Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Linuete @ 2014 01 22, 21:59)
Sveika.Kaip sekasi? Kokie procesai vyksta pas tave?
Buvau vakar pas gine,zodziu,vienas folis jau trukes ir yra dar du ,tai susileidau ovitrele na ir dirbam su MB smileysex.gif

Sveika, lyg ir viskas gerai, dar pakartotinai keleta ND atliksim, bet itariu, kad vakar buvo pikas, nes jau tokia savijauta sudina buvo, ir krutine staigiai pajautrejo, ir kiausides maude, zodziu estrogenai vakareli kele kaip reikiant. Dabar lieka tik laukti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amfitritė @ 2014 01 22, 19:24)
Klausimelis visoms kurioms savaime...
Ar jus geret kazkokius vaistus?Man pasake isgert Cytotec 3 iskart ir po12val dar3tabletes,gal nuo ju man taip greit viskas issivale, nes jie neva skatina g.gif

man neskyrė jokių vaistų irgi neskyrė.

kaip smagu už tas kurios jau vėl planuoja ir kimba į darbus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 01 22, 23:45)
Ligoninej sake pora menesiu palaukt, genetike siule po pirmu mm kibt i darbus, o ginius taip pat uz 2 ciklus buvo, bet sake nieko baisaus jei ir po pirmo pastociau.

As skaiciavau, kad dvejos mm butu ivykusios, o treciuju jau nebelaukiu  ax.gif

Na bet jus tai saunuoliai 4u.gif man atrodo buciau psichologiskai nepasiruosus ax.gif

As irgi taip skaiciuoju,tik kazin ar islauksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amfitritė @ 2014 01 23, 00:16)
Na bet jus tai saunuoliai 4u.gif  man atrodo buciau psichologiskai nepasiruosus ax.gif

As irgi taip skaiciuoju,tik kazin ar islauksiu doh.gif

Mes labai stipriai atsilaikem, man padejo tas, kad nuo 12 savaites jau buvo kile itarimai ir reikejo laukti iki 16, ziuret ar pageres, ar bloges, kadangi 4 savaites gyvenau su ta mintim, kad gali baigtis blogai, tai buvau susitaikius su viskuo, zinoma, jei tokia zinia smogtu staiga, tai kazin kiek laiko butu reikeje atsigavimui, bet musu atveju, mes buvom pasiruose jau sekanti cikla, bet laukem, kad organizmas sustipretu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 01 23, 10:19)

Man truksta zodziu,isivaizduoju kai buvo skaudu, o dar tas laukimas...
Atsakyti

QUOTE(Markata @ 2014 01 22, 22:57)
Sveika, lyg ir viskas gerai, dar pakartotinai keleta ND atliksim, bet itariu, kad vakar buvo pikas, nes jau tokia savijauta sudina buvo, ir krutine staigiai pajautrejo, ir kiausides maude, zodziu estrogenai vakareli kele kaip reikiant. Dabar lieka tik laukti blush2.gif  ax.gif

lauksim kartu su tavimi II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 01 22, 22:35)
Ziauru, sunkiausia buvo susitaikyti su tuo, kad mazylis net nesiruose pabegti, o as geriau vaistukus, kurie ji stume is manes, bet pagalvojus, geriau jau 16 sav., nei palaidoti ka tik gimusi  verysad.gif

Pritariu, taip daug lengviau!!

Kiek daug planuojančių blink.gif kaip smagu thumbup.gif thumbup.gif

Man irgi šioms dienom OV, tai gaudysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 01 22, 23:57)
Sveika, lyg ir viskas gerai, dar pakartotinai keleta ND atliksim, bet itariu, kad vakar buvo pikas, nes jau tokia savijauta sudina buvo, ir krutine staigiai pajautrejo, ir kiausides maude, zodziu estrogenai vakareli kele kaip reikiant. Dabar lieka tik laukti blush2.gif  ax.gif

Man irgi sios dienos buvo vaisingos,kiausides maude kaip reikiant,dabar lyg lengviau,siaip maudena.Tai menesio pabaigoj turetu but aisku ar bus tie II bruksniukai nestuke.gif
Atsakyti
saunu, kad tiek daug planuojanciu, as dar laukiu pirmu mmm, i kita cikla specialiai nesisaugosim bet ir nedarbuosimes, o tada jau laukia smileysex.gif
Atsakyti
tai taip ir negavau atsakymo, kada sulauket pirmu mm po P? ax.gif
Atsakyti
as dar nesulaukiau, sian 28d, ciklas25-26d
Atsakyti
QUOTE(Amfitritė @ 2014 01 23, 21:19)
tai taip ir negavau atsakymo, kada sulauket pirmu mm po P? ax.gif

mazdaug menesis po, bet viskas priklauso nuo tavo organizmo, kai atsistatys, tada ir ateis
Atsakyti