QUOTE(Maggie @ 2014 02 27, 19:29)
hmm. dukra nebe kudikis, 6 metai, bet visgi pazintine kelione atkrenta. bet prisimenant Sicilija (dirbau pusmeti), kuri mane labai uzbure, man norisi pliazu (zinoma!), pagulet ir pasidegint, bet taipogi pavaikstynet po miesteli vakarop, valgyti ciabuviu maista kavinukese nusipirkt maisto ir kazka pasigamint, nuvaziuot kazkur.. todel zinau, kad viesbutyje ko gero praleistumem mazai laiko. visai kita situacija - jei tai butu apartamentai (kad ir per booking.com kazka), su virtuve ir t.t. Man atrodo (is skaitytos medziagos), kad Sardinija yra isties nuostabi ir "ta" vieta, kurios ieskau.
Papildyta:
taip, ziurejau dar Kreta, bei tos dabar itin populiarios salos - Kosas, Rodos (kuri fainesne?). o kur uzsakote dazniausiai keliones? tiesiog per byle kokia agentura, ar visgi yra tokiu perliuku, kaip pigesni variantai ir t.t.
Papildyta:
taip, ziurejau dar Kreta, bei tos dabar itin populiarios salos - Kosas, Rodos (kuri fainesne?). o kur uzsakote dazniausiai keliones? tiesiog per byle kokia agentura, ar visgi yra tokiu perliuku, kaip pigesni variantai ir t.t.
Na jei sirdis jaucia taip ir padarykit.Tik vanduo juroj bus saltas.Mes imam per Ryanair ir holidayrentals.Ir viska organizuojames patys.Ir man Rodas labiau patiko negu kosas.