Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

QUOTE(GintareM @ 2014 01 23, 17:56)
As ziuriu rentalcars.com ir galvoju geriau su 0 francize, ar neimti papildomu draudimu, bet pirkti francizes draudima... Gal cia yra protingu galinciu patarti? biggrin.gif Vaziuojam tik igesniam savaitgaliui....

Nu jeigu jus norite papildomu islaidu tai pirkite draudima,bet mano nuomone geriau isigyti kreditine kortele su banko duotu iseikvojimu(nes sake,kad dabar Lietuvoj atsirado kazkokios kur patiems galima inesineti suma(vadinasi ka inesi ta turi)).Su normalia kreditine Jums uzsaldys iki 1000 euru bet jie niekur nedings ir ju niekas nesunaudos.Kaip atsildys irgi nei lakstymo nei inesinejimo.Sumokesit tik uz pacia nuoma ir gal dar uz kura(nes kitos kompanijos nuskaiciuoja bet cia jau ziurekit salygas).O del kortos tai pasiimkit pacia paprasciausia ir pigiausia.Vis vien ja naudojiesi extremaliais atvejais(kaip sitas). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 01 23, 17:41)
Nu jeigu jus norite papildomu islaidu tai pirkite draudima,bet mano nuomone geriau isigyti kreditine kortele su banko duotu iseikvojimu(nes sake,kad dabar Lietuvoj atsirado kazkokios kur patiems galima inesineti suma(vadinasi ka inesi ta turi)).Su normalia kreditine Jums uzsaldys iki 1000 euru bet jie niekur nedings ir ju niekas nesunaudos.Kaip atsildys irgi nei lakstymo nei inesinejimo.Sumokesit tik uz pacia nuoma ir gal dar uz kura(nes kitos kompanijos nuskaiciuoja bet cia jau ziurekit salygas).O del kortos tai pasiimkit pacia paprasciausia ir pigiausia.Vis vien ja naudojiesi extremaliais atvejais(kaip sitas). 4u.gif

Tai su kreditine ne beda, bet man kazkaip kosmiskai isaldomos sumos ir tas mistinis pinigeliu didesnis nuskaiciavimas, paskaicius komentarus apie nuoma Italijoje baugokai atrodo...
O del kuro tai dar niekur nemaciau, kad nemokamas jisai butu, gi su kokiu baku pasiimi, su tokiu grazini, bent jau visai avejais kiek nuomavomes tiek buvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2014 01 24, 09:44)
Tai su kreditine ne beda, bet man kazkaip kosmiskai isaldomos sumos ir tas mistinis pinigeliu didesnis nuskaiciavimas, paskaicius komentarus apie nuoma Italijoje baugokai atrodo...
O del kuro tai dar niekur nemaciau, kad nemokamas jisai butu, gi su kokiu baku pasiimi, su tokiu grazini, bent jau visai avejais kiek nuomavomes tiek buvo...  g.gif

Dabar kazkaip is viso ivyko labai daug visokiu pasikeitimu tose autonuomose.Patys nezino ko nori biggrin.gif .Bet eiles aerouostuose prie ju dideles.......Taip kad turi del ko siaustis.Anksciau ir mums budavo kad pilna baka paimi pilna grazini bet dabar neprisimenu nuo kada bet pradejo nuskaiciuoti uz kura po 40 euru.Mes kazkaip visada imam per travel supermarket jie bendradarbiauja su daugeliu masinu nuomuotoju bendroviu.Ir tikrai neteko nusivilti.Taisykles yra taisykles ir tie pasikeitimai buna per visus is karto. verysad.gif Pernai buvom Nicoj,Tenerifej ir St Malo tai visur nuskaiciavo.Bet jei vazineji daug tai kazkaip issinaudoja tas kuras.O Sardinija tai isviso gan didele taip kad tik to bako uztektumet biggrin.gif .
O seip tai patarciau geriau naudotis tarptautinemis ir zinomomis autonuomomis nes kazkas kitame forume skundesi kad issinomavus masina Sicilijoje is kazkokios saraskino kontoros jiems isalde 1000 euru.Grazinus auto sake kad pinigai grazinti ar jau grazinti(jau dabar neatsimenu).O zmones po siai dienai iesko savo pinigeliu ir praso kitu forumieciu pagalbos.Bet zinoma ne visiems taip buna.Taip kad nejuokas su tais italais. g.gif
Atsakyti
ka patartumėte dėl užšaldytų pinigų draudimo jis kainuoja 26 lt para. Jei primoki tą suma yra apdraudžiami užšaldyti piningai. T.y. jei atsitinka koks įvikis ir tavo užšaldyti pinigigai buna paliečiami tas draudimas juos tau vistiek visus grąžina. Kaip elgiates tokioje situacijoje? Tai isaugina auto nuomos kaina tarkime dešimčiai dienų apie 260 lt. Bet apsaugomi tavo pinigiai kurie bus užšaldyti.
Atsakyti
la
mes vykstam 03.27-04.05.
gryzimas anksti ryte-7.oo
tai reik but 5.00 jau oro uoste.
masina nuomavom iki 04.04, nes pagalvojau, kad taip anksti ryte nepriims nieks masinos. ar ten kokie rakteliu grazinimai yra?
jei gyventi tame holiday inn viesbuti kur 4km iki oro uosto. tai kiap nuojo iki oro uosto nusigaut?
su taxi? autiku? 5.00 ryto jie vaziuoja?
Atsakyti
QUOTE(zupkiokas @ 2014 01 24, 19:39)
Bet apsaugomi tavo pinigiai kurie bus užšaldyti.

