QUOTE(laimutyte @ 2014 01 19, 17:52)
sveikos merginos
Sakykite o kokius tyrimus reikia darytis?
Man buvo pirmas nesivystantis nestumas.
Palaukeme,pabandeme, ir vel deja suzinau kad nesivystantis. Panasiai abu apie 8 sav.
kokius is karto reikia prasyt tyrimus ,ar juos reikes veliau daryt?
aciu
Naa..pirmiausia tikėjimo kad viskas gal bus gerai
tokioj situacijoj jau įtarčiau, kad yra problemėlių...reiktų tyrimų, ir pirmiausia dėl kraujo krešumo..nes gali būti toks dalykas kaip pvz Antifosfolipidinis sindromas...kraujas ima darytis tankesnis, o esmė to reikalo tokia, kad kai ima fomuotis placenta...arba dar anksčiau, labai plonytės kraujagyslės ima kimštis krešuliukais ir lelius žūsta negaudamas maitinimo..Tas sindromas tarkim, gali būt aiškus, o gali būt ir užslėptas...Tai vat, po savo bėdos aš išsiskaičiau, kad su juo jei jis yra, išnešiot laimingai nieko nedarant nepavyks..reik tada būtinai kraują skystinančius preparatus naudot, bet pirma aišku reik žinot ar ta bėda pas tave yra..o vat jei to sindromo yra užslepta forma, tai būna taip, kad jo realiai nesimato, jis išlenda tik

metu...ir tada pasireiškia...o kai nebesi nėščia, jis vėl pasislepia, tyrimai jo neparodys...tai va, iškart po abrazijos yra tikslinga pasidaryt tuos tyrimus, kad išsiaiškint..o tada jau planuot reik su tą dalyką išmanančiu mediku, kad prižiūrėtų kokie vaistai reikalingi ir t.t.bet vėlgi....persileidimus sukelia ir kiti dalykai, bet su pasikartojančiais šitą bėdą reik patikrint, ar ne dėl jos viskas tas darosi..ir dar būna, kad pirmą vaiką išnešioji..o va beda ši randasi su sekančiais nėštumais, tiesiog išsivysto...tai va...o intervalas to tyrimo yra maždaug kelios savaitės po persileidimo, iš esmės kuo greičiau, kad eitų užfiksuot, kol viskas nesusinormalizavo ir "nepasislėpė"...bet aišku, priežastis nebūtinai ši turi būt, yra milijonai kitų...bet ši yra bjauri, nes kaip sakiau, visą

į pilvą reik leistis kraują skystinančius vaistus....užslėptoj formoj jokie tyrimai jo nerodys, atrodysi žmogus visiškai sveikas. ..o tada vėl kartojasi ta pati istorija...šiaip jau kas turi šią bėdelę, kaip taisyklė, turi ne vieną ir ne du persileidimus statistikoj, kol išsiaiškinama, kas yra...taigi tavo vietoj jei jau baigsis viskas persileidimu, vos po abrazijos tą pačią savaitę daryčiaus mokamus tyrimus, kainuoja apie 240 lt 5 tyrimai...tyrimus galima daryt ir nemokamai, bet reik gaut siuntimus, talonus, o tas suryja taip brangų laiką, nes sindromas slepias, todėl aš pvz, dariausi tą vos dvi sav po abrazijos kad išsiaiškint ar ne tame priežastis...
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 01 19, 20:47)
.. tai ciklas kaip ir labai neišsiderino....
Man irgi neišsiderino...
Papildyta:
QUOTE(Wirruna @ 2014 01 21, 17:28)
man 7sav.buvo, pirmą dieną kraujavau stirpriai, buvau pas ginę, apžiūrėjo, sakė gimda beveik išsivalius, bet praėjo jau 2sav. ir vis dar teplioja

pas ginę eisiu vasario pradžioj tik, tai nežinau ar tai normalu, ar kas ne taip, ar lėkt kur nors privačiai
..Normalu..gali tepliot tamsia spalva,..bet jei junti kvapą, silpnumą ar ką negero, gali reikšt kad nebuvo iki gali gerai gimda išvalyta...bet man pvz irgi apie tris sav tepliojo

dar labai svarbu nieko sunkiai nekilnot.