Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(Kvaki @ 2014 01 19, 10:11)
Lėktuvėlių gerbėjui...
Kvaki, faini marškinėliai! Ir nuotrauka superinė thumbup.gif
Čia trikotažas su elastanu?
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2014 01 19, 10:16)
Kvaki, faini marškinėliai! Ir nuotrauka superinė  thumbup.gif
Čia trikotažas su elastanu?

Ačiū 4u.gif
Taip su elastanu,plonas trikotažas.

Gavau dabar užsakymą iš sūnau, kad reik su minionu (iš bogasis aš) padaryt... tai eisiu vėl kurp kokį gaminį rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos kokie saunus darbeliai thumbup.gif. O as su klausimu is kokio audinuo geriausiai siuti tutu sijonukus gal dar galite siuvimo euga butent tuos raukimus kaip darot?
Atsakyti
Tutu sijono detali instrukcija labai gerai pateikta Cia, pati siuvau pagal ja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2014 01 12, 14:33)
Mano žinutė uždarė 6 temą, tad pasikartosiu čia, kad gyvesnė ir spalvingesnė temos pradžia būtų  ax.gif
Pižamytė ir storo trikotažo kelnytės į darželį:

Laaaabai dailūs siuviniai wub.gif

QUOTE(marytejono @ 2014 01 13, 16:36)
pagaliau pasiuvau suknele is pirmojo savo Ottobre  smile.gif modeli pakeiciau,nes pabijojau,kad atrodys,kaip chalatas  ax.gif

Graži suknytė wub.gif

QUOTE(marytejono @ 2014 01 15, 10:27)
vakar siuvau tunika pagal palaidines iskarpa,tai ir plati gavosi  g.gif o kaklas tai isvis kazkoks neaiskus  doh.gif  negi reikia taip viska matuoti  g.gif kaip tunikai tai graziai gavosi,bet kakla net paraukti teko,kad nekristu nuo peciu  ax.gif

Labai labai graži tunika gavosi wink.gif Iš kurio Ottobre numerio ėmėte tunikos iškarpas?

QUOTE(Kvaki @ 2014 01 19, 11:11)
Prikolnas zuikutis  bigsmile.gif
Lėktuvėlių gerbėjui...

Suuuper thumbup.gif

Iš kur perkate vaikiškus trikotažo audinius? Nei Kaune, nei Vilniuje Danesoj ar prie Kalvarijų turgaus nerandu vaikiškų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2014 01 21, 10:38)

Labai labai graži tunika gavosi wink.gif Iš kurio Ottobre numerio ėmėte tunikos iškarpas?
Suuuper  thumbup.gif

Iš kur perkate vaikiškus trikotažo audinius? Nei Kaune, nei Vilniuje Danesoj ar prie Kalvarijų turgaus nerandu vaikiškų  verysad.gif

Tunika siuvau is 4\2013 ottobre,bet tai palaidines iskarpa,tik prailginau siek tiek ax.gif

as trikotaza perku gariunuose.
o Kalvariju g.yra trikotazo medvilninio g.gif man reikia melinos arba rudos spalvos.per toki salti iki gariunu nenoriu vaziuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 01 21, 12:16)
as trikotaza perku gariunuose.

Kurioje vietoje Gariūnuose? Kažkada buvau, perėjau, bet neužmačiau audinių g.gif
Atsakyti
sirenute aciu uz nuorodo, o koki audini rinkaisi? minksta tiuline?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOLITA-X: 22 sausio 2014 - 14:44
QUOTE(LOLITA-X @ 2014 01 22, 15:42)
sirenute aciu uz nuorodo, o koki audini rinkaisi? minksta tiuline?

As kadangi namie turiu medziagu ivairiu tai naikinau atsargas, pas mane namie buvo ale kapronas kazkoks, bet kita sakiau reiks bandyt is tiulio.
Serinute jei neklystu siuvus ne viena tutu sijoneli, gal ji patars

O cia mano rezultatas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirenute: 22 sausio 2014 - 20:42
QUOTE(cionge @ 2014 01 21, 11:44)
Kurioje vietoje Gariūnuose? Kažkada buvau, perėjau, bet neužmačiau audinių  g.gif

yra toks geltonas angaras,kuriam vien audiniai ir siuvimo prekes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2014 01 22, 20:41)
Serinute jei neklystu siuvus ne viena tutu sijoneli, gal ji patars
Sirenute, dailus sijonukas!
Aš TuTu nesiuvusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2014 01 22, 21:16)
Sirenute, dailus sijonukas!
Aš TuTu nesiuvusi smile.gif

o geras biggrin.gif nesupratau kas cia darosi doh.gif vienu metu pagalvojau,kad Serinute pasikete avatara doh.gif tik dabar dasilo,kad cia nikai ant tiek panasus biggrin.gif
Atsakyti