Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(*Hazell @ 2014 01 17, 01:38)
Sveikos. Nuo persileidimo praejo 2men ir 1sav. Galvojom su MB apie antra vaikuti. O kai netiketai uzkibo, laimei nebuvo ribu. Mylejau ir vis dar tebemyliu maziuka nuo pirmos akimirkos apie ji suzinojus, skraidziau ant debesu. Testukus gadinau kiekviena diena, kad isitikinciau jog nestumas vystosi. Taciau mmm veluojant kelias dienas testai nustojo rysketi. Sirdyje jauciau kad kazkas negerai, bet protas sake tiketi jog viskas bus gerai. Dar po savaites pradejau kraujuoti. Buvo beveik sesios savaites. Savaite laiko verkiau kiekviena diena. Ir dabar, praejus daugiau nei dviems menesiams, as vis dar negaliu susitaikyti su persileidimu, vis pagalvoju jog db butu tiek laiko, kad jau judesiukus jausciau ir pan. Apie bandymus planuoti vel vaikuti pas mane nera kalbos. As dar tam nepasiruosus...
MB vis uzsimena, kad gal bandom vel. O as tik pries pora dienu jam isdrysau pasakyti, jog as dar tam nepasiruosusi.
Tai buvo mano trecias nestumas is kuriu tik vienas su laiminga pabaiga.

Ech, mergaites, kaip sunku buna kai neturi su kuo issikalbeti...

pamatysi, ateis tas laikas, kai būsi pasiruošusi... vienoms reikia mažiau laiko, kitoms daugiau... laikykis.. ir gal neverta save kankinti, kiek jau būtų laiko ir pan... žinau, sunku apie tai negalvoti... bet turi sūnelį, kuo daugiau būk su juo, galvok apie jį.. Jis tavo didžiausia paguoda (mano dukrytė man ir yra didžiausia pagyoda sunkiomis minutėmis)....
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 01 15, 21:00)
Rimtai planuojame ir mes, kaip tik siom dienom ovuliacija, labai noreciau, kad pavyktu  wub.gif

Ir mes dabar intensiviai darbuojames wub.gif Siandien buvau pas gine tai yra 3 folikulai uzauge 12, 16, ir 19 dydzio.Dabar nusimato vaisingos dienos.Tikiuosi uzkibs smile.gif Sekmes ir jums !
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2014 01 17, 22:32)
Ir mes dabar intensiviai darbuojames wub.gif Siandien buvau pas gine tai yra 3 folikulai uzauge 12, 16, ir 19 dydzio.Dabar nusimato vaisingos dienos.Tikiuosi uzkibs smile.gif Sekmes ir jums !

Mes irgi smile.gif gavau gydytojos palaiminima smile.gif Kadangi tyrimai atejo gerai, tai sake nelaukti chromosomu, o bandyti dabar ax.gif
Atsakyti
kaip smagu kad jau kai kas ir darbuojas thumbup.gif o aš vis dar laukiu kol viskas susitvarkys, kada pas ginę nueisiu ir žiūrėsiu ką sakys. o tas laukimas taip lėtai slenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 01 17, 23:47)
Mes irgi smile.gif  gavau gydytojos palaiminima smile.gif Kadangi tyrimai atejo gerai, tai sake nelaukti chromosomu, o bandyti dabar ax.gif

Man tai jau trecias ciklas po abrazijos, pirmus du ciklus neuzkibo,na ir buvo berods po vien folikula uzauge,tai dabar daugiau sansu manau smile.gif o pas tave kuris ciklas?gal rasei bet dar neskaiciau idemei ankstesniu pr.
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2014 01 17, 22:55)
Man tai jau trecias ciklas po abrazijos, pirmus du ciklus neuzkibo,na ir buvo berods po vien folikula uzauge,tai dabar daugiau sansu manau smile.gif o pas tave kuris ciklas?gal rasei bet dar neskaiciau idemei ankstesniu pr.

pas mane buvo persileidimas (jau trecias is eiles) rugseji, tai per daug labai rimtai neplanavom, aisku norejosi pastoti, bet ir biski baisu buvo. O dabar kai gavau beveik visus atsakymus, bandysime vel rimtai ties tuo padirbeti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markata: 17 sausio 2014 - 23:00
QUOTE(Markata @ 2014 01 18, 00:00)
pas mane buvo  persileidimas (jau trecias is eiles) rugseji, tai per daug  labai rimtai neplanavom, aisku norejosi pastoti, bet ir biski baisu buvo. O dabar kai gavau beveik visus atsakymus, bandysime vel rimtai ties tuo padirbeti blush2.gif

Tai diziausios sekmes nestuke.gif
Mes irgi daug tyrimu pasidarem,viskas gerai.tik visgi neramu nes priezastis liko neaiski
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2014 01 17, 23:04)
Tai diziausios sekmes nestuke.gif
Mes irgi daug tyrimu pasidarem,viskas gerai.tik visgi neramu nes priezastis liko neaiski

Man irgi neramu, atrodo net norejosi, kad kazka rastu, nes tada lyg galetum atsikvepti, kad va pasigydisi ir viskas bus gerai, o cia "atleiskite, bet mes nieko jums negalime padeti, jusu tyrimai puikus, tiesiog, buna tokiu atveju, kad ir labai retai, jog atsakymu kodel sveikiems zmones taip atsitinka nera". doh.gif Na per kancias i zvaigzdes, pamatysi, tuoj mes keliausim i spaliuku kluba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 01 18, 00:13)
Man irgi neramu, atrodo net norejosi, kad kazka rastu, nes tada lyg galetum atsikvepti, kad va pasigydisi ir viskas bus gerai, o cia "atleiskite, bet mes nieko jums negalime padeti, jusu tyrimai puikus, tiesiog, buna tokiu atveju, kad ir labai retai, jog atsakymu kodel sveikiems zmones taip atsitinka nera".  doh.gif Na per kancias i zvaigzdes, pamatysi, tuoj mes keliausim i spaliuku kluba biggrin.gif

Tavo zodziai kam reikia i ausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2014 01 17, 23:15)
Tavo zodziai kam reikia i ausi thumbup.gif

Sakiau si menesi reiks ir OT nusipirkti ir dar vyra kas antra diena kankinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 01 18, 00:18)
Sakiau si menesi reiks ir OT nusipirkti ir dar vyra kas antra diena kankinti lotuliukas.gif

Man tai per daug streso tie testa,as gera savaitele pakankinsiu vyra o dar po kurio laiko kraujo tyrima darysiu hcg ir bus aisku.nes mazdaug vistik zinau kada vaisingos dienos.
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2014 01 17, 23:25)
Man tai per daug streso tie testa,as gera savaitele pakankinsiu vyra o dar po kurio laiko kraujo tyrima darysiu hcg ir bus aisku.nes mazdaug vistik zinau kada vaisingos dienos.

as kai ne lt gyvenu tai jokio tyrimo be siuntimo negaliu pasidaryti. Tai seksiu savo isskyr. nes jau dabar kb po biski atsiranda, vadinasi kazkur kita savaite turetu ir O buti, o jei bus neaisku, tai reiks pasidaryti OT
Atsakyti