Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Amfitritė @ 2014 01 22, 20:29)
Kaip gaila... 

pas mane iskarto kaip koks rudas "kamstis" isejo,ir po 30min pradejau kraujuot svieziu krauju su kresuliais,tada dare pirma echo, ir sake atitinka tik4sav vietoj 6sav ir net sirdele nespejo uzplakt,ir viskas jau buvo "atsikabine". Paklause ar valom ar bandom savaime,ir tada dave vaistu,tik dabar nepamenu kaip tiksliai jie veikia,kazkas tokio kaip skatina gimdyma ir gleivines pasisalinima(ar kazkas panasaus).
As 2 dienas jauciau "mini saremius",kaip kazkas su kakleliu vyksta,(gal cia irgi nuo tu vaistu),kaip jums?

Man kai visa tai vyko užeidavo toks spazminis pilvo skausmas ( buvo du kartus), vieną kartą net suklupau eidama iš skausmo. Matyt taip vyksta kai atsidarinėja gimdos kaklelis. Dar keletą dienų jautėsi tik pilvo maudimas, kai viskas valėsi.
Atsakyti
QUOTE(Neditute @ 2014 01 22, 21:48)
Man kai visa tai vyko užeidavo toks spazminis pilvo skausmas ( buvo du kartus), vieną kartą net suklupau eidama iš skausmo. Matyt taip vyksta kai atsidarinėja gimdos kaklelis. Dar keletą dienų jautėsi tik pilvo maudimas, kai viskas valėsi.

Pilvo maudimas ir man jautesi,o dar ir nugara siaubingai maude
Atsakyti
QUOTE(Amfitritė @ 2014 01 22, 20:24)
Klausimelis visoms kurioms savaime...
Ar jus geret kazkokius vaistus?Man pasake isgert Cytotec 3 iskart ir po12val dar3tabletes,gal nuo ju man taip greit viskas issivale, nes jie neva skatina g.gif

Cytotec gavau ligoninej, kai nutraukinejo 16 sav. nestuma (rado ydu nesuderinamu su gyvybe verysad.gif ). Po dvi tabletytes kas 3 valandas, is viso 4 kartus gavau, ir visa tai sukele persileidima, tos tabletytes tikrai skaitna.
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 01 22, 22:12)
Cytotec gavau ligoninej, kai nutraukinejo 16 sav. nestuma (rado ydu nesuderinamu su gyvybe  verysad.gif ). Po dvi tabletytes kas 3 valandas, is viso 4 kartus gavau, ir visa tai sukele persileidima, tos tabletytes tikrai skaitna.

Ziauru..
Kartais net "dziaugiuosi",kad ta "gamtos atranka" pas mane ivyko taip anksti
Atsakyti
QUOTE(Amfitritė @ 2014 01 22, 21:18)
Ziauru..

Ir mane tik tas ir guodžia, kad viskas įvyko anksti. Su vėlesniu P tikrai būtų sunkiau atsigauti emociškai.
Atsakyti
QUOTE(Amfitritė @ 2014 01 22, 22:18)
Ziauru..

Ziauru, sunkiausia buvo susitaikyti su tuo, kad mazylis net nesiruose pabegti, o as geriau vaistukus, kurie ji stume is manes, bet pagalvojus, geriau jau 16 sav., nei palaidoti ka tik gimusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 01 22, 22:35)

Maciau vel laukiat II? wub.gif kiek laiko praejo?
Atsakyti
QUOTE(Amfitritė @ 2014 01 22, 22:45)
Maciau vel laukiat II? wub.gif kiek laiko praejo?

2 ciklus praleidau, o dabar jau planuojam ir laukiam atsakymo is gandro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 01 18, 00:37)
tai laikom viena uz kita kumstukus ir keliaujam kartu i spaliukes mirksiukas.gif

Sveika.Kaip sekasi? Kokie procesai vyksta pas tave?
Buvau vakar pas gine,zodziu,vienas folis jau trukes ir yra dar du ,tai susileidau ovitrele na ir dirbam su MB smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 01 22, 21:52)
2 ciklus praleidau, o dabar jau planuojam ir laukiam atsakymo is gandro  wub.gif

Palnuojam, bet dar truputi laukiam nes tik vienas ciklas praėjo.
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 01 22, 22:52)
2 ciklus praleidau, o dabar jau planuojam ir laukiam atsakymo is gandro  wub.gif

Sekmes 4u.gif turi pavykt wub.gif

Bet tavo nestumas jau skaitesi nemazas, ir vistiek tik 2ciklus sake palaukt? smile.gif nes ir man sake 2,tai dabar ir galvoju/planuoju/laukiu wub.gif

Dar klausima turiu ,kada atsirado pirmos mm o P?cia jau skaitosi kaip pirmas ciklas?
Papildyta:
QUOTE(Neditute @ 2014 01 22, 22:59)
Palnuojam, bet dar truputi laukiam nes tik vienas ciklas praėjo.

Laukiam kartu 4u.gif man dar net vienas ciklas nepraejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amfitritė @ 2014 01 22, 23:07)
Sekmes 4u.gif turi pavykt wub.gif

Bet tavo nestumas jau skaitesi nemazas, ir vistiek tik 2ciklus sake palaukt? smile.gif nes ir man sake 2,tai dabar ir galvoju/planuoju/laukiu wub.gif

Dar klausima turiu ,kada atsirado pirmos mm o P?cia jau skaitosi kaip pirmas ciklas?
Papildyta:

Laukiam kartu 4u.gif  man dar net vienas ciklas nepraejo blush2.gif

Ligoninej sake pora menesiu palaukt, genetike siule po pirmu mm kibt i darbus, o ginius taip pat uz 2 ciklus buvo, bet sake nieko baisaus jei ir po pirmo pastociau.

As skaiciavau, kad dvejos mm butu ivykusios, o treciuju jau nebelaukiu ax.gif
Atsakyti