Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

QUOTE(Maggie @ 2014 02 27, 19:29)
hmm. dukra nebe kudikis, 6 metai, bet visgi pazintine kelione atkrenta. bet prisimenant Sicilija (dirbau pusmeti), kuri mane labai uzbure, man norisi pliazu (zinoma!), pagulet ir pasidegint, bet taipogi pavaikstynet po miesteli vakarop, valgyti ciabuviu maista kavinukese smile.gif nusipirkt maisto ir kazka pasigamint, nuvaziuot kazkur.. todel zinau, kad viesbutyje ko gero praleistumem mazai laiko. visai kita situacija - jei tai butu apartamentai (kad ir per booking.com kazka), su virtuve ir t.t. Man atrodo (is skaitytos medziagos), kad Sardinija yra isties nuostabi ir "ta" vieta, kurios ieskau.
Papildyta:

taip, ziurejau dar Kreta, bei tos dabar itin populiarios salos - Kosas, Rodos (kuri fainesne?smile.gif). o kur uzsakote dazniausiai keliones? tiesiog per byle kokia agentura, ar visgi yra tokiu perliuku, kaip pigesni variantai ir t.t.

Na jei sirdis jaucia taip ir padarykit.Tik vanduo juroj bus saltas.Mes imam per Ryanair ir holidayrentals.Ir viska organizuojames patys.Ir man Rodas labiau patiko negu kosas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 27 vasario 2014 - 18:46
per agentūrą tikrai neapsimoka sardinijon keliaut. ryanair is kauno pigiai skraidina, o vietoj išsinuomot namuką ar apartamentus galima nebrangiai per airbnb.com. be mašinos keliaut po sardiniją labai sudėtinga
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2014 02 27, 19:29)
hmm. dukra nebe kudikis, 6 metai, bet visgi pazintine kelione atkrenta. bet prisimenant Sicilija (dirbau pusmeti), kuri mane labai uzbure, man norisi pliazu (zinoma!), pagulet ir pasidegint, bet taipogi pavaikstynet po miesteli vakarop, valgyti ciabuviu maista kavinukese smile.gif nusipirkt maisto ir kazka pasigamint, nuvaziuot kazkur.. todel zinau, kad viesbutyje ko gero praleistumem mazai laiko. visai kita situacija - jei tai butu apartamentai (kad ir per booking.com kazka), su virtuve ir t.t. Man atrodo (is skaitytos medziagos), kad Sardinija yra isties nuostabi ir "ta" vieta, kurios ieskau.
Papildyta:

taip, ziurejau dar Kreta, bei tos dabar itin populiarios salos - Kosas, Rodos (kuri fainesne?smile.gif). o kur uzsakote dazniausiai keliones? tiesiog per byle kokia agentura, ar visgi yra tokiu perliuku, kaip pigesni variantai ir t.t.

Na šeši metai, tai kodėl ne pažintinė? Bet jums rinktis. O kodėl gi ne Sardinijos šiaurė? Pliažai gražūs, miesteliai irgi. biggrin.gif Galų gale auto galima ir porai dienų išsinuomot, ne visam laikui. Arba tiesiog viešuoju transportu pasinaudot. Apartamentų tai nelabai bookinge rasit, paziurekit kelis puspalius at -gal esu idejus, kur galima ieskot apartamentu
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 02 27, 19:30)
Na jei sirdis jaucia taip ir padarykit.Tik vanduo juroj bus saltas.Mes imam per Ryanair ir holidayrentals.Ir viska organizuojames patys.Ir man Rodas labiau patiko negu kosas.

drinks_cheers.gif Tema apie Sardiniją, bet Rodas ir man labiau patiko negu Kosas smile.gif
Atsakyti
Mes nusipirkome lektuvo bilietus i Olbia yahoo.gif birzelio pabaigoje keliausime i Smaragdiniu papludimiu zona vacation4.gif skrisime is Rygos. Zmogui bilietas kainavo 620 lt i abi puses su mokesciais ir bagazu.
Atsakyti
QUOTE(fijonse @ 2014 02 27, 23:06)
Mes nusipirkome lektuvo bilietus i Olbia yahoo.gif birzelio pabaigoje keliausime i Smaragdiniu papludimiu zona  vacation4.gif skrisime is Rygos. Zmogui bilietas kainavo 620 lt i abi puses su mokesciais ir bagazu.

Sveikinu thumbup.gif Mes jau gruodzio 2 nusipirke, tai net neidomu tongue.gif Kazkaip daugiausiai to dziaugsmo kelione buna, kai perki ir vaziuoji paskutine minute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2014 02 27, 21:02)
Na šeši metai, tai kodėl ne pažintinė? Bet jums rinktis. O kodėl gi ne Sardinijos šiaurė? Pliažai gražūs, miesteliai irgi. biggrin.gif  Galų gale auto galima ir porai dienų išsinuomot, ne visam laikui. Arba tiesiog viešuoju transportu pasinaudot. Apartamentų tai nelabai bookinge rasit, paziurekit kelis puspalius at -gal esu idejus, kur galima ieskot apartamentu

hehe. na cia as tingine - mano dukra tai energijos maisas biggrin.gif as paprasciausiai kojas pakratyciau hehe.
gal is tikruju imt bilietus (radau kazka ryanair be bagazo 400lt birzelio vidury) ir tada paciam organizuotis lovas bei auto. as tik labai bijau, kad tai gausis dvigubai daugiau - neteko organizuoti keliones, o jei ir teko, tai galimybes buvo didesnes finansines na ir laisve (nebuvo dukros). dabar viskas kitaip.

o ka galvojat apie toki varianta? http://pasirinksparn...CFQ_HtAodpRkAHw
Atsakyti
Žmogui tokiai datai bilietai 353 - pragyvenima dar geguzei galima rast uz 100 -130 eu savaitei, tai pati skaiciuokit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fijonse @ 2014 02 27, 23:06)
Mes nusipirkome lektuvo bilietus i Olbia yahoo.gif birzelio pabaigoje keliausime i Smaragdiniu papludimiu zona  vacation4.gif skrisime is Rygos. Zmogui bilietas kainavo 620 lt i abi puses su mokesciais ir bagazu.

Kur radot tokias kainas? Žiūriu su airbaltic, tai birželiui nieko panašaus nėra verysad.gif Ar kažkaip ne taip ieškau?
Atsakyti
QUOTE(Birutėlė @ 2014 03 01, 18:11)
Kur radot tokias kainas? Žiūriu su airbaltic, tai birželiui nieko panašaus nėra verysad.gif Ar kažkaip ne taip ieškau?

ryanair.com biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2014 03 01, 18:21)
ryanair.com  biggrin.gif

Kad airbaltic iš Rygos į Olbia skraidina, radau, bet ryanair - ne 4u.gif įmeskite nuorodą, nes suabejojau savo gabumais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2014 03 01, 18:21)
ryanair.com  biggrin.gif

Į Olbia neskraido... g.gif
Atsakyti