Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Sveikos visos jau 7 - toje temoje! Siuvame toliau!

user posted image

Ankstenės temos:
1, 2, 3, 4, 5, 6.
Atsakyti
Mano žinutė uždarė 6 temą, tad pasikartosiu čia, kad gyvesnė ir spalvingesnė temos pradžia būtų ax.gif
Pižamytė ir storo trikotažo kelnytės į darželį:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2014 01 12, 14:33)

Labai grazus manai wub.gif
Aciu 4u.gif

O darbeliu grazumas wub.gif
Atsakyti
labas
pagaliau pasiuvau suknele is pirmojo savo Ottobre smile.gif modeli pakeiciau,nes pabijojau,kad atrodys,kaip chalatas ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marytejono: 13 sausio 2014 - 15:37
Agne vyr dėkui 4u.gif
QUOTE(marytejono @ 2014 01 13, 15:36)
labas
pagaliau pasiuvau suknele is pirmojo savo Ottobre  smile.gif modeli pakeiciau,nes pabijojau,kad atrodys,kaip chalatas  ax.gif
Labai daili suknytė. Ir kapišoniukas labai čia tinka wub.gif Būtų įdomu dar ant modeliuko pamatyti smile.gif
Man Ottobre tai nerealus siuvimo žurnalas vaikams. Užsiprenumeravau 2014 metams. Jau nekantrauju sulaukti pirmojo šių metų numerio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serinute: 13 sausio 2014 - 19:24
QUOTE(marytejono @ 2014 01 13, 16:36)

Labai daili suknute wub.gif

Serinute - o zurnaliuka Ottobre galima ir LT prenumeruot?
Atsakyti
keliu dar foto,bet tas mano modeliukas nusiverkes,tai nelabai pozuoti norejo ax.gif
user posted image
user posted image
Siaip tai idomiai su dydziu gavosi,nes kirpau pagal 116ugi(koki nesioja),bet prie rankoviu dar prisiuvau mankietus,o ilgi palikau pagal zurnala,tai tokia ilgoka gavosi,nors zurnale trumpesnes atrodo.Bet atrodo tai gyvai dar graziau nei foto ant dukrytes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Serinute @ 2014 01 13, 19:01)
Agne vyr dėkui  4u.gif
Labai daili suknytė. Ir kapišoniukas labai čia tinka  wub.gif  Būtų įdomu dar ant modeliuko pamatyti  smile.gif
Man Ottobre tai nerealus siuvimo žurnalas vaikams. Užsiprenumeravau 2014 metams. Jau nekantrauju sulaukti pirmojo šių metų numerio  rolleyes.gif

ten ne kapisonas,o tokia apykakle smile.gif

Kiek kainuoja prenumerata?
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 01 13, 19:39)
Serinute - o zurnaliuka Ottobre galima ir LT prenumeruot?
Lietuvoje prenumeratos nėra.
Prenumeruoju internetu iš užsienio, kad siūstų į LT.

QUOTE(marytejono @ 2014 01 13, 21:07)
keliu dar foto,bet tas mano modeliukas nusiverkes,tai nelabai pozuoti norejo  ax.gif
ten ne kapisonas,o tokia apykakle smile.gif
Kiek kainuoja prenumerata?
Labai gražu ant modeliuko wub.gif Dabar matau, kad ne kapišonas, o iš pradžių kitaip pasirodė smile.gif
Prenumeruojant metams vaikiškus žurnaliukus (jų per metus išeina keturi), duoda dovanų vieną bet kurį iš ankstesnių (prenumeruojant galima pasirinkti- viso gaunasi 5 žurnalai). Tada vienas vnt. jau su siuntimu gaunasi 38 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2014 01 13, 21:31)
Lietuvoje prenumeratos nėra.
Prenumeruoju internetu iš užsienio, kad siūstų į LT.

Labai gražu ant modeliuko  wub.gif Dabar matau, kad ne kapišonas, o iš pradžių kitaip pasirodė smile.gif
Prenumeruojant metams vaikiškus žurnaliukus (jų per metus išeina keturi), duoda dovanų vieną bet kurį iš ankstesnių (prenumeruojant galima pasirinkti- viso gaunasi 5 žurnalai). Tada vienas vnt. jau su siuntimu gaunasi 38 Lt.

Kas prenumeruojat, tai nepamirškit nutraukt prenumeratos, kai metai baigiasi. Nes ją po to automatiškai pratęsia, išsiunčia numerį ir sąskaitą. Reikia juos atskirai atskiru laišku įspėti, kad nebenorėsite toliau kitiem metam prenumeruoti.
Ir pratęsiant nebeduoda dovanėlės... bent man taip buvo...

Dėl dydžių, tai taip, rankoves ypač reikia pagal vaiką pasimatuoti, nes labai skiriasi, net iš skirtingų žurnalų panašus modelis gali skirtis ir rankovės ilgis ir apimtis...galvą vis vien geriau įjungus būti wink.gif

Pižamiukas ir kelnytės spavotos nerealios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Suknytė visai ne chalatas schmoll.gif Tik man atrodo laisvoka, arba mano skonis kitas rolleyes.gif
Atsakyti
Superiniai darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 01 14, 15:34)
Kas prenumeruojat, tai nepamirškit nutraukt prenumeratos, kai metai baigiasi. Nes ją po to automatiškai pratęsia, išsiunčia numerį ir sąskaitą. Reikia juos atskirai atskiru laišku įspėti, kad nebenorėsite toliau kitiem metam prenumeruoti.
Ir pratęsiant nebeduoda dovanėlės... bent man taip buvo...

Jio, žinau. Tik kaip nepamiršti tai padaryti gavus paskutinį metų numerį (atšaukti prenumeratą). Na bet gal kaip nors atsiminsiu smile.gif
Atsakyti
Gal vilnietes nori ir gali duoti pavartyti October zurnala? g.gif tinka ir seni numeriai g.gif bigsmile.gif
Atsakyti