Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

Žinot kuo man " patinka" didelė dalis lietuvių, kad jei ir darys blogai, vis tiek ras pasiteisinimą, kad šitaip vis tiek galima, nes jiems taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 05 gegužės 2014 - 13:52
QUOTE(Aruna @ 2014 05 05, 14:50)
Žinot kuo man " patinka" didelė dalis lietuvių, kad jei ir darys blogai, vis tiek ras pasiteisinimą, kad šitaip vis tiek galima, nes jiems taip atrodo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 05 02, 17:11)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif .Toj pacioj Sardinijoj teko matyti kalnuose jau uzdengta dviratininka, policija ir "vaziuotojus" kurie ji nudauze.Taip tas vaizdas akyse ir stovi doh.gif .

drinks_cheers.gif mes matem serpantine apvirtusia FIAT 500 su uzdengtu kruvinu zmogum unsure.gif . man irgi stovi po siaip dienai akyse tas vaizdas doh.gif . nors as pati megstu greiti, bet nezinau, koks beprotis gali lakstyt serpantinais daugiau nei leidzia zenklai. ten net palei zenklus vaziuot mums nepratusiems yra per didelis greitis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2014 05 05, 11:03)
Siestos pas juos tikrai yra, ir nuo 13 iki 16val raso, kad nereikia moketi, visur yra zenklai kurie apraso kur kaip ir kada reikia moketi. Ta as ir turejau omenyje, kad niekur mums neteko moketi, nes dar ne sezonas buvo, o ne kad specialiai nemokejom ir statem neleistinose vietose smile.gif o del virsyjamo greiciau, tai 50km/val esant geram keliui tikrai yra letas vaziavimas ar autostradoj ant 90km/val. Zinoma, kad ant posukio serpantinuose priletini ir vaziuoji su galva.

nu ziurint kokiam miesteli, pas mane kaime gali bet kur statyti, bet siaip miestuose tikrai nevisur buna nemokami nebent velai nakti, plius vigili kurie deda baudas net nepietauja o keiciasi pamainos, tai tikrai galima bauda uzsidirbti smile.gif as turiu omennyje kad nera siestu kurie baudas deda, nes kiti pasiskaite cia forume pasitikes neskaitys ir gaus bauda doh.gif
nezinau kokiais serpantinais vazinejot, bet daleiskim kur normalus ir baisus as 3 metus beveik kas savaitgali vazinedavau kazkur 40 km serpentinais, tai man zinant kelia kiekviena posuki kazkas nerealaus ant 50 unsure.gif nebent vingiuotu keliu vaziavot unsure.gif
del autostrados sutinku kad galima greiciau ypac kai nesezonas nes autostrados tuscios siuo metu smile.gif

Aruna kurioj vietoj orouoste nemokamas parkingas g.gif nes as liepos 12 vaziuosiu mamos pasiimti pernai metais tokio neradau o ir mokami perpildyti buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanatica @ 2014 05 06, 19:18)

Aruna kurioj vietoj orouoste nemokamas parkingas g.gif nes as liepos 12 vaziuosiu mamos pasiimti pernai metais tokio neradau o ir mokami perpildyti buvo doh.gif

Nerasiau apie nemokama parkinga oro uoste. Nemokamai stateme Kaljaryje prie uosto. Nors dabar galvoju, kad masinas tai stato sone oro uosto - nemaciau ten tokiu zenklu ar automatu - gal todel ir stato. Ten is desines eina kelias, kad ivaziuoti i oro uosto teritorija, tai kaip vaziuosit, galima paziuret kaip ten su nemokamom.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2014 05 07, 07:24)
Nerasiau apie nemokama parkinga oro uoste. Nemokamai stateme Kaljaryje prie uosto. Nors dabar galvoju, kad masinas tai stato sone oro uosto - nemaciau ten tokiu zenklu ar automatu - gal todel ir stato. Ten is desines eina kelias, kad ivaziuoti i oro uosto teritorija, tai kaip vaziuosit, galima paziuret kaip ten su nemokamom.

matyt netaip supratau blush2.gif
nu jo orouoste 2 yra parkingai mokami bet jie visad perpildyti as pernai ir sone staciau, arba galima statyti salia iejimo i vidu bet tik pusvalandziui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanatica @ 2014 05 07, 10:24)
matyt netaip supratau blush2.gif
nu jo orouoste 2 yra parkingai mokami bet jie visad perpildyti as pernai ir sone staciau, arba galima statyti salia iejimo i vidu bet tik pusvalandziui smile.gif

O ten kiek toliau, kur toks "ale ziedas" prie pievos, tai man atrodo, ten tikrai nera laiko limito
Atsakyti
iki keliones vis maziau laiko liko, kazkaip jau neramu darosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2014 05 08, 11:10)
iki keliones vis maziau laiko liko, kazkaip jau neramu darosi biggrin.gif

Kodėl čia taip? Manau atvirkščiai turi būti smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2014 05 08, 14:37)
Kodėl čia taip? Manau atvirkščiai turi būti  smile.gif  smile.gif

baisoka kad reiks atskridus 10val vakaro dar tris valandas vaziuoti per visa sala i siaure, ir man reiks vairuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2014 05 08, 15:57)
baisoka kad reiks atskridus 10val vakaro dar tris valandas vaziuoti per visa sala i siaure, ir man reiks vairuot biggrin.gif

Nepergivenkit,autostrada laaaabai gera,viskas labai aisku.Pasiimkit su savim Tom Tom bus patogiau rasti savo apsistojimo vieta.
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2014 05 08, 15:57)

Teko važiuoti ir naktį, ir dieną... Tikrai nepergyvenkite labai geras kelias... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti