Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

QUOTE(keistuole @ 2014 03 24, 17:41)
ačiū  4u.gif

o kaip aplamai tie batai atrodo?
kažkur kažką apie tokius girdėjau, bet man jų niekad ir neprireikė

Mano tokie.As su jais ir plaukiu,ir lipu i kalnus,ir nesioju vietoj sporbaciu ir kitais gyvenimo atvejais.Be ko jie ne Crocsai kurie plaukiant krenta nuo koju.
user posted image
Turiu dar ir oficialius plaukimo batus.Bet labiau megstu pirmuosius.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 24 kovo 2014 - 19:50
QUOTE(byebyelondon @ 2014 03 24, 14:00)
Ir kiek mazdaug galima tiketis sumoketi uz zmogu (be alkoholio) middle/upper class lygio restorane? Esu ganetinai isranki maistui ir atskiriu gera kokybe nuo blogos.

O as prisiklausius pazistamu liaupsiu jau tiek svajojau apie italiska maista Sardinijoj... Bet panasu, kad Sicilijoj ir Romoj jis geresnis.

As nelabai linkusi po restoranus vaikscioti. Kaip ir vietiniai. Geriausia, kaip ir buvo rasyta, orientuotis, kiek zmoniu yra ( ypac vietiniu), ir visai nebutinos baltos staltieses ir isblizginti palociai, kad butu geras maistas. biggrin.gif Dazniausiai net buna atvirksciai. Ir kainos ten didesnes isblizgintukuose biggrin.gif
Pasiulyciau nueit i turgu, tik nezinau kur busit. Pecorino surio atsivezem dvieju rusiu - skanumas- tikrai . Ir turguj buvo daug pigiau nei parduotuvej biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(I.Elija @ 2014 03 24, 20:48)
Mano tokie.As su jais ir plaukiu,ir lipu i kalnus,ir nesioju vietoj sporbaciu ir kitais gyvenimo atvejais.Be ko jie ne Crocsai kurie plaukiant krenta nuo koju.

Buna ir kitokiu, medziaga tokia tampoma virsuj, tik svarbu, kad padas guminis ir storokas butu . Nors apvaziavus papludimius, nelabai suprantu kam jie reikalingi
Atsakyti
norint skaniai pavalgyti nevaziuokit i turistiniu miesteliu restoranus, patarciau i koki Agriturizmo, ar siaip i kokia uzeigele kur gamina tipinius sardinijus patiekalus, plius tikrai jei rasit kur gerai paruosta maista tai nepalyginsit nei su roma nei kitu miestu pusiasali, man asmeniskai sardinijos patiekalai zymiai skanesni nei pusiasalio, ir siulyciau butinai paragauti kepto parsiuko, eriuko ant iesmo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2014 03 24, 21:41)
As nelabai linkusi po restoranus vaikscioti. Kaip ir vietiniai.

O is kur tokia isvada, kad vietiniai nera linke po restoranus vaikscioti?
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2014 03 24, 21:41)
As nelabai linkusi po restoranus vaikscioti. Kaip ir vietiniai. Geriausia, kaip ir buvo rasyta, orientuotis, kiek zmoniu yra ( ypac vietiniu), ir visai nebutinos baltos staltieses ir isblizginti palociai, kad butu geras maistas.  biggrin.gif Dazniausiai net buna atvirksciai. Ir kainos ten didesnes isblizgintukuose  biggrin.gif
Pasiulyciau nueit i turgu, tik nezinau kur busit. Pecorino surio atsivezem dvieju rusiu - skanumas- tikrai . Ir turguj buvo daug pigiau nei parduotuvej  biggrin.gif
Papildyta:
Buna ir kitokiu, medziaga tokia tampoma virsuj, tik svarbu, kad padas guminis ir storokas butu . Nors apvaziavus papludimius, nelabai suprantu kam jie reikalingi

Man medziaginiai nepatinka nes jie ilgai buna slapi,i juos renkasi smelis,ir lipucke atsisegineja istisai.Jie pigus bet kokybe nepasizymi.Bet cia tik mano nuomone.Mes ju turime ir medziaginiu bet guli ant auksto nenaudojami.
Papildyta:
QUOTE(Fanatica @ 2014 03 24, 22:37)
norint skaniai pavalgyti nevaziuokit i turistiniu miesteliu restoranus, patarciau i koki Agriturizmo, ar siaip i kokia uzeigele kur gamina tipinius sardinijus patiekalus, plius tikrai jei rasit kur gerai paruosta maista tai nepalyginsit nei su roma nei kitu miestu pusiasali, man asmeniskai sardinijos patiekalai zymiai skanesni nei pusiasalio, ir siulyciau butinai paragauti kepto parsiuko, eriuko ant iesmo  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 03 25, 13:22)
Man medziaginiai nepatinka nes jie ilgai buna slapi,i juos renkasi smelis,ir lipucke atsisegineja istisai.Jie pigus bet kokybe nepasizymi.Bet cia tik mano nuomone.Mes ju turime ir medziaginiu bet guli ant auksto nenaudojami.

