bet man taip nesinori to nestumo, po to irgi vos ne du metus tokia siaip sau savijauta buvo... Nestumo metu buvau tokia susizavejus, taip patiko buti nesciai, o dabar kazkaip siaip sau, tokia "atsalus" siuo reikalu jauciuosi, vel viskas is per naujo butu smile.gif Tikriausiai, jaunesni mamukai ne tokie isgriuve, kaip as...
Atsakyti
S@msara nors aš čia ale jaunesnis mamukas, visiškai žodis į žodį jaučiuosi kaip Tu. Taip nenoriu visko iš naujo..nors ateityje tikrai antrą planuosim. Dar plius po gimdymo migrena užpuolė, kuri nesibaigia jau virš dviejų metų..kai pagalvoju, kad B ir dar mažyliuką kūdikėlį reiktų prižiūrėti, kai galva beprotiškai plyšta, o pati klozetą apsikabinus tupiu, tai net nupurto..
O už tokį ankstyvą kėlimasi, tai man trūksta žodžių..man akys limpa ir aš dejuoju, kai B atsikelia puse 8... doh.gif lotuliukas.gif
Su puodu viskas ir neblogai, tik dabar mažius tiek kenčia iki paskutinės minutės, po to kol nubėga į tualetą būna prilašinęs porą lašelių, na ką kelnes vis tiek reikia keisti..tai nervuoja..
Dėl pasigyrimo, ką vaikai sugeba ir aš noriu ax.gif maniškis gerai visas spalvas pažįsta, pasako pavadinimus, net "viletine" ar "ogangine":lotuliukas: arba tikrai vaikai į tėvus pasinešę būna, nes Benas mėgsta piešti kaip ir mama, jau nupaišo mašiną arba veiduką su šypsenėle.
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2014 02 13, 20:55)
Tikriausiai, jaunesni mamukai ne tokie isgriuve, kaip as...

Išgriuvę išgriuvę blush2.gif
ko jau ko, bet nėštumo ir žindymo "malonumo'' nė kiek nepasiilgstu...
Atsakyti
man tai baugu apie antrą lialių dar pagalvot tik dėl to, kad kai jau žinau, ką reiškia auginti vaiką, vėl visko pergyventi artimiausiu metu visai nesinori. Nėštumas man buvo malonus patyrimas, būsena, žindymas pradėjo varginti tik kai Pauliui jau gerokai virš metų buvo. Bet apskritai labai išvargau, tai, kad atsiduodi vaikui absoliučiai, nebeturi laiko sau, tas man buvo sunkiausia. Nemokėjau atitrūkti, ilgai apskritai negalėjau pagalvoti apie jokį išėjimą kad ir valandai.

S@msara, nzn, mirtis man būtų, jei taip anksti keltųsi vaikas. Paulius gula apie 21 val, o keliam 7 į darželį ruoštis. Savaitgalį apie 8 keliasi ir tai man anksti atrodo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

prakalbot apie antrus leliukus....smile.gif Gamta taip sutvėrė, kad moteriai duota ta kažkokia devinta gyvybė, ar kaip geriau išsireikšti. Kiek turi tų lelių, tiek ir ištvermės atsiranda, kad ir keltis naktim ar pan. Bet neneigiu, visgi lengva nėra. Mano Vy toks ganėtinai sunkus vaikas, visą laiką man kimba į kojas, turiu būti kambary maždaug per metrą ar pusantro. Tik nueinu į vonią ar kitą kambarį, rėkdamas rėplioja iš paskos. Tikrai pavargstu nuo to. Dažnai jis nepatenkintas kuo nors, na tikrai sunkiausias iš trijų auginimo prasme. Sako, išlepinau, mąstau, kaip galėjau, turėdama metų pyplių šalia. Guodžiuosi tuo, kad jau ne už kalnų jis vaikščios, vis daugiau domėsis ir kitais,ne tik manim ir taps savarankiškesnis.
Gerai tiek,kad ir Vy ir Mo keliasi 8 - 8,30, tai kai paskaitau, kas darosi su S@msaros B....ui net baisu pasidaro, jei man taip reiktų, nupuščiau. O aš dar vėlyva labai, be 23 ar 24 neinu miegoti. O kada tu eini miegoti, S@msara?
Tanite - kaip jūsų tyrimas? Esu tikra, viskas jam geria, ar ne????

Dėl tų diagnozių, tikra tiesa, Lt labai populiaru ką nors paišyti, vos tik kažkas ne pagal vadovėlius. Tik aišku, jei kokia bėdelė, geriau jau anksčiau.

Druskut - tu jau naujame darbe?
Klumpe - kaip gerai,kad taviškis atsisakė soskės. Pas mus čia didelė bėda. Mo tiesiog priklausomas nuo soskės, baisu, kaip jam jos reikia. Jei ir paimtume, ar išmestume, tuoj pasivogia iš Vy, tad kol kas atpratinti nėra jokių šansų.
O jum kaip sekėsi, S@msara?

