aš ir šnd pasidariau NT... nieko, balta balta
(šnd mmm diena).

QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 07 04, 15:20)
Kažkaip gerų žinių nesigirdi... o mmm dieną jau turbūt vaiduokliukas tikrai turėtų būti

QUOTE(pupele99 @ 2014 07 04, 14:53)
Kažkaip gerų žinių nesigirdi... o mmm dieną jau turbūt vaiduokliukas tikrai turėtų būti 

tikrai jau būtų vaiduokliukas... tad jau stebuklų tikrai nebesitikiu... kitą ciklą vėl bandysim, gal pasiseks.. turi gi pasisekti...
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 07 04, 15:56)
tikrai jau būtų vaiduokliukas... tad jau stebuklų tikrai nebesitikiu... kitą ciklą vėl bandysim, gal pasiseks.. turi gi pasisekti...
zinoma, kad turi pasisekti... nepraraskime vilties visos drauge

aš jaučiu dar kartosiu testą už kelių dienų... nors irgi jau nebežinau, ar tikiuosi kažko šį mėn...
...Na ir aš kartosiu...palauksiu tų 10 dienų...o realiai irgi kažko nebesitikiu.
Labas rytas
Man tai kažkaip vakar visą vakarą pilvo apačia tarsi degė, o šiandien jaučiasi kažkoks tempimas. Gal tai pms... O šiaip nėštumo metu normalu pilvo skausmai (maždaug tokie kaip mmm metu, tik silpnesni)? Nes pirmą kartą, pamenu, šiek tiek jausdavau

Man tai kažkaip vakar visą vakarą pilvo apačia tarsi degė, o šiandien jaučiasi kažkoks tempimas. Gal tai pms... O šiaip nėštumo metu normalu pilvo skausmai (maždaug tokie kaip mmm metu, tik silpnesni)? Nes pirmą kartą, pamenu, šiek tiek jausdavau

QUOTE(pupele99 @ 2014 07 05, 11:44)
Labas rytas

Taip gali skaudeti!
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 07 04, 15:56)
Ar atėjo tavo mmm? Forume šian prisiskaičiau, kad kai kuriom tik vėluojant savaitę testukas pradėjo rodyti teigiamą... bet čia turbūt vienetiniai atvejai

Man tai krūtinė paidėjusi, bet taip ir per pms būdavo... Jatau, kaip sunku išlaukt, dar 5 dienos iki mmm... O maniau, kad esu kantri

...Nu tai pagalvokime...ovuliacija, pastojimas, 4 diena vyksta daugiau mažiau implantacija...su gryn teisingu vadovėliniu ciklu, jei ovuliacija 14d, tai apie 18 - 19 implantuojasi viskas...vsio- gaminamams hcg, kuris labai sparčiai auga, 10 dpo jau bet koks testas turi rodyt kažką, o tai bus tik 24 ciklo diena,..28 dieną jau akivaizdu būtų II...viskas dar nuo testo jautrumo priklauso, bet bent vaiduoklį jei nėštumas yra turi rodyt. Jei nerodo, o rodo tik po mmm termino, jau įtarčiau nebegerus dalykus...kas nors negerai su progesteronu ar dar kuom, vėlesnė implantacija... nes idealiu atveju ir prg, ir hcg koncentracijos tokios, kad jau tikrai ką nors rodyt turi. Su pirmu nėštumu kažkaip netikėtai testą dariau, tai jau buvo savaitę po termino...Su antru rodė jau 8 dieną po ov. Nu man ryt 10 dpo, pabandysiu vėl pračekint.
QUOTE(Violeta* @ 2014 07 05, 20:17)
...Nu tai pagalvokime...
Taip, aš pritariu, viskas logiška, tik sakau tai, ką perskaičiau iš forumiečių... Galvočiau, kad gal blogi tie pirmieji testai buvo.. Ryt pranešk kaip sekėsi čekint

Sveikos merginos,
turbūt visos džiaugiatės pagaliau prasidėjusia vasara
Pajūrio smiltis, Violeta*, kaip jums sekasi?
Aš šian pasiariau testą... balta
(bet vis dar viliuosi, kad testas kažkoks blogas, nes pasirodė ta rausva spalva išplaukusi per visą juostelę), nors krūtinė kaip niekad išpampusi... Na liko kelios dienelės ir viskas paaiškės, nors jau turėtų manau vaiduokliaut.. Tiek naujienų iš manęs, lauksiu žinių iš jūsų
turbūt visos džiaugiatės pagaliau prasidėjusia vasara

Pajūrio smiltis, Violeta*, kaip jums sekasi?
Aš šian pasiariau testą... balta

Man ryškus pms...tai dar dariau tada kai sakiau testą, neigiamas, o dabar ir nebedarau, laukiu dienų savo...ryt poryt turi pasirodyt.O tada jau planuosime ką nors rugpjūčio mėn.
Džiaugiamės vasara, prie namų netoli ežeras, tai su vaikučiu kasdien ten...Stengiuos atsipalaiduot ir nebegalvot apie visus tuos reikalus, bus kaip bus.
Džiaugiamės vasara, prie namų netoli ežeras, tai su vaikučiu kasdien ten...Stengiuos atsipalaiduot ir nebegalvot apie visus tuos reikalus, bus kaip bus.