Turejau minty be lipuckiu, tokie tampukai. Jie dziusta greitai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(byebyelondon @ 2014 03 25, 13:18)
O is kur tokia isvada, kad vietiniai nera linke po restoranus vaikscioti?

Todėl, kad jie tušti. Ypač dabar, nesezono metu tai gerai matosi, nes taip tai turistai ten suguža. O tavernos, su geru maistu- pilnos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2014 03 25, 15:07)
Turejau minty be lipuckiu, tokie tampukai. Jie dziusta greitai  biggrin.gif
Papildyta:
Todėl, kad jie tušti. Ypač dabar, nesezono metu tai gerai matosi, nes taip tai turistai ten suguža. O tavernos, su geru maistu- pilnos  biggrin.gif

Geri netgi ne sezono metu buna pilni vakarais.Tik juos reikia zinoti.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 03 25, 14:01)
Geri netgi ne sezono metu buna pilni vakarais.Tik juos reikia zinoti.

drinks_cheers.gif nu juk ir sardam pabosta gaminti biggrin.gif kur gyvena mano uosviai ten kazkur 2500 gyventoju, tai pastoviai restoranas, picerija, tokia uzeigele, ir agriturizmas kasdien beveik pilni visi ax.gif o jei dar kokia karaoke suorganizuoja tai aplamai vietu nebuna schmoll.gif
Atsakyti
Jei kam įdomu, iš mūsų kelionės po Sardiniją, beje vasaris, viskas žydi, kvepia smile.gif
Atsakyti
Pagrindiniai įsipūdžiai, nors savaitė laiko buvo tikrai per mažai viską pamatyti, (pravažiavom 1700 km.) - labiausiai patiko vidurinioji ir rytinė salos pusės. Kažkas iš forumiečių rekomendavo Olbią - nusivylėm. Pirmas tris naktis buvom apsistoję Kaljario senamiestyje, ant pačios sienos (nuotraukose matyti), vieta super, iš ryto saulutė, su kavos puodeliu išeini atsigerti su vaizdu į miestą, tik patekimas su auto nepatyrusiems vairuotojams gali būti keblokas, nuo sienų iki veidrodėlių gatvelėse į kalnelius - po 10 cm laisvos vietos smile.gif buvo linksma. Į viešbutį teko važiuoti pro katedrą (!) kas Lietuvoj būtų sunkiai suvokiama. Kitos keturios nakvynės buvo San Teodore (netoli Olbia). Lėkėm per visą salą Neptūno urvų pažiūrėti, bet kadangi buvom matę Lenkijos druskų kasyklas, gerokai nusivylėm (ir kaina, ir dydžiu), dar jei būtų šalia, tai tiek to, bet visą dienai šiam reikalui paskyrėm smile.gif
Įspūdį paliko Su Nuraxi. Vienintelė vieta Sardinijoje, kur galima rasti vienoje vietoje ir tvirtovę, ir kaimą. Gidas mums vieniems papasakojo viską išsamiai apie nuaragius smile.gif Tai tiek įspūdžių trumpai smile.gif Sėkmės keliaujančioms wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaya.: 25 kovo 2014 - 16:07
QUOTE(Amaya. @ 2014 03 25, 16:40)
Jei kam įdomu, iš mūsų kelionės po Sardiniją, beje vasaris, viskas žydi, kvepia  smile.gif

O jei kokios nuostabios nuotraukos thumbup.gif .Ipatingai gerai pagauti tie penkiu zvaigzduciu luxury Niuragiu tutusoniai. lotuliukas.gif Sendien parodysiu vyrui ir po menesio vel leksim.Net negaliu kaip noriu.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 03 25, 17:43)
O jei kokios nuostabios nuotraukos thumbup.gif .Ipatingai gerai pagauti tie penkiu zvaigzduciu luxury Niuragiu tutusoniai. lotuliukas.gif Sendien parodysiu vyrui ir po menesio vel leksim.Net negaliu kaip noriu.

Ačiū smile.gif geros kelionės mirksiukas.gif
Atsakyti