Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

buvau penktad pas daktara tai sake, kad viskas puiku ir kad sulaukus pirmu mm galiu vel pastoti smile.gif tai taaaaip laukiu 4u.gif bet sake kad uz poros sav turetu buti, as maniau kad ilgiau g.gif na tikiuos tikrai greit ateis ir galesim kibt i darbus wink.gif Nes tik sia viltim gyvenu, nes kai pradedi galvoti kas atsitiko apima lb liudnos mintys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble123 @ 2014 02 01, 16:56)
buvau penktad pas daktara tai sake, kad viskas puiku ir kad sulaukus pirmu mm galiu vel pastoti  smile.gif tai taaaaip laukiu  4u.gif  bet sake kad uz poros sav turetu buti, as maniau kad ilgiau  g.gif  na tikiuos tikrai greit ateis ir galesim kibt i darbus wink.gif Nes tik sia viltim gyvenu, nes kai pradedi galvoti kas atsitiko apima lb liudnos mintys  verysad.gif

tikrai pastosi ir liudnos mintys issisklaidys, vakar butu gimes mano mazylis pgl termina, taciau vasara jo netekau, bet vakar testukas parode antra juostele nors dar nelabai ryskia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2014 02 01, 16:58)
tikrai pastosi ir liudnos mintys issisklaidys, vakar butu gimes mano mazylis pgl termina, taciau vasara jo netekau, bet vakar testukas parode antra juostele nors dar nelabai ryskia wub.gif

Stebuklas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2014 02 01, 14:58)

wow SVEIKINIMAI DIDZIAUSI!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip as del jusu dziaugiuos lotuliukas.gif thumbup.gif Lengvo nesiojimo ta mazaji stebukleli ! nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2014 02 01, 16:58)

Sveikinimai 4u.gif Laikom kumstukus 4u.gif Gal bus dvynukai mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu mergytes, mmm nesulaukiau, dabar tik reikia nusprest kada pas gyd apsilankyt smile.gif tik tas baimes seselys nepasitraukia, baisu, kad vel nebutu kaip buvo, bet tikriausiai visos ta patiriame, kurios jau karteli netekome savo zirniuku
Atsakyti
LAba vakara... jungiuosi prie jusu ... man abrazija buvo 2012 09 (nustojo vaisius vystitis 4 menesiu ... abrazija atliko 5mane menesyje nes jauciausi gerai kol gydydtoja nepasake vaisius negyvas .. nesiojau ji menesy sad.gif )iki siol laiko nepastoju sad.gif po abrazijos isnirtingai pirkau ir testus OV ir BT nieks nieko .... nuejau pas gine viskas kaip ir ok nemato jokiu kliuciu pastot ..... praejus metams po A ... mire tetis ,na nurasiau nepastojima stresui ,bet va jau praejo kaip bebutu 4 menesiai o pastojimo ne kvapo biggrin.gif tyriausi skydliauke viskas ok ,daugiau nezinau ir ka daryti eit vel pas gine : smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2014 02 03, 21:07)
LAba vakara... jungiuosi prie jusu ... man abrazija buvo 2012 09 (nustojo vaisius vystitis 4 menesiu ... abrazija atliko 5mane menesyje nes jauciausi gerai kol gydydtoja nepasake vaisius negyvas .. nesiojau ji menesy sad.gif  )iki siol laiko nepastoju sad.gif po abrazijos isnirtingai pirkau ir testus OV ir BT nieks nieko .... nuejau pas gine viskas kaip ir ok nemato jokiu kliuciu pastot ..... praejus metams po A ... mire tetis ,na nurasiau nepastojima stresui ,bet va jau praejo kaip bebutu 4 menesiai o pastojimo ne kvapo biggrin.gif tyriausi skydliauke viskas ok ,daugiau nezinau ir ka daryti eit vel pas gine : smile.gif

labas, 4u.gif as sakyciau nuek pas gydytojus padaryk hormonu tyrimus gal ten kas nors ne taip..
o pirmus kartus lengvi pastojai?
Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2014 02 04, 09:27)
labas,  4u.gif as sakyciau nuek pas gydytojus padaryk hormonu tyrimus gal ten kas nors ne taip..
o pirmus kartus lengvi pastojai?

LAba ,labai smarkiai nesigilinau bet va neseniai are hormonu tyrimus viskas ok,o smulkiau kokius nezinau..Su pirmu pastojau gal per 5 menesius ,su antraja per 7 ,o treciasias buvo netysiukas per O nesugebejom paissaugot wink.gif bet va kiek ko bedarau nesigauna ... kaip viena akusere sake atsipalaiduok neuzsikabink ant nestumo nes nepsatosi ,veikia labai psichologiskai ,ydomu kiek tame tiesios g.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2014 02 03, 22:07)
LAba vakara... jungiuosi prie jusu ... man abrazija buvo 2012 09 (nustojo vaisius vystitis 4 menesiu ... abrazija atliko 5mane menesyje nes jauciausi gerai kol gydydtoja nepasake vaisius negyvas .. nesiojau ji menesy sad.gif  )iki siol laiko nepastoju sad.gif po abrazijos isnirtingai pirkau ir testus OV ir BT nieks nieko .... nuejau pas gine viskas kaip ir ok nemato jokiu kliuciu pastot ..... praejus metams po A ... mire tetis ,na nurasiau nepastojima stresui ,bet va jau praejo kaip bebutu 4 menesiai o pastojimo ne kvapo biggrin.gif tyriausi skydliauke viskas ok ,daugiau nezinau ir ka daryti eit vel pas gine : smile.gif

Laba.Ir man nesiseka pastot po A jau gal 4-ta cikla. Pas mane buvo 2 A viena po kitos,manau tai itakoja sekanciam pastojimui,na ir zinoma psichologiskai, nesigauna negalvot,atsipalaiduot...... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2014 02 04, 10:30)
Laba.Ir man nesiseka pastot po A jau gal 4-ta cikla. Pas mane buvo 2 A viena po kitos,manau tai itakoja sekanciam pastojimui,na ir zinoma psichologiskai, nesigauna negalvot,atsipalaiduot......  schmoll.gif

ir as manau kad psichologinis barjeras yra ,bet kaip ji nugalet .... nes abu labai norim trecio lialiuko... blush2.gif berniuko ....na bemnt vyras taip planuoja biggrin.gif bet butu super ir mergaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2014 02 04, 11:06)
ir as manau kad psichologinis barjeras yra ,bet kaip ji nugalet .... nes abu labai norim trecio lialiuko...  blush2.gif berniuko ....na bemnt vyras taip planuoja biggrin.gif bet butu super ir mergaite biggrin.gif

Trecias gerai bigsmile.gif man nors to vienintelio sulaukti doh.gif
Atsakyti