Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

QUOTE(Tete2006 @ 2014 01 19, 21:40)
Neteisinga informacija schmoll.gif
Pirma į kreditinę kortelę galima įsinešti pinigų tiek kiek norite, antra kreditinė kortelė gali būti iš vis be kredito (ta prasme kiek įsineši, tiek turi)...
Užsakant automobilį paprastai reikia turėti tiek kiek reikia tuo metu sumokėti... Toliau atvykus pasiimti automobilio ir įsigijus pilną draudimą (kuris suteikia nulinę išskaita), niekas papildomai nerezervuojama, o esant tam tikro dydžio išskaitai, rezervuojama suma lygi jai. Čia kalbu apie standartinius automobilius, prabangių sąlygos gali būti kitos... 4u.gif

Jus matyt maisote kreditine su debitine su overdrafts(atsiprasau bet nezinau lietuvisko atitikmens).Taip i kreditine inesti galima ir debita, bet kam reikalinga kreditine ir uz jos iseikvijima mokami mokesciai jeigu naudotis ja su debitu.As manau kad siais laikais beveik visi turi debitines.Nezinau ar tai bus kreditine jeigu ji neturi kreditu, bent jau mano abidvi kreditines skirtingu banku, eina po sitomis salygomis.(Tai jau neatitikmuo svokose).
Dabar klausimas kam nuskridus moketi uz draudima(as asmeniskai niekad to nedarau)todel man uzsaldo atitinkamas pinigu sumas.(pvz pries du men man uzsalde 600 euru Tenerifeje).Ir tai daro tik is kreditiniu.O del iskaitu tai as ir paskaiciavau apytiksliai.Bet Jus manau sutiksite,kad geriau kreditinej tureti didesnes sumos kredita negu suma kurios neuzteks isaldymui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 01 19, 22:10)
Jus matyt maisote kreditine su debitine su overdrafts(atsiprasau bet nezinau lietuvisko atitikmens).Taip i kreditine inesti galima ir debita, bet kam reikalinga kreditine ir uz jos iseikvijima mokami mokesciai jeigu naudotis ja su debitu.As manau kad siais laikais beveik visi turi debitines.Nezinau ar tai bus kreditine jeigu ji neturi kreditu, bent jau mano abidvi kreditines skirtingu banku, eina po sitomis salygomis.(Tai jau neatitikmuo svokose).
Dabar klausimas kam nuskridus moketi uz draudima(as asmeniskai niekad to nedarau)todel man uzsaldo atitinkamas pinigu sumas.(pvz pries du men man uzsalde 600 euru Tenerifeje).Ir tai daro tik is kreditiniu.O del iskaitu tai as ir paskaiciavau apytiksliai.Bet Jus manau sutiksite,kad geriau kreditinej tureti didesnes sumos kredita negu  suma kurios neuzteks isaldymui. 4u.gif

Debetinė lietuviškai reiktų sakyt 4u.gif

O kam naudotis kreditine, turint debetine, tiesiog ne visi žmonės mėgsta ištisai skolintis, paskui sekti kuomet terminas padengti kreditą ir t.t. ir tuo tikslu turi ten savų pinigų, kad prireikus galėtų atsiskaityti.
Kitas atvejis, jei turimo kredito neužtenka, tuomet vėlgi pagelbėja savi pinigai.

Beje dabar bankai jau duoda ir kreditines be kredito. Tiesiog, jei tau rekia funkcijų kreditinės, o kredito suteikti bankas tau nenori, tai labai nebloga alternatyva.
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2014 01 19, 21:40)
Neteisinga informacija schmoll.gif
Pirma į kreditinę kortelę galima įsinešti pinigų tiek kiek norite, antra kreditinė kortelė gali būti iš vis be kredito (ta prasme kiek įsineši, tiek turi)...
Užsakant automobilį paprastai reikia turėti tiek kiek reikia tuo metu sumokėti... Toliau atvykus pasiimti automobilio ir įsigijus pilną draudimą (kuris suteikia nulinę išskaita), niekas papildomai nerezervuojama, o esant tam tikro dydžio išskaitai, rezervuojama suma lygi jai. Čia kalbu apie standartinius automobilius, prabangių sąlygos gali būti kitos... 4u.gif

4u.gif mūsų kaip tik be limito ir yra, nes tokios patys prašėm ax.gif

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 01 19, 23:23)
Debetinė lietuviškai reiktų sakyt  4u.gif

O kam naudotis kreditine, turint debetine, tiesiog ne visi žmonės mėgsta ištisai skolintis, paskui sekti kuomet terminas padengti kreditą ir t.t. ir tuo tikslu turi ten savų pinigų, kad prireikus galėtų atsiskaityti.
Kitas atvejis, jei turimo kredito neužtenka, tuomet vėlgi pagelbėja savi pinigai.