Atsakyti
Indriuka,

Pas mano sesę lygiai taip pat kaip pas jus (dėl soskės). Jos gruodinukė gal jau būtų seniai atsisakius, bet gi turi 2 mėnesių brolį. Tai kaip čia dabar tas su soske, o jinai be? Teks išlaukt kada pati atsisakys. O dar ydomesnis reikalas pas juos su merliukais. Su merliukais vaikšto visa trijulė. Ir nebandyk kuriam nors neduot (mažiausiam dar privaloma dėl atpylimų ar pan), o likusiems dviems kaip malonus daiktas pašonėje. Ir visai nesvarbu, kad jų vyriausias jau gerokai paūgėjęs.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 02 14, 16:47)
Indriuka,

Pas mano sesę lygiai taip pat kaip pas jus (dėl soskės). Jos gruodinukė gal jau būtų seniai atsisakius, bet gi turi 2 mėnesių brolį. Tai kaip čia dabar tas su soske, o jinai be? Teks išlaukt kada pati atsisakys. O dar ydomesnis reikalas pas juos su merliukais. Su merliukais vaikšto visa trijulė. Ir nebandyk kuriam nors neduot (mažiausiam dar privaloma dėl atpylimų ar pan), o likusiems dviems kaip malonus daiktas pašonėje. Ir visai nesvarbu, kad jų vyriausias jau gerokai paūgėjęs.

Aha,vaikams labai būdinga tie visokie merliukai ar minkštukai. Daug mano aplinkinių pažįstamų vaikų negali be merliuko, škurliuko ar kokio minkšto migduko. Tuo klausimu mano vaikai kitokie, nei vienas neturi jokio daikto. Dar anksčiau paleisdavau šuniuką Mo prieš miegą, o paskui ir to jis atsisakė,reiks Vy perkelti.... smile.gif

Beje,jau aną postą rašant kirbėjo, kad noriu kažko praktiško paklausti, tik pamiršau. O dabar štai prisiminiau - ar galima plunksnų striukę džiovinti džiovyklėje? Reikia būtinai išplauti mano ir Si striukes, ale jei paliksiu džiūti natūraliai, tai be ketvirtadienio neišdžiūs....
Atsakyti
Labas smile.gif

Indriuka, plunksnine striuke galima dziovinti dziovykleje, tik turi ideti teniso kamuoliukus kelis, nes kitaip, sukris plunksnos 4u.gif Mano nuomone, jeigu paliksi "naturaliai" dziuti irgi sukris, neatrodys kaip pries skalbima. Su mano paltu taip buvo.

Einam mes miegoti 22.30. Kartais ir reciau, tiksliau daznokai. Na, retai, kada 22.00 , nes taip norisi nors tas kelias valandas ramiai viska pasidaryti, ar tai po interneta pasizvalgyti, ar telika dviese gero vyno taure gurksnojant paziureti blush2.gif Nes rytojus prasideda visada zymiai anksciau, nei mes keltumemes. As vis tikiuosi, kad gal su kokiais 3-iais metais isaugsim, mes toki ankstyva kelimasi. blush2.gif Nes jeigu dabar dar antra maza turetume, tai nezinau ka ir galvoti reiketu. Nes B budavo pirma menesi iki 3 val. nakties del koliku nemiegodavo, tai jeigu ir antram taip butu, o B 5 keltusi doh.gif
Nors B niekada su miegu nedraugavo, atsimenu nesiodavau as ji , kad savaites kudikis nors kiek diena pamiegotu. Nesiodavau valanda, miegodavo pusvalandi doh.gif Budravo dienom tolka tak. Veliau nakti keldavos tik viena karta, kai cia mamytes vargdavo su belekiek kartu per nakti kelimaisis. Taciau miegodavo iki 5 ar tai 6. Ir toki rytini kelimasi islaikes ir kiek paankstines iki dabar doh.gif Sorry, kad as cia su miego temom jums galvas kvarsinu, bet jau jegu ir dar nezinau ko truksta..
Mes irgi baisines peledos blush2.gif aisku, dabar priversti buti vyturiais, jeigu kartais sau leidziam pavakaroti, tai keliames su 4 valandu naktinio miego trukme.
Musiskis panasu buvo i Vy blush2.gif
Aisku, sunki ta tevyste, bet visada ir tom rytinem valandom bandau megautis, suteikti joms zavesio, ir visas tas akimirkas i save sugerti, nes zinau, kad ateis laikas kai su nostalgija apie tai prisiminsim, kai musu maziukas nebebus maziukas, ir kurio lauksim issilge pargriztant nors trumpam namo. Vistik, laimingi mes esam zmones, kad turim musu mazylius 4u.gif Nors kartais buna taip sunku... butent ta 4.30 val. ryto biggrin.gif

