Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Mergytes ar priimsit i savo tarpa. Nespejau is nesulaukianciu gandro pasibut pas nestukes.... siandien turejau daryt tyrimus.... turejau.... papasakokit kokio laiko jusu zirniukai pabego
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 06 11, 23:52)
Mergytes ar priimsit i savo tarpa. Nespejau is nesulaukianciu gandro pasibut pas nestukes.... siandien turejau daryt tyrimus.... turejau.... papasakokit kokio laiko jusu zirniukai pabego

Sveika, man buvo 12sav kai suzinojau, kada nutruko sunku pasakyt, 10 sav truputi patepliojo, bet nekteipiau demesio.
Atsakyti
...13 sav sužinojau, kad nuo 9 sav nebesivysto...Dėkui D, kd tai buvo jau senai ir jau galiu pasakyt, atsigavau visiškai...net nebeprisimenu.. 4u.gif
Atsakyti
Laukiu hCG ir progerterono rezultatu. Idomu kuris bus nesivystymo priezastis.
Atsakyti
Buvo 16sav kai atsisveikinom su mazyliu, dabar vel beveik tiek laiko ir man rodos siandien pajutau pora bakstelejimu wub.gif
Atsakyti
Esu girdejus kad po persileidimo greitai pastojama. Ar teisybe?
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 06 13, 23:51)

Pas mane nustojo vystytis 9 sav.,padare abrazija sulaukiau mnsn ir kitu jau nebesulaukiau, pastojau,deja vel nesekmingai,nistojo 6 sav.ir daugiau nei pusmetis nesiseka.dabar pailsejom bulgarijoj,tikiuosi bulgariuka parsivezem nestuke.gif
Atsakyti
Mes galvojam pailset pora ciklu atsvest gimtadienius ir tiesiog jaust mylejimosi malonuma. O per atoatogas pats geriausias laikas atsipalaiduot ir gandrus gaudyt. Sekmes jims.
Atsakyti

Mes darem 3men pertrauka, nestumas jau gana didelis buvo, tad norejom, kad organizmas sustipretu. O jau kai pradejom gandra kviesti, tai is trecio ciklo pavyko
Atsakyti

Po pirmo nepastojau puse metu, o si kart po pirmu mmm
Atsakyti
Patarkit kaip atsipalaiduot nes negaliu net pagalvot apie mylejimasi
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 06 18, 17:11)
Patarkit kaip atsipalaiduot nes negaliu net pagalvot apie mylejimasi

sunku, ką ir patart... jei net galvoti apie tai negali, tai ir nekankink savęs... palauk, praeis kažkiek laiko, ir noras sugrįš..
Atsakyti