Beje dabar bankai jau duoda ir kreditines be kredito. Tiesiog, jei tau rekia funkcijų kreditinės, o kredito suteikti bankas tau nenori, tai labai nebloga alternatyva.

Paprasciausiai ne visos mokejomo sistemos dedetines(aciu kad pataisete mane biggrin.gif priima.O del tokios alternatyvos gal tikrai gerai bet mes kazkaip su tuo nesusidure.Mums bankai suteikia viska ka reikia.O savi pinigai reikalingi bet kuriuo atveju. ax.gifO sekti nieko nereikia nes yra automatiniai padengimai is debetines. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 19 sausio 2014 - 23:15
Labai atsiprašau, bet gal kas nors galėtumėte padėti su auto nuoma. Jei galime paimkime argus pavizdį ir išanalizuokime jį, nes žiūriu labai daug kam kyla klausimų dėl tų pilnų drautimų ir užšaldomų pinigų. Argus pasiūlymas pasirodė tikrai labai nebrangus, BET kaip suprantu jie išaldys 3000 Euru, kas yra virš 10.000 Lt. Na sorry bet manau ne visi turi atiliekamų 10.000 lt sąskaitose. Tai norėčiau pasiteirauti tuų , kurie tikrai žino ar čia aš teisingai suprantu. Norėtusi užsisakyti iš šios kompanijos, bet jau užšaldoma suma tai man pasirodė tikrai didelė. Gal kaip nors būtų galima to išvengti? Ačiū už pagalbą. smile.gif
Atsakyti
Jeigu pas juos parasyta, kad toks depozitas, tai taip ir bus. Bet yra kompaniju, kur zymiai mazesnes sumos ( 300, 400 eu) ir kainos nuomos geros.
Atsakyti
Mes nuomojomes masina is Sixt, tai niekas tikrai neisalde nei lito
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2014 01 20, 09:03)
Jeigu pas juos parasyta, kad toks depozitas, tai taip ir bus. Bet yra kompaniju, kur zymiai mazesnes sumos ( 300, 400 eu)  ir kainos nuomos geros.

Tai vat. Aš apie ką ir kalbu, tik aš norėjau įsitikinti ar aš gerai supratau. Nes kažkaip nįtikėtina man pasirodė, kad tokia didelė suma. O kokios kompanijos siūlo geras kainas ir mažas sumas įšaldo. Gal galite pateikti pvz.
Ačiū. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 01 20, 09:05)
Mes nuomojomes masina is Sixt, tai niekas tikrai neisalde nei lito

Kada jūs vykstate? Tai dabar neužšaldys. Šaldoma suma bus kai imsite auto iš jų vietoje. Kelinta val imate auto ir kada gražinate. Jei nepaslaptis kokia nuomos kaina? Nes aš kai žiūrėjau per sixt man neleido grąžinti 05.00 val. ryte.
Atsakyti
Nuomos pasiūlymą rasite prikabintą.
Dėl paėmimo 22:00 - toks variantas įmanomas, jei tik italai patvirtins, kad jie sutinka atiduoti automobilį nedarbo metu. Tam reikia atlikti rezervaciją.
Grąžinimas 5:00 - yra dėžutė į kurią įmetami raktai.

Nuomos kaina yra be pilno draudimo. Papildomas draudimas kainuotų apie 200 EUR.
Depozitas (užšaldomų pinigų suma) - apie 1000 EUR.

Tai yra tik nuomos pasiūlymas ir vėliau kaina gali keistis.

