Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Violeta* @ 2014 06 29, 20:26)
..aha...kiek žinau, jis vartojamas skatint ovuliaciją...kaip skatinamasis..bet ir labai plonina gimdos gleivinę, tai ilgiau vartojant reik kažko ir jos palaikymui, atstatymui...O vien tik closto tau pakanka, esi stebėjus jo poveikį tarkime, per echo, gal tau reik kokių kitų vaistukų? Nes su pol sindromu tai iš esmės gydymas ir yr toks, kaip ovuliacijos stimuliacija, ir yr svarbu ją pagaut..kaip žinia, kiaušialąstė gyvybinga 12 val, kitur sakoma iki 24 val. vat kodėl labai svarbu tiksliai tą momentą pagaut, kai su pol sindromu tai sudėtinga...bet kokiu atveju eičiau pas ginių spėjamom ov dienom kad įsitikint ar yr vaisto poveiks ir koks gelvinės storis, nes jei ir yr ov, reik  ir gleivinės normalios implantacijai... 4u.gif

Jis skirtas labiau folikulu augimui, o ovuliacijai -ovitrele.Vaikstau as pastoviai pas giniu.jis mane ir stebi ir skiria ta costylbegyta tik va ar sikart buvo ovuliacija nezinau,ginius atostogauja.as irgi,maniau per atostogas pavyks,deja...
Atsakyti
....ką gi, stengiantis būtinai pavyks...suprantu nusvylimą, bet ..svarbiausia nenuleist rankų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 06 29, 20:40)
....ką gi, stengiantis būtinai pavyks...suprantu nusvylimą, bet ..svarbiausia nenuleist rankų  4u.gif

Bandysim dar.Bet baisiausiai neramina tai metai,(40) sansu mazeja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2014 06 29, 19:49)
Bandysim dar.Bet baisiausiai neramina tai metai,(40) sansu mazeja doh.gif

Vat tokiom aplinkybėmis tai tikrai nereik galvot apie amžių ir statistiką. Statistika remiasi vidurkiais ir vidutinybėm..Chronologinis amžius vėlgi nebūtinai atitinka biologinį, žmonės gi sensta nevienodai...Esu įsitikinus, kad vaisingumo problemų turinčios kaip tik stengiasi gyvent labai sveikai ir tvarkingai, kad pasididintų šansus ir t. t. Nustebdavau vaisingumo klinikoj pamačius kokios jaunos gražios, nu stulbinamai gražios moterys su tokiom bėdom,...Žodžiu moralas toks, negalvok apie tą skaičių, o mintyse brauk kokius penkis atgal. Metų yra tiek kiek jautiesi turinti, o planuojanti turi jaustis jauna 4u.gif

..ne valgau o ėdu..maudžia kažko pilvo apačia..pasimatavau tempą...37,1. Nieko nežinau apie tas bazines tempas, niekad nesidomėjau ir nematavau, galvoju...gal gerai tas...einu skaitinėt.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 06 29, 21:55)
Vat tokiom aplinkybėmis tai tikrai nereik galvot apie amžių ir statistiką. Statistika remiasi vidurkiais ir vidutinybėm..Chronologinis amžius vėlgi nebūtinai atitinka biologinį, žmonės gi sensta nevienodai...Esu įsitikinus, kad vaisingumo problemų turinčios kaip tik stengiasi gyvent labai sveikai ir tvarkingai, kad pasididintų šansus ir  t. t. Nustebdavau vaisingumo klinikoj pamačius kokios jaunos gražios, nu stulbinamai gražios moterys su tokiom bėdom,...Žodžiu moralas toks, negalvok apie tą skaičių, o  mintyse brauk kokius penkis atgal.  Metų yra tiek kiek jautiesi turinti, o planuojanti turi jaustis jauna  4u.gif

..ne valgau o ėdu..maudžia kažko pilvo apačia..pasimatavau tempą...37,1. Nieko nežinau apie tas bazines tempas, niekad nesidomėjau ir nematavau, galvoju...gal gerai tas...einu skaitinėt.

Na tu teisi,matyt as panikuoju,nes atrodo taip stengiames ir atrodo nera problemu ir turetu gautis o vis ner rezultatu...jaucouosi ir atrodau pakankamai jaunai tikrai ne 40 smile.gif
Atsakyti

[/quote]
Labukas visoms

Violeta bazine virs 37 reiskia nestuke.gif tiek kiek as domejausi mirksiukas.gif Specialiai pasek kelis rytus. O vat edimas ir labai greitas isalkimas man visada budavo pirmas pozymis 😊
O as dar nieko nezinau, auginu pilva ir (.)(.) ir tiek. Pas genetikus vaziuosim liepos 11 d. Bus jau 13 sav. ax.gif Tada abi su tavim suzinosim svarbias zinias😉
Atsakyti
....Labai jau viltingai nuteiki..ech. kad tik pildytųsi..tempą mat aš matavau vakare, bet du kartus permatavau..pabandysiu ir ryte...bet kokiu atveju nieks nedraudžia jaustis nestuke.gif kol neįrodyta kitaip.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 06 29, 23:16)
....Labai jau viltingai nuteiki..ech. kad tik pildytųsi..tempą mat aš matavau vakare, bet du kartus permatavau..pabandysiu ir ryte...bet kokiu atveju nieks nedraudžia jaustis  nestuke.gif  kol neįrodyta kitaip.. mirksiukas.gif

Sauniai tu nusiteikus ir pati thumbup.gif O vaisingos d. jau baigesi tau?

