QUOTE(byebyelondon @ 2014 01 17, 18:25)
Na taip, bet man Stintintino nepatinka tuo, kad labai ramus vando, visiskas ezeras. Gal plaukiojantiems ir nieko. Vanduo Sardinijoje daugiau maziau ramus visur, bet Stintino ypatingai. Is tikruju gaila,kad Sardinojoj ne taip daug kur yra bangu.
Ar tikrai vanduo saltas birzeli visoje vidurzemio juroje? Man atrodo Turkijoje ir Graikijoje tikrai turetu buti siltas. Tuo tarpu Sardinija yra zymiai siauriau uz sitas salis.
Papildyta:
Po keliones butinai parasykite, kaip nuskilo:)
Ar tikrai vanduo saltas birzeli visoje vidurzemio juroje? Man atrodo Turkijoje ir Graikijoje tikrai turetu buti siltas. Tuo tarpu Sardinija yra zymiai siauriau uz sitas salis.
Papildyta:
Po keliones butinai parasykite, kaip nuskilo:)
Kazkaip mums ten buvo ir bangu ir ramumu. Tokiose papludimiuose kaip Ptalamonoj tai isviso babguota.Mes ten net nevaziujam nes negalim nardyti.(Bet cia tik mes tokie savotiski ).Gaila kad senas kompas uzluzo su keliomis desimtimis foto albumu.Buciau imetusi banguota Stintino.
Bet birzeli mums buvo salta Maljorkoj,Manorkoi,palei Gibraltara ir toj pacioj Sardinijoj.Bet gal cia tik mums taip.O i Turkus nevaziuju principialiai taip kad nezinau.Dabar stengiuos atostogauti nuo Liepos 20.Tada Sardinia susyla.......
O Zupkiokui linkiu kuo nuostabiausiu ispudziu,optimizmo ir pasidalinti sugrizus savo patirtimi.