QUOTE(byebyelondon @ 2014 03 24, 14:00)
Ir kiek mazdaug galima tiketis sumoketi uz zmogu (be alkoholio) middle/upper class lygio restorane? Esu ganetinai isranki maistui ir atskiriu gera kokybe nuo blogos.
O as prisiklausius pazistamu liaupsiu jau tiek svajojau apie italiska maista Sardinijoj... Bet panasu, kad Sicilijoj ir Romoj jis geresnis.
As nelabai linkusi po restoranus vaikscioti. Kaip ir vietiniai. Geriausia, kaip ir buvo rasyta, orientuotis, kiek zmoniu yra ( ypac vietiniu), ir visai nebutinos baltos staltieses ir isblizginti palociai, kad butu geras maistas.
Dazniausiai net buna atvirksciai. Ir kainos ten didesnes isblizgintukuose
Pasiulyciau nueit i turgu, tik nezinau kur busit. Pecorino surio atsivezem dvieju rusiu - skanumas- tikrai . Ir turguj buvo daug pigiau nei parduotuvej
Papildyta:
QUOTE(I.Elija @ 2014 03 24, 20:48)
Mano tokie.As su jais ir plaukiu,ir lipu i kalnus,ir nesioju vietoj sporbaciu ir kitais gyvenimo atvejais.Be ko jie ne Crocsai kurie plaukiant krenta nuo koju.
Buna ir kitokiu, medziaga tokia tampoma virsuj, tik svarbu, kad padas guminis ir storokas butu . Nors apvaziavus papludimius, nelabai suprantu kam jie reikalingi