Aga tempa reikia matuoti ryte tik pabudus ir dar neislipus is lovos. Geriausia tuo paciu metu visada.

Man apetitas normalizavosi, jau reiketu galvoti ka dedu i burna kad nepriaugciau per daug. Stengiuosi rinktis maista sveika o ne pagal savo norus.
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 06 29, 21:41)
Sauniai tu nusiteikus ir pati thumbup.gif O vaisingos d. jau baigesi tau?

Aga tempa reikia matuoti ryte tik pabudus ir dar neislipus is lovos. Geriausia tuo paciu metu visada.

Man apetitas normalizavosi, jau reiketu galvoti ka dedu i burna kad nepriaugciau per daug. Stengiuosi rinktis maista sveika o ne pagal savo norus.

Nu nusiteikus..kitaip nusiteikt kol kas neturiu priežasčių...kas iš tų nervų ir parinimosi..dariau ką galėjau, dabar laukiu rezultato taip sakant, kažko jaučiu kad gerai viskas. net nežinau kodėl taip, bet labai ramu...

dėl tempos nu pabandysiu ir lovoj...tik žinai, tokia aš matuotoja,...kad padėk die..čia tik dėl bendro vaizdo, yr padidėjus tempa ar ne, bo aš amžina šalčmirė,..

..o kaip ta teorija, kad nesąmoningai noris maisto, kurio reikia kleckui...Mano meniu tai visai...lašiša...pieniška sriuba vaiko, ikrų užtepėlės..mėlynės...be komentaro, žodžiu... doh.gif o kiek pati priaugai jau?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 06 29, 23:50)
..o kaip ta teorija, kad nesąmoningai noris maisto, kurio reikia kleckui...Mano meniu tai visai...lašiša...pieniška sriuba vaiko, ikrų užtepėlės..mėlynės...be komentaro, žodžiu... doh.gif o kiek pati priaugai jau?

Tavo meniu labai kelia šypseną ir primena nestuke.gif . Bet mes juk su tavim mokam labai panorėjus jausti įvairius požymius mirksiukas.gif ax.gif
O kaip tau būdavo su PMS ir maistu? Vienos labai valgo, o aš pvz. galedavau nevalgyti, nes ir taip išsipūtusi jaučiausi.

Kelinta tau CD?

Aš jau nebesisveriu kasdien, kaip su pirmu nestuke.gif Baisu biski, o be to vis tiek zinau, kad po gimdymo reiks LABAI dirbti, tai a taip a taip.... ax.gif Priaugau tarp 3-4 kg. Su anais neštumais irgi buvo I trimestre kas mėn. po 1 kg. cool.gif Bet visumoje pilvas man atrodo mazesnis nei rudeni, kai vaziavau pas genetike, tada pamenu jau su nesciosios dzinsais buvau ir su gerokai išsikišusiu pilvu, kad aplink mamytes Santariškėse tokiam pat neštumo laike buvo be jokiu pilvuku....

P.S. Ar gavai testukus?

Dar klausimukas, nes tu esi buvusi privaciai gen.klinikoje - ar man krauja del Prisca paims ten vietoj? Nes vizitas gan velai vakare???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 30 birželio 2014 - 08:08
[quote=Violeta*,2014 06 29, 20:37]
Sveikos,

Liepos 10tai ir aš nieko nebelaukiu...( m terminas). o šiaip save žinant jau iškart po kokios savaitės imsiu gadint testukus...Kažkaip rimtai planavom, gal ką ir suplanavom, bus matyt.

Tai lauksime abi tos dienos, nelaukdamos mmm drinks_cheers.gif Savaitės pradžioje jaučiau lyg kažkokį dūrimą kiaušidėse.. O db pastoviai jaučiu negerumą, o šian ryte tai ypač pasijautė pykinimas. Taip pat padidėjęs miego poreikis ir ĖDIMO. Bet gerai čia sako, mes mokam išsišaukti požymius kai norim lotuliukas.gif Testo dar negadinau, kažkaip irgi esu rami rami... O gal reiktų pasidaryt, ale dar kaip ir ankstoka g.gif va temp būtų įdomu pamatuot, bet naujuose namuose neturiu termometro, trauk jį devynios doh.gif

[quote=Linuete,2014 06 29, 20:57]
Atsibelde siandien mnsn schmoll.gif
Na nieko nesigauna nors tu ka....
[/quote]

unsure.gif Nenusimink... Dievulis viską sutvarko taip kaip reikia.. O metai... jie tik pase kažką reiškia smile.gif svarbu kaip jaučiamės viduje cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupele99: 30 birželio 2014 - 08:22
Kaip noriu, kad jums visoms čia pavyktų šiemet ir tada galėčiau ramiai palikti šią temą ir nebegrįžti prie senų širdį drąskančių temų daugiau!!!!
Ypač noriu, kad Violetai pasisektų, tada būsiu rami ax.gif
Violeta kas dar is balandinukų liko, tu viena? Nebepamenu....
Atsakyti