Galit šaldytuve laikyt. Garantija nuo sugedimo ta pati. Atgavimo garantija nulinė.
QUOTE(akutiss @ 2014 01 25, 19:41)
la
mes vykstam 03.27-04.05.
gryzimas anksti ryte-7.oo
tai reik but 5.00 jau oro uoste.

Jei būsit be mašinos, kap manot, kaip įmanoma nusigauti į oro uostą? Teisingai, pėsčiom. Dar dviračiu. Taxi, shuttle. Be komentarų.
Atsakyti
QUOTE(zupkiokas @ 2014 01 24, 19:39)
ka patartumėte dėl užšaldytų pinigų draudimo jis kainuoja 26 lt para. Jei primoki tą suma yra apdraudžiami užšaldyti piningai. T.y. jei atsitinka koks įvikis ir tavo užšaldyti pinigigai buna paliečiami tas draudimas juos tau vistiek visus grąžina. Kaip elgiates tokioje situacijoje? Tai isaugina auto nuomos kaina tarkime dešimčiai dienų apie 260 lt. Bet apsaugomi tavo pinigiai kurie bus užšaldyti.

Mano manymu ar tada ne paprasciau pasiimti draudima. 4u.gifO pasaulinese kompanijose jie ir taip apsaugoti pirkeju teisemis(dabar konkreciai nezinau kaip tai vadinasi bet tokios tikrai yra).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 26 sausio 2014 - 03:25
QUOTE(I.Elija @ 2014 01 26, 04:19)
Mano manymu ar tada ne paprasciau pasiimti draudima. 4u.gifO pasaulinese kompanijose jie ir taip apsaugoti pirkeju teisemis(dabar konkreciai nezinau kaip tai vadinasi bet tokios tikrai yra).

O del pinigu grazinimo(man net paciai idomu pasidare) tai UK yra tokia instance ja kuri tvarko tokius reikalus.
.If you hired your car from a British company and have problems you can complain to the British Vehicle Rental and Leasing Association
Manau kad butu kazkas panasaus ir LT.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 01 26, 03:34)
O del pinigu grazinimo(man net paciai idomu pasidare) tai UK yra tokia instance ja kuri tvarko tokius reikalus.
.If you hired your car from a British company and have problems you can complain to the British Vehicle Rental and Leasing Association
Manau kad butu kazkas panasaus ir LT.

Atsiimant automobilį Jūsų depozitas yra laikomas Jūsų kortelėje kaip frančižė, kuris gali būti nuimtas iš kortelės, jeigu automobilis bus sugadyntas. Jeigu nuomos metu ant automobilio atsirado įbrežimai arba nelygumai, mes gražinsime Jums visus išskaitymus iš Jūsų frančizės.

Jūs esate apsaugoti - Mūsų “Užstato grąžinimo paslauga” saugo Jūsų užstato nuo jo praradimo, jeigu automobiliui buvo padaryta žala. Mes grąžinsim Jūsų pinigus, kuriuos paėmė nuomos kompanija už padaryta žalą nuomojamam automobiliui.
Avarijų padengimas - Jūsų užstatas bus apsaugotas, jeigu transporto priemonė buvo sugadinta avarijos metu.
Apgadinimų padengimas - Dažniausi draudiminiai įvykiai yra kėbulo apgadinimas, transporto priemonės dalys ir reikmenys.

čia yra to papildomo draudimo sąlygos
Atsakyti
QUOTE(zupkiokas @ 2014 01 26, 10:27)
Atsiimant automobilį Jūsų depozitas yra laikomas Jūsų kortelėje kaip frančižė, kuris gali būti nuimtas iš kortelės, jeigu automobilis bus sugadyntas. Jeigu nuomos metu ant automobilio atsirado įbrežimai arba nelygumai, mes gražinsime Jums visus išskaitymus iš Jūsų frančizės.

Jūs esate apsaugoti - Mūsų “Užstato grąžinimo paslauga” saugo Jūsų užstato nuo jo praradimo, jeigu automobiliui buvo padaryta žala. Mes grąžinsim Jūsų pinigus, kuriuos paėmė nuomos kompanija už padaryta žalą nuomojamam automobiliui.
Avarijų padengimas - Jūsų užstatas bus apsaugotas, jeigu transporto priemonė buvo sugadinta avarijos metu.
Apgadinimų padengimas - Dažniausi draudiminiai įvykiai yra kėbulo apgadinimas, transporto priemonės dalys ir reikmenys.