(Čia gavau iš SIXT atstovybės Lietuvoje)
Atsakyti
QUOTE(zupkiokas @ 2014 01 18, 12:07)
Norėjau pasiteirauti dar dėl Stintino miestelio. smile.gif Ar ten tikrai yra veiksmo vakare? nes pasivaikščiojau su google maps žmogeliuku internete po tą miestelį tai toks nykus pasirodė. Bijau susidaryti blogą vaizdą, nes nuotraukuose viena o realybeje kita. Prisipažinsiu ko bijome. smile.gif Kretoje buvome spalio mėn 2013m. Maravel hotel viešbutyje ir vakarais kažkaip budavo niuru ir kaviinės tuščios ir kažkaip nesijaučia kurorto. Nereikia Palangos lygio ten masinių girtų žmopnių, tiesiog gera vakare praeiti gatve kai verda veiksmas, ką matėme vakare nuvykę į Rethimną. smile.gif  ačių už atsakymus.

Stintino tai toks nedidukas zvejibinis miestelis kuris turi kiek daugiau daugiau restoraneliu negu kiti tradiciniai Sardinijos miestukai.Ir jis truputi daugiau pritaikytas turizmui.Nieko ten tokio nera.Jie dar turi mazyti uosta bet ji pereiti uztektu 7 min.Mums ten patinka nes strategiskai gera vieta.Ir zmoniu truputi daugiau.Arti Sassaris,Alghero.Nuostabus papludimys.Bet ju visi miestukai turi po viena aikste ir baznycia ir jei norite gauti vieta restorane turite uzsisakyti is anksto.(Ten daug kur taip)Jeigu norite kazkur daugiau zmoniu ir judesio reiktu rinktis didesnius miestus( nors jie irgi palyginus mazi).Tas pats Alghero gal kaip koks Palanga(Tik jis jungiasi su Fertilia(kitu miesteliu))tik turintis grazu senamiesti su promenada ir uostu.Sassaris kaip kokia Jonava.Kaip vaziujam be vaiku tai buna kad apsistojam ir Sassaryje ir Alghero(tada pabaraidom po koncertus ir restoranus).Bet jei pasistosite mazuose miesteliuose jie visi panasus.Alghero irgi apie 10-11pm jau buna ramu.Ten toks gyvenimo budas.Ir matot mes visada imam apartamentus.Sintino yra labai neblogu namu.(Kas aktualu kaip daugiau zmoniu)Algero geri butai senamiesti dviem arba trim.Svarbiausia ten tureti masina ir vazineti nes gamta tikrai nuostabi.O argusas mums uzsalde 600euru.Todel ir sakau kad geriau tureti kreditine kaip kreditine( su banko duotom iseikvijimo sumom) vistiek jomis pats nesinaudoji.O kad ir isaldo tai sirdies neskauda.O kaip atsildo nieko inesineti nereikia.Tiesa nezinau kaip ten su tom banko salygom LT.Mes kazkaip pamegia siaurinia puse.(Mane pries 15 metu tada dar busimas vyras pirma karta issiveze atostogu). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zupkiokas @ 2014 01 20, 09:08)

Kada jūs vykstate? Tai dabar neužšaldys. Šaldoma suma bus kai imsite auto iš jų vietoje. Kelinta val imate auto ir kada gražinate. Jei nepaslaptis kokia nuomos kaina? Nes aš kai žiūrėjau per sixt man neleido grąžinti 05.00 val. ryte.

mes JAU buvom praeita vasara mirksiukas.gif kainos neprisimenu, bet kai ieskojom, kainos visur buvo panasios. grazinom mes is vakaro, o ryte su taxu vykom i orouosta. paskaiciave buvom, kad taip pigiau iseina, nei grazinimas ryte (nes taip prikalkuliuoja dar 1 diena nuomos)
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 01 19, 23:23)
Debetinė lietuviškai reiktų sakyt  4u.gif

O Jums is viso apsimoketu imti dvi mazytes masinas (jeigu dviese vairuojate)ir pasidalinti pabirucius.Gausis puse sesevietes kainos. 4u.gif Mes kazkada taip darem kaip vaziavom didele kompanija. 4u.gif Sardinijoj vairuoti didelio mokslo nereikia.Ten viskas grazu ir paprasta. thumbup.gif
Atsakyti