Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

Aciu! tikiuosi viskas bus gerai smile.gif nors..parasiau i auto nuoma (goldcar) ir jie i mano klausimus neatraso.. kiek visdelto man pinigu isaldys... o dar atsiliepimai internete apie ta imone irgi neguodzia :/
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2014 05 10, 18:50)
Aciu! tikiuosi viskas bus gerai smile.gif nors..parasiau i auto nuoma (goldcar) ir jie i mano klausimus neatraso.. kiek visdelto man pinigu isaldys... o dar atsiliepimai internete apie ta imone irgi neguodzia :/

Mes per juos nuomavom ne karta ir viskas ten su jais gerai.
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2014 05 10, 18:50)

Na čia nuo draudimo priklauso ką pasirinkote, o šiaip Italija pas juos visada sudėtingiau su automobilių nuoma smile.gif smile.gif , bet viskas bus gerai... 4u.gif
Atsakyti
nuomavausi per arguscarhire, ten siule pirkti pilna draudima, taciau paskaiciau salygas - draudimas negalioja jei gyvenamoji vieta toliau negu ta vieta kur nuomojames uz kazkiek km, kas pas mus tikrai daugiau, nes gyvensim siaurinej salos pusej. tai galvojau jei pati ta agentura siulys kazoki draudima, tai vietoj ji ir paimsim. tik neramu kiek reikia turet kreditkej pinigu, jei tarkim jie isaldo 1000 eur taigi man cia kosmiskai dideli pinigai..
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2014 05 10, 21:20)
tik neramu kiek reikia turet kreditkej pinigu, jei tarkim jie isaldo 1000 eur taigi man cia kosmiskai dideli pinigai..

Nuomojantis automobilį tokia suma artima vidutiniškai. Tam reikia būt pasiruošus. Tai galima sumažinti dažniausiai tik tiesiogiai draudžiantis automobilį nuomojančioje firmoje. Bet sąlygos ten nebūtinai bus patrauklios.
Atsakyti
nuomavausi per arguscarhire, ten siule pirkti pilna draudima, taciau paskaiciau salygas - draudimas negalioja jei gyvenamoji vieta toliau negu ta vieta kur nuomojames uz kazkiek km, kas pas mus tikrai daugiau, nes gyvensim siaurinej salos pusej. tai galvojau jei pati ta agentura siulys kazoki draudima, tai vietoj ji ir paimsim. tik neramu kiek reikia turet kreditkej pinigu, jei tarkim jie isaldo 1000 eur taigi man cia kosmiskai dideli pinigai..

Žinokite panašiai ir bus apie tūkstantį eurų jeigu neprimokėsite už draudimą, kas sumažina arba panaikina išskaitą... 4u.gif
Atsakyti

Pasiskaitykit, reportazuose - Apie Sardinijos nuomos ypatumus ten rasiau, taip, kad bukite viskam pasiruose, bet pasistenkite, kad neapgautu. Neseniai vieni draugai irgi turejo Italijoj ne visai malonius dalykus su autonuoma, taciau kadangi ju buvo 10 ir visi reke, kaip isproteje, tai nebereikejo palikti tokio absurdisko uzstato, nes irode, kad salygose nebuvo to parasyta. Bet ju buvo daug ir irodinejo jie ten beveik valanda. biggrin.gif
Tikrai negasdinu, bet Italija yra Italija, ten visko atsitinka biggrin.gif
Atsakyti
as esu pasiruosus primoketi uz draudima, kad tik tu pinigu neuzsaldytu. bet aisku ir su draudimu kazkiek isaldo, ar ne? aciu, perskaiciau jusu reportaza jau seniau, butent del to neramu del tu visu dalyku. tai ta suma pinigu, apie 4000 lt reikia tureti kreditkej? o jei neturi, kas tada? pas mane kreditas tik 1000 lt joje
Papildyta:
kazkaip kai nuomavomes masina kretoje, kose nereikejo nei kreditkes nei kazkokiu isaldymu pinigu nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2014 05 11, 14:48)
as esu pasiruosus primoketi uz draudima, kad tik tu pinigu neuzsaldytu. bet aisku ir su draudimu kazkiek isaldo, ar ne? aciu, perskaiciau jusu reportaza jau seniau, butent del to neramu del tu visu dalyku. tai ta suma pinigu, apie 4000 lt reikia tureti kreditkej? o jei neturi, kas tada? pas mane kreditas tik 1000 lt joje
Papildyta:
kazkaip kai nuomavomes masina kretoje, kose nereikejo nei kreditkes nei kazkokiu isaldymu pinigu nebuvo unsure.gif

Tai va pas mus ir islindo, kad jie norejo, kad kreditinej butu 1500 euru. Nors salygose to niekur nebuvo, kai uzsakinejom. Todel ir pirkom papildoma draugima, kad neisaldytu pinigu. Visa laime, kad buvo diena ir galejom susisiekti su atstovais Anglijoje, tai jie mums bent jau grazino tuos draudimo pinigus, kuriuos jau buvo isskaite. Nes logikos tai tikrai nera jokios du kartus drausti ta pacia masina.
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2014 05 11, 14:48)
Papildyta:

Taip, Italija su autonuoma turi įmantrybių biggrin.gif:D:D
Man Sixt su draudimu iššaldė 500 EUR... Grįžus žiūriu grįžta kažkur 450 EUR ir ateina sąskaita, kad nuskaitė papildomai už GPS, o pasiimant automobilį kai tik darbuotoja sako Jums duodame kaip dovaną automobilį aukštesnės klasės ir su GPS, sakau nereikia man jo, na sako nieko nepadarysi įmontuotas biggrin.gif biggrin.gif Tai paskui taip ir surašiau jiems, kad buvo sakyta dovanų ir pan. Tai po kokių dešimt dienų grįžo tie 50EUR ir atsiprašymo laiškas smile.gif Tai čia yra Italija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na joa...reiks kreditkej nemazai pinigu veztis... unsure.gif
Atsakyti
Gal kas zino kap Sardinijoj oras spali? g.gif
Atsakyti