Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Markata @ 2014 01 18, 00:30)
as kai ne lt gyvenu tai jokio tyrimo be siuntimo negaliu pasidaryti. Tai seksiu savo isskyr. nes jau dabar kb po biski atsiranda, vadinasi kazkur kita savaite turetu ir O buti, o jei bus neaisku, tai reiks pasidaryti OT

Ir pas mane Ov. Mazdaug kita sav.gal pradzioj, tai panasiai kartu lauksim rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2014 01 17, 23:35)
Ir pas mane Ov. Mazdaug kita sav.gal pradzioj, tai panasiai kartu lauksim rezultatu rolleyes.gif

tai laikom viena uz kita kumstukus ir keliaujam kartu i spaliukes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 01 18, 00:37)
tai laikom viena uz kita kumstukus ir keliaujam kartu i spaliukes mirksiukas.gif

Butinai mirksiukas.gif taip ir bus. Lauksiu geru ziniu nestuke.gif Iki
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2014 01 17, 22:53)
o aš vis dar laukiu kol viskas susitvarkys, kada pas ginę nueisiu ir žiūrėsiu ką sakys. o tas laukimas taip lėtai slenka doh.gif

aš ir vis dar laukiu, kol ateis mmm, kol ciklas susitvarkys...
Atsakyti
Kaip atrodo ankstyvas persileidimas? Nežinau ar čia tiesiog mėnsės taip stipriai suvėlavo (virš savaitės) nors šiaip mano ciklas gan reguliarus; ar toks gausus kraujavimas su didelias krešuliais ir stipriais pilvo skausmais (šiap mano mėnsių pobūdis yra kitoks), gali reikšti kažką daugiau...Kaip tik vaisingomis dienomis nepasisaugojom unsure.gif Neštumo testo nedariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2014 01 18, 13:58)
Kaip atrodo ankstyvas persileidimas? Nežinau ar čia tiesiog mėnsės taip stipriai suvėlavo (virš savaitės) nors šiaip mano ciklas gan reguliarus; ar toks gausus kraujavimas su didelias krešuliais ir stipriais pilvo skausmais (šiap mano mėnsių pobūdis yra kitoks), gali reikšti kažką daugiau...Kaip tik vaisingomis dienomis nepasisaugojom unsure.gif  Neštumo testo nedariau g.gif

Pagal aprasa tiketina, kad persileidimas, bet gali buti ir menesines. Sunku sakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2014 01 18, 12:58)
Kaip atrodo ankstyvas persileidimas? Nežinau ar čia tiesiog mėnsės taip stipriai suvėlavo (virš savaitės) nors šiaip mano ciklas gan reguliarus; ar toks gausus kraujavimas su didelias krešuliais ir stipriais pilvo skausmais (šiap mano mėnsių pobūdis yra kitoks), gali reikšti kažką daugiau...Kaip tik vaisingomis dienomis nepasisaugojom unsure.gif  Neštumo testo nedariau g.gif

Be nestumo testo ir HCG tyrimo neina pasakyti ar tai persileidimas, ar tiesiog si cikla buvo velesne O del ko nuskele ir mmm. Nebent tiksliai zinai kada buvo O (matuoji BT, darai OV testukus) ir kraujuoti tokiu atveju pradejai praejus daugiau nei 14d po ovuliacijos. Tuomet tai gali buti persileidimas.

Man asmeniskai nebuvo skirtumo tarp persileidimo kraujavimo ir mmm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Hazell: 18 sausio 2014 - 14:22
Ačiū už jūsų nuomones. Galbūt tai tik suvėlavusios mėnsės, bet vargina tokie skausmai ir kraujoplūdis, kad iš lovos sunku išlipti (geriu vaistus, tai padeda tik trumpam)...Rytoj ryte dar pasidarysiu neštumo testą, o pirmadinienį reikės pas ginekologę pasirodyt... Ovuliaciją seku pagal Bilingso metodą (išskyrų ir kakelio stebėsena), ji būna panašiu laiku, kaip ir šį kart.
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2014 01 16, 10:57)