čia yra to papildomo draudimo sąlygos

Man duoda tokais nuomos salygas.Pazymesiu saulute kur parasyta kad i nuomos kaina ieina draudimas ibrezimams visam korpusui.Cia arguso salygos kurias duoda UK.Nemanau kad jos skiriasi kitu saliu nuomuotojams ir kitos autokompanijos duoda jas tokias pacias.

£ 36.90
for 2 days

Included in this price
Third party liability protection (TP)
Theft waiver (TW)
Collision damage waiver (CDW) smile.gif
Unlimited mileage
Tax
Road tax
Airport fee
Breakdown assistance
Taip kad jeigu ir apdraskysit masina nieko papildomo nereikia moketi.I masinos nuomos kaina ieina keli draudimai.Tai vienas is ju.
Ir kur Jus radote sitas savo salygas?Nes man jos isviso ziaurios.Cia kazkokia informacija nutylima ir nera jokio paaiskinimo.
Cia dar imeciau ka duoda Wikipedia del paaiskinimo mano pazymeto draudimo situacijos

The rental company's damage waiver normally covers accidental damage and towing a damaged vehicle, as long as the renter complies with the rental contract (such as authorized drivers, locations, no racing). Waivers may also cover theft, vandalism, loss of use, and liability. The renter often has a choice among different coverages for different fees.
Taip kad sita Jusu rasta kompanija paims pinigus is Jusu uz tai kad Jums grazins ir taip Jums priklausancius pinigus.Bet gal as nieko apie tai nesuprantu bet man tokia veikla kazkokia abejotina.O cia lietuvos kazkokia draudimo kompanija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 26 sausio 2014 - 12:50
QUOTE(I.Elija @ 2014 01 26, 12:40)
Man duoda tokais nuomos salygas.Pazymesiu saulute kur parasyta kad i nuomos kaina ieina draudimas ibrezimams visam korpusui.Cia arguso salygos kurias duoda UK.Nemanau kad jos skiriasi kitu saliu nuomuotojams ir kitos autokompanijos duoda jas tokias pacias.

£ 36.90
for 2 days

Included in this price
Third party liability protection (TP)
Theft waiver (TW)
Collision damage waiver (CDW) smile.gif
Unlimited mileage
Tax
Road tax
Airport fee
Breakdown assistance
Taip kad jeigu ir apdraskysit masina nieko papildomo nereikia moketi.I masinos nuomos kaina ieina keli draudimai.Tai vienas is ju.
Ir kur Jus radote sitas savo salygas?Nes man jos isviso ziaurios.Cia kazkokia informacija nutylima ir nera jokio paaiskinimo.
Cia dar imeciau ka duoda Wikipedia del paaiskinimo mano pazymeto draudimo situacijos

The rental company's damage waiver normally covers accidental damage and towing a damaged vehicle, as long as the renter complies with the rental contract (such as authorized drivers, locations, no racing). Waivers may also cover theft, vandalism, loss of use, and liability. The renter often has a choice among different coverages for different fees.
Taip kad sita Jusu rasta kompanija paims pinigus is Jusu uz tai kad Jums grazins ir taip Jums priklausancius pinigus.Bet gal as nieko apie tai nesuprantu bet man tokia veikla kazkokia abejotina.O cia lietuvos kazkokia draudimo kompanija?

http://www.rentalcar....do?showdeexp=1
sitoje kompanijoje
Atsakyti
Totaliai pasimečiau, nebežinau iš kur nuomotis automobilį sad.gif
Papildyta:
Comments
• INCLUDED IN PRICE: Unlimited mileage.
• CDW and TP with excess (Economy/Compact cars: 1510eur+VAT, Other groups: 2160eur+VAT).
• The excess amount will be blocked from your credit card on collection and released when the car is returned in the same condition.
• NOT INCLUDED: Fuel: Vehicles are collected with a full tank and are to be returned full.
• Diesel supplement: 2.5eur/day +VAT.
• Additional driver: 9.50eur+VAT/day, max.133eur+VAT.
• Maximum number of additional drivers per rental: 3.
• Minimum age 23.
• Young Driver Supplement (21-22): 14eur/day+VAT, max.196eur +VAT.
• Out of hours collections/returns: 50eur+VAT (only available one hour before the office opens and one hour after the office closes).
• On collection customers will be asked to leave a security deposit of 250 Euros.
• A major CREDIT CARD such as Visa or MasterCard is needed to collect the vehicle.
• GPS: 12eur+VAT/day, max.99EUR+VAT.
• Snow chains: 10eur/day+VAT, max.50eur+VAT.
• Ski Rack: 5eur+VAT/day, max.50eur+VAT.
• Fine admin fee: 30eur+VAT.
• Theft/Accident Admin Fee: 50eur+VAT.

Gal kas galite paaiškinti ar čia yra kokių užslėptų kabliukų ir mokesčių.
Auto pasiimsiu 22 val grazinsiu 05 val. Jau matau kad reiktu moketi 50 euru plius PVM mokesti uz ne darbo valandas. Gal dar ko nors nematau? Ačiū už pagalbą.
Atsakyti