Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

QUOTE(I.Elija @ 2015 02 26, 13:50)
Tai puiku.Del prieskoniu misiniu,kaip kelausit pilnos pievos laukinio kumino,rozmarinu ciobreliu.Daug nedekit.Pakelese daug kas prekiauja savo augintais vaisiais,darzovem,pomidorais ir tt.Tikrai stokit ir drasiai pirkit,nes nuostabus skonio.
O jeigu Jusu gyvenamas bustas bus kokiam mazam mestelyje,tai diena nepatigekit nueiti ir uzsirezervuoti vakarui staliuka,nes restoraneliai mazi ir buna labai uzimti.Dar nepamirskit kad per siesta niekas nedirba.Neskaitant didziuju miestu.O siestos jie laikosi ir ziema,kaip svento reikalo.

biggrin.gif mačiau ir česnakų rasti galima laisvai beaugačiu, bent jau Capo Cacia prie Neptūno grotos. Daržoves, vaisius tikrai degustuosim gausiai.
Atsakyti
QUOTE(Buja @ 2015 02 26, 11:49)
Tuomet išduokite paslaptį kaip išsisukate su maistu? Patys gaminates, ką iš namų prigriebiate
tam reikalui?

mano vaikams tai picos, bet kokiu atveju geriausias reikalas biggrin.gif

man tai superiniai jų sūriai alyvuogės
labai skani ta jų tipinė duona (kieti ploni lakštai) iš kurių ten irgi galima gamint kažką,
bet man jei ir gryni labai skanūs

QUOTE(Buja @ 2015 02 26, 12:36)

Iš namų galvoju taip pat kokių makaronų prigriebti, gal prieskonių mišinio mėsos marinatams, kad vietoje nereiktų ieškotis. Gal dar kokių sriubų sausų pakeliuose  g.gif

čia iš kokių namų? iš LT ? Makaronus į Italiją vežtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 02 26, 13:39)
čia iš kokių namų? iš LT ? Makaronus į Italiją vežtis  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 26, 14:42)

O sakykit,kur Jus vakarieniaujat jeigu atskrendat vakare ir nusiboginat i vieta kur gyvenat.Ir dar su vakais.As tai visda isimetu poka makaru tam vakarui kaip atskrendam.Ir nelakstom ka cia uzvalgius.Makarai sveria maziau negu kokios bulves. biggrin.gif
Niekas nesako kad ju imti savaitei.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 02 26, 13:58)
O sakykit,kur Jus vakarieniaujat jeigu atskrendat vakare ir nusiboginat i vieta kur gyvenat.Ir dar su vakais.As tai visda isimetu poka makaru tam vakarui kaip atskrendam.Ir nelakstom ka cia uzvalgius.Makarai sveria maziau negu kokios bulves. biggrin.gif

aš tokiu atveju įsimetu kruopas, pvz grikius
bent jau nesusitrins kaip makaronai
nors šiaip kelionėj maisto nesureikšminu, kada gaunas tada valgom ir vaikai jau įprato.
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2015 02 25, 22:13)
Sveikos 4u.gif

Su vyru planuojame skristi i Sardinija rugsejo menesi. Gyventi kazkur miesto centre nenorim, norim arciau papludimio, tad issirinkome Stintino miesteli. Gal parekoenduotumete koki jauku viesbutuka ar vila su peinamomis kainomis?

Aciu 4u.gif

Sveiki, mes ten buvom apsistoje Cala reale viesbuty. Jei su masina - puikus viesbutis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 02 26, 16:19)
aš tokiu atveju įsimetu kruopas, pvz grikius
bent jau nesusitrins kaip makaronai
nors šiaip kelionėj maisto nesureikšminu, kada gaunas tada valgom ir vaikai jau įprato.

Oi cia ne tame esme ka.As buna kad su stiklainiu misraines skraidau,nes mano didziausias vaikas tai vyras biggrin.gif ,jeigu jam nebus valgyti tai uraganai siausti prades. biggrin.gif Ir as maisto nesureksminu.Man kad vaisiu butu ir to uztenka.Bet cia kaip kam.Mes cia ir esam kad savo ispudziais dalintumemes o visi gi atsirenka kas kam tinka.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 02 26, 16:04)
Oi cia ne tame esme ka.As buna kad su stiklainiu misraines skraidau,nes mano didziausias vaikas tai vyras  biggrin.gif ,jeigu jam nebus valgyti tai uraganai siausti prades. biggrin.gif Ir as maisto nesureksminu.Man kad vaisiu butu ir to uztenka.Bet cia kaip kam.Mes cia ir esam kad savo ispudziais dalintumemes o visi gi atsirenka kas kam tinka.

drinks_cheers.gif
tiesiog jūs užklausėt ką daryt, kai atskrendi vėlai, tai ir kilo diskusija.

Beje mes kai atsiradom Alghero, tai buvo gal 11 val vakaro, ir kai radom savo išsinuomotam būste visą nukrautą maistu stalą iš tiesų nerealiai apsidžiaugėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 02 26, 13:58)

Oi ne mes niekada maisto netempiam is namu smile.gif jeigu jau norim tai surandam kur pavalgyti bigsmile.gif bet mums nera taip svarbu, kad prikisti skrandzius pries miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 26, 17:26)
Oi ne mes niekada maisto netempiam is namu smile.gif jeigu jau norim tai surandam kur pavalgyti bigsmile.gif bet  mums nera taip svarbu, kad prikisti skrandzius pries miega smile.gif

Tai gal vaikuciu dar neturite?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 02 26, 17:19)
Beje mes kai atsiradom Alghero, tai buvo gal 11 val vakaro, ir kai radom savo išsinuomotam būste visą nukrautą maistu stalą iš tiesų nerealiai apsidžiaugėm  biggrin.gif

Na čia l.pasisekė, bet ne visur taip būna smile.gif

QUOTE(I.Elija @ 2015 02 26, 18:01)

drinks_cheers.gif

Mes kai vieni važiavome taip pat nesukom galvos dėl maisto, tai buvo paskutinėje vietoje. Bet su vaikais ir ilgam, tai įsimesim, ką tik sugalvosim lengvo ir praversiančio, lagaminai vistiek į priekį pustusčiai, oro uoste jamam auto, tad tampytis nereikia. Dėl pirmo vakaro nesuku labai galvos, nieko rimto neimsime, vis tiek nakti nusibelsim
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 02 26, 17:01)

aišku, kad su vaikais smile.gif
Atsakyti