QUOTE(Tete2006 @ 2014 01 19, 21:40)
Neteisinga informacija
Pirma į kreditinę kortelę galima įsinešti pinigų tiek kiek norite, antra kreditinė kortelė gali būti iš vis be kredito (ta prasme kiek įsineši, tiek turi)...
Užsakant automobilį paprastai reikia turėti tiek kiek reikia tuo metu sumokėti... Toliau atvykus pasiimti automobilio ir įsigijus pilną draudimą (kuris suteikia nulinę išskaita), niekas papildomai nerezervuojama, o esant tam tikro dydžio išskaitai, rezervuojama suma lygi jai. Čia kalbu apie standartinius automobilius, prabangių sąlygos gali būti kitos...
Pirma į kreditinę kortelę galima įsinešti pinigų tiek kiek norite, antra kreditinė kortelė gali būti iš vis be kredito (ta prasme kiek įsineši, tiek turi)...
Užsakant automobilį paprastai reikia turėti tiek kiek reikia tuo metu sumokėti... Toliau atvykus pasiimti automobilio ir įsigijus pilną draudimą (kuris suteikia nulinę išskaita), niekas papildomai nerezervuojama, o esant tam tikro dydžio išskaitai, rezervuojama suma lygi jai. Čia kalbu apie standartinius automobilius, prabangių sąlygos gali būti kitos...
Jus matyt maisote kreditine su debitine su overdrafts(atsiprasau bet nezinau lietuvisko atitikmens).Taip i kreditine inesti galima ir debita, bet kam reikalinga kreditine ir uz jos iseikvijima mokami mokesciai jeigu naudotis ja su debitu.As manau kad siais laikais beveik visi turi debitines.Nezinau ar tai bus kreditine jeigu ji neturi kreditu, bent jau mano abidvi kreditines skirtingu banku, eina po sitomis salygomis.(Tai jau neatitikmuo svokose).
Dabar klausimas kam nuskridus moketi uz draudima(as asmeniskai niekad to nedarau)todel man uzsaldo atitinkamas pinigu sumas.(pvz pries du men man uzsalde 600 euru Tenerifeje).Ir tai daro tik is kreditiniu.O del iskaitu tai as ir paskaiciavau apytiksliai.Bet Jus manau sutiksite,kad geriau kreditinej tureti didesnes sumos kredita negu suma kurios neuzteks isaldymui.