Su soskes atpratinimu startuojam siandien vakare, kad jeigu ka, tos pacios sunkiausios dienos ispultu savaitgali. Nukirpsim po truputi tutuko, ir trumpinsim iki kol nieko is jo neliks. Sakysm, kad cia varles darbas, nes ji pas mus oj koks baisus gyvunas smile.gif

Musiskis irgi neturi jokiu minkstuku, merliuku ir pan. Galvojau, kad mes vieninteliai tokie smile.gif

Jo, Tanite, kaip jusu tyrimai?
Gris ?
Barric, jeigu sita tyla del mano posto, tai 000189.gif heart.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@msara: 14 vasario 2014 - 18:34
QUOTE(Tanite @ 2014 02 13, 23:14)
man tai baugu apie antrą lialių dar pagalvot tik dėl to, kad kai jau žinau, ką reiškia auginti vaiką, vėl visko pergyventi artimiausiu metu visai nesinori. Nėštumas man buvo malonus patyrimas, būsena, žindymas pradėjo varginti tik kai Pauliui jau gerokai virš metų buvo. Bet apskritai labai išvargau, tai, kad atsiduodi vaikui absoliučiai, nebeturi laiko sau, tas man buvo sunkiausia. Nemokėjau atitrūkti, ilgai apskritai negalėjau pagalvoti apie jokį išėjimą kad ir valandai.

S@msara, nzn, mirtis man būtų, jei taip anksti keltųsi vaikas. Paulius gula apie 21 val, o keliam 7 į darželį ruoštis. Savaitgalį apie 8 keliasi ir tai man anksti atrodo  blush2.gif

uj žinok su antru viskas paprasčiau, net neįsivaizduoji kiek biggrin.gif

S@msara, dėl kokio posto? dirbu aš blt... atsiprašant kaip negras... bo nusipirkau 5 paveikslus, pasižadėjau atsiimt iki vasario 20 tos, tai reik turėt man tam tikrą sumą biggrin.gif o dar kepiau 2 tortus, kas man išviso nebūdinga, bet buvau užsispyrus veganišką virtuvę išmėgint, dėl tų alergijų ir ką gi, gavos puikūs biskvitai be kiaušų ir pieno ir kremas superinis biggrin.gif
Atsakyti
Tyrimukus turbūt skirs tik po apsilankymo pas ausų gydytoją. Sakau ausų tiesiog žmonių kalba, nes to gydytojos pavadinimo neištariu. Vakar gavau siuntimą, o gavom laiką po savaitės, tad labai ilgai laukti nereikės.
Atsakyti
Sveikos, jau kad prikalbejot smile.gif

Samsara, kaip sekas soskes ismetimo startas? Man tai del soskes pasiseke . M jos niekada nenorejo. Ciulpia kartais rankas, VIASADA striukes krasta, ar kepures sniurelius, mazesnis turejo pora medziaginiu zaisliuku. Bet cia jam profilaktiskai, kai vezime vaziuoja, ir neturi kuom uzsiimti, namie nepraso. Taciau priklausomybe nuo buteliuko - neispasakyta. Gali gerti is paprasto, taciau miegot eina tik su pieno buteliuku, ir paskui praso ir antro, ir trecio - sako: as labai labai noriu.
O del miego rezimo - tai jo... uzuojauta.

Ryzandra, del piesimo - va cia tai pasiekimas thumbup.gif Maniskis moka tik piestuku lietuti daryti - is visu jegu piestuku i bopieriu belsti, kol piestukas luzta, arba brecia vertikalias linijas, kurios jam viskas - gyvate, kranas. Dar jei ka nupiesiu, paima ir uzbrauko, tokiais pusiau apskritimais.

Indriuka - M. striuke plaunu ir nedziovinu, pastebejau, kad kiek suplonejo. Plunksnas paskui pakedenu, kai isdziusta, bet striuke jau nebe tokia. Tiesa, antra ziema devima, ir ne viena masinini skalbima jau atlaike.
Del darbo - nuo kovo 15 pradesiu.

Barric, ar labai sudetinga tokius tortus daryt? Ba as kantrybes neturiu, o M. irgi paprastu pyragu negaliu kepti. Jei nelabai super duper sudetingi, pasidalink prasau nuoroda ar paciu receptu. As. M. kepu zagarelius - tiesa, su varske, bet be kiausiniu, gaunasi valgomi:)

Klumpe, po tavo posto, pagaliau ryzausi i M. burna isiverzti, nes niekaip nerodydavo, teko prievarta. Ir ka - radau virsuje neseniai prasikalusi penkta dantuka. Matyt ir irzlumas pries savaite, ir toks nekoks buvimas, odeles pablogijams su dantim susijes buvo. Vis laukiau, kol vaikas susirgs, bet nesirgo, matyt danti daiginos.

As uzsikepiau kulverstuko knygele pirkti , parduoda tris kartu su zaisliuku. Gal kuri matet/ pirkot - ar verta? M. labai ziuri ta filmukus su kulverstuku, tai galvoju, kad knygeles irgi gal patiktu g.gif
Atsakyti