[/quote

sveika, dziugu, kad vel planuoji, nes pamenu lyg tu po nelaimes apie tai galvot nenorejai 4u.gif

Tikra tiesa, daug panikos buvo, sakiau niekada daugiau saves taip nekankinsiu, nes tiek baimes buvo, streso doh.gif Jei vel viskas pasikartos, galvosiu taip pat neigiamai apie dar viena bandyma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rence* @ 2014 01 18, 13:58)

Na ir kantrybe tavo, as testa jau gadinu iki mmm likus kelioms dienoms smile.gif Mano buvo ankstyvas persileidimas, tai pirmasias dienas kraujavau baisiai, su visais kresuliukais, atrode, kad vien jie ten tik, per mmm pas mane taip niekada nebuna. O skausmai skausmeliai doh.gif Nors visada pas mane su skausmais mmm, bet ten isskirtinai stiprus buvo.
Atsakyti
sveikos merginos

Sakykite o kokius tyrimus reikia darytis?
Man buvo pirmas nesivystantis nestumas. Jokiu tyrimu po to nedariau,niekas nepatare g.gif , sake kam daryti ,dazniausiai vis tiek neaisku del ko ivyko nesivystantis nestumas. Turiu omenyje vaisiaus tyrima.
Gine patare palaukti puse metu ir bandyt vel. Palaukeme,pabandeme, ir vel deja suzinau kad nesivystantis. Panasiai abu apie 8 sav. Kol kas antro dar nedariau ambrazijos, nes penktadieni buvau pas viena gydytoja,pasake kad viskas ok,vaisius taisyklingai guli,sirdis plaka, o sekmadieni kita nemato is vis vaisiaus.Isskyros negausios,rusvos. tai ryt vaziuosiu dar pas viena. bet jauciu kad nieko gero nebus schmoll.gif

tai va man idomu (nes galvoju tik apie blogiausia,sirdis jaucia), kokius is karto reikia prasyt tyrimus ,ar juos reikes veliau daryt?

aciu
Atsakyti
QUOTE(laimutyte @ 2014 01 19, 17:52)
sveikos merginos

Sakykite o kokius tyrimus reikia darytis?
Man buvo pirmas nesivystantis nestumas. Jokiu tyrimu po to nedariau,niekas nepatare  g.gif , sake kam daryti ,dazniausiai vis tiek neaisku del ko ivyko nesivystantis nestumas. Turiu omenyje vaisiaus tyrima.
Gine patare palaukti puse metu ir bandyt vel. Palaukeme,pabandeme, ir vel deja suzinau kad nesivystantis. Panasiai abu apie 8 sav. Kol kas antro dar nedariau ambrazijos, nes penktadieni buvau pas viena gydytoja,pasake kad viskas ok,vaisius taisyklingai guli,sirdis plaka,  o sekmadieni kita nemato is vis vaisiaus.Isskyros negausios,rusvos. tai ryt vaziuosiu dar pas viena. bet jauciu kad nieko gero nebus  schmoll.gif

tai va man idomu (nes galvoju tik apie blogiausia,sirdis jaucia), kokius is karto reikia prasyt tyrimus ,ar juos reikes veliau daryt?

aciu

nežinau, ar kokius tyrimus daro... čia jau pats tikriausiai turi prašyt...domėtis, kas tai gali įtakoti... gal kas su hormonais negerai, gal dar kas...
man tai vaisių ištyrė (nes jau buvo 18 savaičių), tai prieš planuojant sakė pasidaryti tepinėlį, šlapimo pasėlį ir profilaktiškai pasitikrinti.. tą ir žadu padaryti.. vakar kaip tik atėjo mmm (taip lauktos), penktadienį buvo mėnuo, kaip buvo atlikta A.. tai ciklas kaip ir labai neišsiderino....
Atsakyti
Laba 4u.gif
Mes ir labai pergyvenom po persileidimo,laukem pusmeti ir vel pabandem, ir va jau auginam pilvely,kai atejo ta savaite kai zuvo musu lelius gimdoje, labai stresavau,galvoju kad tik dabar viskas butu gerai.
Atsakyti